klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.415
- Πόντοι
- 736
Θέλει ευρώ και τόλμη η αγαμίαΤους ταξιτζήδες και τους ρεσέπτιονιστ μην φοβηθείς
Θέλει ευρώ και τόλμη η αγαμίαΤους ταξιτζήδες και τους ρεσέπτιονιστ μην φοβηθείς
Δεύτερη φορά θα σάς συγχαρώ για την έμπνευση. Βάλτε υποψηφιότητα Γενικού Γραμματέα.Ο διαβήτης παραπέμπει στα πόδια που έχουν το σημείο G ανάμεσα και οι πόντοι πλησιάζουν ... Πολύ νόημα το Τ shirt !!! Ο φίλος να μας τυπώσει τα αναμνηστικά μπλουζάκια του συνεδρίου !
Τον θυμωμένο (βάλτε όποιο νικ θέλετε) μη φοβασαιΤους ταξιτζήδες και τους ρεσέπτιονιστ μην φοβηθείς
Η θέση για την Αττική έχει κλείσει και εκτός έδρας θα χρειαστώ αντιπρόσωπο για να με νομιμοποιησει αγαπητέΔεύτερη φορά θα σάς συγχαρώ για την έμπνευση. Βάλτε υποψηφιότητα Γενικού Γραμματέα.
Πιθανόν να είναι τυχεροί,πιθανόν και άτυχοι που θα τραβάνε τις ψωλότριχες τους στο τέλος...Τυχεροί αυτοί που θα τις παντρευτούν
Είμαστε πανέτοιμος να αναλάβω.Νηματοθέτα τι θα κάνουμε με την αντιπροσωπεία της Βορείου Ελλάδος ? Δεν έχει εμφανιστεί κάποιος και το υλικό στα μέρη εκείνα είναι πολύ αξιόλογο. Αγαπητέ championagain79 μήπως σε ενδιαφέρει ;
Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλή αρχή και καλή σταδιοδρομία , θα ξεκινήσουμε με recruiting και θα γνωριστούμε από κοντά στο ιδρυτικό συνέδριοΕίμαστε πανέτοιμος να αναλάβω.
Δηλώνω οργανωτικός και άκρως ικανός στο management
Να πεις στις φοιτήτριες να μπούνε στο σαϊτ να μας γνωρίσουν,είμαστε καλά παιδιά, με γερά πορτοφόλια!!!Εγώ πάντως θα πάω σήμερα σε ένα φοιτητικό πάρτι.
Με χαρά να μεταφέρω αγωνιστικούς χαιρετισμούς ?
Τον πήρες τον ταρίφα;;;Τις προάλλες πάντως πήγαινα προς γνωστό ξενοδοχείο στα Νότια.
Συζητούσα με τον ταξιτζή περί ανέμων και υδάτων και φάνηκε να με έχει συμπαθήσει ιδιαίτερα.
Σε κάποια φάση με ρωτάει διστακτικά:
- Δουλεύεις εκεί ή θα βρεθείς με το αγόρι σου;
Εγώ αρνήθηκα ότι δουλεύω γιατί είχα δώσει ήδη αρκετά προσωπικά στοιχεία…
« Αν πάντως δουλεύεις σε κλειστό κύκλο , θα ήθελα να το ξανασκεφτείς . Στο beat γράφει το όνομα μου και την πινακίδα. Μπορώ να σου δείξω και ταυτότητα αν φοβάσαι »
Μου εκμυστηρεύτηκε μάλιστα ότι χώρισε πρόσφατα και το καλοκαίρι έχει βρεθεί με 3 κοπέλες στην ηλικία μου….
Ίσως ο τολμών νικά…
Εγώ δεν θυμάμαι τι λέγαμε όταν ήμουν φοιτητής, πέρασαν χρόνια!!!Όποιος φοβάται μένει σπίτι και κοιμάται λέγαμε όταν ήμουν εγώ φοιτητής
Τον πήρες τον ταρίφα;;;
Αυτός ο οδηγός!!!Χαχα δεν πρόλαβα
Άγνωστο ?Αυτός ο οδηγός!!!
Πλάκα πλάκα ποτέ γυρνάς;;;
Θα γυρίσεις όμως,και θα συνεχίσεις τα ραντεβού;;;Άγνωστο ?
Δεν μένω μόνιμα Αθήνα. Ίσως κάποια στιγμή έρθω κανα τριήμερο…Θα γυρίσεις όμως,και θα συνεχίσεις τα ραντεβού;;;
Φέρε και τις συμφοιτητριες σου μαζί!!!Δεν μένω μόνιμα Αθήνα. Ίσως κάποια στιγμή έρθω κανα τριήμερο…
Άστα αυτά για το νήμα μου ή το τσατ όμως ? Εδώ μιλάμε για τις υπόλοιπες φοιτήτριες
Να έρθουν δεν θα πούμε όχι, αρκεί να είναι καλοστεκουμενες!!!Προβλέπω σύντομα το Κατερίνα (4) και Κατερίνα (5) να καθελκύζονται στην θάλασσα της ακολασίας
Πάντα υπάρχουν επιχειρηματικές ευκαιρίες ...εδώ θα δουλεύουμε Κατερίνα (3) & ΣΙΑ με υπεργολαβίαΤο ότι η celebrity νηματοθέτρια του φερώνυμου νήματος βρίσκεται και εδώ, είναι αναφαίρετο δικαίωμά της. Αλλά αν έρθουν και εδώ ορισμένοι από τούς ακόλουθούς της (βλ. followers) - οι οποίοι αρέσκονται να προκαλούν κοκκορομαχίες για να αναδείξουν το αντριλίκι τους ενώπιόν της - τότε και αυτό το νήμα θα πάρει την κατηφόρα (όπως κ το δικό της τώρα). Εμποροπανήγυρις με προβατίνα, γουρουνοπούλα κλπ. Απλά το επισημαίνω.