protaris2018
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2.666
- Πόντοι
- 2.471
Αρα να θεωρήσω ότι όσοι την έχουμε μικρή ,χυνουμε γρήγορα και έχουμε λεφτά είμαστε πρώτοι στη λίστα. Αντε να δουμε!
Ώπα !!!! Μόλις γίναμε πανελλαδικό θρεντ !!Λοιπόν, αν κάποια φοιτήτρια μένει σε Καλαμάτα, πύργο Ηλείας, Τρίπολη, ας στείλει πμ.
Φυσικά συναγωνιστή θα αναλάβεις το παράρτημα της Νοτίου Ελλάδος εάν σε ενδιαφέρειΕλλάδα, δεν είναι μόνο η Αθήνα...!!!
Και σε οποιαδήποτε πόλη.Λοιπόν, αν κάποια φοιτήτρια μένει σε Καλαμάτα, πύργο Ηλείας, Τρίπολη, ας στείλει πμ.
...τα ΤΕΙ Αθήνας και ΤΕΙ Πειραιά είναι δικά μου...Φυσικά συναγωνιστή θα αναλάβεις το παράρτημα της Νοτίου Ελλάδος εάν σε ενδιαφέρει
Ρε συνάδελφοι οι φοιτήτριες έχουν φίλες σε άλλες πόλεις....τα ΤΕΙ Αθήνας και ΤΕΙ Πειραιά είναι δικά μου...
...τα υπόλοιπα σας τα χαρίζω γιατί μου πέφτουν μακριά...
Αναλαμβάνεις με την σύμφωνη γνώμη και του lastpm θεωρώ, γραμματέας των ΑΤΕΙ νόμου Αττικής...τα ΤΕΙ Αθήνας και ΤΕΙ Πειραιά είναι δικά μου...
...τα υπόλοιπα σας τα χαρίζω γιατί μου πέφτουν μακριά...
Sotis25 ο ΘεσσαλίαςΌποια θελει απο Βολο Λαμια και Λάρισα ας στείλει σε μενα
...είναι μεγάλος ο τομέας ευθύνης που μου ανατίθεται...δεν ξέρω αν θα καταφέρω να ανταπεξέλθω στα καθήκοντα μου φίλτατε...Αναλαμβάνεις με την σύμφωνη γνώμη και του lastpm θεωρώ, γραμματέας των ΑΤΕΙ νόμου Αττικής
Τα σημαντικό Γενικέ Γραμματέα των ΑΤΕΙ Αττικής είναι να την ακούσεις από τις πίπες της κορασίδας πράγμα που σου το εύχομαι ολόψυχα !!...είναι μεγάλος ο τομέας ευθύνης που μου ανατίθεται...δεν ξέρω αν θα καταφέρω να ανταπεξέλθω στα καθήκοντα μου φίλτατε...
...άσε εγώ μόλις βρω την κορασίδα θα τα βροντηξω...μιλημενα-ξηγημενα!!...μην ακούσω πιπες μετά...(!!)...
...48 είμαι ρε Συντονιστή...την έχω ακούσει πολλές φορές από πιπες!!..Τα σημαντικό Γενικέ Γραμματέα των ΑΤΕΙ Αττικής είναι να την ακούσεις από τις πίπες της κορασίδας που στο εύχομαι !!
Η ηλικία σας ΓΓ είναι η κατάλληλη για να μπορείτε να αξιολογήσετε τις πίπες και των δύο ειδών...48 είμαι ρε Συντονιστή...την έχω ακούσει πολλές φορές από πιπες!!..
...το θέμα είναι να μην διαβάζω πιπες από μέλη...ειδικα σε περίοδο διακοπών όπως τώρα...γιατι τότε συφιλιαζομαι και χαλάει το image μου...
Νομίζω 28 έχουμε σήμερα σωστά ;Πολλες κοπελες το κανουμε οταν τελειωνει ο μηνας και λειπουν χρηματα για λογαριασμους....
...ναι...οπότε πληρωθηκαν οι συντάξεις!!...Νομίζω 28 έχουμε σήμερα σωστά ;