ναι δίκιο έχεις, αναδρομή στην ιστορία σε δικαιώνει, βλέπε Τρικουπικούς και Δεληγιαννικούς, επιστρατεύανε μάγκες που τα κάνανε μπάχαλο όταν συναντιώντουσαν για 15 ψωροπαππούδες χάρτινους ο καθένας. (Πάλαι πότε τότε), τους δένανε, τους αφήνανε με βούλευμα 6 μήνες = παρουσιάζανε έργο είχανε και κέρδος καρέκλες στο μπουρδέλο.
Δηλαδή στην υπηρεσία της κοινοβουλευτικής δικτατορίας πάντα υπάρχουν οι καλοθελητές αποπροσανατολισμού του κόσμου στο στυλ
'' Δες αυτό, μην σκεφτείς το άλλο ''
Κι ενώ όλοι προβάλλουν τα σκάνδαλα, κανείς δεν ασχολήθηκε τα τελευταία χρόνια με τα πραγματικά σκανδαλώδη νομοσχέδια για την καταναγκαστική εργασία, το ασφαλιστικό κεφαλοκλείδωμα, τα πραγματικά εξοπλιστικά έξοδα (ανατριχίλα), την αντι-υγεία, την καταδίκη των επόμενων γενεών κλπ.
Μάγκας θα ήτανε ο πολιτικός που θα μου εξασφάλιζε βελτιωμένες υπηρεσίες, δουλειά για μένα και τα παιδιά μου, βελτιωμένο πορτοφόλι, υγεία και κίνητρο να αγοράσω ελληνικά προϊόντα, κίνητρο να σεβαστώ το περιβάλλον, κίνητρο να σεβαστώ τον διπλανό μου και κατ επέκταση κι εκείνον και τους θεσμούς και τέτοια ωραία να λες δύσκολα να αποφασίσεις να κάνεις πράξη, γιατί πράξεις τέτοιες προϋποθέτουν κόστος.
Όταν όλοι τούτοι καταστρατηγούν τα άπαντα, με παντιέρα τη διαφθορά πως να μην ξεφυτρώσουν τρομοκράτες, πλιατσικολόγοι, λαμογιστάνες κι ένα σύστημα μπακαπ για την ανακύκλωση τους;
(Στην ανεμοζάλη χαίρεται ο λύκος)
Θέλει ατομική μεγατόνων και ξαναχτίσιμο το γύρω γύρω. Η τράπουλα τελείωσε νομίζω.