Νέα

Aνατολίτικο σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα latrevw_to_sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
Γεια σας!

Είμαι καινούργια και όπως λέει και το nickname, πάθος μου το σεξ. Γνώρισα έναν άραβα σε site γνωριμιων.Δεν τον έχω δει, δεν με έχει δει. Λέμε να βρεθούμε.Υποθέτουμε ότι γουσταρει ο ένας τον άλλο.

Ρωτώ, οι άραβες είναι καλοί στο κρεβάτι; Από προσόντα τι φήμες υπάρχουν; Είναι κανένας εδώ μέσα από τις χώρες εκείνες; Έχει πάει καμία κοπέλα απ το site με άραβα;
Να και μια χαρά απελευθερωμένη κοπέλλα!!!
Οι αραβες γουστάρουν το οθωμανικό. Αν θέλεις κάποιος απο εδώ θα προσφερθεί να σε προπονήσει -με το αζημίωτο φυσικά- να μη γίνεις και ρεζίλι βρε κοπέλα μου!!!

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6
Γεια σας!

Είμαι καινούργια και όπως λέει και το nickname, πάθος μου το σεξ. Γνώρισα έναν άραβα σε site γνωριμιων.Δεν τον έχω δει, δεν με έχει δει. Λέμε να βρεθούμε.Υποθέτουμε ότι γουσταρει ο ένας τον άλλο.

Ρωτώ, οι άραβες είναι καλοί στο κρεβάτι; Από προσόντα τι φήμες υπάρχουν; Είναι κανένας εδώ μέσα από τις χώρες εκείνες; Έχει πάει καμία κοπέλα απ το site με άραβα;
ελεος.... :headbang: :headbang:

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
εδω που μενω εγω εχει πολλους αραβομουσουλμανοτουρκους
αλλα οι κοπελες γενικως τους αποφευγουν γιατι γινονται ιδιαιτερα φορτικοι
αντιμετωπιζουν αλλιως τις γυναικες,ετσι οπως μαθαν ,δηλαδη οτι η γυναικα ειναι για πουτσο-ξυλο-κατωτερη του αντρα (εχουν αδικο)????

αυτα
μπορει και να σου αρεσει,δεν ειρωνευομαι,πολλες απο σας τις γυναικες σας μαγευει μια σχεση διαφορετικη,πιο εξωτικη,με κανα χαστουκι και λιγη ταπεινωση με γαμησι απο τον κωλο μετα το χαστουκι.......,or not?????? ;)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αυτα
μπορει και να σου αρεσει,δεν ειρωνευομαι,πολλες απο σας τις γυναικες σας μαγευει μια σχεση διαφορετικη,πιο εξωτικη,με κανα χαστουκι και λιγη ταπεινωση με γαμησι απο τον κωλο μετα το χαστουκι.......,or not?????? ;)

Δεν ξέρω πόσων χρονών είσαι, αλλά με αφορμή το ποστ σου θέλω να πω κάτι.

Γιατί συγχέετε την αυταρχική συμπεριφορά στο σεξ με το κόμπλεξ του άντρα; Είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα και δεν είναι απαραίτητο να συνυπάρχουν. Ο άντρας που χτυπάει τη γυναίκα του και την ταπεινώνει ως άνθρωπο σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω πως κάνει παιχνιδάκια με σκαμπιλάκια στο σεξ και δε χρησιμοποιεί την ταπείνωση (σαδομαζοχισμό) ως διεγερτικό στο σεξ.

Ωραία τα αστειάκια με το ξύλο αλλά από κάποιο σημείο και μετά δεν ξέρουμε τι λέμε μου φαίνεται. Άλλο το σκαμπίλι στο σεξ και άλλο το χαστούκι. Το ένα το κάνεις για να ερεθίσεις τον άλλον, το άλλο για να τον μειώσεις ως άνθρωπο. Και από πότε το γαμήσι στον κώλο είναι ταπείνωση; Για κοιτάξτε το λίγο αυτό, γιατί μου φαίνεται μάλλον σαν τάσεις για βιασμό. Από τη στιγμή που γουστάρει η άλλη από πού κι ως πού ταπεινώνεται; Μήπως έτσι θέλουν να νιώθουν μερικοί άντρες; (ότι επιβάλλονται σε μια γυναίκα πηδώντας την απ'τον κώλο εννοώ)

Τέλος, εγώ έχω συναναστραφεί με αραβομουσουλμανομαροκινούς και ναι, αντιμετωπίζουν τις γυναίκες πολύ διαφορετικά από ό,τι εδώ, όμως έχουν και υπόψη τους πού βρίσκονται, τουλάχιστον αυτοί που γνώρισα εγώ. Δηλαδή με μένα ήταν ευγενικότατοι και πολύ περιποιητικοί, φορτικοί σε καμία περίπτωση, προφανώς γιατί δε με έβλεπαν σαν "μια από αυτούς". Όταν όμως τους έπαιρνε τηλέφωνο η μαροκινή γκόμενά τους άλλαζαν πολύ ύφος και τόνο...

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Οι αραβες, το βασικο τους προσον ειναι η περιτομη. Την κανουν απο μικροι, και με το κεφαλακι εξω ολη τους τη ζωη, σκληραινει, με αποτελεσμα να μην ερεθιζετε ευκολα. Το αποτελεσμα ειναι να σας γαμουν για πολυ ωρα. Αλλο που δε θελετε βεβαια.
Boomb, παρε ενα σκαμπιλακι στο κωλαρακι
ΣΚΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Οι αραβες, το βασικο τους προσον ειναι η περιτομη. Την κανουν απο μικροι, και με το κεφαλακι εξω ολη τους τη ζωη, σκληραινει, με αποτελεσμα να μην ερεθιζετε ευκολα. Το αποτελεσμα ειναι να σας γαμουν για πολυ ωρα. Αλλο που δε θελετε βεβαια.
Boomb, παρε ενα σκαμπιλακι στο κωλαρακι
ΣΚΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

περιτομή φορέβααααααααα
(και όχι μόνο οι άραβες  :boobies: :boobies:)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
για διευκρινισε το αυτο....

Μιλούσαν πολύ επιθετικά και υπεροπτικά, μου έδιναν πάντα την αίσθηση ότι έλεγαν "τι θέλεις πια και με πρήζεις, δεν πρόκειται να δώσω καμία αναφορά και αφού δεν καταλαβαίνεις τις δουλειές μου δεν πρόκειται να σου εξηγήσω"  :grin:

Επίσης αργότερα μια φίλη μου είχε σχέση με έναν από την παρέα και της έλεγε τα ίδια, μόνο που είχε καλύτερο ύφος...  :idiot:

Δεν έχω βγάλει συμπέρασμα για όλους τους μουσουλμάνους, ούτε καν για όλους τους μαροκινούς, απλώς αυτό είδα εγώ.

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Δεν ξέρω πόσων χρονών είσαι, αλλά με αφορμή το ποστ σου θέλω να πω κάτι.

Γιατί συγχέετε την αυταρχική συμπεριφορά στο σεξ με το κόμπλεξ του άντρα; Είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα και δεν είναι απαραίτητο να συνυπάρχουν. Ο άντρας που χτυπάει τη γυναίκα του και την ταπεινώνει ως άνθρωπο σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω πως κάνει παιχνιδάκια με σκαμπιλάκια στο σεξ και δε χρησιμοποιεί την ταπείνωση (σαδομαζοχισμό) ως διεγερτικό στο σεξ.

Ωραία τα αστειάκια με το ξύλο αλλά από κάποιο σημείο και μετά δεν ξέρουμε τι λέμε μου φαίνεται. Άλλο το σκαμπίλι στο σεξ και άλλο το χαστούκι. Το ένα το κάνεις για να ερεθίσεις τον άλλον, το άλλο για να τον μειώσεις ως άνθρωπο. Και από πότε το γαμήσι στον κώλο είναι ταπείνωση; Για κοιτάξτε το λίγο αυτό, γιατί μου φαίνεται μάλλον σαν τάσεις για βιασμό. Από τη στιγμή που γουστάρει η άλλη από πού κι ως πού ταπεινώνεται; Μήπως έτσι θέλουν να νιώθουν μερικοί άντρες; (ότι επιβάλλονται σε μια γυναίκα πηδώντας την απ'τον κώλο εννοώ)

Τέλος, εγώ έχω συναναστραφεί με αραβομουσουλμανομαροκινούς και ναι, αντιμετωπίζουν τις γυναίκες πολύ διαφορετικά από ό,τι εδώ, όμως έχουν και υπόψη τους πού βρίσκονται, τουλάχιστον αυτοί που γνώρισα εγώ. Δηλαδή με μένα ήταν ευγενικότατοι και πολύ περιποιητικοί, φορτικοί σε καμία περίπτωση, προφανώς γιατί δε με έβλεπαν σαν "μια από αυτούς". Όταν όμως τους έπαιρνε τηλέφωνο η μαροκινή γκόμενά τους άλλαζαν πολύ ύφος και τόνο...
απαντας μονη σου
ολο αυτο το <<μανιφεστο>> θελετε να ισχυει μονο για μας τους ευρωπαιους-ελληνες,
οχι για τους μουσουλμανους που ξερουν-μαθαν-πως η γυναικα  ειναι κατωτερη απο αυτους,
εκει σας μαγευει (γκαβλωνει)  και θελετε να νοιωσετε την εμπειρια της γυναικας ανατολιτισας υποκειμενου-σκλαβας προτου γυρισετε στον κακομοιρο αντρουλη σας να τον βαλετε να πλυνει κανα πιατο.....
μιλαω γενικα,δεν αναφερομαι σε σενα και αυτα που γραφω ειναι εκ πειρας
οι αραβομουσουλμανοτουρκοι,ναι εσενα σου φερονται ετσι,διπλωματικα,και μπραβο τους μεχρι να σε ριξουν στο κρεβατι,μετα,πιστεψε με,αλλαζουν τα δεδομενα και η συμπεριφορα
βεβαια υπαρχουν και οι εξαιρεσεις αλλα ειναι πολυ λιγες

εδω στην ολλανδια ακομη και σε μικρες αγγελιες απο εσκορτ υπαρχουν διευκρινησεις του τυπου  <<δεν δεχομαι μαροκινους και αραβες>>
ειμαι 38....
;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εδω στην ολλανδια ακομη και σε μικρες αγγελιες απο εσκορτ υπαρχουν διευκρινησεις του τυπου  <<δεν δεχομαι μαροκινους και αραβες>>
ειμαι 38....
;)
λες να βαζουν και τα κολ γκερλς να πλενουν πιατα μετα το γαμησι; :think:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
απαντας μονη σου
ολο αυτο το <<μανιφεστο>> θελετε να ισχυει μονο για μας τους ευρωπαιους-ελληνες,
οχι για τους μουσουλμανους που ξερουν-μαθαν-πως η γυναικα  ειναι κατωτερη απο αυτους,
εκει σας μαγευει (γκαβλωνει)  και θελετε να νοιωσετε την εμπειρια της γυναικας ανατολιτισας υποκειμενου-σκλαβας προτου γυρισετε στον κακομοιρο αντρουλη σας να τον βαλετε να πλυνει κανα πιατο.....
μιλαω γενικα,δεν αναφερομαι σε σενα και αυτα που γραφω ειναι εκ πειρας
οι αραβομουσουλμανοτουρκοι,ναι εσενα σου φερονται ετσι,διπλωματικα,και μπραβο τους μεχρι να σε ριξουν στο κρεβατι,μετα,πιστεψε με,αλλαζουν τα δεδομενα και η συμπεριφορα
βεβαια υπαρχουν και οι εξαιρεσεις αλλα ειναι πολυ λιγες

ειμαι 38....
;)

Δεν το πήρα προσωπικά  :cheesy:

Δεν είμαι ηλίθια και φυσικά ξέρω γιατί μου φέρονταν διπλωματικά, αλλά εγώ απάντησα πιο πολύ γιατί μπέρδεψες την έννοια του μαζοχισμού στο σεξ με την κακοποίηση, που ναι μεν μπορεί να συνυπάρχουν αλλά το ένα δε σημαίνει και το άλλο... η ψυχολογία της γυναίκας που καβλώνει με την ιδέα της μουσουλμανικής νοοτροπίας (τώρα που το ξεκαθάρισες και χωρίς να τα μπλέκεις) ναι, υπάρχει, αλλά προσωπικά δε με αφορά αυτό ούτε θα το κρίνω  :-* :-*

Edit: ποιο μανιφέστο;

adakos

Μέγας
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.993
Πόντοι
4.375
ΕΓΩ  ''ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ''  ΜΑΓΚΕΣ

Η ΤΥΠΙΣΑ  ΛΕΕΙ  ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ...ΔΕΝ  ΞΕΡΩ...ΔΕΝ ΕΙΔΑ ..ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ  ΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΑΡΑΒΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ;;;

ΚΑΙ  ΜΕΤΑ

ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΑΦΕΙ ΞΕΡΩ  κ.λ.π

ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΟΥ..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

Η ΤΥΠΙΣΑ  ΛΕΕΙ  ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ...ΔΕΝ  ΞΕΡΩ...ΔΕΝ ΕΙΔΑ ..ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ  ΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΑΡΑΒΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ;;;

ΚΑΙ  ΜΕΤΑ

ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ

Ρε μανάρι, διάβασε πιο προσεκτικά, δεν είναι μία η γυναίκα στο σάιτ.

Μάλιστα, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι είμαστε τρεις, η εξής μία: η μουνίτσα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16

ΚΑΙ  ΜΕΤΑ

ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ

Θα τα εχει φαει τα καβλακια της, αλλα οχι τοσα οσα πρεπει για να σχηματισει σφαιρικη αντιληψη.

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Δεν το πήρα προσωπικά  :cheesy:

Δεν είμαι ηλίθια και φυσικά ξέρω γιατί μου φέρονταν διπλωματικά, αλλά εγώ απάντησα πιο πολύ γιατί μπέρδεψες την έννοια του μαζοχισμού στο σεξ με την κακοποίηση, που ναι μεν μπορεί να συνυπάρχουν αλλά το ένα δε σημαίνει και το άλλο... η ψυχολογία της γυναίκας που καβλώνει με την ιδέα της μουσουλμανικής νοοτροπίας (τώρα που το ξεκαθάρισες και χωρίς να τα μπλέκεις) ναι, υπάρχει, αλλά προσωπικά δε με αφορά αυτό ούτε θα το κρίνω  :-* :-*

Edit: ποιο μανιφέστο;
εγω πολυ απλα αναλυω πως σκεφτονται και οι μεν και οι δε... ;)

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.882
Πόντοι
216
καλημερα,

στο πανεπηστημιο ειχα πολλους φιλους και γνωστους αραβες. ΤΟ θεμα ειναι βεβαια να μας πει απο ποια χωρα της Αραβιας καταγεται ο δικος σου???????? . Πεζει σημαντικο ρολο γιατι οι αντιλιψεις αλλαζουν απο χωρα σε χωρα εκει κατω.

Εγω παω πολυ τους ΛΙΒΑΝΕΖΟΥΣ εκανα πολλουσ φιλους στα φοιτιτικα μου χρονια και σε γενικες γραμμες ειναι πολυ κοντα στην νοοτροπια του ελληνα και για αυτο κανουν ευκολα παρεα με ελληνες.

Οσο για τα σεξουαλικα που ρωτας η αληθεια ειναι οτι τρελενονται για ελεηνιδες !!! δινουν ρεστα ... στο πανεπηστιμιο ολοι οι αραβες κυνηγαγαν τις ελλεηνιδες τις αγαμητες τις θεωρουσαν θεες και εμας πολυ τυχερους που εχουμε μια χωρα γεματη απο δαυτες !! και ευτυχος κιολας γιατι τις ξεφορτονομασταν και ειχαμε ολο το χρονο να ασχοληθουμε με αγγλιδες σουηδεζες ιταλιδες γερμανιδες ασιατισες ισπανιδες ολλανδεζες και μερικες ρωσιδες !

Το ποσοστο επιτυχιας τους ηταν γυρω στο 0,
000002%. Τελικα στο τελος της χρονιας μονο 2 τυποι καταφαραν να γαμησουν ελεηνιδα και μετα απο παρα πολλα παρακαλια και σουξου μουξου !!!!

Η κοπελες που δοκιμασαν το αραβικο γλυκο μας ειπαν οτι ειναι πολυ ευγενεις λαος και φερονται παρα πολυ καλα σε κοπελες που ειναι απο ευρωπη!! Ειδικα οι λιβανεζοι που ειναι γαλομαθεις λαος κοιμουνται με το σαβοιρ βιβρε. Η μια κοπελα που ηταν απο τα φαρσαλα τελικα το τραβηξε πιο πολυ μιας και καταλαβε οτι πεζει ρευστο και τον αραβονιαστηκε μετεπειτα !! μετα εχασα τα ιχνη τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom