Δεν ξέρω πόσων χρονών είσαι, αλλά με αφορμή το ποστ σου θέλω να πω κάτι.
Γιατί συγχέετε την αυταρχική συμπεριφορά στο σεξ με το κόμπλεξ του άντρα; Είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα και δεν είναι απαραίτητο να συνυπάρχουν. Ο άντρας που χτυπάει τη γυναίκα του και την ταπεινώνει ως άνθρωπο σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω πως κάνει παιχνιδάκια με σκαμπιλάκια στο σεξ και δε χρησιμοποιεί την ταπείνωση (σαδομαζοχισμό) ως διεγερτικό στο σεξ.
Ωραία τα αστειάκια με το ξύλο αλλά από κάποιο σημείο και μετά δεν ξέρουμε τι λέμε μου φαίνεται. Άλλο το σκαμπίλι στο σεξ και άλλο το χαστούκι. Το ένα το κάνεις για να ερεθίσεις τον άλλον, το άλλο για να τον μειώσεις ως άνθρωπο. Και από πότε το γαμήσι στον κώλο είναι ταπείνωση; Για κοιτάξτε το λίγο αυτό, γιατί μου φαίνεται μάλλον σαν τάσεις για βιασμό. Από τη στιγμή που γουστάρει η άλλη από πού κι ως πού ταπεινώνεται; Μήπως έτσι θέλουν να νιώθουν μερικοί άντρες; (ότι επιβάλλονται σε μια γυναίκα πηδώντας την απ'τον κώλο εννοώ)
Τέλος, εγώ έχω συναναστραφεί με αραβομουσουλμανομαροκινούς και ναι, αντιμετωπίζουν τις γυναίκες πολύ διαφορετικά από ό,τι εδώ, όμως έχουν και υπόψη τους πού βρίσκονται, τουλάχιστον αυτοί που γνώρισα εγώ. Δηλαδή με μένα ήταν ευγενικότατοι και πολύ περιποιητικοί, φορτικοί σε καμία περίπτωση, προφανώς γιατί δε με έβλεπαν σαν "μια από αυτούς". Όταν όμως τους έπαιρνε τηλέφωνο η μαροκινή γκόμενά τους άλλαζαν πολύ ύφος και τόνο...
απαντας μονη σου
ολο αυτο το <<μανιφεστο>> θελετε να ισχυει μονο για μας τους ευρωπαιους-ελληνες,
οχι για τους μουσουλμανους που ξερουν-μαθαν-πως η γυναικα ειναι κατωτερη απο αυτους,
εκει σας μαγευει (γκαβλωνει) και θελετε να νοιωσετε την εμπειρια της γυναικας ανατολιτισας υποκειμενου-σκλαβας προτου γυρισετε στον κακομοιρο αντρουλη σας να τον βαλετε να πλυνει κανα πιατο.....
μιλαω γενικα,δεν αναφερομαι σε σενα και αυτα που γραφω ειναι εκ πειρας
οι αραβομουσουλμανοτουρκοι,ναι εσενα σου φερονται ετσι,διπλωματικα,και μπραβο τους μεχρι να σε ριξουν στο κρεβατι,μετα,πιστεψε με,αλλαζουν τα δεδομενα και η συμπεριφορα
βεβαια υπαρχουν και οι εξαιρεσεις αλλα ειναι πολυ λιγες
εδω στην ολλανδια ακομη και σε μικρες αγγελιες απο εσκορτ υπαρχουν διευκρινησεις του τυπου <<δεν δεχομαι μαροκινους και αραβες>>
ειμαι 38....
;)