Νέα

Aνατολίτικο σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα latrevw_to_sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

latrevw_to_sex

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας!

Είμαι καινούργια και όπως λέει και το nickname, πάθος μου το σεξ. Γνώρισα έναν άραβα σε site γνωριμιων.Δεν τον έχω δει, δεν με έχει δει. Λέμε να βρεθούμε.Υποθέτουμε ότι γουσταρει ο ένας τον άλλο.

Ρωτώ, οι άραβες είναι καλοί στο κρεβάτι; Από προσόντα τι φήμες υπάρχουν; Είναι κανένας εδώ μέσα από τις χώρες εκείνες; Έχει πάει καμία κοπέλα απ το site με άραβα;

Επισκέπτης
αααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
παρε στυλο & χαρτι & κρατα σημειωσεις..

sitl

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Στ' αρχίδια μας.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
πλάκα μας κάνεις κοπελιά;; τι ψάχνεις εδώ...
τράβα να το ευχαριστηθείς και πες μας εντυπώσεις μετά!

OP
OP
L

latrevw_to_sex

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
πλάκα μας κάνεις κοπελιά;; τι ψάχνεις εδώ...
τράβα να το ευχαριστηθείς και πες μας εντυπώσεις μετά!

Δεν κάνω καθόλου πλάκα.Μία ερώτηση έκανα.Οποιος δεν γνωρίζει δεν απαντά.Νομίζω είναι απλό. Δεν έθιξα κανέναν

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
κοπελιά, απλα λέω πως είναι δύσκολο να σου πει ΕΔΩ κάποια κοπέλα
την όποια εμπειρία της ;) !!

Αφού κατά βάθος πιστεύω πως δεν είσαι σίγουρη γι αυτο που θα κάνεις, άστο καλύτερα!
Στα τυφλά θα πας τελείως; Υποθέτεις... δεν είσαι σίγουρη?? Όυτε φότο δεν έχετε ανταλλάξει;; Πολύ ρίσκο αυτό!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Γεια σας!

Είμαι καινούργια και όπως λέει και το nickname, πάθος μου το σεξ. Γνώρισα έναν άραβα σε site γνωριμιων.Δεν τον έχω δει, δεν με έχει δει. Λέμε να βρεθούμε.Υποθέτουμε ότι γουσταρει ο ένας τον άλλο.

Ρωτώ, οι άραβες είναι καλοί στο κρεβάτι; Από προσόντα τι φήμες υπάρχουν; Είναι κανένας εδώ μέσα από τις χώρες εκείνες; Έχει πάει καμία κοπέλα απ το site με άραβα;
να τα παρουμε με την σειρα
1)εισαι καινουρια;και οχι κλωνος καποιου;και το πρωτο σου ποστ θυμηθηκες να ειναι οι αραβες εραστες;
2)ποιον ρωτας για τις επιδοσεις των αραβων στο κρεβατι;που να ξερουμε;79995 μελη ανδρες ειναι εδω που μπηκες...οχι το κοσμο γκερλ σαιτ....
3)για τα προσοντα τους ....οι φημες λενε μονο για καλους πιλοτους,βομβιστες και τρομοκρατες.... :grin: για αλλα δεν εχω ακουσει κατι....
4)το σαιτ πεντε κοπελες εχει και δεν νομιζω να χουν παει οχι με αραβα αλλα ουτε και με αντρα γενικως τελευταια....no offence... :2funny:
5)θα ανοιξεις και αλλα παρομοια θρεντς στο μελλον;για πακιστανους,ινδους κλπ; :think:
τοση απελπισια πια ελλεηνιδα;χαθηκαν οι ελληνες αντρες;
6)οταν λες αραβας ειναι κανας γονος πετρελαια πατερα φοιτητης ή κανας ταλαιπωρος παλαιστινιος χωρις στον ηλιο μοιρα,ετσι πληροφοριακα;αν ειναι το πρωτο προχωρα ακαθεκτη....και ασε τα προσχηματα περι καλων εραστων και κολοκυθια...αν ειναι το δευτερο φευγα μακρυα....
αυτα απο μενα....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Έχουνε μακριά πουλιά αλλά λεπτά, αρκετά λεπτά, από όσο ξέρω εγώ χαχααχχααα
Αλλά ρε πουλάκι μου, τι παναπεί οι άραβες γενικά;
Από πού είναι;

Είναι σαν να λες "οι ευρωπαίοι πώς είναι στο κρεβάτι?"  :S

Σύνελθε και πήγαινε εκεί πέρα να περάσεις καλά.

Επισκέπτης
Έχουνε μακριά πουλιά αλλά λεπτά, αρκετά λεπτά, από όσο ξέρω εγώ χαχααχχααα
Αλλά ρε πουλάκι μου, τι παναπεί οι άραβες γενικά;
Από πού είναι;

Είναι σαν να λες "οι ευρωπαίοι πώς είναι στο κρεβάτι?"  :S

Σύνελθε και πήγαινε εκεί πέρα να περάσεις καλά.
ααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ποσα ξερει ο κωλος σου!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
τι αηδια αβαταρ ειναι αυτο;βγαλτο παραυτα....θα κανω εμετο.... :headbang:

Είναι άποψη, σεβασμός στην τέχνη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ε μπορει να σου βρει η latrevw_to_sex κανα φιλαρακι του δικου της & επιτελους να δουν & εσενα χαρα τα σκελια σου..

*αχεμ*, είπα ότι έχουν λεπτά και έχω δηλώσει πολλές φορές ότι είμαι του πάχους, όχι του μήκους... εδώ ήρθα *απλώς* για να δώσω τα φώτα μου  :2funny: :2funny: :2funny:
Απελπισμένη μεν επιλεκτική δε  :boobies:

Επισκέπτης
*αχεμ*, είπα ότι έχουν λεπτά και έχω δηλώσει πολλές φορές ότι είμαι του πάχους, όχι του μήκους... εδώ ήρθα *απλώς* για να δώσω τα φώτα μου  :2funny: :2funny: :2funny:
Απελπισμένη μεν επιλεκτική δε  :boobies:
εχω χασει τευχη..δεν ειχα καταγραψει τις προτιμησεις σου..σε καλο δρομο εισαι..συνεχισε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom