pastelios
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 23
- Like
- 13.750
- Πόντοι
- 4.546
gestalt τι είναι ???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
να κανουμε και λιγο πλακιτσα !!!!!
gestalt τι είναι ???
να κανουμε και λιγο πλακιτσα !!!!!
Oxi για ποιο λόγο ;Εσύ είσαι ο τύπος που έφαγε μπλοκ με συνοπτικές διαδικασίες;
Καμία σχέση παίκτη, ελεύθερος επαγγελματίας είμαι, αλλά ας μη σπαμάρουμε άλλο το νήμα της κοπέλας που αν μη τι άλλο είναι χαμηλών τόνων και ευγενική προς εμάς, οπότε ας είμαστε το ίδιο κι εμείς προς εκείνην.Άμα είσαι ΔΥ ,όπως μάλλον εσύ είναι εύκολο να πάρεις σύνταξη
Κάποια μαλάκια θα έκανες, έφαγες πόρτα και τώρα αποδεικνύεις τι μέρος του λόγου είσαι.Oxi για ποιο λόγο ;
Εσύ δεν ήσουν υποψήφιος για μίστερ ΜαλακΑσ, ;
Κάποια μαλάκια θα έκανες, έφαγες πόρτα και τώρα αποδεικνύεις τι μέρος του λόγου είσαι.
Με επιβεβαιώνεις άλλη φορά.
Έγινε τυπε καλά γαμησιαΚαμία σχέση παίκτη, ελεύθερος επαγγελματίας είμαι, αλλά ας μη σπαμάρουμε άλλο το νήμα της κοπέλας που αν μη τι άλλο είναι χαμηλών τόνων και ευγενική προς εμάς, οπότε ας είμαστε το ίδιο κι εμείς προς εκείνην.
Εγινε τυπε, περαστικα που λεει και η νηματοθετρια.Με μπερδεύεις με άλλον που ειχεσ προφανώς κόντρα
Δεν είσαι κ το καλύτερο παιδί εδώ μέσα
Και μουσικη παιδειαΑυτό ακριβώς......
Διαθεσιμότητα για ραντεβού αύριο 12:00:19:00....
Ευχαριστώ πολύ....
Φεύγεις;Διαθεσιμότητα για ραντεβού σε λίγες ημέρες....
Μου φαίνεται πρέπει να σε συναντήσω με χειροπέδες και να σε περιποιηθώ όπως πρέπει.................
Μια γλυκειά καλημέρα για μια όμορφη εβδομάδα με ζεστασιά, κόντρα στις χαμηλές θερμοκρασίες...Από σήμερα διαθέσιμη για ραντεβού!!!