Anastasia_42
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2025
- Like
- 980
- Πόντοι
- 80
Καλημερα MilfaraΚαλημερούδια!!!
Δουλεύω σήμερα κανονικά 11:00-19:00, αύριο όχι....
Ευχαριστώ πολύ...
Σατανά!!!!!.....like κατ'αρχην για τα "μαρτινια", επειτα για το κοντο μαλλι και τελος για την ακρως ερεθιστικη πισω κινηση!!!!
![]()
Anastasia_42 - Page 9 - bourdela.com forum
Καλησπέρα σας, είμαι η Αναστασία, 42 ετών, Ελληνίδα, Αθηναία, ανεξάρτητη, πληροφορίες στο προφίλ μου.... Αλλά θα αναρτώ και εδώ.... Τηλ και Viber 6978083402www.bourdela.com
Όλα για εσάς γίνονται κοριτσάρες μάς!!!! Τα καλύτερα σε όλες!!!Χρόνια πολλά σε όλα τα κορίτσια!!!
Αγάπη Σεβασμός Ασφάλεια.....
Καλημέρα κορίτσι!!Καλημέρα!!!!
Να έχετε μια όμορφη Κυριακή!!!!
Κανεις εξαιρετικά κυρίως γιατί δείχνεις εξ αρχής ποσό ακομπλεξάριστη και συνειδητοποιημένη είσαι. Και ως γνωστόν αρχή ήμισυ παντός.Με όσους έχουμε βρεθεί, μου έχετε πει ( και ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ), ότι θα μπορούσα να έλεγα τουλάχιστον 10 έτη κάτω....Άραγε κάνω καλά που είμαι φιλαλήθης
;;;;;;!!!!!!!!!!!
Φιλούθκια
ε ναι μωρή στρ@πονιάρα γριετζω με το ανύπαρκτο σε λήθη πουλάκι που έχεις- δεν φτάνει ούτε να περάσει τα κωλ@μαγουλα μιας γυναικας.Όσο γι αυτά τα υπέροχα οπίσθια....... από πίτα που δεν τρως τι σε νοιάζει κι αν καεί λένε....![]()
Φύγε ρε μαλακισμενε ΠΟΥ ΤΡΩΣ ΠΟΡΤΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ από το νήμα της κυρίας. Άντε με το κάθε μαλακα μπαχαλακια που μετράει τα δίευρα να πάει μπουρδελο, τελικά τρώει πόρτα και γυρνάει από νήμα σε νήμα.ε ναι μωρή στρ@πονιάρα γριετζω με το ανύπαρκτο σε λήθη πουλάκι που έχεις- δεν φτάνει ούτε να περάσει τα κωλ@μαγουλα μιας γυναικας.
Μωρή πουστ@ρδελα ποτέ έγινε αυτο; απόδειξέ το κ θα σου δώσω μια πίτα γύρο απ ολα -χωρίς κρέας. -Ακόμη να χωνέψεις το ξεβρακωμα που έφαγες περυσι το καλοκαιρι με φωτο αφιερωση κ ημερομηνια- σε ρευστό κ ρολοιΦύγε ρε
Μωρή μ@λακισμενη εάν σου πω τι δουλειά κάνω θα πέσεις κάτω κ θα παίρνεις κάμψεις- πες μας τώρα εσύ τι δουλειά έκανες που ντρέπεσαι να το πειςΦύγε ρε