Νέα

Αναστασία Γιούσεφ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
ελληνιδα μάνα Αιγύπτιος μπαμπάς  ;)
Πολυ ομορφη.Γι αυτο οταν βλεπω το προσωπο της μου θυμιζει Καιρο,εξωτικη ομορφια,φοινικες και οταν βλεπω τη κωλαρα της μου θυμιζει αθανατη ελληνικη κωλαρα.

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
αιγυπτιακης καταγωγης ειναι 100%

απο σωμα παρολο που ειναι κοντη ... τι να πουμε τρελο πατο ! τωρα απο προσωπο γουστα ειναι αυτα προσωπικα μονο πλατη θελω να τη βλεπω

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.236
Πόντοι
206
τελικα κονεδακι δεν?

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Κρίμα, πρίν μια δεκαετία η Γιούσεφ και η κάθε...Γιούσεφ θα μας είχε τρελάνει στα γυμνά σε περιοδικά κλπ.

Λάθος στιγμή βρήκε αυτή η χώρα να πτωχεύσει.

JMseAfPJ.png

ΑΝΩ-ΜΑΛΙΑΡΑ :rockon: Λόγω ανώτερης πυκνότητας μαλλί  :grin:

ANTONISBASILEIOU

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2015
Κριτικές
6
Like
20
Πόντοι
1
Τιμές και υπηρεσίες ξέρει κάποιος, ή μόνο με χορηγό

justG4

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
72
Πόντοι
1
Τρελαθηκαμε !!! Μιλαμε για ΤΟΝ ΠΑΤΟ !!!
Υπαρχει κονε ;;;

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.231
Πόντοι
1.206
Αν κανει βιζιτες, πραγμα που δεν το γνωριζω, πιστευω οτι θα ειναι σε κλειστο κυκλο κ θα κοστιζει αρκετα το μαλλι..οποιος γνωριζει κατι ας μου στειλει πμ η να μας το αναφερει δημοσια..

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
εγω λεω οτι δεν κανει κ εξηγω!εκτος του οτι ενας γνωστος της εκανε προταση 4ψηφιου ποσου για ολο το βραδυ(δε δεχτηκε),εκτος του οτι εχει γκομενο αποτι μου ειπε(δε το πολυ πιστευω),η κοπελιτσα πρεπει να βγαζει τουλαχιστον καμμια 200ρια ευρω καθε φορα που χορευει κανοντας αυτο που γουσταρει κ χωρις να πιανει καμμια πουτσα...

donjuandestel

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
87
Πόντοι
6
κ ποιος σου ειπε οτι δε γουσταρει να πιανει πουτσες το ξεκωλιδι εδω πεταει την κωλοτρυπα φορα παρτιδα για 50ευρω αμα παρει 300 δε θα γαμηθει πιστευεις

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445
επιβεβαιωνω και γω οτι δεν κανει....

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ο αλλος βγαινει και λεει αν υπαρχει κονε στειλτε μου σε πμ
1ον σωπα ρε μεγαλε με 100 200 μηνυματα στο φορουμ θα σου πουμε ποιος εισαι;
2ον οπως πολλοι σωστα λενε θα ειναι σε κλειστο κυκλο για φανταστειται να γινει βουκινο δω η ιωαννα κιοσε εσκασε και εγινε της πουτανας λιγο διακριτικοτητα δε βλαπτει
3ον και κονε να ειναι να γινει μονος σου δε μπορεις πρεπει να τη ξερεις και
4ον συνεχεια του 3ου κονε ας πουμε οτι υπαρχει λογου χαρη μεσω του μαλακα του ρεβη οι τιμες θα ειναι στα υψη με τη συγκεκριμενη πατουρα δω για πετρουλα ζηταει 4000 αντε κανα 500αρικο πιο κατω χιλιαρικα στο νερο
5ον και να τη πλησιασεις μπορει να σε διαολοστειλει εχει τυχη σε 2 γνωστους μου με ειρηνη παρισι

πιστευω να σας καλυψα

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
τα πιο παρακμιακα σχολια εντωμεταξυ παρακολουθω τα κανουν οι πιο νεοι φυσικο ειναι κατι πρεπει να πουνε και αυτοι εντωμεταξυ ενας αρκετα παρακμιακος μου ειχε στειλει σε πμ οτι και γω ρωταω μαλακιες ωρες ωρες και καποιοι αλλοι θα το πουνε λοιπον απαντηση μαγκες σε ενα μεγαλο φορουμ μια μεγαλη κοινοτητα απο τις καλυτερες οπως ειναι δω μεσα το σαιτ δε προλαβαινουμε να τα παρακολουθουμε ολα τις εξελιξεις αλλα τα περισσοτερα τα ξερουμε επομενος και επόμενω ειναι να ρωταμε κατι σε μερικους που φαινεται ασχετο μασημενες τροφες μη περιμενετε εχουν απαντηθει αρκει να διαβασετε χρονια πολλα μαγκες

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.231
Πόντοι
1.206
2ον οπως πολλοι σωστα λενε θα ειναι σε κλειστο κυκλο για φανταστειται να γινει βουκινο δω η ιωαννα κιοσε εσκασε και εγινε της πουτανας λιγο διακριτικοτητα δε βλαπτει
4ον συνεχεια του 3ου κονε ας πουμε οτι υπαρχει λογου χαρη μεσω του μαλακα του ρεβη οι τιμες θα ειναι στα υψη με τη συγκεκριμενη πατουρα δω για πετρουλα ζηταει 4000 αντε κανα 500αρικο πιο κατω χιλιαρικα στο νερο
5ον και να τη πλησιασεις μπορει να σε διαολοστειλει εχει τυχη σε 2 γνωστους μου με ειρηνη παρισι

πιστευω να σας καλυψα
Αλανιαρη επειδη εγω ειπα οποιος ξερει κατι να μ ενημερωσει σε πμ να ξερεις πως δεν ειστε υποχρεωμενοι να μου πειτε αν δεν θελετε, το ειπα γιατι ειμαστε σ ενα site που ενταλλασουμε πληροφοριες(οταν ξερω κατι δινω κ γω πληροφοριες ειτε ανεβαζω κριτικες)...τωρα το αν καποιος εχει 100-200 μηνυματα δεν μου λεει κατι. στα υπολοιπα που γραφεις συμφωνω απολυτα..

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Κρίμα, πρίν μια δεκαετία η Γιούσεφ και η κάθε...Γιούσεφ θα μας είχε τρελάνει στα γυμνά σε περιοδικά κλπ.

Λάθος στιγμή βρήκε αυτή η χώρα να πτωχεύσει.

JMseAfPJ.png

Ίσα ίσα με την πτώχευση έχεις και μια ελπίδα μήπως τη δεις να παίρνεται. Τι να το κάνεις το περιοδικό? Τόσα βλέπεις και από το φβ της.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16

πιστευω να σας καλυψα

Αν δεν κάνω λάθος το υπερτούμπανο (κατεμέ) Παρίση, την έχει δει ότι είναι τραγουδίστρια. Όντως το πιστεύει ότι έχει μια μέτρια καλή φωνούλα για να στέκεται στην πίστα. Λογικό λοιπόν να το παλεύει ακόμα για να μείνει στο τραγούδι. Νιώθω ότι δεν καίγεται τόσο για τα λεφτά αλλά για το όνομα.

ΥΓ. Χάλια φωνή.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Όσο για την Γιουσέφ, από τα καλύτερα κωλιά που χορεύουν αυτή τη στιγμή !

Μαζί με Μαρονίτη για μένα είναι τα τοπ !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom