brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.031
- Πόντοι
- 2.606
ελληνιδα μάνα Αιγύπτιος μπαμπάς ;)δυνατος κοντοπουτανος η τσιγγανοβουλγαρα
ελληνιδα μάνα Αιγύπτιος μπαμπάς ;)δυνατος κοντοπουτανος η τσιγγανοβουλγαρα
Πολυ ομορφη.Γι αυτο οταν βλεπω το προσωπο της μου θυμιζει Καιρο,εξωτικη ομορφια,φοινικες και οταν βλεπω τη κωλαρα της μου θυμιζει αθανατη ελληνικη κωλαρα.ελληνιδα μάνα Αιγύπτιος μπαμπάς ;)
Κρίμα, πρίν μια δεκαετία η Γιούσεφ και η κάθε...Γιούσεφ θα μας είχε τρελάνει στα γυμνά σε περιοδικά κλπ.
Λάθος στιγμή βρήκε αυτή η χώρα να πτωχεύσει.
Αλανιαρη επειδη εγω ειπα οποιος ξερει κατι να μ ενημερωσει σε πμ να ξερεις πως δεν ειστε υποχρεωμενοι να μου πειτε αν δεν θελετε, το ειπα γιατι ειμαστε σ ενα site που ενταλλασουμε πληροφοριες(οταν ξερω κατι δινω κ γω πληροφοριες ειτε ανεβαζω κριτικες)...τωρα το αν καποιος εχει 100-200 μηνυματα δεν μου λεει κατι. στα υπολοιπα που γραφεις συμφωνω απολυτα..ο αλλος βγαινει και λεει αν υπαρχει κονε στειλτε μου σε πμ
1ον σωπα ρε μεγαλε με 100 200 μηνυματα στο φορουμ θα σου πουμε ποιος εισαι;
2ον οπως πολλοι σωστα λενε θα ειναι σε κλειστο κυκλο για φανταστειται να γινει βουκινο δω η ιωαννα κιοσε εσκασε και εγινε της πουτανας λιγο διακριτικοτητα δε βλαπτει
3ον και κονε να ειναι να γινει μονος σου δε μπορεις πρεπει να τη ξερεις και
4ον συνεχεια του 3ου κονε ας πουμε οτι υπαρχει λογου χαρη μεσω του μαλακα του ρεβη οι τιμες θα ειναι στα υψη με τη συγκεκριμενη πατουρα δω για πετρουλα ζηταει 4000 αντε κανα 500αρικο πιο κατω χιλιαρικα στο νερο
5ον και να τη πλησιασεις μπορει να σε διαολοστειλει εχει τυχη σε 2 γνωστους μου με ειρηνη παρισι
πιστευω να σας καλυψα
Κρίμα, πρίν μια δεκαετία η Γιούσεφ και η κάθε...Γιούσεφ θα μας είχε τρελάνει στα γυμνά σε περιοδικά κλπ.
Λάθος στιγμή βρήκε αυτή η χώρα να πτωχεύσει.
ο αλλος βγαινει και λεει αν υπαρχει κονε στειλτε μου σε πμ
1ον σωπα ρε μεγαλε με 100 200 μηνυματα στο φορουμ θα σου πουμε ποιος εισαι;
2ον οπως πολλοι σωστα λενε θα ειναι σε κλειστο κυκλο για φανταστειται να γινει βουκινο δω η ιωαννα κιοσε εσκασε και εγινε της πουτανας λιγο διακριτικοτητα δε βλαπτει
3ον και κονε να ειναι να γινει μονος σου δε μπορεις πρεπει να τη ξερεις και
4ον συνεχεια του 3ου κονε ας πουμε οτι υπαρχει λογου χαρη μεσω του μαλακα του ρεβη οι τιμες θα ειναι στα υψη με τη συγκεκριμενη πατουρα δω για πετρουλα ζηταει 4000 αντε κανα 500αρικο πιο κατω χιλιαρικα στο νερο
5ον και να τη πλησιασεις μπορει να σε διαολοστειλει εχει τυχη σε 2 γνωστους μου με ειρηνη παρισι
πιστευω να σας καλυψα