tsigkoleletos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.034
- Πόντοι
- 506
αμα εφτιαχνε και τη μυτη λιγο. τοσα φραγκα χαμενα...αυτο ειναι μαγιο. ξερει τι να φορεσει για να μας κανει πυραυλους
αμα εφτιαχνε και τη μυτη λιγο. τοσα φραγκα χαμενα...αυτο ειναι μαγιο. ξερει τι να φορεσει για να μας κανει πυραυλους
Και διαφήμιση Σπα και διαφήμιση κοσμήματα, όλα μαζί. Τα κοσμήματα ίσα που τα δείχνει και αυτό από μακριά... Τραγική προωθητική ενέργεια, μπράβο στους μαλάκες που την πληρώνουν!Πιο αποτυχημένη φωτογράφιση κοσμημάτων δεν έχω ξαναδεί δεν πρέπει να υπάρχει κανείς που να τα πρόσεξε με φάτσα φόρα βυζάρες και κωλαρα μέσα σε τζακουζι πάλι καλά που είπε τι διαφημίζει αλλιώς κανείς δεν θα καταλάβαινε.
Τώρα τα διαφήμισε μέσα σε τζακουζι σε σπα την περασμένη φορά μαζί με μαγιό και πάντα με τις ανάλογες πόζες αναρωτιέμαι ποιος έχει αυτές τις ιδέες το μόνο που δεν παρατηρεί κανείς είναι τα κοσμήματα που διαφημίζονται.Και διαφήμιση Σπα και διαφήμιση κοσμήματα, όλα μαζί. Τα κοσμήματα ίσα που τα δείχνει και αυτό από μακριά... Τραγική προωθητική ενέργεια, μπράβο στους μαλάκες που την πληρώνουν!
Η τύπισσα είναι τσακάλι με ένα giveaway διαφημίζει και τα παίρνει από 3 πλευρές την εταιρεία με τα κοσμήματα,το σπα και τον φωτογράφο όλους τους αναφέρει και τους γράφει στα στορυ και είναι και αυτη κερδισμένη και το μαγαζί με τα χρυσαφικά κάνει φωτογράφηση χωρίς να βρει χώρο,χωρίς να βρει φωτογράφο τους φέρνει αυτή και ο φωτογράφος που ζητάει συνεργασία από αυτήν για να διαφημιστή και έπρεπε να βρει και να πληρώσει χώρο για φωτογράφιση τον έχει έτοιμο και τσάμπα και το σπα δεν πληρώνει ούτε αυτό φωτογράφο για το προμο του win win δηλαδή.Και διαφήμιση Σπα και διαφήμιση κοσμήματα, όλα μαζί. Τα κοσμήματα ίσα που τα δείχνει και αυτό από μακριά... Τραγική προωθητική ενέργεια, μπράβο στους μαλάκες που την πληρώνουν!
Θέλω να σου βρέξω τον πωπό με ψωλόχυμααυτο ειναι μαγιο. ξερει τι να φορεσει για να μας κανει πυραυλους
Είναι και χωρίς αυτά! Δεν τα έχει ανάγκη! Είναι από μόνη της, φωτιά!Φωτιά η γυναικάρα με τα ερυθρόλευκα.
Αστερακια μου και χαχανισματα... οτι ποιο αντικαυλωτικο υπαρχει.Για πολλά γαμήσια η γκόμενα αλλά στο mute. Ιδανική για παρτούζες ένας να γαμάει και ένας να πιπώνει.
Στρουμφίτα σε adult edition.Αστερακια μου και χαχανισματα... οτι ποιο αντικαυλωτικο υπαρχει.
Ακόμα και η Μπάρκα να κουνήσει τον κώλο της (λέμε τώρα) κάποιοι θα τρέξουν.Πόσο μαλακας είναι ο κόσμος που όλα αυτά τα ψωλίδια τάχει κάνει πλούσια γιατί κουνάνε τον κωλο τους ...
Τέτοια γκόμενα δεν είναι για παρτουζα ειναι να την γαμας μόνος σου μέχρι να μην σου σηκώνεται ούτε με τρισάγιο και φυσικά χωρίς mute άμα είσαι μάστορας την κανείς να ουρλιάζει από καύλα ότι καλύτερο δηλαδή.Για πολλά γαμήσια η γκόμενα αλλά στο mute. Ιδανική για παρτούζες ένας να γαμάει και ένας να πιπώνει.
Στρινγκ μαγιό και κώλο φάτσα κάρτα στην κάμερα αντί για πλάγια είναι για σκληρό ξεκώλιασμα να κάνει gape η τρυπάρα τηςαυτο ειναι μαγιο. ξερει τι να φορεσει για να μας κανει πυραυλους
Είπες μεγάλη αλήθεια τώρα..Ακόμα και η Μπάρκα να κουνήσει τον κώλο της (λέμε τώρα) κάποιοι θα τρέξουν.
Πάντως για σκοτωμένη μια χαρά το κουνάει τοΡε μάγκες είχα ακούσει πως κάποτε είχε γίνει φονικό για τα μάτια της.
Την ήθελε ένας κομμουνιστής που την ήξερε από το λύκειο αυτή τα έφτιαξε με έναν άλλον και αυτός απο τη ζήλεια του τη σκότωσε.
Λέτε να ισχύει ; Γνωρίζετε τίποτα ;
Πες τα μαν,αλλά μη βρίζειςΠόσο μαλακας είναι ο κόσμος που όλα αυτά τα ψωλίδια τάχει κάνει πλούσια γιατί κουνάνε τον κωλο τους ...
Το φελεκι μου ! Ο κομουνιστής τον άλλον εννοώ.Πάντως για σκοτωμένη μια χαρά το κουνάει τοΑΤΜκωλο της...