Νέα

Αναστασία Γιούσεφ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

efialtis1982

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
378
Πόντοι
21
στα + ειναι ,οτι ειναι μια παρα μα παρα πολυ καλη κοπελα , και αν ηταν λιγο πιο εξυπνη θα ειχε αρκετα παραπανω χρηματα,,,,, και μαντεψε... μας διαβαζει που και που....
Αν ηταν τοσο εξυπνη οσο λες θα ανοιγε τα ποδια θα εκανε βαρβατες βιζιτες και μετα θα εξαφανιζονταν.
Το εχουν κανει αυτο αρκετες ανεξαρτητες.

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
499
Πόντοι
26
Αν ηταν τοσο εξυπνη οσο λες θα ανοιγε τα ποδια θα εκανε βαρβατες βιζιτες και μετα θα εξαφανιζονταν.
Το εχουν κανει αυτο αρκετες ανεξαρτητες.
σε αυτο ΔΕ θα διαφωνησω...
εχουν γινει προτασεις με νουμερα τρελα....
υπαρχει κοσμος που δινει λεφτα που εμεις σιγουρα δεν μπορουμε

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.584
Πόντοι
9.931
Για πιο λογο να κανει βίζιτες εφόσον με 2 χορούς την εβδομάδα μπορει να καθαρίζει 4000 ευρω το μηνα!! Ασε και τα χρηματα που βγαζει απο τα promotion μεσω Instagram.

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
653
Πόντοι
96
Αν μας βλέπει, να ξέρει ότι τον έχουμε κάνει λάστιχο με τη πάρτη της.. να δώσει κανα καλό υλικό να την εκτιμήσουμε ακόμα περισσότερο !!!!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.013
Πόντοι
2.356
οτι εδω μεσα γραφει ο καθενας οτι μαλκια του ερθει στο κεφαλι αληθεια με ξεπερναει...
την ξερεις φιλε ΄΄???? την εχεις παρει ??? ...κανουμε παρεα αρκετο καιρο με την κοπελα,βολτες,βαρκαδες κτλ ,και αυτο που λες δεν παιζει ουτε μια στις χιλιες..
π.χ στα εκτος αθηνας παιρνει 5-6 κατοσταρικα να σου χορεψει,και τα δινουν αβερτα.... γιατι ν σου κατσει φιλε μου ???? πες μου ενα λογο....
γιατι τυπε λογαριασμο σου δινει τι κανει και τι δε κανει επειδη την ξερεις?
και ακομη και να σου δινει το δεχεσαι ως αληθεια?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.013
Πόντοι
2.356
Για πιο λογο να κανει βίζιτες εφόσον με 2 χορούς την εβδομάδα μπορει να καθαρίζει 4000 ευρω το μηνα!! Ασε και τα χρηματα που βγαζει απο τα promotion μεσω Instagram.
γιατι κανεις δε χορταινει το χρημα ειδικα μια γυναικα που ειναι κινητη μαυρη τρυπα χρηματος! (μαλλια, λουσα, καλλυντικα, λαδια, σολαριουμ, μετακινησεις κλπ κλπ κλπ κλπ)
απο τη στιγμη που επιλεγει γαμια γιατι να μην επιλεξει και γαμια-χορηγο εστω και της μιας βραδιας!!! η προσφορα ειναι μεγαλη ουτως η αλλως...

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Εδω αλλη δεν ξερουν την μανα των παιδιων τους,ο τυπος λεει ξερει την τυπισσα...

Μα ποσο μαλακας μπορει να ειναι ενας αντρας...

Ρε τυπε...οσο εσυ παιρνεις ενα δερματινο μπουφαν στα πεντε χρονια,δινει αυτη να ισιωνει τις μπουκλες της...πλακα μας κανεις για πιο λογο να γαμηθει;

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.013
Πόντοι
2.356
Εδω αλλη δεν ξερουν την μανα των παιδιων τους,ο τυπος λεει ξερει την τυπισσα...

Μα ποσο μαλακας μπορει να ειναι ενας αντρας...

Ρε τυπε...οσο εσυ παιρνεις ενα δερματινο μπουφαν στα πεντε χρονια,δινει αυτη να ισιωνει τις μπουκλες της...πλακα μας κανεις για πιο λογο να γαμηθει;
αν γινει τιποτα θα βγαινει ως φιλος και θα λεει δεν ειχε δωσει δικαιωματα, ηταν ησυχη στο σπιτι, ποτε δεν ειχε προκαλεσει και αλλα τετοια χαριτωμενα που ολοι πεφτουν απο τα συννεφα ξαφνικα...

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
499
Πόντοι
26
γιατι τυπε λογαριασμο σου δινει τι κανει και τι δε κανει επειδη την ξερεις?
και ακομη και να σου δινει το δεχεσαι ως αληθεια?
ε , ενταξη μωρε,ειμαι λιγο χαζος αλλα πιστευω θα το ειχα παρει γραμμη στην καθημερινοτητα.. :P:P:P
(κανω παρεα με πολλλλεεεεες του χωρου φιλε,πιστεψε με κανει μπαμ οταν το κανεισ αυτο...)

Lancelot69

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Like
842
Πόντοι
81
ε , ενταξη μωρε,ειμαι λιγο χαζος αλλα πιστευω θα το ειχα παρει γραμμη στην καθημερινοτητα.. :P:P:P
(κανω παρεα με πολλλλεεεεες του χωρου φιλε,πιστεψε με κανει μπαμ οταν το κανεισ αυτο...)
Μιας και κανετε παρεα... όντως τα χε με τον οικονομοπουλο ??? Έχει κάναν γκομενο τωρα ??? Ξέρεις ???

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.013
Πόντοι
2.356
τυπε προσεχε γιατι οσοι κανουν πολλες παρεες με πολλες του χωρου και δε τον χωνουν σε αυτες, μαλλον τους τον χωνουν αλλοι...

(να μου λειπουν τετοιες παρεες)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ναι γιατι στο σπιτι θα τους επαιρνε και οχι σε επαγγελματικο ταξιδι...

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
499
Πόντοι
26
τυπε προσεχε γιατι οσοι κανουν πολλες παρεες με πολλες του χωρου και δε τον χωνουν σε αυτες, μαλλον τους τον χωνουν αλλοι...

(να μου λειπουν τετοιες παρεες)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ναι γιατι στο σπιτι θα τους επαιρνε και οχι σε επαγγελματικο ταξιδι...
καλα που το ειπες !!!! το ειχα σκεφτει να το δοκιμασω τωρα στα 43 μου, μπορει να χανω κατι καλο...
θα αρχησω να μου το βαζουν λιγο,ο παππους μου ελεγε οτι πραγμα που μπαινει και βγαινει να μην το φοβασαι... :alivedick::humpleg:

Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Like
2.861
Πόντοι
441
η γιουσεφ θα παντρευτει οπου ναναι,οποτε και να εκανε καποτε για να ανεβει λιγο και να διαφημιστει τωρα πιστευω δε κανει.Τωρα ολοι οι αλλοι που με το ζορι θελετε να τη βγαλετε βιζιτα σαν τον ΚΑCHΑΠΛΙΑ που δε μπορει ουτε ενα username του να γραψει σωστα και τα ξερει ολα τι να πω,η ελλαδα ειναι γεματοι απο εξυπνακηδες σαν αυτον,μαλλον θα ειναι και αρνητης απογραφης λολ

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
499
Πόντοι
26
η γιουσεφ θα παντρευτει οπου ναναι,οποτε και να εκανε καποτε για να ανεβει λιγο και να διαφημιστει τωρα πιστευω δε κανει.Τωρα ολοι οι αλλοι που με το ζορι θελετε να τη βγαλετε βιζιτα σαν τον ΚΑCHΑΠΛΙΑ που δε μπορει ουτε ενα username του να γραψει σωστα και τα ξερει ολα τι να πω,η ελλαδα ειναι γεματοι απο εξυπνακηδες σαν αυτον,μαλλον θα ειναι και αρνητης απογραφης λολ
ρεεεεε ,,, μη λες τετοια, ασε τους να γραφουν μαλακιες να γελαμε,,
απαντα τους οπως εγω :D::D::D:

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.039
Πόντοι
1.436
θέλω εγώ φίλε μου... έχεις τίποτα σε επώνυμο ??? ΠΜ
και εγω θα ηθελα κατι τετοιο.θελω να εξαργυρωσω ενα στοιχημα που μου εκατσε.ετσι για την εμπειρια γαμωτο.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
οτι εδω μεσα γραφει ο καθενας οτι μαλκια του ερθει στο κεφαλι αληθεια με ξεπερναει...
την ξερεις φιλε ΄΄???? την εχεις παρει ??? ...κανουμε παρεα αρκετο καιρο με την κοπελα,βολτες,βαρκαδες κτλ ,και αυτο που λες δεν παιζει ουτε μια στις χιλιες..
Ολοι εδω την γαμάνε στον ύπνο τους και την βρίζουν στο ξύπνιο τους, επειδη μονο στον ύπνο τους μπορουν να την γαμησουν :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom