You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναστασία Γιούσεφ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Peacemaker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 951
- Πόντοι
- 361
Η κωλάρα της είναι μόνο ότι αξιζει στη Γιουσεφ!!!
Τώρα που έκλεισαν την εστίαση και δεν έχει που να την κουνάει κάνει αγώνα κατά των περιοριστικών μέτρων, αδιαφορώντας για την υγεία της κοινωνίας, κοροιδευοντας όσους φοβούνται για την υγεία τους, λέγοντας τους πρόβατα, μπεεε κτλ
Και αφού έχω 0,000001% πιθανότητες (πάλι πολλές δίνω) να της σκίσω την κωλάρα, ένα μεγάλο Χ από εμένα για την αντικοινωνικη συμπεριφορά της.
Δεν αξίζει να ασχολείται κανείς μαζί της!!!
Τώρα που έκλεισαν την εστίαση και δεν έχει που να την κουνάει κάνει αγώνα κατά των περιοριστικών μέτρων, αδιαφορώντας για την υγεία της κοινωνίας, κοροιδευοντας όσους φοβούνται για την υγεία τους, λέγοντας τους πρόβατα, μπεεε κτλ
Και αφού έχω 0,000001% πιθανότητες (πάλι πολλές δίνω) να της σκίσω την κωλάρα, ένα μεγάλο Χ από εμένα για την αντικοινωνικη συμπεριφορά της.
Δεν αξίζει να ασχολείται κανείς μαζί της!!!
jfshjsshiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 2.323
- Πόντοι
- 446
Thick and ready for my stick (I wish)
Φιλαρακι μου μπορεις να μου στειλεις pm για την αναστασια γιατι με το καινουριο σαιτ δε βρισκω πως να σου στειλω εγωΥΠΕΡΜΟΥΝΑΡΟΣ!
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
πω πω χαλασε πολυ φετος
ισως η καραντινα δεν ξερω
ειναι φουλ σπασμενη και ατσουμπαλη στο σωμα παντα για τα κριτηρια της
ισως η καραντινα δεν ξερω
ειναι φουλ σπασμενη και ατσουμπαλη στο σωμα παντα για τα κριτηρια της
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.078
- Πόντοι
- 3.556
ΟΡΓΙΑ σε ΚΟΡΩΝΟΠΑΡΤΙ από τον ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ. Φωτογραφίες ντροπής για τους “εκλεκτούς” της κυβέρνησης Μητσοτάκη που έκλεισαν τον κόσμο φυλακή με 9.239 νεκρούς. Μπεκροπίνουν σε καπηλειό εν μέσω πανδημίας και εν ώρα υπηρεσίας και η ανατολίτισσ
Τεύχος 1874, 6 ΧΡΟΝΙΑ αυτόνομης , ανεξάρτητης κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Διαβάστε στο...
www.makeleio.gr
εδω ρε νιαμου εδω
Αστρονόμος έπρεπε να γίνει η κοπέλατυπε λες να μπουκαρε μεσα και να αρχισε τα αστερακια μου κλπ?
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.078
- Πόντοι
- 3.556
τυπε λες να ανεβασει υλικο στο φανς? αν ειναι να το φυτιλιασουμε το 15αριΑστρονόμος έπρεπε να γίνει η κοπέλα
Βάζουμε μαζί από 7.5;τυπε λες να ανεβασει υλικο στο φανς? αν ειναι να το φυτιλιασουμε το 15αρι
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.078
- Πόντοι
- 3.556
τυπε εχω δυομισο ευρω μονο. μας λειπει ενα ταλιρο να κλεισουμε. αν θες στειλε πμ στο μελος πουσι βαγκον. αλλα μην του πεις ταλιρο γιατι θα μπερδευτει και θα καταλαβει νταφου. πες του πενταευρω να μπει συμμετοχηΒάζουμε μαζί από 7.5;
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.348
- Πόντοι
- 5.646
?τυπε εχω δυομισο ευρω μονο. μας λειπει ενα ταλιρο να κλεισουμε. αν θες στειλε πμ στο μελος πουσι βαγκον. αλλα μην του πεις ταλιρο γιατι θα μπερδευτει και θα καταλαβει νταφου. πες του πενταευρω να μπει συμμετοχη
Mpanana Dole
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2014
- Like
- 755
- Πόντοι
- 81
Συναγωνιστές, έχει ανεβάσει story στο insta που είναι στον πλαστικό της και φουσκώνει τον κώλο της. Τι βλέπουνε τα ματάκια μας.
JizzedToThis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2020
- Like
- 8.807
- Πόντοι
- 1.056
Δερματολόγος είναι ρε, μάθε αγγλικά.Συναγωνιστές, έχει ανεβάσει story στο insta που είναι στον πλαστικό της και φουσκώνει τον κώλο της. Τι βλέπουνε τα ματάκια μας.
πήγα και εγώ να δω το story, μπας και την είχε με την τρόμπα καρφωμένη στον κωλο και την φουσκώνει
Συνημμένα
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.331
- Πόντοι
- 2.356
Ω ρε φίλε ΚΩΛΟΣ! όποια και να είναι έχει φοβερό κωλο.Εκατό τις εκατό αυτη
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.325
- Πόντοι
- 4.546
ΥπερβολέςΈδινε κ χιλιάρικο για πάρτι της
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.325
- Πόντοι
- 4.546
Πάω πάσοΓια ένα ολόκληρο βράδυ τ έδινα
JizzedToThis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2020
- Like
- 8.807
- Πόντοι
- 1.056
Εκατό τις εκατό αυτη
Ούτε λίγο αυτή , παίζει χρονιά αυτό το βίντεο και ξαφνικά τα τελευταία χρονιά το βάφτισε κάποιος ότι είναι η Γιουσεφ
Xhamster να ψάξεις θα το βρεις, σε κορόιδεψαν αδερφέ
stealthgas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 496
- Πόντοι
- 36
Παίρνεις ακραποβιτς σε αυτα τα λεφτάΈδινε κ χιλιάρικο για πάρτι της