Cockamamie
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2020
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Έχει απίστευτο σώμα από τα καλύτερα στην Ελλάδα αλλά ρε φίλε είναι σκατοφατσα επίσης χορεύει σαν ξεβιδωμένη!!
εγώ αναρωτιέμαι αν υπάρχει μια σελέμπριτι που να μην θέλει να γαμηθεί με τα μέλη του μπου... :S :S
γι αυτό και η απαξίωση εκ μέρους των μελών :S :S :S
νόμοι προσφοράς - ζήτησης, αναπόφευκτο
Αναρωτιέμαι αν υπάρχει έστω και μια "celebrity" που να μην έχει βρεθεί κάποιος από εδω μέσα να την έχει γαμήσει (και συνήθως απαξιωτικά)
Αναρωτιέμαι αν υπάρχει έστω και μια "celebrity" που να μην έχει βρεθεί κάποιος από εδω μέσα να την έχει γαμήσει (και συνήθως απαξιωτικά)
Για καμία εκπομπή κιτρινιαρα με μαϊντανους στην τηλεόραση και πολύ της πάει.
Κάπου την είχα μπανίσει στην Πάνια(video ακατάλληλο για καρδιακούς από 1:38 και μετά)Για καμία εκπομπή κιτρινιαρα με μαϊντανους στην τηλεόραση και πολύ της πάει.
Κάπου την είχα μπανίσει στην Πάνια(video ακατάλληλο για καρδιακούς από 1:38 και μετά)
Μόνο εγώ την γάμαγα δηλαδή???
Την λες και ταναπού!
>
Εσύ ο υπεράνω, αν σου στήνονταν στα 4 θα της έλεγες ότι είναι για 5ήμερη ή θα έχανες το φως σου??ισως και ο αγαπη μονο
To αγαπημένο μου τραγούδι είναι το Crystal σκέτο όχι Crystal Meth, και αγαπημένη μου Μπάντα είναι η επόμενη από αυτούς που Βγαλανε το Blue Monday Τρία Όργανα Χρειάζεται για να Κάνεις Καλή Μουσική Απλή Εγγλέζικη Μπάντα!!!!!!!
Εσύ ο υπεράνω, αν σου στήνονταν στα 4 θα της έλεγες ότι είναι για 5ήμερη ή θα έχανες το φως σου??
εμένα ποιος θα Μ αγοράσει δίσκο...............