Νέα

Αναστασία Γιούσεφ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.048
Πόντοι
9.931

Dasstaboo

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2024
Like
825
Πόντοι
81
Εγώ θα την έχυνα και μαρεσει η φάτσα της τραβελοφαιρνει και δεν θα με χάλαγε να με γαμουσε

Hristos .

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2023
Like
2.513
Πόντοι
446
Δεν μας λυπάται καθόλου η άτιμη έβγαλε πάλι νέο τραγούδι.Μια φορά το άκουσα και μέχρι να τελειώσει (ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ).Κουκλάρα είναι,να ανάβει τους άντρες το έχει,όπου πάει τραβάει τα βλέμματα είναι θεα.Δεν μπορεί όμως να καταλάβει ότι με το τραγούδι δεν το έχει;

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.836
Πόντοι
456
«Τα τραβέλια σε σαλόνια αναμονής στο Μετάξι, δεν είναι πραγματικά. Δεν μπορούν να σε βλάψουν.»

Εντωμεταξύ τα τραβέλια σε σαλόνια αναμονής στο Μετάξι:

Συνημμένα

• Κρίμα..jpg
    Κρίμα..jpg
    682,5 KB · Εμφανίσεις: 24

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
507
Πόντοι
26
Αν προτείνεις να κόψουμε τα υπόλοιπα και να κρατήσουμε μόνον τον κώλο, εν τάξει.
Δυστυχώς όμως, αυτός ο εμετός έχει και εγκέφαλο.
αδερφέ ,δείξε μας λίγο την γκόμενα σου να δω κάτι.....

Dasstaboo

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2024
Like
825
Πόντοι
81

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.048
Πόντοι
9.931

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
863
Πόντοι
81
Από πού προκύπτει ότι είναι αυτή;Μόνο πλάτη φαίνεται.
απο τον τιτλο. Επικληση στην αυθεντια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αδερφέ ,δείξε μας λίγο την γκόμενα σου να δω κάτι.....
η γυναικα μου ειναι σαπια. Αρα δεν υπαρχουν ασχημες γυναικες στον κοσμο. Αυτο θες να μας πεις;

Thomas.s

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2024
Like
326
Πόντοι
21
απο τον τιτλο. Επικληση στην αυθεντια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

η γυναικα μου ειναι σαπια. Αρα δεν υπαρχουν ασχημες γυναικες στον κοσμο. Αυτο θες να μας πεις;
Ο καθένας μπορεί και ανεβάζει και βάζει ότι τίτλο θέλει.Απο μια σκέτη πλάτη δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.Η μοναδική γκόμενα με κωλαρα και σγουρό μαλλί είναι η Αναστασία;

athenscpl

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
278
Πόντοι
21
Δεν μας λυπάται καθόλου η άτιμη έβγαλε πάλι νέο τραγούδι.Μια φορά το άκουσα και μέχρι να τελειώσει (ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ).Κουκλάρα είναι,να ανάβει τους άντρες το έχει,όπου πάει τραβάει τα βλέμματα είναι θεα.Δεν μπορεί όμως να καταλάβει ότι με το τραγούδι δεν το έχει;

Φαίνεται ότι κάποιοι την ακούνε όμως

Hristos .

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2023
Like
2.513
Πόντοι
446
Φαίνεται οτι κάποιοι την ακούνε όμως
Ποιοι την ακούνε;Ένα μέρος των followers της μπαίνουν και βλέπουν το βίντεο κλιπ μόνο και μόνο γιατι είναι πάντα ψιλό hot και για να κάνουν καζουρα στα σχόλια.Μπες διαβασε σχόλια και θα καταλάβεις.Εκτος από το πρώτο όλα τα άλλα απατα έχουν πάει ούτε 200.000 προβολές δεν μαζεύουν.Ναι επειδή θα ρωτήσεις ένας από αυτούς τους μπαγλαμαδες είμαι και εγώ για τους λόγους που έγραψα πιο πάνω μπαίνω και τα βλέπω.Μια φορα όμως το καθένα δεν αντέχετε παραπάνω.Συγγνωμη για το κατεβατο.

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
863
Πόντοι
81
Ο καθένας μπορεί και ανεβάζει και βάζει ότι τίτλο θέλει.Απο μια σκέτη πλάτη δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.Η μοναδική γκόμενα με κωλαρα και σγουρό μαλλί είναι η Αναστασία;
φυσικα και δεν ειναι. Για κακο το εγραψα το επικληση στην αυθεντια. Ο κοσμος πρεπει να σταματησει να το χαβει στην εποχη του ιντερνετ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom