Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.411
- Πόντοι
- 6.536
Γεμάτο μουνόζουμα..Φουσκωτο μουνι εχει η είναι η ιδέα μου;;
Λαχταριστό.....
Γεμάτο μουνόζουμα..Φουσκωτο μουνι εχει η είναι η ιδέα μου;;
τι εχουμε εδω? ονομα?Έτσι... για σύγκριση...
Παίζει...Φουσκωτο μουνι εχει η είναι η ιδέα μου;;
μεχρι και γνωστη λουλου του ινστα την πασαρει αλλα με αρκετα λεφτα παραπανω , οπως κ εμινε (350) και μια αλλη π εμφανιζόταν σε καναλι(600)...τωρα οποιος κατάλαβε κατάλαβε....Και αν ήταν αλήθεια αυτό που λες να σαι σίγουρος ότι το νήμα αυτό θα ειχει φτάσει μέχρι το φεγγάρι!!!
Είναι reservée.τι εχουμε εδω? ονομα?
Είναι reservée.
Λες παπαντζες....δεν διάβαζε δεν διαβάζει δεν θα διαβάζει....τσεκαρισμενοΜέλος . Καλά εδώ μας διαβάζουν άλλοι κι άλλοι αυτή σου έκανε εντύπωση ;;
Ναι καλά !!!!Λες παπαντζες....δεν διάβαζε δεν διαβάζει δεν θα διαβάζει....τσεκαρισμενο
να το αποδειξω εδω μεσα πως δλδ ? να ανεβασω δημοσια μνματα κλπ ? Κ αμα ειναι φιλη σου οπως λες , τι περιμενεις...να αρχισει να το λεει αριστερα και δεξια ?Ποια κονέ ;;;με την κοπέλα τα λέμε συχνά και πίνουμε καφέ μαζί !!
Και για μπάνιο έχουμε πάει και τα λοιπά και τα λοιπά… Σίγουρα για αυτά τα λεφτά που λες δεν έχει καμία ανάγκη να το κάνει και στο υπογράφω εγώ !!! αν δεν μπορείς να αποδείξεις κάτι μη λες βλακείες.
Εκτός αν είμαι τόσο ηλίθιος που δεν έχω καταλάβει κάτι…
Μην το λες....θα εκοβες περα..πιστεψε με..για αυτο δεν εχω παρειΓεμάτο μουνόζουμα..
Λαχταριστό.....
γιατι τυπε? εχει γαμηθει ποτε μπροστα σου και τηρεις τα σεξουαλικα της βιβλια??Ποια κονέ ;;;με την κοπέλα τα λέμε συχνά και πίνουμε καφέ μαζί !!
Και για μπάνιο έχουμε πάει και τα λοιπά και τα λοιπά… Σίγουρα για αυτά τα λεφτά που λες δεν έχει καμία ανάγκη να το κάνει και στο υπογράφω εγώ !!! αν δεν μπορείς να αποδείξεις κάτι μη λες βλακείες.
Εκτός αν είμαι τόσο ηλίθιος που δεν έχω καταλάβει κάτι…
αφου μας διαβαζει:Ε αφου μας διαβαζει...
-Καλησπερα Αναστασια,ειμαι ο Μπιρλας.
Σώμα που κολλάς...Τη αρρώστια είναι αυτή η γυναίκα
θες να μας πεις τυπε οτι το δινει τσαμπα και εγω πληρωσα ασκοπως?δεν κάνει βιζιτες.