Χμμ....ενδείξεις...έχουμε παραπάνω στοιχεία;
Ενδείξεις για μένα είναι:
(α) έχει συμμετάσχει σχεδόν σε όλα τα LGBTIQA+ events που διοργανώνονται Πανελλαδικώς, σε πολλά απο αυτά μάλιστα έχει θέση (συν)διοργανωτή/moderator,
(β) σε συνεντεύξεις της, σε σχετικές ερωτήσεις για συντρόφους κτλ έχει απαντήσει είτε με ουδέτερο γένος είτε προσέχει πάρα πολύ να μην αναφέρει γένος (και το κάνει επιτηδευμένα αυτό, δηλαδή φαίνεται αυτό αν το παρατηρήσει κανείς)
(γ) προμοτάρει συνεχώς καλλιτέχνες και συγγραφείς που είναι εμφανώς μέλη της κοινότητας LGBTIQA+ στα social media της (το έχω δει εγώ με τα μάτια μου και την έχω ακούσει με τα αυτιά μου να αναφέρεται σε αυτούς και γενικά την κοινότητα)
(δ) (bonus) η θήκη στο κινητό της έχει το τη Gilbert Baker Pride Flag (το γνωστό ουράνιο τόξο της προαναφερθείσας κοινότητας)
Να τονίσω ξανά πως τα παραπάνω κατά τη γνώμη μου είναι ενδείξεις (άλλος θα έλεγε πως είναι αποδείξεις, εγώ είμαι συγκρατημένος και δεν το παω μέχρι εκεί). Να τονίσω επίσης πως προσωπικά τη θεωρώ μια πολύ σεξουαλική γυναίκα, άσχετα τελικώς με το αν ισχύει ή όχι το παραπάνω. Μη σου πω πως αν ειναι by τότε οι "δυνατότητές" της εκτοξεύονται...
Πωωω με ψαλίδια είναι ακόμα πιο καύλααα
Π Ρ Ο Φ Α Ν Ω Σ και συμφωνώ!!!