Νέα

Αναστασία Γιαμαλή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 385
  • Εμφανίσεις 171K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

guy123guy123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
3.045
Πόντοι
446
Υπάρχουν ενδείξεις αλλά και κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες πως γουστάρει ψαλίδια και μόνο... Άρα γκόμενος μάλλον δεν παίζει. Άντε καμιά γκόμενα...
Πωωω με ψαλίδια είναι ακόμα πιο καύλααα

hippurus

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
367
Πόντοι
21
Χμμ....ενδείξεις...έχουμε παραπάνω στοιχεία;

Ενδείξεις για μένα είναι:

(α) έχει συμμετάσχει σχεδόν σε όλα τα LGBTIQA+ events που διοργανώνονται Πανελλαδικώς, σε πολλά απο αυτά μάλιστα έχει θέση (συν)διοργανωτή/moderator,
(β) σε συνεντεύξεις της, σε σχετικές ερωτήσεις για συντρόφους κτλ έχει απαντήσει είτε με ουδέτερο γένος είτε προσέχει πάρα πολύ να μην αναφέρει γένος (και το κάνει επιτηδευμένα αυτό, δηλαδή φαίνεται αυτό αν το παρατηρήσει κανείς)
(γ) προμοτάρει συνεχώς καλλιτέχνες και συγγραφείς που είναι εμφανώς μέλη της κοινότητας LGBTIQA+ στα social media της (το έχω δει εγώ με τα μάτια μου και την έχω ακούσει με τα αυτιά μου να αναφέρεται σε αυτούς και γενικά την κοινότητα)
(δ) (bonus) η θήκη στο κινητό της έχει το τη Gilbert Baker Pride Flag (το γνωστό ουράνιο τόξο της προαναφερθείσας κοινότητας)

Να τονίσω ξανά πως τα παραπάνω κατά τη γνώμη μου είναι ενδείξεις (άλλος θα έλεγε πως είναι αποδείξεις, εγώ είμαι συγκρατημένος και δεν το παω μέχρι εκεί). Να τονίσω επίσης πως προσωπικά τη θεωρώ μια πολύ σεξουαλική γυναίκα, άσχετα τελικώς με το αν ισχύει ή όχι το παραπάνω. Μη σου πω πως αν ειναι by τότε οι "δυνατότητές" της εκτοξεύονται...

Πωωω με ψαλίδια είναι ακόμα πιο καύλααα

Π Ρ Ο Φ Α Ν Ω Σ και συμφωνώ!!!

Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
36.147
Πόντοι
6.536
Τα μικρά δεν έχουν μάθει να μιλάνε και να σέβονται ..εδώ παίζουμε και τον ρόλο των γονιών τους γιατί φαντάζεσαι τι "καλή" δουλειά έκαναν οι γονεις τους για να βγουν έτσι τα καημένα.
Κωλόπαιδα μαν.

:confused:

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
13.272
Πόντοι
3.506

(α) έχει συμμετάσχει σχεδόν σε όλα τα LGBTIQA+ events που διοργανώνονται Πανελλαδικώς, σε πολλά απο αυτά μάλιστα έχει θέση (συν)διοργανωτή/moderator,
(β) σε συνεντεύξεις της, σε σχετικές ερωτήσεις για συντρόφους κτλ έχει απαντήσει είτε με ουδέτερο γένος είτε προσέχει πάρα πολύ να μην αναφέρει γένος (και το κάνει επιτηδευμένα αυτό, δηλαδή φαίνεται αυτό αν το παρατηρήσει κανείς)
(γ) προμοτάρει συνεχώς καλλιτέχνες και συγγραφείς που είναι εμφανώς μέλη της κοινότητας LGBTIQA+ στα social media της (το έχω δει εγώ με τα μάτια μου και την έχω ακούσει με τα αυτιά μου να αναφέρεται σε αυτούς και γενικά την κοινότητα)
(δ) (bonus) η θήκη στο κινητό της έχει το τη Gilbert Baker Pride Flag (το γνωστό ουράνιο τόξο της προαναφερθείσας κοινότητας)

Να τονίσω ξανά πως τα παραπάνω κατά τη γνώμη μου είναι ενδείξεις (άλλος θα έλεγε πως είναι αποδείξεις, εγώ είμαι συγκρατημένος και δεν το παω μέχρι εκεί). Να τονίσω επίσης πως προσωπικά τη θεωρώ μια πολύ σεξουαλική γυναίκα, άσχετα τελικώς με το αν ισχύει ή όχι το παραπάνω. Μη σου πω πως αν ειναι by τότε οι "δυνατότητές" της εκτοξεύονται...

Σε βρίσκω πολύ καλά τεκμηριωμένο, συναγωνιστή.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
51.536
Πόντοι
9.297
...που βγαίνουν από κωλογονεις μάν...νομίζουν ότι βάλανε στα χέρια των παιδιών κινητά και τα παιδιά μεγάλωσαν...λάθος...πλέον τα παιδιά μεγαλώνουν με το κινητό και όχι με τους γονείς.
Οι γονείς απλώς τα χαρτζηλικωνουν και τα πάνε στα φροντιστήρια...τίποτα άλλο δεν είναι ικανοί να κάνουν...οι πιο πολλοί τουλάχιστον...για αυτό κατάντησαν έτσι τα παιδιά.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
51.536
Πόντοι
9.297

Η στήριξη στον λοατκισμο είναι συνυφασμένη με την αριστερή της ταυτότητα.
Αν δεν την δω σε φάση με σανδάλια με άλλη στην παραλία δεν πολυψηνομαι.

guy123guy123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
3.045
Πόντοι
446
Η στήριξη στον λοατκισμο είναι συνυφασμένη με την αριστερή της ταυτότητα.
Αν δεν την δω σε φάση με σανδάλια με άλλη στην παραλία δεν πολυψηνομαι.
Συμφωνώ και πολύς κόσμος ειδικά γυναίκες που συμμετέχει δεν έχει τέτοιες προτιμήσεις, περισσότεροι είναι οι κρυφοί

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
51.536
Πόντοι
9.297
Συμφωνώ και πολύς κόσμος ειδικά γυναίκες που συμμετέχει δεν έχει τέτοιες προτιμήσεις, περισσότεροι είναι οι κρυφοί
Oι γυναίκες άγονται και φέρονται από τον οποιονδήποτε...δεν έχουν, οι πιο πολλές τουλάχιστον,πολιτικό αισθητήριο .Άλλωστε για αυτό δεν επιτρεπόταν να ψηφίζουν ...από την στιγμή που δεν έχουν άποψη για θέματα εκτός οικίας και οικογένειας μια που δεν διαβάζουν εφημερίδες ούτε ασχολούνται με την επικαιρότητα -πλην κουτσομπολιου προφανως-πως μπορει να εχουν στα χέρια τους τις τυχες της χώρας μέσω της ψήφου;
Δεχομαι ότι μια γυναίκα μπορεί να είναι πιο άξια από έναν άνδρα σε κάποια κυβερνητική η διευθυντική θέση .Εγώ εστιάζω στις γυναίκες του εκλογικού σώματος,για να μην θεωρηθω φαλοκρατικο γουρούνι.

guy123guy123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
3.045
Πόντοι
446
από την στιγμή που δεν έχουν άποψη για θέματα εκτός οικίας και οικογένειας μια που δεν διαβάζουν εφημερίδες ούτε ασχολούνται με την επικαιρότητα -πλην κουτσομπολιου προφανως-πως μπορει να εχουν στα χέρια τους τις τυχες της χώρας μέσω της ψήφου;
Εγώ τον παίζω με τις πρωινες καύλες, εσύ φαίνεται να τον παίζεις και με τα 2 χέρια, όλο μαλακίες

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
51.536
Πόντοι
9.297
Εγώ τον παίζω με τις πρωινες καύλες, εσύ φαίνεται να τον παίζεις και με τα 2 χέρια, όλο μαλακίες
Ούπς..άγγιξα κάτι ευαίσθητο...που διαφωνείς πέρα από την γενικολογη παπαρολογια;
Αν είχαν πολιτικό αισθητήριο οι γυναίκες δεν θα έτρωγαν αμασητο τον πρόλογο για "προσφυγοπούλα" ( ενδεικτικά το λέω).
Επίσης πολλές ψήφισαν Τσίπρα επειδή τον θεωρούσαν ωραίο γκόμενο...και μετά στήνονταν με τις ώρες σε άδεια ΑΤΜ.
Βγες και πες που κάνω λάθος.

• Like
Αντιδράσεις: stelda

denn1s

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2013
Like
195
Πόντοι
21
Υπάρχουν ενδείξεις αλλά και κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες πως γουστάρει ψαλίδια και μόνο... Άρα γκόμενος μάλλον δεν παίζει. Άντε καμιά γκόμενα...
Eχει δηλωσει πως εχει γκομενο. Και δεν την κοβω για ατομο που θα ντρεποταν να πει οτι ειναι γκει. Το οτι συμμετεχει σε τετοιες εκδηλωσεις δε σημαινει οτι ειναι γκει. Κι εγω ειμαι υπερ των δικαιωματων των ζωων, αυτο δε με κανει σκυλο. Σοβαρευτειτε.

guy123guy123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
3.045
Πόντοι
446
Ούπς..άγγιξα κάτι ευαίσθητο...που διαφωνείς πέρα από την γενικολογη παπαρολογια;
Αν είχαν πολιτικό αισθητήριο οι γυναίκες δεν θα έτρωγαν αμασητο τον πρόλογο για "προσφυγοπούλα" ( ενδεικτικά το λέω).
Επίσης πολλές ψήφισαν Τσίπρα επειδή τον θεωρούσαν ωραίο γκόμενο...και μετά στήνονταν με τις ώρες σε άδεια ΑΤΜ.
Βγες και πες που κάνω λάθος.
Ότι λες γενικόλογες ηλιθιότητες διαφωνώ ίσως; Η Θάτσερ, η Γκόλντα μιερ, η Μέρκελ και η Ρουσέφ ας πούμε είχαν πούτσο;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
51.536
Πόντοι
9.297
Ότι λες γενικόλογες ηλιθιότητες διαφωνώ ίσως; Η Θάτσερ, η Γκόλντα μιερ, η Μέρκελ και η Ρουσέφ ας πούμε είχαν πούτσο;
Πρόβλημα στην κατανόηση κειμένου η απλώς αφηρημαδα;
Είπα ότι εστιάζω στις γυναίκες του εκλογικού σώματος και δέχθηκα ότι μια γυναίκα μπορεί να είναι πιο ικανή από άνδρα σε υψηλόβαθμη θέση.

guy123guy123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
3.045
Πόντοι
446
Πρόβλημα στην κατανόηση κειμένου η απλώς αφηρημαδα;
Είπα ότι εστιάζω στις γυναίκες του εκλογικού σώματος και δέχθηκα ότι μια γυναίκα μπορεί να είναι πιο ικανή από άνδρα σε υψηλόβαθμη θέση.
Οι άντρες του εκλογικού σώματος είναι πανηλίθιοι επίσης, δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ των φύλων για να μην πω είναι περισσότερο βλαμμένοι αν κρίνουμε από όσους ψήφισαν Τραμπ

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
51.536
Πόντοι
9.297
Οι άντρες του εκλογικού σώματος είναι πανηλίθιοι επίσης, δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ των φύλων για να μην πω είναι περισσότερο βλαμμένοι αν κρίνουμε από όσους ψήφισαν Τραμπ
Η Αμερική νομίζω ότι δεν είναι το πιο κατάλληλο παράδειγμα...οι άνθρωποι εκεί δεν έχουν επιλογές σε αντίθεση με εμάς.
Αλλά αντί να στραφεί ο κόσμος στα μικρά κόμματα όλοι τρέχουν στα μεγάλα γιατί έχουν άνεργα παιδιά,μπουχεσες που πρέπει να πάνε φαντάροι κοντά στο σπίτι και ηλικιωμένους γονείς που χρειάζονται γηροκομείο .Πρέπει να βολεύουν δικούς τους ανθρώπους και καταλήγουν στον πλειοδοτη με αποτέλεσμα την διαιώνιση του αδιεξόδου.

guy123guy123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
3.045
Πόντοι
446
Ναι οκ άσχετα αυτά, η άποψη σου ότι οι γυναίκες ψηφοφόροι ασχολούνται μόνο με το σπίτι και το κουτσομπολιό ενώ οι άντρες πιο ικανοί να ψηφίσουν είναι για τον πούτσο και για τα σκουπίδια, αυτό σχολίασα

boobookies

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Like
18.498
Πόντοι
2.256
Έχει πάει χωρίς σουτιέν η πουτάνα στην ΕΡΤ και τον παίζουν ομαδικά στο ΡάδιοΜέγαρο της Αγίας Παρασκευής

Συνημμένα

• YouCut_20250409_170422758.mp4
    47,7 MB · Εμφανίσεις: 0

notis1980

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2020
Like
10.991
Πόντοι
2.256
όπως και να έχει, με το αποτέλεσμα τον παίζουμε!!!

• Like
Αντιδράσεις: Btm79

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom