Νέα

Ανάσταση κι ανθρωπιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα axaxouxas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μακαρι να απαντουσαν ολοι με αυτη την ειλικρινια και να μην ελεγαν την μια ετσι την αλλη αλλιως.
Διοτι συνηθως την δυσκολη ωρα κανεις δεν ειναι μαζι σου. Ενω οταν ολα ειναι καλα και ωραια ειμαστε ολοι super και καλοι και αριστοι και ολοι μας βοηθαμε και κανουμε και διχνουμε.  ;)

ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ....... Σαν να μην εχεις αδικο...

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εγω παντως συναγωνιστες δεν νηστεψα, βαρεθηκα να βλεπω το καθε λαμογιο, που καθημερινα κανει τα χειροτερα να νηστευει αυτες τις μερες.Και απο Δευτερα ξανα στα ιδια, καριεριστες που πατανε σε κεφαλια, και παρτακιδες-μουνοπανα. Προτιμαω να μη νηστεψω λοιπον, αλλα να ακολουθω μια σταση ζωης πιο κοντα στο να μοιραζομαι και να βοηθαω το συναθρωπω μου. Τι να το κανεις να νηστευεις 1 βδομαδα, και απο Δευτερα, παλι στα ιδια-να περνας διπλα απο το ζητιανο, και να μην του δινεις 2 φραγκα? Εκει σε θελω...

Για το πρωτο δεν εχεις ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΔΙΚΟ και καλα κανεις

αλλωστε καποιος εγραψε ......
''οταν δινω το χερι μου σε εναν θρησκοληπτο αισθανομαι την αναγκη να παω να σαπουνισω τα χερια μου''

Οσον αφορα ομως το δευτερο εισαι εντελως λαθος .....

ο ΖΗΤΙΑΝΟΣ στις περισσοτερες περιπτωσεις δεν ζητιανευει γιατι εχει αναγκη αλλα γιατι βγαζει πολλα περισσοτερα χρηματα και ειναι τεμπελης
εκμεταλευεται την ευαισθησια των συνανθρωπων του προβαλοντας μια ψευτικη εικονα κακομοιριας (τις περισσοτερες φορες)

εγω παντως σε ζητιανο και παπα δεν χαριζω ουτε νερο

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Συμφωνω φιλε, η θρησκοληψια ειναι η κουρτινα που κρυβει απο εμας τους ιδιους τις αμαρτιες μας... Οσον αφορα για την ελεημοσυνη, αν ψαξουμε θα βρουμε και πολλους που εχουν αναγκη στα αληθεια τα χρηματα. Στη τελικη οταν βλεπω νταλα καλοκαιρι με τον ηλιο τη γρια να ζητιανευει, το αξιζει να της δωσεις κατι. Η οταν ξερουμε οτι υπαρχουν αστεγοι που κοιμουνται καθε μερα στη πλατεια κλαθμωνος...και εμεις περναμε διπλα τους καθε πρωι ολοι αδιαφοροι...

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.604
Πόντοι
5.595
Ας μην ξεφευγουμε ομως απο ενα τοσο σοβαρο θεμα..
για την εθελοντικη μεταμοσχευση οργανων..
Εγω παντως ειμαι ΥΠΕΡ!
Ειναι κριμα,με τοσα τροχαια που εχουμε εδω 'στο Ελλαντα',να χανοντε τοσα οργανα...

Ξερετε οτι μετα απο ενα τροχαιο,οταν πεθαινει ενα ανθρωπος, τα οργανα του μεχρι και 1-2 ωρες μετα μπορουν να αφαιρεθουν
και να δωσουνε ζωη σε αλλους 3..4...5... ανθρωπους..?
Γιατι να μην τα δωσουνε οι συγγενεις..?
Ισα-ισα επρεπε να ψηφιστει και νομος,να ειναι και υποχρεοτικο...
Ξερετε ποσοι συναθρωποι μας περιμενουν για να βρεθει καποιο οργανο για μεταμοσχευση...? και πανε τοοοοσα χαμενα στα τροχαια...

Αυτα..και λογω της Αναστασης..καλο ειναι να το σκεφτουνε λιγο καλυτερα αυτο το 8εμα μερικοι ανθρωποι....

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Ας μην ξεφευγουμε ομως απο ενα τοσο σοβαρο θεμα..
για την εθελοντικη μεταμοσχευση οργανων..
Εγω παντως ειμαι ΥΠΕΡ!
Ειναι κριμα,με τοσα τροχαια που εχουμε εδω 'στο Ελλαντα',να χανοντε τοσα οργανα...

Ξερετε οτι μετα απο ενα τροχαιο,οταν πεθαινει ενα ανθρωπος, τα οργανα του μεχρι και 1-2 ωρες μετα μπορουν να αφαιρεθουν
και να δωσουνε ζωη σε αλλους 3..4...5... ανθρωπους..?
Γιατι να μην τα δωσουνε οι συγγενεις..?
Ισα-ισα επρεπε να ψηφιστει και νομος,να ειναι και υποχρεοτικο...
Ξερετε ποσοι συναθρωποι μας περιμενουν για να βρεθει καποιο οργανο για μεταμοσχευση...? και πανε τοοοοσα χαμενα στα τροχαια...

Αυτα..και λογω της Αναστασης..καλο ειναι να το σκεφτουνε λιγο καλυτερα αυτο το 8εμα μερικοι ανθρωποι....
Νομίζω είναι στα σκαριά νόμος(αν δεν έχει ήδη ψηφιστεί) που θα αντιστρέφει αυτό που ισχύει σήμερα. Δηλαδή σήμερα θα πρέπει να δηλώσεις ότι θες τα όργανά σου να μεταμοσχευθούν γιατί εξ'ορισμού θεωρείται ότι δεν θέλεις. Με τον νέο νόμο , θα πρέπει να δηλώσεις άμα ΔΕΝ ΘΕΣ να μεταμοσχευθούν. Το εξ'ορισμού θα είναι να τα δίνεις...Δεν ξέρω αν έχει ακούσει κάποιος συναγωνιστής κάτι περισσότερο επ'αυτού.
Πάντως ρε παιδιά με ενοχλεί αυτό το κλισέ , "Ανάσταση που είναι σήμερα " ή "τις άγιες τούτες μέρες". Καλό θα είναι να μη χάνουμε την ανθρωπιά μας τις υπόλοιπες 361 μέρες του χρόνου και να τη θυμόμαστε  τα Χριστούγεννα , την Πρωτοχρονιά , το Πάσχα και το Δεκαπενταύγουστο

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Αν δεν κάνω λάθος, ο νόμος έχει ψηφισθεί ήδη. Αβραμό εν δράση... :boobies:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Αν το περάσει, θα είναι μεγάλη επιτυχία και θα σωθούν πολλές ζωές, χώρια ότι έτσι θα βάλει και τέλος στο λαθρεμπόριο οργάνων και άλλα τινά...

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Καλη Ανασταση και Καλο Πασχα

Με την ευκαιρια της Αναστασεως του Θεανθρωπου .......

Θετω ενα ερωτημα στα μελη του φορουμ σχετικα με την ΖΩΗ .......

Θα γινοσασταν δοτες οργανων ενω εισαστε εν ζωη ?

Εννοω αν θα υπογραφατε ενα χαρτι που να λεει οτι σε περιπτωση
μη αναστρεψιμης καταστασης και εφοσον υπαρχει ο κινδυνος
της απωλειας της ζωης σας να εξουσιοδοτουσατε τους γιατρους να αφαιρεσουν
τα οργανα σας ωστε να δωθει ΖΩΗ (ΑΝΑΣΤΑΣΗ)σε αλλους συνανθρωπους σας ?

Ωστε να βγαλετε απο την δυσκολη αποφαση οικογενεια, συγγενεις και φιλους......

Εγω δινω καθε χρονο αιμα .....(ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ)
Είμαι ήδη εδώ και χρόνια. Διότι αν είσαι ανάσκελα, τι να τα κάνεις καρδιές, νεφρά κπλ εντόσθια; Αφού εσύ έφυγες, άσε να ζήσει κανένας άλλος.

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Εγω παντως συναγωνιστες δεν νηστεψα, βαρεθηκα να βλεπω το καθε λαμογιο, που καθημερινα κανει τα χειροτερα να νηστευει αυτες τις μερες.Και απο Δευτερα ξανα στα ιδια, καριεριστες που πατανε σε κεφαλια, και παρτακιδες-μουνοπανα. Προτιμαω να μη νηστεψω λοιπον, αλλα να ακολουθω μια σταση ζωης πιο κοντα στο να μοιραζομαι και να βοηθαω το συναθρωπω μου. Τι να το κανεις να νηστευεις 1 βδομαδα, και απο Δευτερα, παλι στα ιδια-να περνας διπλα απο το ζητιανο, και να μην του δινεις 2 φραγκα? Εκει σε θελω...
+1000

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
o αβραμο αμα ψοφησει λετε να μοιραστουν τα οργανα του σε συνταξιοιυχους του ικα η του ογα? :grin: :grin:εγω λεω οχι.ουστ βρωμοσκυλα πολιτικοι :hammer:.οποιος θελει να γινει δωρητης οργανων ας γινει.καλο ειναι κακο δεν ειναι.εγω παντως δε θελω.μονο για τη μανα μου θα γινομουν

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ενδιαφερουσες οι αποψεις σας αλλα θα ηθελα καποιες
επιπλεον πληροφοριες πανω στην απαντηση του Φυλήςυχος Πολίτης post 2

Περι επιλεκτικης αποφασης γιατρων την κρισημη ωρα .....

jjarren

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ο καταλληλότερος τόπος για την επίλυση όλων των αποριών και τη διάλυση των δεισιδαιμονιών.
Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων

Φυσικά δε μπορεί να αντικρούσει αυτούς που έχουν έναν τρίτο ξάδερφο που είχε ένα γείτονα που είχε έναν κολλητό, του οποίου η γκόμενα γνώριζε έναν που όταν ένας γνωστός του έπαθε ένα ατύχημα, για να του πάρουν τα όργανα...

Επισκέπτης
Η καλοσυνη και η ανθρωπια ΔΕΝ ειναι το προσωνυμιο σου......

ΕΥΓΕ

ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ  ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ...
Το τι ειμαι και πως ξηγιεμαι το ξερουν οσοι και οσες με γνωρισαν και με γνωριζουν ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,και εδω μεσα ΚΑΝΕΙΣ δεν με ξερει προσωπικα,και βασικα κανω την πλακα μου.

Οσο για το δυσκολες στιγμες,ανθρωπια κλπ. δεν πειραζει και αν δεν με βοηθησει κανεις,αυτο ελειπε να ξηγιομαστε ενταξει για να καβατζωσουμε τα οποια μελλοντικα ζορια-ξεφτιλα λεμε.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom