το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
απο τις αξυριστες μασχαλεςάπο που το καταλαβες οτι ειναι αριστερες.
απο τις αξυριστες μασχαλεςάπο που το καταλαβες οτι ειναι αριστερες.
Από το καριολίκι.άπο που το καταλαβες οτι ειναι αριστερες.
εισαι πολυ ψαγμενο ατομο τελικα,,το καλυτερο μουνι ειναι αυτη τερμα αριστερα με τα σταυρωμενα χερια που δεν μιλαει
αυτη την κοβω για καλο κοριτσακι παντως
θα γαμιεται φορωντας σουτιεν κατω απο παπλωμα χελοου κιττυ στον αγιο στεφανο που μενει με τους γονεις της
Τι σκατά είναι αυτές ρε. Γονιούς δεν εχουνε? Πού στο διαολο είναι οι γονιοι τους? Τι καριολες είναι αυτές? Δεν εχει μεινει τιποτα ορθιο?
Και γιατι καθεται και τις ακουει ο ανθρωπος και δεν σηκώνεται να φυγει?
Την ηλικια των εγγονων του εχουν οι ΚΑΡΙΟΛΕΣ και του μιλανε στον ενικο.
Αυτή είναι η νεα γενια που θα φερει το καλυτερο αυριο?
Ρε δεν γαμιομαστε λεω γω. Ουστ.
Νικο γερα ως τη λευτερια...από τον μάταιο αυτό κόσμο
Νικο γερα ως τη λευτερια...
http://[URL unfurl="true"]www.koutipandoras.gr/sites/default/files/styles/article_full/public/romanos_4.jpg?itok=UdzuSD2D[/img[/URL]]
[/quote]
Ααααααααααααααα μαλιστα. Η λευτερια είναι το ζητουμενο? Εγω νομιζα οι σπουδες.
ΡΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕ,,ΤΟΠΑΜΕ,,ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ν ΑΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ,,,οχι να παει για κατι αλλο
αυτος ειναι ο νομος,,,δεν το σκεφτηκε μονος του,,δεν απποφυλακιζεται,,,εχει δικαιωμα να παει σε καποιο κωλοΤΕΙ που περασε,,,ε πρπει να του επιτραπει,,,οχι ν αφεθει ελευθερος,,αλλο αυτο
εννοείται ότι υπάρχει κατάχρηση εξουσίας σε αρκετές περιπτώσεις, όπως εννοείται ότι τα επεισόδια τα δημιουργούν κυρίως οι χούλιγκανς της πολιτικής, η δολοφονία στην μάρφιν χρεώθηκε από την αριστερό συρφετό σε παρακρατικούς απλούστατα επειδή θα μαγάριζε τον χώρο
άπο που το καταλαβες οτι ειναι αριστερες.
καλα ρε μαλ,,κι οι πολιτευτες της χωρας δεν εχουν καμμια αποσταση ,,τα ιδια χαλια ειναι,,,,,μπασκλασαριες,,,,ο ανθός της ελληνικής νεολαίας...
Τα σκατα που θα γεννησουν ακομη χειροτερα σκατα.ο ανθός της ελληνικής νεολαίας...
γιατι μπαναρετε τον παπαζολη?Bαση ποιου νομου εχει? Για βαλε τον αντιστοιχο νομο, αρθρο , παραγραφο κλπ που αφορουν τη συγκεκριμενη περιπτωση
ρε ιποτα δεν πας για ψαρεμα?εχω δηλωσει νομικος???Bαση ποιου νομου εχει? Για βαλε τον αντιστοιχο νομο, αρθρο , παραγραφο κλπ που αφορουν τη συγκεκριμενη περιπτωση
Τα σκατα που θα γεννησουν ακομη χειροτερα σκατα.
Ποια 15?σε 15 χρονια θα λεφτερωθει. εκτος αν κοψει και το νερο που ειπε ο δικηγορος του ο μουτσουνας και λεφτερωθει μια ωρα αρχυτερα αλλα one way για ανω ιερουσαλημ
ρε ιποτα δεν πας για ψαρεμα?εχω δηλωσει νομικος???
ακουω κ λενε υπαρχει νομος κι εχουν φοιτησει κι αλλοι...ψεματα λενε?
ε ας φοιτησει κι αυτος,,,τι εκανε δηλ στην τελικη?
Ποια 15?
Εχει ποινη 15 ετη, πρωτοδικη. Αντε να παει 12 στο εφετειο (προδήλως ολη η φασαριουλα γινεται για να μειωθεί λιγάκι η ποινη εκει, μην ειστε αφελείς).
12 ετη σημαινει ότι στα 3/5 είναι εξω. Δηλαδή σε 7 χρονια. Είναι ηδη 2 χρονια μεσα, αν κανει και κανενα μεροκαματο στη φυλακη κερδιζει μερες, αρα σε μια τετραετια είναι εξω.
κατι μου φαινεται πως καταλαβα