The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.243
- Πόντοι
- 25.467
Γαμήσου κλόουζερ..
Με μεγάλη μου χαρά βλέπω βελτιώσεις...
Γαμήσου κλόουζερ..
....μα.......
Με μεγάλη μου χαρά βλέπω βελτιώσεις...
Για τον μπούτσο καβάλα ήτανε όπως οι πιο πολλές!Με 1,5-2 εκ ανέργους και τόσο κόσμο στην ανέχεια δεν λέγεται διαδήλωση αυτό το πράγμα...Πολύ ΚΥΡΙΛΕ θα χαρακτήριζα ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ,σε σχέση ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ,οταν ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΕΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ,έφαγα και ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΞΕΝΕΡΑ,τελος πάντων ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ,ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΧΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ.
Τα παίρνω τα γράμματα..
.....φαηλοι ,οχι απλοι τεμπεληδες....Τιποτα φιλε,ολοι τεμπεληδες ειναι
....μα.......
έτσι θα είναι τότεςΑυτό το άκουσα και το πρωί στον Προτοσάλτε..
Για τον μπούτσο καβάλα ήτανε όπως οι πιο πολλές!Με 1,5-2 εκ ανέργους και τόσο κόσμο στην ανέχεια δεν λέγεται διαδήλωση αυτό το πράγμα...
θα συμφωνήσω μαζί σου τελικα οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ,ΗΤΑ ΕΥΡΩΛΟΓΟΙ,χωρίς ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΝΟ ΦΑΙ ΧΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ.Για τον μπούτσο καβάλα ήτανε όπως οι πιο πολλές!Με 1,5-2 εκ ανέργους και τόσο κόσμο στην ανέχεια δεν λέγεται διαδήλωση αυτό το πράγμα...
ειναι ευρωπαιοι τυπε....ξερεις κανα ευρωπαιο ιδεολογο..θα συμφωνήσω μαζί σου τελικα οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ,ΗΤΑ ΕΥΡΩΛΟΓΟΙ,χωρίς ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΝΟ ΦΑΙ ΧΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ.
έτσι θα είναι τότες
ειναι ευρωπαιοι τυπε....ξερεις κανα ευρωπαιο ιδεολογο..
Βεβαίως. Τον αξιότιμο κ. Βοδιμόρτιο.
-ΑΥΤΟ γατε το χουμε αναλυσει 100,000 φορες...το μονο συμπερασμα που βγαινει και μπορει να ληφθει ως λογικο ειναι το εξης ....Ο ΑΝΕΡΓΟΣ εχει κυριολεκτικα χασει τα αβγα και τα πασχαλια,εχει χασει καθε πιστη και κουραγιο πως με πραξεις του θα βγει απο το φαυλο καθοδικο σπιραλ που εχει περιπεσει....ΑΡΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ...Για τον μπούτσο καβάλα ήτανε όπως οι πιο πολλές!Με 1,5-2 εκ ανέργους και τόσο κόσμο στην ανέχεια δεν λέγεται διαδήλωση αυτό το πράγμα...
οταν παρει και το διαβατηριο με την βουλα....Βεβαίως. Τον αξιότιμο κ. Βοδιμόρτιο.
Να σου πω σε όλα τα κράτη υπάρχουν ανθρωποι με σωστα πράγματα και θεσεις για την κοινωνία των πολιτισμό,την οικολογια και τόσα άλλα θέματα,δυστηχώς αυτές οι φωνές είναι ΛΙΓΕΣ,και όπως ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ.ειναι ευρωπαιοι τυπε....ξερεις κανα ευρωπαιο ιδεολογο..
και γω ,τοσες ωρες επι ωρων αναλυσης ,επιτελους αποδιδουν καρπους!Με μεγάλη μου χαρά βλέπω βελτιώσεις...
opos το ειπες ...λιγοι..γιαυτο ξεχνατο..Να σου πω σε όλα τα κράτη υπάρχουν ανθρωποι με σωστα πράγματα και θεσεις για την κοινωνία των πολιτισμό,την οικολογια και τόσα άλλα θέματα,δυστηχώς αυτές οι φωνές είναι ΛΙΓΕΣ,και όπως ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ.
Είχε τον πρύτανη του γεωπονικού και τον ρωτάει γιατί μένει ακαλλιέργητο το κτήμα στα Σπάτα.
Δεν έχω προσωπικό του λέει ο πρύτανης, 2 εργάτες έχω.
Να το καλλιεργήσουν οι φοιτητές κάνοντας την πρακτική τους λέει ο Αρούλης
Τον Αντιστράτηγο Βοδιμόρτιο εννοείς??