κάθε μερα γίνοντε περιστατικα με ξυλοδαρμούς,ληστειες ΦΙΛΉΣΥΧΩΝ πολιτων στό κέντρο τής αθήνας από αλλοδαπούς ληστές κλπ καί δέν αναφέροντε ούτε μέ ψηλά γράμματα στίς ειδήσεις
4 ληστες ΘΑΜΏΝΕΣ τής βίλας αμαλίας,ασοεε κλπ φάγαν μερικά μπουνίδια και κλωτσίδια και τό κάναμε πρώτο θέμα.
εγώ προσωπικα δέν μπορώ νά φανταστώ αυτά τά ζώα στήν ανάκριση στήν αντιτρομοκρατική νά μην ρίξαν κανένα μπινελίκι καί καμμιά ροχάλα σέ κανένα μπάτσο.
επομένως σωστά φάγαν μερικα μπουκέτα.
στό κάτω κατω τής γραφής ούτε σπασμένα πλευρά,ούτε ποδάρια είδα ...σάν ελαφάκια περπατούσαν...
μπροστά στίς πετρες και τα κεφάλια μπατσων πουχουν ανοιξει σε διαδηλώσεις
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΜΠΟΥΝΙΔΙΑ???
θα μου πειτε τώρα που ξέρω ότι ήταν αυτοι??
δηλαδή πιστεύει κανενας απο εσάς ότι αυτά τά ζώα πριν κάνουν ληστείες δέν έχουν πετάξει μολότωφ για νά καψουν ζωντανούς ανθρώπους??.
θα μου πει κανείς ότι όταν πετάγαν μολότωφ σε τραπεζες είχαν εσωτερική πληροφόριση τύπου μαρφιν ότι δέν ήταν κανένας μέσα??
τα μπουνίδια που φαγαν δέν ήταν τίποτα μπροστά στα χρονάκια που θά πάνε φυλακη
εκει θα δουν τι εστι πακιστανός ,αλβανός αδελφός κλπ....
καί φυσικα όπως έγραψα ποιο πάνω στό εφετείο μέ κουστουμάκι και χρυσαυγίτικο κουρεμα θά τους δούμε σέ λίγα χρόνια καί θά παρακαλάνε τήν εξουσία γιά καμμιά βδομαδόυλα άδεια νά δουν την μαννουλα τους......καί για μείωση τής ποινής τους.ΟΥΤΕ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑΧΟΥΝ...
γιά να σοβαρευτούμε λίγο καί να βάλουμε τά πράματα στην θέση τους
είναι λυπηρό νά βλέπεις ανθρώπους νά γίνοντε ζώα στό όνομα μιάς ιδεολογίας ΠΟΥ ΘΙΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ διότι εάν κατεβέναν οι αναρχικοι στίς εκλογές σάν αναρχικοι καί όχι σέ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ με κουκουλες,,,,,ουτε μισο τα εκατό θα περναν
διότι άς μην γελιόμαστε πολλοι του σύριζα φοράνε κουκούλα λέγοντας ότι είναι υπέρ της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΟΥΣ.....
τέΛος πάντων αρκετά ασχοληθήκαμε μέ αυτά τά ζώα τής πλατείας εξαρχείων
άς ασχοληθουμε καί με περιστατικα οικογενειαρχών που μπήκαν στά σπίτια τους ζώα απο τό αφγανιστάν και τους ληστέψαν κλπ.....