Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720
για να μην νομίσεις άλλα για άλλα, ΦΥΣΙΚΑ και όλοι λυπούμαστε και σκάμε με το θάνατο ενός νέου παιδιού

χωρίς αλλά και κόλπα. τελεία και παύλα

δεν είναι όλοι οι αστυνομικοί ίδιοι, όπως δεν είναι όλοι οι γιατροί ίδιοι και όλοι οι δικηγόροι ίδιοι και όλοι οι πιλότοι ίδιοι

ο μανιχαϊσμός είναι το προστάδιο του φανατισμού !

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720
ουτε εσυ εισαι δικαστηριο, εβγαλες ομως συμπερασμα οτι η Αστυνομια λεει ψεμματα οταν λεει οτι http://www.inews.gr/261/elas-den-prokeitai-gia-vasanismous-syllifthenton-alla-gia-travmatismous-tromokraton.htm"]το ξυλο επεσε κατα τη συμπλοκη οταν τους συνελαβαν[/url] κι οχι μετα. Οποτε σε ενα μεγαλο επιπεδο κανεις ακριβως αυτο το οποιο κατηγορεις.

Ναι ξερω τι θα πεις, μπατσοι γουρουνια δολοφονοι, ζαρτινιερες κλπ. Αλλα αυτο δεν αναιρει την ασυνεπεια των οσων λες με το τι κανεις.

Απο κει και περα ουτε εκει ημουν ουτε ξερω ποτε τις αρπαξανε οι πιτσιρικαδες, αν τις αρπαξανε στο κελι με χειροπεδες φυσικα και να τιμωρηθουν οποιοι τους κοπανησαν. Αμα ομως το παιζανε επαναστατες με τα κουμπουρια οταν η αστυνομια τους ελεγε ψηλα τα χερια (και σσ ειχαν και ομηρο) ε ... τα θελαν και τα παθαν.

επιτέλους και μια λογική εκφορά λόγου

με τις τόσες αγκυλώσεις, καταντάει πρωτότυπο !

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
κόφτε την μαλακία κι απαντήστε στην ουσία

ΑΝ μπορείτε

μεξικάνε βλακούλη ΑΛΈ (allez)

Σου επιστρέφω το χαρακτηρισμό.

Το σχόλιό σου ήταν ένα κάρο μαλακίες και χωρίς λογική συνέχεια. Κοινώς, ότι θυμάσαι χαίρεσαι.

1) Καταρχάς κανείς δεν κλαψούρισε. Εγώ είδα τέσσερις 20-25 χρονους που παρότι τους κάναν τόπι στο ξύλο κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους, να βγάζουν και γλώσσα.

2) Κανείς δεν τους είπε "μπράβο" για την ένοπλη ληστεία και όχι δε φταίνε σε τίποτα αυτοί που δουλεύουν σε τράπεζες.

3) Θα κρίνεις το ποιόν ενός ανθρώπου από το που μένει; Δηλαδή αν έμεναν στο Πέραμα θα άλλαζε κάτι; Τους ξέρεις προσωπικά; Τους γονείς τους ίσως; Καταλαβαίνεις πως αυτά που γράφεις μόνο σε χρυσαυγίτικα blogs γράφονται και ως τέτοια αποτελούν ασυναρτησίες;

4) Τί σχέση έχουν τέλος τα καλομαθημένα όπως λές παιδιά του κολεγίου Αθηνών με το θέμα μας;

Άντε να το ξαναπώ: και στην κορφή κανέλα...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
ουτε εσυ εισαι δικαστηριο, 1 εβγαλες ομως συμπερασμα οτι η Αστυνομια λεει ψεμματα οταν λεει οτι http://www.inews.gr/261/elas-den-prokeitai-gia-vasanismous-syllifthenton-alla-gia-travmatismous-tromokraton.htm"]το ξυλο επεσε κατα τη συμπλοκη οταν τους συνελαβαν[/url] κι οχι μετα. 2 Οποτε σε ενα μεγαλο επιπεδο κανεις ακριβως αυτο το οποιο κατηγορεις.

Ναι ξερω τι θα πεις, μπατσοι γουρουνια δολοφονοι, ζαρτινιερες κλπ. Αλλα αυτο δεν αναιρει την ασυνεπεια των οσων λες με το τι κανεις.

Απο κει και περα ουτε εκει ημουν ουτε ξερω ποτε τις αρπαξανε οι πιτσιρικαδες, αν τις αρπαξανε στο κελι με χειροπεδες φυσικα και να τιμωρηθουν οποιοι τους κοπανησαν. Αμα ομως το παιζανε επαναστατες με τα κουμπουρια οταν η αστυνομια τους ελεγε ψηλα τα χερια (και σσ ειχαν και ομηρο) ε ... τα θελαν και τα παθαν.

1 Ναι ισχυριζομαι οτι λεει ψεμματα. Αυτο μενει να αποδειχτει. Που φυσικα δεν θα αποδειχτει αφου σιγα μην ερευνηθει το περιστατικο.
Μεχρι τοτε, εχω καθε δικαιωμα να ΓΕΛΑΩ οταν βλεπω οτι οι φωτογραφιες εχουν υποστει photoshop?  :huh:
ΓΙΑΤΙ photoshop φιλε μου?  :hmm:
Αμα ηταν κατα την συμπλοκη οκ. Και?
Το οτι εγινε photoshop δειχνει πολλα. Σε οποιον θελει να το δει φυσικα...
2 Και αυτο το οποιο κατηγορω ειναι ο ξυλοδαρμος. Δεν εδειρα ΕΓΩ κανενα. Μην μπερδευεσαι.

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720
Μεξικάνε σε ευχαριστώ θερμά για την επιστροφή του χαρακτηρισμού !

Στον ξαναεπιστρέφω με την αυτονόητη επισήμανση που κάνεις ότι δεν κατάλαβες ότι αυτά τα παιδάκια είναι προστατευμένα παιδάκια καλών οικογενειών των ΒΠ, διάβασε ρε φιλάρα το ρεπορτάζ να τελειώνουμε !

μια εργατική οικογένεια στο Πέραμα, αν βιώνει φτώχεια και κοινωνική απόρριψη, έχει τουλάχιστον μια δικαιολογία

τα τσόλια που τελείωσαν Μωραίτη ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ κι όχι τους εργαζόμενους των 800 ευρώ !

οκ, μάστορα ??? και κανέλλα να βάλεις στον καπουτσίνο σου μαγκίτη !

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
1 Ναι ισχυριζομαι οτι λεει ψεμματα. Αυτο μενει να αποδειχτει. Που φυσικα δεν θα αποδειχτει αφου σιγα μην ερευνηθει το περιστατικο.
Μεχρι τοτε, εχω καθε δικαιωμα να ΓΕΛΑΩ οταν βλεπω οτι οι φωτογραφιες εχουν υποστει photoshop?  :huh:
ΓΙΑΤΙ photoshop φιλε μου?  :hmm:
Αμα ηταν κατα την συμπλοκη οκ. Και?
Το οτι εγινε photoshop δειχνει πολλα. Σε οποιον θελει να το δει φυσικα...
2 Και αυτο το οποιο κατηγορω ειναι ο ξυλοδαρμος. Δεν εδειρα ΕΓΩ κανενα. Μην μπερδευεσαι.

καλα το ενα photoshop ειναι προφανες, το χοντροειδες photoshop στο λαιμο του ενος εννοω, ... ο τυπος δεν ηθελε να βγει φωτο και καποιος του κραταγε το κεφαλι και το στερνο ορθιο, με το γελοιο fotoshop εκρυψαν το χερι που του κραταγε το κεφαλι και το στερνο (αν δεν κανω λαθος ο συγκεκριμμενος δεν εχει φαει ξυλο, τουλαχιστον βαση του βιντεο της προσαγωγης)

Για το πιο επαγγελματικο photoshop στο μαγουλο του Ρομανου και στο δεξι ματι/μαγουλο του Μπουρζουκου ιδεα δεν εχω γιατι τα εκαναν, και φυσικα πρεπει η αστυνομια να εξηγησει. Παντως και οι δυο αυτοι ειχαν ξαναβγει φωτο οταν τους ειχαν ξανασυλλαβει και για να πω την αληθεια δε καταλαβαινω γιατι δεν εδωσαν απλα τις παλιες φωτο τους αντι να κανουν photoshop.

Και τους κατηγορεις οτι αγνοησαν τα δικαστηρια και αυτοδικησαν. Και συ το ιδιο κανεις. Βαση των οποιων (δικαιων η αδικων δε με αφορα) προκαταληψεων σου βγαζεις πορισμα.

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720
καλα το ενα photoshop ειναι προφανες, το χοντροειδες photoshop στο λαιμο του ενος εννοω, ... ο τυπος δεν ηθελε να βγει φωτο και καποιος του κραταγε το κεφαλι και το στερνο ορθιο, με το γελοιο fotoshop εκρυψαν το χερι που του κραταγε το κεφαλι και το στερνο (αν δεν κανω λαθος ο συγκεκριμμενος δεν εχει φαει ξυλο, τουλαχιστον βαση του βιντεο της προσαγωγης)

Για το πιο επαγγελματικο photoshop στο μαγουλο του Ρομανου και στο δεξι ματι/μαγουλο του Μπουρζουκου ιδεα δεν εχω γιατι τα εκαναν, και φυσικα πρεπει η αστυνομια να εξηγησει. Παντως και οι δυο αυτοι ειχαν ξαναβγει φωτο οταν τους ειχαν ξανασυλλαβει και για να πω την αληθεια δε καταλαβαινω γιατι δεν εδωσαν απλα τις παλιες φωτο τους αντι να κανουν photoshop.

Και τους κατηγορεις οτι αγνοησαν τα δικαστηρια και αυτοδικησαν. Και συ το ιδιο κανεις. Βαση των οποιων (δικαιων η αδικων δε με αφορα) προκαταληψεων σου βγαζεις πορισμα.

όχι όλοι εσείς που αντιλέγετε

ας κάνουμε κάτι πρωτότυπο, όλοι μας

και εσύ τεριρεμ και εσύ καζάμπουρα και εσύ μεξικάνε : παρακαλώ περιγράψτε με απλά λόγια πως θα αισθανόσασταν, όντες αριστεροί, από τον εξευτελισμό, αν υποθετικά δουλεύατε στην τράπεζα αυτήν, να σε ληστεύουν τα παλιόπαιδα, αντί να ληστέψουν τους πάμπλουτους γονείς τους !

ΠΩΣ ???

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Μεξικάνε σε ευχαριστώ θερμά για την επιστροφή του χαρακτηρισμού !

Στον ξαναεπιστρέφω με την αυτονόητη επισήμανση που κάνεις ότι δεν κατάλαβες ότι αυτά τα παιδάκια είναι προστατευμένα παιδάκια καλών οικογενειών των ΒΠ, διάβασε ρε φιλάρα το ρεπορτάζ να τελειώνουμε !

μια εργατική οικογένεια στο Πέραμα, αν βιώνει φτώχεια και κοινωνική απόρριψη, έχει τουλάχιστον μια δικαιολογία

τα τσόλια που τελείωσαν Μωραίτη ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ κι όχι τους εργαζόμενους των 800 ευρώ !

οκ, μάστορα ??? και κανέλλα να βάλεις στον καπουτσίνο σου μαγκίτη !

Ξέρεις εσύ τί λεφτά έχει ο καθένας τους και σε τί συνθήκες μεγάλωσε; Γιατί αναπαράγεις τις πίπες που διαβάζεις σε χρυσαυγουλο-site;

Καταλαβαίνεις ότι όλα αυτά είναι αστήρικτα και άκυρα με την ουσία του θέματος;

Από τη μιά έχουμε 20χρονους να μπουκάρουν με καλάσνικοφ σε τράπεζα (αυτό... είναι πρόβλημα, κοινωνικό).

Από την άλλη, η αστυνομία γίνεται δικαστής και επιβάλλει ποινή. Σαπίζει στο ξύλο 20χρονους κρατούμενους. Στο τέλος μας δείχνει και τις φωτογραφίες τους, άθλια μονταρισμένες... να γελάνε και οι πέτρες.

Υ.Γ.1: Γιατί δε ρίξαν ένα χέρι ξύλο και στον Κορκονέα όταν τον πιάσαν; Γιατί δε μας δείχνουν και τη φάτσα του γαμώσπιτου που σκότωσε τον Πακιστανό;

Υ.Γ.2: Κι εγώ στον ξανα-ματα-επιστρέφω τον χαρακτηρισμό. Βάλτον στον κώλο σου.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376

Φιλαρακι αρνητικος ειμαι ευθυς εξαρχης με τους μπατσους. Δεν το κρυβω.
Με σκηνικα οπως αυτο με τους αλλους πιτσιρικαδες στην κρητη ή αυτο τωρα, φροντιζουν να μου...αλλαζουν αποψη.
Και ναι απ το οτι εγινε photoshop χωρις ουτε εσυ, ουτε κανεις να καταλαβαινει γιατι, μου φτανει.

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720
Ξέρεις εσύ τί λεφτά έχει ο καθένας τους και σε τί συνθήκες μεγάλωσε; Γιατί αναπαράγεις τις πίπες που διαβάζεις σε χρυσαυγουλο-site;

Καταλαβαίνεις ότι όλα αυτά είναι αστήρικτα και άκυρα με την ουσία του θέματος;

Από τη μιά έχουμε 20χρονους να μπουκάρουν με καλάσνικοφ σε τράπεζα (αυτό... είναι πρόβλημα, κοινωνικό).

Από την άλλη, η αστυνομία γίνεται δικαστής και επιβάλλει ποινή. Σαπίζει στο ξύλο 20χρονους κρατούμενους. Στο τέλος μας δείχνει και τις φωτογραφίες τους, άθλια μονταρισμένες... να γελάνε και οι πέτρες.

Υ.Γ.1: Γιατί δε ρίξαν ένα χέρι ξύλο και στον Κορκονέα όταν τον πιάσαν; Γιατί δε μας δείχνουν και τη φάτσα του γαμώσπιτου που σκότωσε τον Πακιστανό;

Υ.Γ.2: Κι εγώ στον ξανα-ματα-επιστρέφω τον χαρακτηρισμό. Βάλτον στον κώλο σου.

τον βάζω στον δικό σου κώλο παλιόπουστα ! σου είπε κανείς κάτι από τις θολούρες που λες ? μεθυσμένος είσαι ???

άντε και κοίτα στην γωνία αν έρχομαι σπασμένη μπάμια !!!

η μαλακία μεξικανοκαθικάκι πρεπει να έχει όρια κι εσύ είσαι γτπ !

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
όχι όλοι εσείς που αντιλέγετε

ας κάνουμε κάτι πρωτότυπο, όλοι μας

και εσύ τεριρεμ και εσύ καζάμπουρα και εσύ μεξικάνε : παρακαλώ περιγράψτε με απλά λόγια πως θα αισθανόσασταν, όντες αριστεροί, από τον εξευτελισμό, αν υποθετικά δουλεύατε στην τράπεζα αυτήν, να σε ληστεύουν τα παλιόπαιδα, αντί να ληστέψουν τους πάμπλουτους γονείς τους !

ΠΩΣ ???

:idiot: :idiot: :idiot:
παιδακι μου εισαι καλα?  :idiot:
Σιγα μην αυτοκτονησω απο ντροπη κιολας αν με ληστεψει κατοικος ..φιλοθεης! Στ αρχιδια μου απο που ειναι  :grin:
Οταν ο αλλος ειναι ληστης, ειναι ληστης. Σκετο. Τελεια.
Δεν ειναι ληστης βορειων προαστειων, ληστης εξαρχειων και ληστης παραλιακης.
Ολοι ληστες ειναι σκετο.
Γκεγκε?  :grin:

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
τον βάζω στον δικό σου κώλο παλιόπουστα ! σου είπε κανείς κάτι από τις θολούρες που λες ? μεθυσμένος είσαι ???

άντε και κοίτα στην γωνία αν έρχομαι σπασμένη μπάμια !!!

η μαλακία μεξικανοκαθικάκι πρεπει να έχει όρια κι εσύ είσαι γτπ !

Έλα εκδηλώσου... βγάλε τον άξεστο χρυσαυγούλη που κρύβεις μέσα σου.

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720
καταρχήν λυπάμαι για τον κακομοίρη τον πακιστανό

Καζάμπουρα, λάθος μαγκίτη, οι περιστάσεις παίζουν ρόλο !

πάντα έπαιζαν και πάντα παίζουν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρόλο

ας πήγαιναν τα καθικάκια να ληστέψουν τους πλούσιους γονείς τους !

δεν ακούω κανέναν επαναστατικό αντίλογο σε αυτό

ας μην καταντήσουμε . . . . .μεξικανοί που κρίνει η αγαπούλα εξ ιδίων τα αλλότρια !

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Γιατί δε μας δείχνουν και τη φάτσα του γαμώσπιτου που σκότωσε τον Πακιστανό;

φωτογραφιες κρατουμενων/κατηγορουμενων κυκλοφορουν μονο με εισαγγελικη παραγγελια οταν υπαρχουν βασιμες υποψιες οτι ο συγκεκριμμενος εχει τελεσει κι αλλες αξιοποινες πραξεις και η αστυνομια χρειαζεται πληροφοριες για αυτον και για πιθανους συνεργους του.

Για να στο πω πιο απλα, οταν εχουν βασιμες υποψιες οτι τσακωσανε οργανομενο τρομοκρατη με δικτυο βγαζουν φωτογραφιες στη δημοσιοτητα για να μπορεσουν να συλλεξουν πληροφοριες. Παραδειγμα, τον τυπο που τσακωσανε το καλοκαιρι για τη ληστεια στην Παρο, το διαμερισμα του το βρηκαν οταν ο σπιτονοικοκυρης του ειδε τη φωτο του στις ειδησεις. Αμα εβλεπε απλα ονομα δε θα καταλαβαινε τιποτα, το σπιτι ηταν νοικιασμενο με πλαστα στοιχεια. Τον τυπο που βιασε και εκαψε την κοπελα τις προαλες, η τον τυπο που σκοτωσε τον Πακιστανο, η τον αλλο που σκοτωσε τον ψιλικατζη οταν τον ληστευε ε ... δε χρειαζονται πληροφοριες για αλλες αξιοποινες πραξεις η για συνεργους.

Φιλαρακι αρνητικος ειμαι ευθυς εξαρχης με τους μπατσους. Δεν το κρυβω.
Με σκηνικα οπως αυτο με τους αλλους πιτσιρικαδες στην κρητη ή αυτο τωρα, φροντιζουν να μου...αλλαζουν αποψη.
Και ναι απ το οτι εγινε photoshop χωρις ουτε εσυ, ουτε κανεις να καταλαβαινει γιατι, μου φτανει.

Παντως δε νομιζω οτι εγινε photoshop για να κρυψει η αστυνομια το ξυλο που εφαγαν τα πιτσιρικια. Οτι και να γινει, ο ενας εχει σκισμενο μαγουλο κι αλλος εχει ματια raccoon (ιατρικος ορος ειναι αυτο) αυτα ειναι εκχυμωσεις που δε κρυβονται ουτε περνανε γρηγορα, οταν τους δει ο δικηγορος τους βγαζει 2 φωτο με το κινητο και τελος.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Για να στο πω πιο απλα, οταν εχουν βασιμες υποψιες οτι τσακωσανε οργανομενο τρομοκρατη με δικτυο βγαζουν φωτογραφιες στη δημοσιοτητα για να μπορεσουν να συλλεξουν πληροφοριες. Παραδειγμα, τον τυπο που τσακωσανε το καλοκαιρι για τη ληστεια στην Παρο, το διαμερισμα του το βρηκαν οταν ο σπιτονοικοκυρης του ειδε τη φωτο του στις ειδησεις. Αμα εβλεπε απλα ονομα δε θα καταλαβαινε τιποτα, το σπιτι ηταν νοικιασμενο με πλαστα στοιχεια. Τον τυπο που βιασε και εκαψε την κοπελα τις προαλες, η τον τυπο που σκοτωσε τον Πακιστανο, η τον αλλο που σκοτωσε τον ψιλικατζη οταν τον ληστευε ε ... δε χρειαζονται πληροφοριες για αλλες αξιοποινες πραξεις η για συνεργους.
Τους τυπους που σκοτωσανε τον Πακιστανο γιατι οχι? Μπορει να ειχαν απειλησει/δειρει κι αλλους. Ή τους μπατσους με την πρεζα? Χαλαρα για συμμορια μου ακουγονται. Μπορει να τους αναγνωριζε καποιος και για αλλα αδικηματα/εκβιασμους...

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
οι μπατσοι τα μαλακισμενα τα ξυλοφορτωσαν και τα ξεφτιλισαν σαν τις πουτανες με το ειτζ,γιατι σιγουρα στην ανακριση το επαιζαν ιστορια και θα αμολουσαν τις πολιτικες τους παπαριες και ιδεολογιες,και  την ψωνισαν οι μπατσοι και τους εφτιαξαν τις μαπες για τα πανηγυρια. τωρα ομως που θα μπουν στην φυλακη τα παιδακια,και οι ισοβιτες θα τους χαιδευουν τα κολαρακια και θα τα εχουν ολη μερα στην πιπα και στο γαμησι,τα μαλακισμενα αυτα θα παρακαλανε το θεο να τα δερνανε οι μπατσοι καθε μερα,παρα να ειναι εκει.ο τοξοβολος αν και ασχημοπουστας,θα νιωσει το βελος κανενος βαρυποινιτη μεσα στην κολοτρυπιδα του,και τοτε θα την σακουλευτει για τα καλα.
παντως γουσταρω να τα βαλουν στο ιδιο κελι με πακιδες και αραπαδες αυτατα μαλακισμενα,για να δουνε οτι τζαμπα δεν τους υποστηριζανε τους γαμιαδες τους. :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Επαναστατης με αιτια ο Ρωμανος...

ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΠΑΥΛΙΝΑΣ ΝΑΣΙΟΥΤΖΙΚ, ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑ ΝΙΚΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ ΚΑΙ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΑΘ.ΝΑΣΙΟΥΤΖΙΚ

καλη πουταναρα φαινετε.
αφου μαζεψε ολη την πουτσα τις αθηνας και τις μυκονου,και ρουφιξε ολη την κοκα κολα,το γυρισε μετα στην συγγραφη βιβλιων και στο να πουλαει θεωρεια.το παιδι τις δεν μπορεσε να καταλαβει ομως οτι εγινε μαλακισμενο,αλλα και που να το καταλαβει?οταν το παιδι το μεγαλωνε καμια φιλιππινεζα,αυτη εκανε παρτουζες στην μυκονο και το κοκορετσι γυρνουσε.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ουτε πρεπον, ουτε σωστο, ουτε αριστερο, ουτε δεξιο ειναι κοπανε.
Αυτος που το κανει, συλλαμβανεται, δικαζεται, βγαινει η ετυμηγορια και τελειωνει εκει η ιστορια.
Ουτε τον πλακωνεις στις μαπες αφου τον εχεις συλλαβει(να χαρω εγω μαγκια), ουτε φυσικα αρχιζεις τις κομπλεξικες μαλακιες περι τοπου κατοικιας(εχεις φαει πολλες χυλοπιτες απο γκομενες στα βορεια μαλλον).
Κανεις πλα αυτο που πρεπει, το οποιο και σωστο θα ειναι και ηθικο.

Καλυφτηκες τωρα? Δεν πας να γαμηθεις τωρα με το κολλημενο μεχρι ξερασματος μυαλουδακι σου?
Ακου...ΒΠ λεει το ΖΩΟΝ ΤΟ ΤΡΙΧΩΤΟΝ.....αυτο ηταν το προβλημα....ΖΩΟΝ

βεβαίως αυτό αποτελεί ισχυρισμό των συλληφθέντων και δεν αποδεικνύεται με τίποτε .. διότι η αντίθετος πλευρά ισχυρίζεται ότι οι όποιοι τραυματισμοί έγιναν κατά την διάρκεια της σύλληψης και λόγω του ότι οι συλληφθέντες προέβαλαν αντίσταση...

βεβαίως θα μου πείς ότι οι μπάτσοι λένε πάντα ψέμματα... και γω μπορώ να σου πώ ότι και οι αναρχοάπλυτοι πάντα ψέμματα λένε... και δεν πιστεύω ούτε τους μέν ούτε και τους δε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom