skieros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.459
- Πόντοι
- 1.720
οχι εγω θελω να μου πεις τους φονους που εχουν κανει..
ταριφας στην παρο.
οχι εγω θελω να μου πεις τους φονους που εχουν κανει..
Ξερω οτι σε ταραζω τωρα,αλλα πρεπει να τα θυμομαστε ολα αυτα γαμω τους κωλοαναρχες,γαμω...Aυτό τώρα τι μου το θύμισες??
Χαλάστηκα τώρα..
Το φωτοσοπ ειναι εσκεμμενα αθλιο...Μου κανει εντυπωση που κανεις δεν εχει σχολιασει τον λαιμο του 2ου τυπου...Τι αθλιο Photoshop ειναι αυτο?
Ξερω οτι σε ταραζω τωρα,αλλα πρεπει να τα θυμομαστε ολα αυτα γαμω τους κωλοαναρχες,γαμω...
ΥΓ ο Βολταιρος δεν φαινεται στη φωτο,ειχε παει εξω απο τον Καουφμαν για να αυτομαστιγωθει σε φαση Ιραν.
Κειμεναρα για το ολο eventΕδώ φαίνονται καλύτερα τα κεράκια
Εδώ φαίνονται καλύτερα τα κεράκια
Κειμεναρα για το ολο event
"Ο Σύλλογος Φίλων Κτήματος Τατοΐου σε συνεργασία με το "Κάθε Σάββατο στην Αθήνα" του Νίκου Βατόπουλου προέβησαν χθες το βράδυ στις 8 σε μια σιωπηλή διαμαρτυρία με κεριά, έξω από τον Κινηματογράφο Αττικόν (στην οδό Σταδίου), ο οποίος καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά κατά τα πρωτοφανή επεισόδια της περασμένης Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας.
Ήταν μια πρώτη αυθόρμητη αντίδραση για την συστηματική καταστροφή και εξαθλίωση του κέντρου της πόλεως των Αθηνών.
Ανάμεσα σε κείνους που έσπευσαν να δώσουν το παρόν και η συγγραφέας Αθηνά Κακούρη, αγαπημένη της Ιδιωτικής Οδού, η οποία γνωρίζουμε ότι πονάει για την καταστροφή της καρδιάς της Αθήνας.
Ας ελπίσουμε να μη ζήσουμε ξανά τέτοιους βανδαλισμούς."
Να συφιλιαστω και να αρχισω τις παναγιες?να κλασω απο τα γελια?Ειναι ενα διλλημα...
τυπε παλι καλα αν την βγαλει μονο με σφαλιαρεςΤο χοντρο σιγουρα τον βγαλαν φωτογραφια τη στιγμη που ειχε φαει σφαλιαρα και γυρισε το κεφαλι του
Η νεολαία της ΔΗΜΑΡ δεν είναι αυτή; ;)
δεν θα βγει άκρη γιατί οι μπάτσοι θα ισχυριστούν ότι οι κατηγορούμενοι την ώρα της σύλληψης προέβαλαν αντίστασηΓια να σοβαρευτούμε... κανας εισαγγελέας να διατάξει καμιά έρευνα γι' αυτό που φαίνεται από χιλιόμετρα (βασανισμός κρατουμένων) όχι ακόμα ε;
Για να σοβαρευτούμε... κανας εισαγγελέας να διατάξει καμιά έρευνα γι' αυτό που φαίνεται από χιλιόμετρα (βασανισμός κρατουμένων) όχι ακόμα ε;
Για να σοβαρευτούμε... κανας εισαγγελέας να διατάξει καμιά έρευνα γι' αυτό που φαίνεται από χιλιόμετρα (βασανισμός κρατουμένων) όχι ακόμα ε;
Ετσι...ακομη και αν κινηθει εισαγγελεας(που δεν)θα παιξει αυτο το σεναριο.δεν θα βγει άκρη γιατί οι μπάτσοι θα ισχυριστούν ότι οι κατηγορούμενοι την ώρα της σύλληψης προέβαλαν αντίσταση
γνωστά αυτά ...