DimitrisOOO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2018
- Like
- 99
- Πόντοι
- 6
Μπαγλαρωμα Κασσιανης με πουστοβαγονια
18χρονα παιδακια ειναι ρε οοοΣυντοπιτες της Κασσιανης και μουνοβαγονια απ το Ελμπασαν
Γι΄αυτό και βλέπω να αλλάζει το νόμο και να το κάνει αυτεπάγγελτα χωρίς να χρειάζεται κάποιος πρύτανης να πάρει τηλέφωνοΗ κυβερνηση λεει οτι δε φταιει αυτη, το νομικο πλαισιο μια χαρα υπαρχει, αλλα τα ριχνει στους ακαδημαικους, αυτοι φταινε που δεν ειδοποιουν την αστυνομια.
Nα ρωτήσω κάτι? Γιατί νομίζω ότι το έχεις ξαναπεί αυτό σε άλλο νήμα...!ολο και καποιος συριζαιος θα τσιμπησει να τους υποστηριξει κι ετσι να κρατανε τον τσιπρα στο 15%
τη Χα που δεν τη θελανε τον μπουλο
κκε αστεια πραγματα, φωφη δεν κανει κλικ, λοιποι τρελοκομειο
Παλι ΨΕΜΑΤΑ ρε ? Τυπε εκει στο Ελμπασαν βαζεις υδραυλικο σωληνα με τενεκεδες τυριου πακτωμενους με τσιμεντο και κανεις αρασε πινωντας μπυρωνια ?18χρονα παιδακια ειναι ρε οοο
Εμεις ειμαστε 30χρονοι ολοι μερα στα γυμναστηρια με 80κιλες μπαρες αρασε.
Παλια σε συμπλοκη ειχα ρηξει κλωτσια σε ενα και εφυγε φουρλετσικο 4 μετρα παραπερα
Υπάρχει νήμα, πήγαινε εκεί να δεις!Γιατι δεν λετε για την χρυση αυγη τιποτα
Nα ρωτήσω κάτι? Γιατί νομίζω ότι το έχεις ξαναπεί αυτό σε άλλο νήμα...!ολο και καποιος συριζαιος θα τσιμπησει να τους υποστηριξει κι ετσι να κρατανε τον τσιπρα στο 15%
τη Χα που δεν τη θελανε τον μπουλο
κκε αστεια πραγματα, φωφη δεν κανει κλικ, λοιποι τρελοκομειο
Anyway, αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο ίδιος λες πως:
- αλεξέγιεφ στο 15%
- η ΧΑ τον μπούλο
- ΚΚΕ αστείοι
- Φώφη δεν κάνει
- Λοιποί τρελοκομείο
... και φταίει η φαμίλια που θα κυβερνάει 100 χρόνια? Πως? Γιατί?
Εγώ τον έχω δει τον ζαν η αλλιώς σχιζο οπως τον λεμε απο κοντά μιας και είμαστε φίλοι.Μιας και γαμας και δερνεις ρε ζαν θα ηθελες να μιλησουμε σε κανα σκαιπ η οπου αλλου θες ΑΝΤΡΙΚΑ και μετα να ανεβασουμε το βιντεο εδω ?
Εγώ τον έχω δει τον ζαν η αλλιώς σχιζο οπως τον λεμε απο κοντά μιας και είμαστε φίλοι.Μιας και γαμας και δερνεις ρε ζαν θα ηθελες να μιλησουμε σε κανα σκαιπ η οπου αλλου θες ΑΝΤΡΙΚΑ και μετα να ανεβασουμε το βιντεο εδω ?
Τούμπανο είναι το παιδί,μάγκας δεν μασάει τίποτα,τον θυμάμαι με τα μακρια μαλλια να πλακωνετε με 2 γυφτους και να τα ισοπέδωνει με λαβες ή την άλλη φορά που πλακωθηκε με εναν χοντρό και του δίνει κλωτσιά στον αέρα και πέφτει πάνω σε κάτι τραπέζια δεν έμεινε λαμπογυαλο.
Σχιζο τον λέμε γιατί αν τα πάρει δεν υπολογίζει τίποτα.