Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
από το νήμα λείπει η πινελιά του λάκη33

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
οι λιμενικοι ΕΙΝΑΙ αστυνομικοι, δεν χρειαζονταν και αλλους αστυνομικους,

απλα στην αμερικη κανουν αυτο που λεει ο νομος ενω εδω κανουν αυτο που λεει ο ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΣ
Πήγαν να το παίξουν μάγκες. Δική μας υπόθεση στα δικά σας νερά, ξεφτίλα και έτσι.
Ε τους γαμησανε τώρα, και η ξεφτίλα είναι όλη δικη τους.
Γνωστές κόντρες υπηρεσιών.
Το να γίνει η περιοχή νεκροταφείο για να χαρούν κάποιοι θα ήταν ύστατη ανάγκη και όχι προετοιμασμένο σχέδιο.

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
οι λιμενικοι ΕΙΝΑΙ αστυνομικοι, δεν χρειαζονταν και αλλους αστυνομικους,

απλα στην αμερικη κανουν αυτο που λεει ο νομος ενω εδω κανουν αυτο που λεει ο ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΣ

μην γραφεις χαζομαρες ..
χωρις ομαδα " υποστηριξης " δεν κανεις τετοιες επιχειρησεις ...
δεν ειχαν σχεδιο οι μαλακες .. ο επικεφαλης πρεπει να αποταχθει  παραυτα....

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.777
Πόντοι
14.615
Το έχω ξαναγράψει: Οι αντιεξουσιαστές επιδιώκουν να γίνει συμπλοκή με την ΕΛΑΣ και να έχουμε νεκρούς αντιεξουσιαστές, ώστε στη συνέχεια αυτοί να έχουν "ηθικό άλοθι" για να σακατέψουν για μια ακόμη φορά την Αθήνα και για να προσηλυτίσουν περισσότερους νέους και έφηβους.
Εύγε στην ψυχραιμία των παιδιών της ΕΛΑΣ που δεν τραβάνε τη σκανδάλη.

Banksy

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2019
Κριτικές
3
Like
413
Πόντοι
21
Το έχω ξαναγράψει: Οι αντιεξουσιαστές επιδιώκουν να γίνει συμπλοκή με την ΕΛΑΣ και να έχουμε νεκρούς αντιεξουσιαστές, ώστε στη συνέχεια αυτοί να έχουν "ηθικό άλοθι" για να σακατέψουν για μια ακόμη φορά την Αθήνα και για να προσηλυτίσουν περισσότερους νέους και έφηβους.

Η μόνη σωστή και λογική άποψη επί του θέματος.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
παντως τις τελευταιες φορες που εχω περασει απο τα επισοδεια, αυτοι που ειναι μπροστα δεν μιλανε Ελληνικα.
Προφανως ειναι αναρχικοι εισαγωγης που εξυπηρετουν τους σκοπους αυτων που τους εχουν βαλει εκει.
Φυσικά, εχουν καταλαβει οτι ειμαστε μπανανια και κανουν οτι θελουν, ετσι για να εκτονωθουν και να δημιουργησουν μπάχαλο....

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.777
Πόντοι
14.615
Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε για άλλη μια φορά η περιοχή των Εξαρχείων, όταν ομάδα κουκουλοφόρων, με ορμητήριο το Πολυτεχνείο, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα επιτέθηκε με μολότοφ και πέτρες κατά διμοιρίας των ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα.

Για προληπτικούς λόγους, και για περίπου μια ώρα, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της Πατησίων, ενώ οι αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης.

Σε δεύτερο επεισόδιο, γύρω στις 12.30 μ.μ., κουκουλοφόροι με ρόπαλα και πέτρες επιτέθηκαν κατά αστυνομικών που φρουρούν  κτήριο του υπουργείου Πολιτισμού, στην οδό Μπουμπουλίνας, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Επίσης, λίγο πριν τις 2.00 τα ξημερώματα, ένας 22χρονος, ο οποίος συνελήφθη, επιτέθηκε και τραυμάτισε ελαφρά έναν αστυνομικό.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.777
Πόντοι
14.615
παντως τις τελευταιες φορες που εχω περασει απο τα επισοδεια, αυτοι που ειναι μπροστα δεν μιλανε Ελληνικα.
Προφανως ειναι αναρχικοι εισαγωγης που εξυπηρετουν τους σκοπους αυτων που τους εχουν βαλει εκει.
Φυσικά, εχουν καταλαβει οτι ειμαστε μπανανια και κανουν οτι θελουν, ετσι για να εκτονωθουν και να δημιουργησουν μπάχαλο....
Οι μπαχαλάκηδες που εκτονώνονται στα επεισόδια είναι ένα μέρος των αντιεξουσιαστών. Κάποιοι από αυτούς είναι νεαροί που "εκδικούνται" την καταπίεση του συστήματος, κάποιοι άλλοι είναι "οργισμένοι" ενώ κατά βάθος είναι αγάμητοι, κάποιοι άλλοι είναι τοξικομανείς, κάποιοι άλλοι είναι χούλιγκανς, κάποιοι άλλοι κάνουν χαβαλέ, κάποιοι άλλοι είναι συνδυασμοί των προηγούμενων.

Όμως οι κακούργοι αντιεξουσιαστές είναι οι ιθύνοντες, δηλαδή αυτοί που δημιουργούν μια (στοιχειώδη έστω) οργάνωση.
Είναι αυτοί που τηλεφωνούν και μαζεύονται σε χρόνο - ρεκόρ 50 κουκουλοφόροι.
Είναι αυτοί που γράφουν προκηρύξεις.
Είναι αυτοί που σφετερίζονται τον αφελή ιδεαλισμό των νεαρών που προσηλυτίζουν, ώστε οι νεαροί να γίνονται πιόνια στα χέρια των ιθυνόντων.
Είναι αυτοί που συνδιαλλάσσονται με άλλα κέντρα εξουσίας, όπως π.χ. με ξένες χώρες (μέχρι και η μάνα του Γρηγορόπουλου το ανέφερε σε συνέντευξή της). Δηλαδή, όταν η μαζικότητα των κινητοποιήσεων ξεπεράσει ένα σημείο, τότε γίνεται υπολογίσιμη δύναμη, άρα αποκτά αξία, άρα οι επικεφαλής αυτής της δύναμης αποκτούν εξουσία και διαπραγματευτική ικανότητα.
Αυτοί είναι η ρίζα του κακού που πρέπει να ξεριζωθεί από την Αστική Δημοκρατία.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Οι μπαχαλάκηδες που εκτονώνονται στα επεισόδια είναι ένα μέρος των αντιεξουσιαστών. Κάποιοι από αυτούς είναι νεαροί που "εκδικούνται" την καταπίεση του συστήματος, κάποιοι άλλοι είναι "οργισμένοι" ενώ κατά βάθος είναι αγάμητοι, κάποιοι άλλοι είναι τοξικομανείς, κάποιοι άλλοι είναι χούλιγκανς, κάποιοι άλλοι κάνουν χαβαλέ, κάποιοι άλλοι είναι συνδυασμοί των προηγούμενων.

Όμως οι κακούργοι αντιεξουσιαστές είναι οι ιθύνοντες, δηλαδή αυτοί που δημιουργούν μια (στοιχειώδη έστω) οργάνωση.
Είναι αυτοί που τηλεφωνούν και μαζεύονται σε χρόνο - ρεκόρ 50 κουκουλοφόροι.
Είναι αυτοί που γράφουν προκηρύξεις.
Είναι αυτοί που σφετερίζονται τον αφελή ιδεαλισμό των νεαρών που προσηλυτίζουν, ώστε οι νεαροί να γίνονται πιόνια στα χέρια των ιθυνόντων.
Είναι αυτοί που συνδιαλλάσσονται με άλλα κέντρα εξουσίας, όπως π.χ. με ξένες χώρες (μέχρι και η μάνα του Γρηγορόπουλου το ανέφερε σε συνέντευξή της). Δηλαδή, όταν η μαζικότητα των κινητοποιήσεων ξεπεράσει ένα σημείο, τότε γίνεται υπολογίσιμη δύναμη, άρα αποκτά αξία, άρα οι επικεφαλής αυτής της δύναμης αποκτούν εξουσία και διαπραγματευτική ικανότητα.
Αυτοί είναι η ρίζα του κακού που πρέπει να ξεριζωθεί από την Αστική Δημοκρατία.

τυπε ειναι πολυ απλο
αν τα κακομαθημανα των ΒΠ δουν τα φιλαρακια τους να μπαινουν ΦΥΛΑΚΗ για τις ΒΟΜΒΕΣ που ριχνουν οι ινστρσουχτορες δεν θα βρισκουν μαλακισμενα να στρατολογησουν :badair: :badair:

ολο αυτο το προβλημα οφειλεται στην παρεμβαση της πολιτικης εξουσιας προς την δικαστικη

177

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2018
Like
49
Πόντοι
0
Υλικά : 1 αναρχοάπλυτος, 2 καπότες, 400 γρ αμμοχάλικο, άφθονο σάλιο, ξύσμα από τ’ αρχίδι@ σας. Καθόλου λύπηση και καθόλου λιπαντικό.
Διαδικασία : Καυλώνουμε. Φοράμε τη διπλή καπότα για να μη κολλήσουμε τίποτα από το βρωμόκ@λο σκατόψυχο. Στήνουμε τον απλυτο στα 4. Του τοποθετούμε στην κ@λοτρυπίδα (το κέντρο της σκέψης του) το αμμοχάλικο. Αρχίζουμε το πήδημα. Με το που αρχίζει τα «αχ» και «ωχ» ξύνουμε τ’ @ρχίδια μας (το ξύσμα που λέει παραπάνω). Συνεχίζουμε απτόητοι παρά τις οιμωγές να τον γ@μάμε ασυστόλως.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.777
Πόντοι
14.615
Κ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ
Τα Εξάρχεια είναι η Μονμάρτη της Αθήνας
Αίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση της Κατερίνας Παπακώστα για τα Εξάρχεια, με την υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη να επισημαίνει ότι η ιστορική γειτονιά της Αθήνας είναι «κέντρο τέχνης και πολιτισμού».

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.724
Πόντοι
6.255
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ

Συνημμένα

• 61409535_2677568525605485_8970126471431454720_n.jpg
    61409535_2677568525605485_8970126471431454720_n.jpg
    48,9 KB · Εμφανίσεις: 51
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.088
Πόντοι
34.538

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Τύπε σωστό αυτό που λες, αλλά αν έχουμε νεκρούς αντιεξουσιαστές χωρίς να γίνει γνωστό και τα πτώματα τους εξαφανιστούν πετώντας τα με βαρίδια στην θάλασσα θα λυθεί το θέμα....  

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Από τη δεκαετία του 1920 , το ΚΚΕ ήθελε να έχει νεκρούς ... ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ...
από τους χρήσιμους ηλίθιους ... ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ, για να σκοτωθούν και να κάνει μανούρα.

buffon13

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2010
Κριτικές
5
Like
80
Πόντοι
0
Αδέρφια θα καταθέσω κι εγώ μια ιστορία η οποία ειναι 100% αληθινή.

Πριν 3 χρόνια περίπου ένας κολλητός μου φίλος πέρναγε από την πλατεία Εξαρχείων κατα τις δώδεκα το βράδυ για να πάει προς Γκύζη. Η πλατεία σχετικά άδεια. Αυτός ο φίλος δεν έχει εκφράσει πότε κάποια πολιτική ροπή, δεξιά ή αριστερή.

Στην πλατεία βρήκε έναν αιμόφυρτο 70χρονο και έσπευσε να τον βοηθήσει. Με την άκρη του ματιού του είδα παραδίπλα κάτι κοπέλες κι αναρρωτήθηκε πως και δεν είχαν βοηθήσει το γέρο. Ο γέρος λοιπόν είπε ότι τσακώθηκε με κάτι νεαρούς και τον πλάκωσαν στο ξύλο. Ο φίλος μου έκατσε μαζί του μήπως χρειαστεί κάτι και κάλεσε το ασθενοφόρο.

Πλέον τα νεαρά κορίτσια δεν βρίσκονταν παραδίπλα.

Το επόμενο που θυμάται ο φίλους μου είναι κάτι να τον χτυπά από πισω στο κεφάλι. Επειτα πεφτει στο έδαφος και βλεπει 4-5 άτομα να τον κλωτσάνε και να του ριχνουν μπουνιες.

Μετα από λίγο του ζήτησαν την ταυτότητά του προφάνως για να ελέγξουν αν είναι ασφαλίτης.

Ο φίλος μου βρήκε λίγο χρόνο και έτρεξε σε κοντινό σουβλατζίδικογια να σωθεί.

Η συνέχεια στον Ευαγγελισμό με ράμματα κλπ.

Οι κοπέλες ενήργησαν ως ρουφιάνες γιατί υποψιάστικαν τον φίλο μου για ασφαλίτη.

Αυτή η ιστορία καταδεικνύει απόλυτα τον τρόπο που λειτουργούν αυτά τα ρεμάλια.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Αδέρφια θα καταθέσω κι εγώ μια ιστορία η οποία ειναι 100% αληθινή.

Πριν 3 χρόνια περίπου ένας κολλητός μου φίλος πέρναγε από την πλατεία Εξαρχείων κατα τις δώδεκα το βράδυ για να πάει προς Γκύζη. Η πλατεία σχετικά άδεια. Αυτός ο φίλος δεν έχει εκφράσει πότε κάποια πολιτική ροπή, δεξιά ή αριστερή.

Στην πλατεία βρήκε έναν αιμόφυρτο 70χρονο και έσπευσε να τον βοηθήσει. Με την άκρη του ματιού του είδα παραδίπλα κάτι κοπέλες κι αναρρωτήθηκε πως και δεν είχαν βοηθήσει το γέρο. Ο γέρος λοιπόν είπε ότι τσακώθηκε με κάτι νεαρούς και τον πλάκωσαν στο ξύλο. Ο φίλος μου έκατσε μαζί του μήπως χρειαστεί κάτι και κάλεσε το ασθενοφόρο.

Πλέον τα νεαρά κορίτσια δεν βρίσκονταν παραδίπλα.

Το επόμενο που θυμάται ο φίλους μου είναι κάτι να τον χτυπά από πισω στο κεφάλι. Επειτα πεφτει στο έδαφος και βλεπει 4-5 άτομα να τον κλωτσάνε και να του ριχνουν μπουνιες.

Μετα από λίγο του ζήτησαν την ταυτότητά του προφάνως για να ελέγξουν αν είναι ασφαλίτης.

Ο φίλος μου βρήκε λίγο χρόνο και έτρεξε σε κοντινό σουβλατζίδικογια να σωθεί.

Η συνέχεια στον Ευαγγελισμό με ράμματα κλπ.

Οι κοπέλες ενήργησαν ως ρουφιάνες γιατί υποψιάστικαν τον φίλο μου για ασφαλίτη.

Αυτή η ιστορία καταδεικνύει απόλυτα τον τρόπο που λειτουργούν αυτά τα ρεμάλια.

Για να τον βαρέσουν αυτές οι αδελφάρες, θα ήταν καμιά πινέζα ο φίλος.

buffon13

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2010
Κριτικές
5
Like
80
Πόντοι
0
Για να τον βαρέσουν αυτές οι αδελφάρες, θα ήταν καμιά πινέζα ο φίλος.

1,90 είναι το παληκάρι και μάχιμος.

Δεν το κατάλαβες καλά.

Αυτές οι βρωμιάρες πήγαν και φώναξαν κάποιους ανάρχες για να πάνε να δείρουν τον φίλο μου. Και ως κλασικές κότες ενήργησαν με χτύπημα από πίσω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom