tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
από το νήμα λείπει η πινελιά του λάκη33
Πήγαν να το παίξουν μάγκες. Δική μας υπόθεση στα δικά σας νερά, ξεφτίλα και έτσι.οι λιμενικοι ΕΙΝΑΙ αστυνομικοι, δεν χρειαζονταν και αλλους αστυνομικους,
απλα στην αμερικη κανουν αυτο που λεει ο νομος ενω εδω κανουν αυτο που λεει ο ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΣ
οι λιμενικοι ΕΙΝΑΙ αστυνομικοι, δεν χρειαζονταν και αλλους αστυνομικους,
απλα στην αμερικη κανουν αυτο που λεει ο νομος ενω εδω κανουν αυτο που λεει ο ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΣ
Το έχω ξαναγράψει: Οι αντιεξουσιαστές επιδιώκουν να γίνει συμπλοκή με την ΕΛΑΣ και να έχουμε νεκρούς αντιεξουσιαστές, ώστε στη συνέχεια αυτοί να έχουν "ηθικό άλοθι" για να σακατέψουν για μια ακόμη φορά την Αθήνα και για να προσηλυτίσουν περισσότερους νέους και έφηβους.
Εύγε στην ψυχραιμία των παιδιών της ΕΛΑΣ που δεν τραβάνε τη σκανδάλη.
Οι μπαχαλάκηδες που εκτονώνονται στα επεισόδια είναι ένα μέρος των αντιεξουσιαστών. Κάποιοι από αυτούς είναι νεαροί που "εκδικούνται" την καταπίεση του συστήματος, κάποιοι άλλοι είναι "οργισμένοι" ενώ κατά βάθος είναι αγάμητοι, κάποιοι άλλοι είναι τοξικομανείς, κάποιοι άλλοι είναι χούλιγκανς, κάποιοι άλλοι κάνουν χαβαλέ, κάποιοι άλλοι είναι συνδυασμοί των προηγούμενων.παντως τις τελευταιες φορες που εχω περασει απο τα επισοδεια, αυτοι που ειναι μπροστα δεν μιλανε Ελληνικα.
Προφανως ειναι αναρχικοι εισαγωγης που εξυπηρετουν τους σκοπους αυτων που τους εχουν βαλει εκει.
Φυσικά, εχουν καταλαβει οτι ειμαστε μπανανια και κανουν οτι θελουν, ετσι για να εκτονωθουν και να δημιουργησουν μπάχαλο....
Οι μπαχαλάκηδες που εκτονώνονται στα επεισόδια είναι ένα μέρος των αντιεξουσιαστών. Κάποιοι από αυτούς είναι νεαροί που "εκδικούνται" την καταπίεση του συστήματος, κάποιοι άλλοι είναι "οργισμένοι" ενώ κατά βάθος είναι αγάμητοι, κάποιοι άλλοι είναι τοξικομανείς, κάποιοι άλλοι είναι χούλιγκανς, κάποιοι άλλοι κάνουν χαβαλέ, κάποιοι άλλοι είναι συνδυασμοί των προηγούμενων.
Όμως οι κακούργοι αντιεξουσιαστές είναι οι ιθύνοντες, δηλαδή αυτοί που δημιουργούν μια (στοιχειώδη έστω) οργάνωση.
Είναι αυτοί που τηλεφωνούν και μαζεύονται σε χρόνο - ρεκόρ 50 κουκουλοφόροι.
Είναι αυτοί που γράφουν προκηρύξεις.
Είναι αυτοί που σφετερίζονται τον αφελή ιδεαλισμό των νεαρών που προσηλυτίζουν, ώστε οι νεαροί να γίνονται πιόνια στα χέρια των ιθυνόντων.
Είναι αυτοί που συνδιαλλάσσονται με άλλα κέντρα εξουσίας, όπως π.χ. με ξένες χώρες (μέχρι και η μάνα του Γρηγορόπουλου το ανέφερε σε συνέντευξή της). Δηλαδή, όταν η μαζικότητα των κινητοποιήσεων ξεπεράσει ένα σημείο, τότε γίνεται υπολογίσιμη δύναμη, άρα αποκτά αξία, άρα οι επικεφαλής αυτής της δύναμης αποκτούν εξουσία και διαπραγματευτική ικανότητα.
Αυτοί είναι η ρίζα του κακού που πρέπει να ξεριζωθεί από την Αστική Δημοκρατία.
Που είναι η Ζωή να αναλάβει και πάλι την υπεράσπιση του Σακκά
Τα μπουμπουκια ηταν ελευθερα με τους κωλονομους Παρασκευοπουλου..
Λες να χασει την ευκαιρια?Που είναι η Ζωή να αναλάβει και πάλι την υπεράσπιση του Σακκά
Το έχω ξαναγράψει: Οι αντιεξουσιαστές επιδιώκουν να γίνει συμπλοκή με την ΕΛΑΣ και να έχουμε νεκρούς αντιεξουσιαστές, ώστε στη συνέχεια αυτοί να έχουν "ηθικό άλοθι" για να σακατέψουν για μια ακόμη φορά την Αθήνα και για να προσηλυτίσουν περισσότερους νέους και έφηβους.
Αδέρφια θα καταθέσω κι εγώ μια ιστορία η οποία ειναι 100% αληθινή.
Πριν 3 χρόνια περίπου ένας κολλητός μου φίλος πέρναγε από την πλατεία Εξαρχείων κατα τις δώδεκα το βράδυ για να πάει προς Γκύζη. Η πλατεία σχετικά άδεια. Αυτός ο φίλος δεν έχει εκφράσει πότε κάποια πολιτική ροπή, δεξιά ή αριστερή.
Στην πλατεία βρήκε έναν αιμόφυρτο 70χρονο και έσπευσε να τον βοηθήσει. Με την άκρη του ματιού του είδα παραδίπλα κάτι κοπέλες κι αναρρωτήθηκε πως και δεν είχαν βοηθήσει το γέρο. Ο γέρος λοιπόν είπε ότι τσακώθηκε με κάτι νεαρούς και τον πλάκωσαν στο ξύλο. Ο φίλος μου έκατσε μαζί του μήπως χρειαστεί κάτι και κάλεσε το ασθενοφόρο.
Πλέον τα νεαρά κορίτσια δεν βρίσκονταν παραδίπλα.
Το επόμενο που θυμάται ο φίλους μου είναι κάτι να τον χτυπά από πισω στο κεφάλι. Επειτα πεφτει στο έδαφος και βλεπει 4-5 άτομα να τον κλωτσάνε και να του ριχνουν μπουνιες.
Μετα από λίγο του ζήτησαν την ταυτότητά του προφάνως για να ελέγξουν αν είναι ασφαλίτης.
Ο φίλος μου βρήκε λίγο χρόνο και έτρεξε σε κοντινό σουβλατζίδικογια να σωθεί.
Η συνέχεια στον Ευαγγελισμό με ράμματα κλπ.
Οι κοπέλες ενήργησαν ως ρουφιάνες γιατί υποψιάστικαν τον φίλο μου για ασφαλίτη.
Αυτή η ιστορία καταδεικνύει απόλυτα τον τρόπο που λειτουργούν αυτά τα ρεμάλια.
Για να τον βαρέσουν αυτές οι αδελφάρες, θα ήταν καμιά πινέζα ο φίλος.