Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ΥΓ εγώ σκοπεύω να τα φάω μέχρι μίας... τα παιδιά μου έχουν ήδη πάρει τα εφόδια για την ζωή τους... (σπίτι, σπουδές κλπ κλπ)...

το σκεπτικο εχει την ιδια βαση. ειτε τα μαζευεις στο στρωμα ειτε τα σπαταλας, ο καημος σου ειναι μη τυχον και μεινουν για τα παιδια σου και οχι τι θελεις να ξοδευεις ή τι χρειαζεσαι να ξοδευεις. ποιος να ΜΗΝ τα κληρονομησει σε απασχολει.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
το σκεπτικο εχει την ιδια βαση. ειτε τα μαζευεις στο στρωμα ειτε τα σπαταλας, ο καημος σου ειναι μη τυχον και μεινουν για τα παιδια σου και οχι τι θελεις να ξοδευεις ή τι χρειαζεσαι να ξοδευεις. ποιος να ΜΗΝ τα κληρονομησει σε απασχολει.

είπαμε ... τα παιδιά μου πήρανε το μερίδιο που τους αναλογεί εδώ και καιρό... τα υπόλοιπα είναι για μένα... αν περισσέψουν σε αυτά θα πάνε... δεν έχω όμως σκοπό να κάνω κράτει στα θέλω μου γιατί πρέπει να αφήσω και άλλα...

ας κα΄νουν κουμάντο σε αυτά που έδωσα να τα αυγατίσουν... αν τα χάσουν δεν ευθύνομαι .. όλο και κάτι θα γίνει αλλά με περιορισμούς...

διότι ως γνωστόν αν τα βρείς εύκολα τα τρώς και εύκολα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
είπαμε ... τα παιδιά μου πήρανε το μερίδιο που τους αναλογεί εδώ και καιρό... τα υπόλοιπα είναι για μένα... αν περισσέψουν σε αυτά θα πάνε... δεν έχω όμως σκοπό να κάνω κράτει στα θέλω μου γιατί πρέπει να αφήσω και άλλα...

ας κα΄νουν κουμάντο σε αυτά που έδωσα να τα αυγατίσουν... αν τα χάσουν δεν ευθύνομαι .. όλο και κάτι θα γίνει αλλά με περιορισμούς...

διότι ως γνωστόν αν τα βρείς εύκολα τα τρώς και εύκολα...

εγραψες σκοπευεις να τα φας μεχρι μιας. αυτο δεν σημαινει κανω τα γουστα μου, σημαινει οτι ο κυριαρχος στοχος ειναι δεν θελω να μεινει τιποτα οποτε ψαχνω τροπους να τα ξοδεψω. οι ασυνειδητοι εχουν ελαφρυντικα, εσυ εχεις συνειδητα αρνητικο κινητρο και δεν ειναι να κανεις τα θελω και τα γουστα σου αλλα να μη μεινει κατι. ετσι το καταλαβαινω εγω τουλαχιστον

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εγραψες σκοπευεις να τα φας μεχρι μιας. αυτο δεν σημαινει κανω τα γουστα μου, σημαινει οτι ο κυριαρχος στοχος ειναι δεν θελω να μεινει τιποτα οποτε ψαχνω τροπους να τα ξοδεψω. οι ασυνειδητοι εχουν ελαφρυντικα, εσυ εχεις συνειδητα αρνητικο κινητρο και δεν ειναι να κανεις τα θελω και τα γουστα σου αλλα να μη μεινει κατι. ετσι το καταλαβαινω εγω τουλαχιστον

κατάλαβε το όπως σου γουστάρει παίκτη μου...

έτσι και αλλιώς ούτε στην διαθήκη μου σε μνημονεύω ούτε κληρονόμος μου είσαι...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
κατάλαβε το όπως σου γουστάρει παίκτη μου...

έτσι και αλλιώς ούτε στην διαθήκη μου σε μνημονεύω ούτε κληρονόμος μου είσαι...

αμα δεν σαρεσει ο σχολιασμος κακως γραφεις σε φορουμ. σιγα μη πρεπει να ειμαι κληρονομος για να σχολιασω κατι

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εν πασει περιπτωσει μου ειναι αδιαφορο καθοτι ειναι γνωστο οτι εγω σκοπευω να κληρονομησω τον γιανεβαν  :dancing:

αααααα έδεσες τώρα... από ότι έχω καταλάβει δεν έχει σκοπό να αφήσει ούτε φλούδα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
που είναι ρε ο λαδάκης ??? ακόμη κλαίει (από τον πόνο ???)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Παλι για τα λεφτά του μιλάει αυτος?  :headbang: :headbang:

πρηχτης μλκα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Ψάχνεις τωρα και εσυ σοβαρο ατομο μέσα σε αριστερους αναρχικους και ολες αυτες τις μλκιες που λενε

για τα πανηγυρια ειναι ποιος λογικος ανθρωπος θα βγει στους δρομους να λεηλατήσει περιουσιες?

ακους εκει "πονας μωράκι μου???" μετα απο οδομαχια και σπάσιμο περιουσιων απο εκει να καταλαβει κανεις ποσο αλλου ειναι ορισμένοι ανθρωποι τους νοιαζει μονο να κανουν τα δικα τους και στα @@ τους ολοι οι άλλοι.

Οσο για αυτες που μνημονευει στο ποστ ο σαλταρισμένος ειναι απαισιες ολο πουλανε φουμαρα και ιστοριες για δηθεν αναρχιες και μλκιες παριστανουν τις ψαγμένες και τις διαφορετικές. Κακομαθημενα παιδακια του μπαμπά απο τα βορεια αντι να τα στρωσουν απο μικρα τα αφηνανε και οριστε τα αποτελεσματα.

Αντιμιλησες σε καθηγητη? φερθηκες ασχημα σε συμμαθητη σου χωρις να σε ενοχλησει? πουλησες μουρη οτι έχεις λεφτά σε καποιον που δεν εχει? 2 μηνες κομμενο χαρτζηλικι και κάθε απογευμα 1 ωρα τρεξιμο και στρατιωτική γυμναστική. Για αρχή.

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ LAKIS33! ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ!  :2funny: :2funny: :2funny:

[move][size=20pt]ΙΣΧΥΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ-ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΞΕΝΟΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ;;;
ΟΧΙ, ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ! ΔΗΛΑΔΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ;;;
 :2funny:
[/size][/move]

Δύσκολη η ερώτηση έτσι; ποιος μόρτης μπορεί να απαντήσει με απλά ελληνικά; δηλαδή μια κι έξω!
έτσι...γουστάρω να "τρώγεστε"!

Κι εδώ ο ορισμός της ξερολίας από τον μέγα studian...έστω από άλλο θρεντ κι από άλλο μετερίζι.

Η ξερολία. Η πεποίθηση πως μόνο αυτοί ξέρουν τα πάντα για τα πάντα είναι χαρακτηριστική.
Είναι ένα αμάλγαμα μαρξολενινιστικου δογματισμού με μια ακατάσχετη ροπή προς την παπαρολογία.

ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!

:2funny: :2funny: :2funny:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Οταν εισαι ρουφιανος της κυβερνησης λογικο να χτυπας μερα μεσημερι 30 ατομα αστυνομικο τμημα και να μην πιανουν ουτε εναν 

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Πριν δυο μερες διαβασα ότι αποφασιστηκε τα λεωφορεια και τα τρολει που διερχονται από το κεντρο των Αθηνων,να τροποποιησουν το δρομολογιο τους και να κανουν ολοκληρο γυρο.Δε καταλαβα την ουσια της είδησης.Θα είναι προσωρινη η ταλαιπωρια του επιβατικου κοινου αυτή;Προκειται να περασει ο μετροπόντικας;Επικειται επισκεψη του Πουτιν στο αρχαιολογικο μουσειο;Θα ερθει ο Ομπαμα και θα παει η γυναικα του η Μισελ στην Ομονοια στο Χοντο για να αγορασει κρεμες ασπριντικες σαν αυτές που χρησιμοποιει η Μπιγιονσέ για να δειχνει πιο λευκη;Η μηπως θα περασει ο Επιτάφιος;Τελικα σημερα ακουσα στο ραδιοφωνο ότι εβγαλε αποφαση φιρμανι η αστυνομια να μη περνανε από το σημειο επειδή τα καινε οι παρακρατικοι αντιεξουσιαστες.Και τι φταινε οι επιβάτες.Μηπως νομιζουν ότι εχουν ολοι αυτοκινητο,μηχανη για να μετακινουνται,χρηματα για να παιρνουν ταξι η γενικα είναι ολοι σαν τους πουτανας γιους αναρχικούς που ζουν στα προαστια;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom