Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Θα μας κλάσεις τα κάκαλα εσύ και το συνάφι σου αξιοθρήνητο εθνικοφασιστάκι

Στη βόρεια κορέα ψυχάκια κουμούνα, να γουστάρεις, να ζήσεις τα όνεια σου. Ομως πρόσεξε. εκει αν κάνεις κιχχχχ, εχει εκτέλεση και χωρίς δεμένα μάτια. Θα δεις τη σφάιρα να βγαίνει απ την κάνη πριν καρφωθεί στο κούτελο σου.

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Στη βόρεια κορέα ψυχάκια κουμούνα, να γουστάρεις, να ζήσεις τα όνεια σου. Ομως πρόσεξε. εκει αν κάνεις κιχχχχ, εχει εκτέλεση και χωρίς δεμένα μάτια. Θα δεις τη σφάιρα να βγαίνει απ την κάνη πριν καρφωθεί στο κούτελο σου.

Στη Βόρεια Κορέα μάλλον θα καλοπεράσω. Εσύ να τους φοβάσαι... Τώρα έχουμε και εδώ τα κομμούνια του σύριζα και σκιάχτηκες?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Στη Βόρεια Κορέα μάλλον θα καλοπεράσω. Εσύ να τους φοβάσαι... Τώρα έχουμε και εδώ τα κομμούνια του σύριζα και σκιάχτηκες?

εεε τότε γιατί δεν πας να μείνεις εκεί μόνιμα ??

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.437
Πόντοι
2.606
Εν τω μεταξύ το κράτος ασκεί βια εκει που δε πρέπει να δεν ασκεί εκει που πρέπει. Ενω πρέπει να πλακώνει στο ξύλο κυριολεκτικά για να σπάσει ο τσαμπουκάς τους, αναρχικούς, αντικοινωνικούς και εγκληματίες σε στυλ Βλαστου και κάφρους αλβανους, τους χαϊδεύει και πλακώνει στο ξύλο διαδηλωτές, καθαρίστριες, κατοίκους των σκουριών, μπαίνει μεσα στα σπίτια τους 3 τη νύχτα σπάζοντας την πόστα. τι ειναι αυτα ρε? Εγω αμα ο νοικοκυρης σκότωνε τους μπάτσους γιατι θα τους πέρναγε για ληστες θα το χαιρόμουν πολυ. Να μάθουν άλλη φορα να κάνουν τέτοια. Που είμαστε, στη ρουάντα?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΡΕ παπαρα....ο παραγοντας του εδεσσαικου εισαι?

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Αν και προτιμώ την Κούβα, αν ποτέ μεταναστεύσω.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.437
Πόντοι
2.606
....αντε ρε συ ,πασχαλιατικα μερες που ναι...βαλε μια στην κουβεντα ,μπουρδελιωτη,χαλκον,λαδακη,στεκα και τα αλλα κλωναριαπαιδια ....

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Θα πήγαινα και Ρωσσία αν ενδιαφέρεσαι.. παρότι έχει πεθάνει προ πολλού ο πατερούλης Στάλιν.

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
....αντε ρε συ ,πασχαλιατικα μερες που ναι...βαλε μια στην κουβεντα ,μπουρδελιωτη,χαλκον,λαδακη,στεκα και τα αλλα κλωναριαπαιδια ....

Εχει κολλήσει το μυαλό σου οτι ειμαι ολοι αυτοι, ολα αυτά τα νικ. Εχεις λυσάξει!
Δεν ειμαι κανείς απο δαυτους, δεν εχω αλλο νικ, μονο αυτο εδω. Τι να το κάνω να εχω πολλά, τρελός ειμαι?

Μα τοσο θεοχαζος εισαι ρε πουστη μου?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.437
Πόντοι
2.606
Εχει κολλήσει το μυαλό σου οτι ειμαι ολοι αυτοι, ολα αυτά τα νικ. Εχεις λυσάξει!
Δεν ειμαι κανείς απο δαυτους, δεν εχω αλλο νικ, μονο αυτο εδω. Τι να το κάνω να εχω πολλά, τρελός ειμαι?

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
όλα τα μέρη με την πλέρια δημοκρατία και ελευθερία προτιμάς βλέπω…

Βλέπω όμως και συ υποστηρίζεις τους νοσταλγούς της χούντας. Τότε που η Ελλάδα ήταν παγκόσμιος φάρος Δημοκρατίας και Ελευθερίας.

Επισκέπτης

Δεν πειθεις τυπε  :2funny: εσυ πρεπει να εισαι ενας (δεν μπορω να θυμηθω το νικ)που ειχες συνεχεια για αβαταρ ενα φαφουτη  :grin:

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Δεν πειθεις τυπε  :2funny: εσυ πρεπει να εισαι ενας (δεν μπορω να θυμηθω το νικ)που ειχες συνεχεια για αβαταρ ενα φαφουτη  :grin:

Νόουπ. δεν εχω αλλο νικ. Κρατήστε τις υποψίες και τις μούρλιες σας μέσα στα καύκαλα σας.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Βλέπω όμως και συ υποστηρίζεις τους νοσταλγούς της χούντας. Τότε που η Ελλάδα ήταν παγκόσμιος φάρος Δημοκρατίας και Ελευθερίας.

να βάλεις γυαλιά γιατί μάλλον δεν βλέπεις καλά…. είμαι φανατικός υποστηρικτής της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και υπέρμαχος της ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ψήφου στα 21…

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
110
Like
8.444
Πόντοι
24.806
Αναρχικοί: Κάτι πλουσιόπαιδα που το παίζουν ιδεολόγοι και είναι εθνομηδενιστές! Κάνουν ότι γουστάρουν και δεν τους πειράζει κανένας.

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
110
Like
8.444
Πόντοι
24.806
Άμα οι ακροδεξιοί είναι έτσι που τους έχουν όλους στη φυλακή , τους πάνε σε δίκη, τους λένε εγκληματική οργάνωση, τους σκοτώνουν και τους φιμώνουν παράνομα... Τότε οι αναρχικοί τι είναι? επαναστάτες θες να πεις?? χαχαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom