sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
δεν εισαι ο μονος τυπε.....μια απο τα ιδια...Δεν ξερω ρε φιλε, ωρες ωρες νιωθω οτι με περιτριγυριζει μια γενικευμενη παράκρουση.
δεν εισαι ο μονος τυπε.....μια απο τα ιδια...Δεν ξερω ρε φιλε, ωρες ωρες νιωθω οτι με περιτριγυριζει μια γενικευμενη παράκρουση.
....η δραση γενναει αντιδραση....Δεν θα μπω στην διαδικασια να αρχισω να παραθετω κειμενα του Προυντον περι αντιβιας κτλ κ το πως νοιωθει μια μεριδα αμθρωπων που ειναι στον δρομο κτλ....αλλα τα παιδια των Κενταυρων κ των Ranger παρεξηγουνται ευκολα...απο την εποχη του Τεμπονερα κ των εκλογων στο πανεπιστημιο με μπραβους κτλ μου αρεσει που ενοχλουνται απο καταληψεις κ φθορες κτλ....ενδιαφερουσα η a la carte ευαισθησια....οσο το κρατος που θελουν κ ευαγγελιζονται καποιοι θα φερεται με τεραστια σκληροτητα κ αδικια εκει που το παιρνει τοσο αυτα τα γεγονοτα θα γιγαντωνονται...αντε γιατι το χασαμε το γαμημενο το δασος παλι νοικοκυραιοι......
μέτρηση αντιβίαςη δραση γενναει αντιδραση....Δεν θα μπω στην διαδικασια να αρχισω να παραθετω κειμενα του Προυντον περι αντιβιας κτλ κ το πως νοιωθει μια μεριδα αμθρωπων που ειναι στον δρομο κτλ....αλλα τα παιδια των Κενταυρων κ των Ranger παρεξηγουνται ευκολα...απο την εποχη του Τεμπονερα κ των εκλογων στο πανεπιστημιο με μπραβους κτλ μου αρεσει που ενοχλουνται απο καταληψεις κ φθορες κτλ....ενδιαφερουσα η a la carte ευαισθησια....οσο το κρατος που θελουν κ ευαγγελιζονται καποιοι θα φερεται με τεραστια σκληροτητα κ αδικια εκει που το παιρνει τοσο αυτα τα γεγονοτα θα γιγαντωνονται...αντε γιατι το χασαμε το γαμημενο το δασος παλι νοικοκυραιοι......
ειναι λιγο μπερδεμενα στο μυαλο σας απ οτι βλεπω στα τελευταια σχολια,δεν νομιζω οτι με πολυαφορα...απλα ειναι ολα στο μπλεντερ,εθνος,φυλη,ρατσα,εκκλησια,πολιτισμος,δεξιοι αριστεροι κτλ κτλ...αν ποτε καταλαβουμε οτι ο μονος αποδεκτος διαχωρισμος ειναι φτωχου κ πλουσιου κ οταν ανοιξουμε και κανα βιβλιο εκτος απο το φυλλαδιο του Lidl τοτε θα εχουμε καταφερει κατι....ααα κ πατριωταταρα Tsarkiti να εισαι περηφανος για αυτα που πετυχες στην ζωη σου,οχι για τα τυχαια βιολογικα γεγονοτα (οπως το οτι εισαι Ελληνας..)
πραγματικα ακομα ενας διασκεδαστικος ακροδεξιος ανοητος...κανε μου μια χαρη σε παρακαλω....αντε πεθανε σε καμια γωνια...κουραζεις πολυ,παρα πολυ,λεκτικες ακροβασιες κ επιχειρηματα νηπιακου επιπεδου...αναγνωριζω σαν εχθρο μου ελληνα η ξενο ο οποιος εκμεταλευεται αλλον ανθρωπο,τα δεινα ξεκινανε απο εκει κ με τον τροπο που εχει δομηθει ο συγχρονος πολιτισμενος κοσμος...μην μιλας για εγκληματα μονο,ειναι αστειο απο εναν απογονο λιτων (ξερεις εσυ....)να ακουγονται τετοιες εκφρασεις...τελειως καταχρηστικο...αναφορικα με το ποιες ειναι οι δικες μας αξιες ακομα κ να στις ανελυα θα σου ηταν εξοχως επιπονο κ δυσκολο να της καταλαβεις,οχι λογω της ανοησιας σου που ειναι αυταποδεικτη αλλα λογω της κακιας κ της εμμονης σου.....
πραγματικα ακομα ενας διασκεδαστικος ακροδεξιος ανοητος...κανε μου μια χαρη σε παρακαλω....αντε πεθανε σε καμια γωνια...κουραζεις πολυ,παρα πολυ,λεκτικες ακροβασιες κ επιχειρηματα νηπιακου επιπεδου...αναγνωριζω σαν εχθρο μου ελληνα η ξενο ο οποιος εκμεταλευεται αλλον ανθρωπο,τα δεινα ξεκινανε απο εκει κ με τον τροπο που εχει δομηθει ο συγχρονος πολιτισμενος κοσμος...μην μιλας για εγκληματα μονο,ειναι αστειο απο εναν απογονο λιτων (ξερεις εσυ....)να ακουγονται τετοιες εκφρασεις...τελειως καταχρηστικο...αναφορικα με το ποιες ειναι οι δικες μας αξιες ακομα κ να στις ανελυα θα σου ηταν εξοχως επιπονο κ δυσκολο να της καταλαβεις,οχι λογω της ανοησιας σου που ειναι αυταποδεικτη αλλα λογω της κακιας κ της εμμονης σου.....
τυπε υπαρχει αντιδοτο για την παθηση σουπραγματικα ακομα ενας διασκεδαστικος ακροδεξιος ανοητος...κανε μου μια χαρη σε παρακαλω....αντε πεθανε σε καμια γωνια...κουραζεις πολυ,παρα πολυ,λεκτικες ακροβασιες κ επιχειρηματα νηπιακου επιπεδου...αναγνωριζω σαν εχθρο μου ελληνα η ξενο ο οποιος εκμεταλευεται αλλον ανθρωπο,τα δεινα ξεκινανε απο εκει κ με τον τροπο που εχει δομηθει ο συγχρονος πολιτισμενος κοσμος...μην μιλας για εγκληματα μονο,ειναι αστειο απο εναν απογονο λιτων (ξερεις εσυ....)να ακουγονται τετοιες εκφρασεις...τελειως καταχρηστικο...αναφορικα με το ποιες ειναι οι δικες μας αξιες ακομα κ να στις ανελυα θα σου ηταν εξοχως επιπονο κ δυσκολο να της καταλαβεις,οχι λογω της ανοησιας σου που ειναι αυταποδεικτη αλλα λογω της κακιας κ της εμμονης σου.....
το αντιθετο μαλλον ισχυει...οταν πραγματικα ιδρωσεις κ δεις τι ισχυει σε επιπεδο εκμεταλευσης τοτε αγανακτεις κ επαναστατεις....σκεψου κ δρασε...αλλιως σκυψε το κεφαλι κ συνεχισε ετσι...τυπε υπαρχει αντιδοτο για την παθηση σου
λεγεται μεροκαματο
αμα βγεις να ιδρωσεις τον κωλο σου για τον επιουσιο θα ξεχασεις και τα κωλοκοτρωναιικα και τα επαναστατικα
βαρετος....εκτος απο ανοητος κ βαρετος..υπάρχει μεγαλύτερο μίσος απο αυτο που έχει κάποιος που λέει πήγαινε πέθανε? Εισαι πολυ αρρωστος μαλακα. Ξέρεις εσυ....
βαρετος....εκτος απο ανοητος κ βαρετος..
το τι άνθρωπος είναι ο καθένας, το καθορίζει ο αριθμός στο βιβλιάριο.ειναι λιγο μπερδεμενα στο μυαλο σας απ οτι βλεπω στα τελευταια σχολια,δεν νομιζω οτι με πολυαφορα...απλα ειναι ολα στο μπλεντερ,εθνος,φυλη,ρατσα,εκκλησια,πολιτισμος,δεξιοι αριστεροι κτλ κτλ...αν ποτε καταλαβουμε οτι ο μονος αποδεκτος διαχωρισμος ειναι φτωχου κ πλουσιου κ οταν ανοιξουμε και κανα βιβλιο εκτος απο το φυλλαδιο του Lidl τοτε θα εχουμε καταφερει κατι....ααα κ πατριωταταρα Tsarkiti να εισαι περηφανος για αυτα που πετυχες στην ζωη σου,οχι για τα τυχαια βιολογικα γεγονοτα (οπως το οτι εισαι Ελληνας..)