Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

plsme

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
η δραση γενναει αντιδραση....Δεν θα μπω στην διαδικασια να αρχισω να παραθετω κειμενα του Προυντον περι αντιβιας κτλ κ το πως νοιωθει μια μεριδα αμθρωπων που ειναι στον δρομο κτλ....αλλα τα παιδια των Κενταυρων κ των Ranger παρεξηγουνται ευκολα...απο την εποχη του Τεμπονερα κ των εκλογων στο πανεπιστημιο με μπραβους κτλ μου αρεσει που ενοχλουνται απο καταληψεις κ φθορες κτλ....ενδιαφερουσα η a la carte ευαισθησια....οσο το κρατος που θελουν κ ευαγγελιζονται καποιοι θα φερεται με τεραστια σκληροτητα κ αδικια εκει που το παιρνει τοσο αυτα τα γεγονοτα θα γιγαντωνονται...αντε γιατι το χασαμε το γαμημενο το δασος παλι νοικοκυραιοι......

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
η δραση γενναει αντιδραση....Δεν θα μπω στην διαδικασια να αρχισω να παραθετω κειμενα του Προυντον περι αντιβιας κτλ κ το πως νοιωθει μια μεριδα αμθρωπων που ειναι στον δρομο κτλ....αλλα τα παιδια των Κενταυρων κ των Ranger παρεξηγουνται ευκολα...απο την εποχη του Τεμπονερα κ των εκλογων στο πανεπιστημιο με μπραβους κτλ μου αρεσει που ενοχλουνται απο καταληψεις κ φθορες κτλ....ενδιαφερουσα η a la carte ευαισθησια....οσο το κρατος που θελουν κ ευαγγελιζονται καποιοι θα φερεται με τεραστια σκληροτητα κ αδικια εκει που το παιρνει τοσο αυτα τα γεγονοτα θα γιγαντωνονται...αντε γιατι το χασαμε το γαμημενο το δασος παλι νοικοκυραιοι......
.... :thumbsup: :thumbsup:

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Βεβηλώσατε εκκλησίες, μνημεία ενος πολιτισμού τον οποίο αρνήστε και θέλετε να καταστρέψετε. Δεν ειστε πολιτκός χώρος, δεν είστε κοινωνική τάξη, είστε ψυχασθενείς με καταστροφική μανία. Η αισχρότητα των πράξεων σας και η έχθρα σας προς τους Έλληνες καθώς και η απύθμενη ηλιθιότητα σας θα καθορίσουν την τύχη που θα έχετε.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
όλο δικαιολογίες.
ποια είναι η αντιβία;
στα 10κκ ανθρώπων, το λιγότερο του 0.001% με μια συγκεκριμένη νοοτροπία να αναλώνεται στις ίδιες αποτυχημένες μεθόδους "επανάστασης" επί δεκαετίες.
αυτό το 0.001% αποτελείται από χομπίστες επαναστάτες, πολιτικοί χουλιγκάνοι, άνθρωποι που δεν έχουν προσφέρει ποτέ στην κοινωνία γιατί στηρίζουν μόνο το σινάφι τους.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μέτρηση αντιβίας
θάνατοι λόγω μνημονίου/οικονομικής εξαθλίωσης : αντιβία 0

απεργοί πείνας : αντιβία -> καταλήψεις, βανδαλισμοί, φωτιές, γκαζάκια, κουραμπιέδες με μπόλικη άχνη ζάχαρη

plsme

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ειναι λιγο μπερδεμενα στο μυαλο σας απ οτι βλεπω στα τελευταια σχολια,δεν νομιζω οτι με πολυαφορα...απλα ειναι ολα στο μπλεντερ,εθνος,φυλη,ρατσα,εκκλησια,πολιτισμος,δεξιοι αριστεροι κτλ κτλ...αν ποτε καταλαβουμε οτι ο μονος αποδεκτος διαχωρισμος ειναι φτωχου κ πλουσιου κ οταν ανοιξουμε και κανα βιβλιο εκτος απο το φυλλαδιο του Lidl τοτε θα εχουμε καταφερει κατι....ααα κ πατριωταταρα Tsarkiti να εισαι περηφανος για αυτα που πετυχες στην ζωη σου,οχι για τα τυχαια βιολογικα γεγονοτα (οπως το οτι εισαι Ελληνας..)

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ειναι λιγο μπερδεμενα στο μυαλο σας απ οτι βλεπω στα τελευταια σχολια,δεν νομιζω οτι με πολυαφορα...απλα ειναι ολα στο μπλεντερ,εθνος,φυλη,ρατσα,εκκλησια,πολιτισμος,δεξιοι αριστεροι κτλ κτλ...αν ποτε καταλαβουμε οτι ο μονος αποδεκτος διαχωρισμος ειναι φτωχου κ πλουσιου κ οταν ανοιξουμε και κανα βιβλιο εκτος απο το φυλλαδιο του Lidl τοτε θα εχουμε καταφερει κατι....ααα κ πατριωταταρα Tsarkiti να εισαι περηφανος για αυτα που πετυχες στην ζωη σου,οχι για τα τυχαια βιολογικα γεγονοτα (οπως το οτι εισαι Ελληνας..)

Ελα τσιμπιτάρι, πρώτη ζαργάνα για απόψε. Δέχεσαι οτι ο τίτλος Ελληνας ειναι βιολογική πραγματικότητα. Ενδιαφέρον και οξύμορο για οπαδό ταξικών θεωριών.
Που ξέρεςι για τι ειμαι περήφανος και για τι οχι? Που ξέρεςι πως σκέφτομαι και πως δρω και πως ζω? ποιος εισαι εσυ που θες να με κρίνεις?

plsme

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ειδα προηγουμενες αναρτησεις και διασκεδασα πραγματικα....τσιμπιταρι οχι δεν θα παρω φιλε μου,δεν με αφορα το θεμα κομματων κτλ κτλ απο εκει κ περα πραγματικα καθιστασαι κουραστικος με το στοχευμενο μισος σου κ την εμμονη σου σε αυτα που εμαθες στο γονικο περιβαλλον σου....συνεχισε να μισεις με τον ιδιο φανατισμο κ να μν βλεπεις ποιος πραγματικα ειναι ο εχθρος κ ποιο ειναι το προβλημα,ετσι κ αλλιως πρακτικα δεν ενδιαφερεις πολλους,ισως αλλους μονοκυτταρους της ΧΑ....

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Και που ξέρεις αν ειμαι Έλληνας? Εσυ αναγνωρίζεις ως εχθρούς σου μόνο Έλληνες δηλαδη, σε ξένο δε τη πέφτεις?
Εγω μπορεί να ειμαι νέγρος ρε, κατάμαυρος σα τον Αντετοκούμπο και να μιλαώ Ελληνικά και να πουλάω τρέλα. με εχεις δει?
Θέλησες να κρίνεις. Πάρε λοιπόν κ΄ριση για σενα:

Μισαλόδοξος, εριστικός, ανόητος τελικά γιατι δε μπορείς να ζεις σε αρμονία με τους γύρω σου, αισχρός προδότης γιατι αναγνωρίζεις ως εχθρούς μόνο ομοαίματους αδελφούς σου που δεν ειναι ποτισμένοι με το κουμουνιστικό δηλητήριο και τους επιτίθεσαι απο το πουθενά εξ αφορμής μιας ανάρτησης μου που αφορά αναρχικούς και εγκλήματα τους κατα του Ελληνικού πολιτισμου. Καλή βία η δική σας, κακή βια των αντιπάλων σας ε? Οτι σας φάνει είσαστε, οτι ναναι.Δεν εχετε καμία απόλυτη αρχή κα αξία εκτός απο μια: τον εαυτούλη σας.

plsme

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
πραγματικα ακομα ενας διασκεδαστικος ακροδεξιος ανοητος...κανε μου μια χαρη σε παρακαλω....αντε πεθανε σε καμια γωνια...κουραζεις πολυ,παρα πολυ,λεκτικες ακροβασιες κ επιχειρηματα νηπιακου επιπεδου...αναγνωριζω σαν εχθρο μου ελληνα η ξενο ο οποιος εκμεταλευεται αλλον ανθρωπο,τα δεινα ξεκινανε απο εκει κ με τον τροπο που εχει δομηθει ο συγχρονος πολιτισμενος κοσμος...μην μιλας για εγκληματα μονο,ειναι αστειο απο εναν απογονο λιτων (ξερεις εσυ....)να ακουγονται τετοιες εκφρασεις...τελειως καταχρηστικο...αναφορικα με το ποιες ειναι οι δικες μας αξιες ακομα κ να στις ανελυα θα σου ηταν εξοχως επιπονο κ δυσκολο να της καταλαβεις,οχι λογω της ανοησιας σου που ειναι αυταποδεικτη αλλα λογω της κακιας κ της εμμονης σου.....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
πραγματικα ακομα ενας διασκεδαστικος ακροδεξιος ανοητος...κανε μου μια χαρη σε παρακαλω....αντε πεθανε σε καμια γωνια...κουραζεις πολυ,παρα πολυ,λεκτικες ακροβασιες κ επιχειρηματα νηπιακου επιπεδου...αναγνωριζω σαν εχθρο μου ελληνα η ξενο ο οποιος εκμεταλευεται αλλον ανθρωπο,τα δεινα ξεκινανε απο εκει κ με τον τροπο που εχει δομηθει ο συγχρονος πολιτισμενος κοσμος...μην μιλας για εγκληματα μονο,ειναι αστειο απο εναν απογονο λιτων (ξερεις εσυ....)να ακουγονται τετοιες εκφρασεις...τελειως καταχρηστικο...αναφορικα με το ποιες ειναι οι δικες μας αξιες ακομα κ να στις ανελυα θα σου ηταν εξοχως επιπονο κ δυσκολο να της καταλαβεις,οχι λογω της ανοησιας σου που ειναι αυταποδεικτη αλλα λογω της κακιας κ της εμμονης σου.....

ποντικομικρούλη εσύ ??

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Δε σου κάνω καμία χάρη. Αυτό θα το λες εκει που σε ανέχονται. Ξέρεις εσυ.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τυπε υπαρχει αντιδοτο για την παθηση σου
λεγεται μεροκαματο
αμα βγεις να ιδρωσεις τον κωλο σου για τον επιουσιο θα ξεχασεις και τα κωλοκοτρωναιικα και τα επαναστατικα

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
υπάρχει μεγαλύτερο μίσος απο αυτο που έχει κάποιος που λέει πήγαινε πέθανε? Εισαι πολυ αρρωστος μαλακα. Ξέρεις εσυ....

plsme

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
τυπε υπαρχει αντιδοτο για την παθηση σου
λεγεται μεροκαματο
αμα βγεις να ιδρωσεις τον κωλο σου για τον επιουσιο θα ξεχασεις και τα κωλοκοτρωναιικα και τα επαναστατικα
το αντιθετο μαλλον ισχυει...οταν πραγματικα ιδρωσεις κ δεις τι ισχυει σε επιπεδο εκμεταλευσης τοτε αγανακτεις κ επαναστατεις....σκεψου κ δρασε...αλλιως σκυψε το κεφαλι κ συνεχισε ετσι...

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
βαρετος....εκτος απο ανοητος κ βαρετος..

Φαντάσου (αμα μπορείς, που δε μπορείς) τι βιτσιόζος εισαι που με λες βαρετό και συνεχίζεις να ασχολείσαι μαζί μου!
Μαζί μου ασχολείσαι, πόσο μαλάκας εισαι? Ξέρεις εσυ.....

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
το τι άνθρωπος είναι ο καθένας, το καθορίζει ο αριθμός στο βιβλιάριο.
:grin:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Γραψαν οι αναρχικοι στους τοιχους της Νομικης Ειμαστε η γενια που διψαει να μαθει.Και βανδαλισαν εκτος των αλλων τα αγαλματα του Κωστη Παλαμα και του Γρηγοριου Ξενοπουλου.Ετσι θα μαθετε ρε ουγκανοι απλτυτοι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom