memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
;)κομοντιτς 500ευρ/πλας
;)κομοντιτς 500ευρ/πλας
Εσύ φίλε τράνυ πώς την έκανες την καλή; Ακολούθησες κι εσύ στρατηγική Μπόλντη;
Βάραγες γκασμά 35 χρόνια και τώρα στα 60 σου είσαι άρχοντας στο UK και έχεις πιάσει τη ζωή από τα μαλλιά κάνοντας αβέρτα post στο bou.com;
Πές μας το μυστικό της επιτυχίας.
τους κολλησες στον τοιχο,,,δημόσιο όχι ποτέ.. δεν είναι του γούστου μου αν και εύκολα το 78 που τελείωσα διοριζόμουνα καθηγητής (τότε είχε επετηρίδα και όχι φρακαρισμένη σε ένα εξάμηνο είχες διοριστεί)...
πάντως σ΄ίγουρα με την μαλακία που κουβαλάς στο κεφάλι σου δεν πρόκειται να πετύχεις τίποτε ... εκτός φυσικά αν ο γέρος έχει καβάτζα και σκοπό να σου την αφήσει όπως ο γέρος του παπάριτς (αριστερός και αυτός στο μυαλό για τί στην τσέπη δεξιούρα είναι)...
δημόσιο όχι ποτέ.. δεν είναι του γούστου μου αν και εύκολα το 78 που τελείωσα διοριζόμουνα καθηγητής (τότε είχε επετηρίδα και όχι φρακαρισμένη σε ένα εξάμηνο είχες διοριστεί)...
πάντως σ΄ίγουρα με την μαλακία που κουβαλάς στο κεφάλι σου δεν πρόκειται να πετύχεις τίποτε ... εκτός φυσικά αν ο γέρος έχει καβάτζα και σκοπό να σου την αφήσει όπως ο γέρος του παπάριτς (αριστερός και αυτός στο μυαλό για τί στην τσέπη δεξιούρα είναι)...
δημόσιο όχι ποτέ.. δεν είναι του γούστου μου αν και εύκολα το 78 που τελείωσα διοριζόμουνα καθηγητής (τότε είχε επετηρίδα και όχι φρακαρισμένη σε ένα εξάμηνο είχες διοριστεί)...
σε μενα αναφερεσαι??Δεν ξέρεις ούτε τί τελείωσα, ούτε που είμαι, ούτε τί κάνω... γι αυτό μόκο (κι εσύ και το άλλο το βλήμα με avatar και nickname τον ήρωα μιας φανταστικής σειράς).
Δεν ξέρεις ούτε τί τελείωσα, ούτε που είμαι, ούτε τί κάνω... γι αυτό μόκο (κι εσύ και το άλλο το βλήμα με avatar και nickname τον ήρωα μιας φανταστικής σειράς).
Δεν ξέρεις ούτε τί τελείωσα, ούτε που είμαι, ούτε τί κάνω... γι αυτό μόκο (κι εσύ και το άλλο το βλήμα με avatar και nickname τον ήρωα μιας φανταστικής σειράς).
σε μενα αναφερεσαι??
παλι καλα γιατι ειμαι οξυθυμος...
εσυ εισαι ετσι ρε κωτσο..και συ εισαι επιστημονας τυπε και ταυτοχρονα κ επιχειρηματιας γαμιας μοντελων?
και συ εισαι επιστημονας τυπε και ταυτοχρονα κ επιχειρηματιας γαμιας μοντελων?
επειδή και σύ δεν ξέρεις τι τελείωσα, ούτε που είμαι ούτε τι κάνω κάνε μόκο....
ειναι του οπεν γκαβ ο νταννυς..διαφανεια παντουΜας δουλευεις ρε τραμουντανα; Εσυ εδω μεσα εισαι πιο γνωστος και απο τον Μπραντ Πιτ. Εσυ ο ιδιος εχεις ποσταρει απο τις σακουλες του Τεσκο που ψωνιζεις σαντουιτς μεχρι εκκαθαριστικα μισθοδοσιας.
Ο ανθρωπος με το αικιου ραδικιου μπορει να δεσμεύσει ενα πλοιο ολοκληρο αν δεν πληρει τα πιστοποιητικα και να κάνει τον εφοπλιστη να τρέχει να διορθωνει τις παραλειψεις. Μη μιλατε αλλο για πράγματα που δεν ξέρετε εκτείθεστε. Ψάξτε πρωτα και μετά ελατε για κοντριτσα
επισης ενας αποστρατος απο το λιμενικο πιανει ανετα εργασια σε ναυτιλιακη με 3-4 χιλιαρικα το μηνα και ολα αυτα επειδη ξέρει τα πράγματα καλά πως κινούνται. Αφου δεν ξέρεις ουτε τα βασικα τι μιλάς? για να γινεσαι σακος του μπόξ?
Ο ανθρωπος με το αικιου ραδικιου μπορει να δεσμεύσει ενα πλοιο ολοκληρο αν δεν πληρει τα πιστοποιητικα και να κάνει τον εφοπλιστη να τρέχει να διορθωνει τις παραλειψεις. Μη μιλατε αλλο για πράγματα που δεν ξέρετε εκτείθεστε. Ψάξτε πρωτα και μετά ελατε για κοντριτσα
επισης ενας αποστρατος απο το λιμενικο πιανει ανετα εργασια σε ναυτιλιακη με 3-4 χιλιαρικα το μηνα και ολα αυτα επειδη ξέρει τα πράγματα καλά πως κινούνται. Αφου δεν ξέρεις ουτε τα βασικα τι μιλάς? για να γινεσαι σακος του μπόξ?
καπου ταχεις μπλεξει,,δεν μιλαμε για ασφαλιτες της ομονοιας,,,
ρε μαλ,,α εχεις παθει Ρωμανοπαρακρουση τελικα,,,
ενας αποστρατος απο το λιμενικο πιανει ανετα εργασια σε ναυτιλιακη με 3-4 χιλιαρικα το μηνα και ολα αυτα επειδη ξέρει τα πράγματα καλά πως κινούνται
Φιλαράκι, την δουλειά την παίρνει ως ανταμοιβή για τις '' υπηρεσίες'' που προσέφερε στην εταιρεία όσο ήταν εν ενεργεία και γιατί ξέρει ποια λαμόγια θα πρέπει να προσεγγίσει
Ξερνάει ο κόσμος