Επισκέπτης
Δυστυχως τα μπλοκ των αντιεξουσιαστων μπαζουν απο παντου και το καθε αναρχιδο μπατσονοι εισβαλει με σκοπο να υποκινησει επεισοδια ωστε να αμαυρωσουν τις πορειες.
αλλιώς είπαμε οι ορίτζιναλ αναρχικοί θα έκαναν πορείες με γαρύφαλα
Δυστυχως τα μπλοκ των αντιεξουσιαστων μπαζουν απο παντου και το καθε αναρχιδο μπατσονοι εισβαλει με σκοπο να υποκινησει επεισοδια ωστε να αμαυρωσουν τις πορειες.
τι θες σεβαλιέ για τι δεν με ειχες ;
Υπαρχει ενα βιντεο απο εχθες, που ματατζης εχει μολοτοφ σε μια τσαντα.αχ ρε συ μην μου το θυμίζεις αυτο. δεν φτανει που εχουν τις μολοτοφ εχουν και τις εξαρτησεις ωρες ωρες συγκινούμαι απο την ηρωικη προσπαθεια
αχ ρε συ μην μου το θυμίζεις αυτο. δεν φτανει που εχουν τις μολοτοφ εχουν και τις εξαρτησεις ωρες ωρες συγκινούμαι απο την ηρωικη προσπαθεια
απιστευτο,,,,Υπαρχει ενα βιντεο απο εχθες, που ματατζης εχει μολοτοφ σε μια τσαντα.
να αλλαξουν δουλεια αν δεν τους αρεσει. Αλλά ειναι ψυχακηδες οι περισσοτεροι
φυσικα και ειναι ηρωικοι. παιζουν τη σωματικη τους ακεραιοτητα κορωνα γραμματα για το χαβα των μαλακισμενων
Υπαρχει ενα βιντεο απο εχθες, που ματατζης εχει μολοτοφ σε μια τσαντα.
κι αλλο ψεμα απο τον εγκυρο. η αληθεια ειναι οτι στη θεσαλονικη βρεθηκε ενα σακιδιο γεματο μπουκαλια, το ανοιξαν για να το ελεγξουν και στη συνεχεια ξαναεβαλαν τα μπουκαλια μεσα και το κατεσχεσαν.Υπαρχει ενα βιντεο απο εχθες, που ματατζης εχει μολοτοφ σε μια τσαντα.
και μετα την αηδια που σας επιασε ξεφνικα για τις δηλώσεις του ντρεντ θυμήθηκα και τις παπαριες που λεγατε για μια κοπελα που χτυπουσαν οι μπατσοι στην φωτο. εκει πουλάκια μου αθωα και ευθικτα βγαλατε τα απωθημενα σας και την σκατοψυχια σας λευτερα εκει δεν αηδιασε κανενας σας.
τα ειδα ρε εδω ειχαν πισω απο τις πλατες τους τσαντες. τι ειχαν στις τσαντες κολατσο απο την μαμα;Υπαρχει ενα βιντεο απο εχθες, που ματατζης εχει μολοτοφ σε μια τσαντα.
καφε; κανα πουτσο θα χει η μονο καφε;Ρε κουκλα μου ασε τις αναλυσεις βριαδιατικο μια και δε το χεις και το θεμα κιολας και παμε για ενα γαμ... καφε. Αντε ρε πουλακι μου μη με σπας
Αμε. Υπαρχει και βιντεο που βιαζει ένα δεκαχρονο. Το εχασες αυτό?Υπαρχει ενα βιντεο απο εχθες, που ματατζης εχει μολοτοφ σε μια τσαντα.
ναι αλλα αμα σου μπει στο σπιτι σου κι εσενα κανενας γεωργιανος να σε σιδερωσει μεχρι να του πεις που εχεις κρυψει στο σπιτι το μαρουλι, κανενας απο τους ψυχακηδες που πρεπει να αλλαξει δουλεια θα ηθελες να ειναι εκει να σε υπερασπιστει.να αλλαξουν δουλεια αν δεν τους αρεσει. Αλλά ειναι ψυχακηδες οι περισσοτεροι
Ναι οσο απιθανο και αν σε φαινεται. Μαθε πρωτα τι ειναι "αναρχικος" και μην μπερδευεσε με τους παρακρατικους.αλλιώς είπαμε οι ορίτζιναλ αναρχικοί θα έκαναν πορείες με γαρύφαλα
η αληθεια ειναι πουλι μου οτι δεν μας τα λες καλακι αλλο ψεμα απο τον εγκυρο. η αληθεια ειναι οτι στη θεσαλονικη βρεθηκε ενα σακιδιο γεματο μπουκαλια, το ανοιξαν για να το ελεγξουν και στη συνεχεια ξαναεβαλαν τα μπουκαλια μεσα και το κατεσχεσαν.
εχει ξεφτυλιστει το θεμα,,,ολη η χωρα ειναι ενα μπαχαλο σε ολα τα επιπεδα,..τα ειδα ρε εδω ειχαν πισω απο τις πλατες τους τσαντες. τι ειχαν στις τσαντες κολατσο απο την μαμα;
Καλο. Καλαματιανο είναι τύπε? Πολύ καλης ποιοτητας φανταζομαι.Δυστυχως τα μπλοκ των αντιεξουσιαστων μπαζουν απο παντου και το καθε αναρχιδο μπατσονοι εισβαλει με σκοπο να υποκινησει επεισοδια ωστε να αμαυρωσουν τις πορειες.
ναι εδω θα ειναι οι μπατσοι. ρε μας δουλευεις; εχω βρεθει με τυπακι που μου την επεσε δυστυχως και αν δεν ηταν ενα παλικαρι και γω δεν ξερω τι θα ειχε γινει. οι μπατσοι ηρθαν μετα απο μια ωρα.ναι αλλα αμα σου μπει στο σπιτι σου κι εσενα κανενας γεωργιανος να σε σιδερωσει μεχρι να του πεις που εχεις κρυψει στο σπιτι το μαρουλι, κανενας απο τους ψυχακηδες που πρεπει να αλλαξει δουλεια θα ηθελες να ειναι εκει να σε υπερασπιστει.
Ναι οσο απιθανο και αν σε φαινεται. Μαθε πρωτα τι ειναι "αναρχικος" και μην μπερδευεσε με τους παρακρατικους.