Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δυστυχως τα μπλοκ των αντιεξουσιαστων μπαζουν απο παντου και το καθε αναρχιδο μπατσονοι εισβαλει με σκοπο να υποκινησει επεισοδια ωστε να αμαυρωσουν τις πορειες. 

αλλιώς είπαμε οι ορίτζιναλ αναρχικοί θα έκαναν πορείες με γαρύφαλα :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
τι θες σεβαλιέ για τι δεν με ειχες ;

Ρε κουκλα μου ασε τις αναλυσεις βριαδιατικο μια και δε το χεις και το θεμα κιολας και παμε για ενα γαμ... καφε. Αντε ρε πουλακι μου μη με σπας

Επισκέπτης
αχ ρε συ μην μου το θυμίζεις αυτο. δεν φτανει που εχουν τις μολοτοφ εχουν και τις εξαρτησεις ωρες ωρες συγκινούμαι απο την ηρωικη προσπαθεια
Υπαρχει ενα βιντεο απο εχθες, που ματατζης εχει μολοτοφ σε μια τσαντα.  :2funny:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
αχ ρε συ μην μου το θυμίζεις αυτο. δεν φτανει που εχουν τις μολοτοφ εχουν και τις εξαρτησεις ωρες ωρες συγκινούμαι απο την ηρωικη προσπαθεια

φυσικα και ειναι ηρωικοι. παιζουν τη σωματικη τους ακεραιοτητα κορωνα γραμματα για το χαβα των μαλακισμενων

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
και μετα την αηδια που σας επιασε ξεφνικα για τις δηλώσεις του ντρεντ θυμήθηκα και τις παπαριες που λεγατε για μια κοπελα που χτυπουσαν οι μπατσοι στην φωτο. εκει πουλάκια μου αθωα και ευθικτα βγαλατε τα απωθημενα σας και την σκατοψυχια σας λευτερα εκει δεν αηδιασε κανενας σας.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

φυσικα και ειναι ηρωικοι. παιζουν τη σωματικη τους ακεραιοτητα κορωνα γραμματα για το χαβα των μαλακισμενων
να αλλαξουν δουλεια αν δεν τους αρεσει. Αλλά ειναι ψυχακηδες οι περισσοτεροι

Επισκέπτης
Υπαρχει ενα βιντεο απο εχθες, που ματατζης εχει μολοτοφ σε μια τσαντα.  :2funny:

θυμάσαι τον άλλον τον μαλάκα τον ασφαλίτη που έκαψε τον δικό του :2funny:

laimos_23-2-2011.jpg

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
κι αλλο ψεμα απο τον εγκυρο. η αληθεια ειναι οτι στη θεσαλονικη βρεθηκε ενα σακιδιο γεματο μπουκαλια, το ανοιξαν για να το ελεγξουν και στη συνεχεια ξαναεβαλαν τα μπουκαλια μεσα και το κατεσχεσαν.

Επισκέπτης
και μετα την αηδια που σας επιασε ξεφνικα για τις δηλώσεις του ντρεντ θυμήθηκα και τις παπαριες που λεγατε για μια κοπελα που χτυπουσαν οι μπατσοι στην φωτο. εκει πουλάκια μου αθωα και ευθικτα βγαλατε τα απωθημενα σας και την σκατοψυχια σας λευτερα εκει δεν αηδιασε κανενας σας.

το έχαψες κι αυτό ασφαλίτισσα ήταν :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
τα ειδα ρε εδω ειχαν πισω απο τις πλατες τους τσαντες. τι ειχαν στις τσαντες κολατσο απο την μαμα;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ρε κουκλα μου ασε τις αναλυσεις βριαδιατικο μια και δε το χεις και το θεμα κιολας και παμε για ενα γαμ... καφε. Αντε ρε πουλακι μου μη με σπας
καφε; κανα πουτσο θα χει η μονο καφε; :tooth:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
να αλλαξουν δουλεια αν δεν τους αρεσει. Αλλά ειναι ψυχακηδες οι περισσοτεροι
ναι αλλα αμα σου μπει στο σπιτι σου κι εσενα κανενας γεωργιανος να σε σιδερωσει μεχρι να του πεις που εχεις κρυψει στο σπιτι το μαρουλι, κανενας απο τους ψυχακηδες που πρεπει να αλλαξει δουλεια θα ηθελες να ειναι εκει να σε υπερασπιστει.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
κι αλλο ψεμα απο τον εγκυρο. η αληθεια ειναι οτι στη θεσαλονικη βρεθηκε ενα σακιδιο γεματο μπουκαλια, το ανοιξαν για να το ελεγξουν και στη συνεχεια ξαναεβαλαν τα μπουκαλια μεσα και το κατεσχεσαν.
η αληθεια ειναι πουλι μου οτι δεν μας τα λες καλα

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
τα ειδα ρε εδω ειχαν πισω απο τις πλατες τους τσαντες. τι ειχαν στις τσαντες κολατσο απο την μαμα;
εχει ξεφτυλιστει το θεμα,,,ολη η χωρα ειναι ενα μπαχαλο σε ολα τα επιπεδα,..
υγ ξερω ειμαι λαικιστης,,,
:grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δυστυχως τα μπλοκ των αντιεξουσιαστων μπαζουν απο παντου και το καθε αναρχιδο μπατσονοι εισβαλει με σκοπο να υποκινησει επεισοδια ωστε να αμαυρωσουν τις πορειες. 
Καλο. Καλαματιανο είναι τύπε? Πολύ καλης ποιοτητας φανταζομαι.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ναι αλλα αμα σου μπει στο σπιτι σου κι εσενα κανενας γεωργιανος να σε σιδερωσει μεχρι να του πεις που εχεις κρυψει στο σπιτι το μαρουλι, κανενας απο τους ψυχακηδες που πρεπει να αλλαξει δουλεια θα ηθελες να ειναι εκει να σε υπερασπιστει.
ναι εδω θα ειναι οι μπατσοι. ρε μας δουλευεις; εχω βρεθει με τυπακι που μου την επεσε δυστυχως και αν δεν ηταν ενα παλικαρι και γω δεν ξερω τι θα ειχε γινει. οι μπατσοι ηρθαν μετα απο μια ωρα.

Επισκέπτης
Ναι οσο απιθανο και αν σε φαινεται. Μαθε πρωτα τι ειναι "αναρχικος" και μην μπερδευεσε με τους παρακρατικους.

και πώς θα ανατρέψουν την εξουσία μαν με θεωρία και διάβασμα

τον άλλον τον αστυνομικό στην εικόνα που έβαλα παρακρατικός τον έκαψε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom