jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Το ΧΙΠΟ!
αυτος εσπασε και την εκανε
Το ΧΙΠΟ!
Ξερεις όμως κατι τύπε? Για να μην γινει κυβερνηση ο τριλιζακ, πρεπει καποιοι να ψηφισουν ΝΔ. Και όπως βλεπω ακομη και ανθρωποι όπως εσυ, δεν είναι ακομη διατεθειμένοι προς τουτο. Κανω λαθος?
αυτος εσπασε και την εκανε
Αποντος του Λακη, τρεις παιζουμε για τελικο. Εγω, ο Πορνοπαπος και ο Boldemort.για σενα πιστευω οτι εξακολουθεις να διατηρεις την σοβαροτητα σου ανεξαρτητα απ την κατα καιρο πολιτικη αντιπαραθεση
οποτε δεν μπορω να φανταστω τετοιο τιτλο για σενα
ο πιπικος ειναι αυθεντικος εκφραστης τετοιας ιδιοτητας
Στον πραγματικό κόσμο της παραγωγής και της δημιουργίας φίλτατε ΔΕΝ υφίσταται ΚΑΝΕΝΑ μη ιεραρχικό συλλογικό σχήμα.
Στον πραγματικό κόσμο της παραγωγής φίλτατε οι αποφάσεις ΔΕΝ βασίζονται σε ψηφοφορίες και πλειοψηφίες πολυσυλλεκτικών να χαμε να λεγαμε εκτρωμάτων.
Σε βαπόρι εν κινδύνω ο κυβερνήτης ΔΕΝ θέτει τα εναλλακτικά σχέδια διάσωσης υπόψιν των επιβατών και του πληρώματος για να συναποφασίσουν δημοκρατικά ... διότι ακόμα και εάν έχει την πρόθεση ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ...
Ξερεις όμως κατι τύπε? Για να μην γινει κυβερνηση ο τριλιζακ, πρεπει καποιοι να ψηφισουν ΝΔ. Και όπως βλεπω ακομη και ανθρωποι όπως εσυ, δεν είναι ακομη διατεθειμένοι προς τουτο. Κανω λαθος?
Πιθανον να είναι ετσι όπως το λες.Οταν ερθει η ώρα, θα γινει το σωστό
Αναφερθηκα σε ΝΔ επειδή προφανως συνομιλω με καποιον δεξιο. Εννοείται ότι στους κεντροαριστερούς συνιστω ΠΑΣΟΚ ανευ συζητήσεως. Και πιστεψε με, βλεπω ότι δυσκολα παει το χερι καποιων να ριξουν Συριζα. Βοηθηστε κι εσεις λιγο όμως.γιατι πρεπει ντε και καλα νδ;
και οχι πασοκ;
Παιζω κι εγω δυνατα τύπε. Τουλάχιστον για τελικο.
γιατι πρεπει ντε και καλα νδ;
και οχι πασοκ;
Καθόλου δεν πάει!!!Αναφερθηκα σε ΝΔ επειδή προφανως συνομιλω με καποιον δεξιο. Εννοείται ότι στους κεντροαριστερούς συνιστω ΠΑΣΟΚ ανευ συζητήσεως. Και πιστεψε με, βλεπω ότι δυσκολα παει το χερι καποιων να ριξουν Συριζα. Βοηθηστε κι εσεις λιγο όμως.
Το ότι είναι ο Φεθρυ το σιγουρεψαμε δηλαδή? Εγω δεν εχω πειστεί.Οσο και αν το επιθυμεις, ποτε δε θα φτασεις το ύψος της μαλακειας του φέθρυ. Σορυ αλλα αυτή ειναι η πραγματικότητα
Και ιδου το ζωντανο παράδειγμα.Καθόλου δεν πάει!!!
τελικά είσαι πασοκάκι ή όχι?![]()
Το ότι είναι ο Φεθρυ το σιγουρεψαμε δηλαδή? Εγω δεν εχω πειστεί.
Γιατι πηγε μια βολτα στην τοπικη του Συριζα και ακουσε τοσες βλακείες μαζεμένες που ακομη τρεχει.γιατί μανάρι μ' ?![]()
Και ιδου το ζωντανο παράδειγμα.
Γιατι πηγε μια βολτα στην τοπικη του Συριζα και ακουσε τοσες βλακείες μαζεμένες που ακομη τρεχει.![]()