gamiarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
μπα? τον Ρουσόπουλο για το Βατοπέδι δεν μετράει ?
Κατηγορησα εγω ποτε τον Ρουσοπουλο;
μπα? τον Ρουσόπουλο για το Βατοπέδι δεν μετράει ?
Κατηγορησα εγω ποτε τον Ρουσοπουλο;
ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΥΝΟΥ,,,Κατηγορησα εγω ποτε τον Ρουσοπουλο;
παραλίγο νέα marfin στη θεσσαλονίκη...
Παρατηρήστε και στο πρώτο βίντεο τα 'παιδιά' με τις κουκούλες και τα χειρουργικά γάντια που κυκλοφορούν ανάμεσα στους υπόλοιπους και κανείς δεν τους ακουμπάει. Ούτε βέβαια θα μιλήσει κανείς για προβοκάτσια, παρακρατικούς και ασφαλίτες, βλέπετε δεν είχαμε νεκρούς. Αν είχαμε, το αναρχικό κίνημα όλους αυτούς θα τους χαρακτήριζε πράκτορες-ασφαλίτες που δολοφονούν, τώρα θα βγει προκήρυξη για τον κακό καπιταλιστή που έχει το μαγαζί και καλά του κάνανε ενώ σε περίπτωση που συλληφθεί κανένας από αυτούς θα τρέχουν για αλληλεγγύη στα δικαστήρια.
Αναρχικό κίνημα: o πιο ανεύθυνος, θρασύδειλος, υποκριτικός, κακομαθημένος πολιτικός χώρος.
τώρα θα πούν ότι είναι προβοκάτσια του καταστηματάρχη για να εισπράξει την ασφάλεια...
Το καλοκαιρι αθωωθηκε με ομοφωνη αποφαση δεν τον "απηλαξε" κανενας. Και αφου αθωωθηκε απο το δικαστηριο τι συζηταμε; Ειναι αυτο που λενε το καρφι μπορει να βγει αλλα η τρυπα μενει;
Ο αγωνας του Νικου Ρωμανου για παιδεια, ισονομια, αξιοπρεπεια και δικαιοσυνη περασε και τα ελληνικα συνορα.
www.enikos.gr/international/282734,BINTEO-FWTO-Poreia_sthn_Kwnstantinoypolh.html]Πορεία στην Κωνσταντινούπολη για τον Ρωμανό[/url]
Πορεία αλληλεγγύης στον Νίκο Ρωμανό πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη.
http://[URL unfurl="true"]www.enikos.gr/data/photos/7b94e302791d669a0bd2d7c11eaaad36.JPG[/img[/URL]]
Οι διαδηλωτές κρατώντας πανό φώναζαν συνθήματα, ενώ ακολούθησαν επεισόδια, με τους αστυνομικούς να προχωρούν σε χρήση δακρυγόνων.
[img]http://[URL unfurl="true"]www.enikos.gr/data/photos/0f88beeaa438b1d502d32bd0dd0e2ebb.JPG[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σοβαρά τώρα;
Εγω ξερω ότι για μια υποθεση ακάλυπτης επιταγης δεν εγινε αρση της ασυλιας του Σταθακη αφου τον καλυψαν όλα τα λαμογια δεξια κι αριστερα.
Μην τη ψάχνεις τυπε. Αν δεν τα 'χε κανει σκατα ο αντωνης βαζοντας φορους στα σπιτια ακομα και ανεργων δυστυχισμενων ανθρωπων οι τυποι του συριζα ουτε αντιπολιτευση δε θα ξαναβλεπαν :S
Ο αγωνας του Νικου Ρωμανου για παιδεια, ισονομια, αξιοπρεπεια και δικαιοσυνη
Οι Πασοκοι που πηγαν στο Συριζα ειναι το υγιες κομματι.
[size=16pt]«Και προφανώς η διεκδίκηση που κάνω δεν αφορά την στέρησή μου στο δικαίωμα της εκπαίδευσης, ούτως ή άλλως θεωρώ ότι τα πανεπιστήμια είναι χώροι περιστολής του ανθρώπινου πνεύματος και δημιουργίας ανθρώπων πειθήνιων»[/size]
Νίκος Ρωμανός.
[size=16pt]«Και προφανώς η διεκδίκηση που κάνω δεν αφορά την στέρησή μου στο δικαίωμα της εκπαίδευσης, ούτως ή άλλως θεωρώ ότι τα πανεπιστήμια είναι χώροι περιστολής του ανθρώπινου πνεύματος και δημιουργίας ανθρώπων πειθήνιων»[/size]
Νίκος Ρωμανός.
τσεκαρε ολη την δηλωση του.Ειναι προσχημα η αδεια για εκπαιδευση.Επιδιωκει την συγκρουση και την αρχηγια στον "χωρο".[size=16pt]«Και προφανώς η διεκδίκηση που κάνω δεν αφορά την στέρησή μου στο δικαίωμα της εκπαίδευσης, ούτως ή άλλως θεωρώ ότι τα πανεπιστήμια είναι χώροι περιστολής του ανθρώπινου πνεύματος και δημιουργίας ανθρώπων πειθήνιων»[/size]
Νίκος Ρωμανός.
τσεκαρε ολη την δηλωση του.Ειναι προσχημα η αδεια για εκπαιδευση.Επιδιωκει την συγκρουση και την αρχηγια στον "χωρο".
Καλα αυτος προχθες δεν λιποθυμησε? ποτε το ειπε παλι αυτο?
τσεκαρε ολη την δηλωση του.Ειναι προσχημα η αδεια για εκπαιδευση.Επιδιωκει την συγκρουση και την αρχηγια στον "χωρο".