erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Ε μα δεν διαβάζονται.. Αλλά λέει η θειά μου άλλα ακουν τα αυτιά μουναι, τώρα έγινε αυτό, το τελευταίο μεσάωρο.
νωρίτερα τα πήγαιναν πολύ καλύτερα.
Ε μα δεν διαβάζονται.. Αλλά λέει η θειά μου άλλα ακουν τα αυτιά μουναι, τώρα έγινε αυτό, το τελευταίο μεσάωρο.
ναι, τώρα έγινε αυτό, το τελευταίο μεσάωρο.
Γιατί έχεις σκοπό να με ταλαιπωρήσεις;
Αλλά λέει η θειά μου άλλα ακουν τα αυτιά μου
Πολύ ωραια.
Ο Συριζα λοιπον ΔΕΝ θεωρει πολιτικο κρατουμενο τον Ρωμανο, αρα θα τον κρατησει στη φυλακη μολις αναλαβει την εξουσια. Μετα ο Μιχαηλίδης θα γυρευει να φαει το λαρυγγι της Κωνσταντοπουλου ως υπουργο δικαιοσυνης, μιλαμε για μεγαλο γελιο. Θα ψηφισω Συριζα. Αυτό δεν πρεπει να χαθει.
Προτιμούσα να σας βλέπω και να ακουω μουσική.Οχι, δεν έχω τέτοιο σκοπό. Αντε, γραψε κατι ποιοτικο
Με ταμπλέτα μπαινεις;
σιγα μην μπαίνω και με υπόθετομε παστίλια ;)
σιγα μην μπαίνω και με υπόθετο
Κωλαρού
νομίζω είναι για το σάιτ η τελευταία των αναρχικών το παρεάκι της έχει διαλυθεί κάποιοι πέθαναν έχω ίνφος
ξέρεις εσύ αναρχικιά καταπληκτικιά και ανεπανάληπτια να μπαίνει στο στο κόσμο και στο μπουρδέλα;νομίζω είναι για το σάιτ η τελευταία των αναρχικών το παρεάκι της έχει διαλυθεί κάποιοι πέθαναν έχω ίνφος
αυτός θα νομοθετείκι εγώ μουρό μου θα ψηφίσω Σαμαζέλο να σε κάνει υπουργό δικαιοσύνης...
Ποιοι;
Αμα στο πε ο παπαζολης θα ναι αληθεια.
Ποιοι;
Αμα στο πε ο παπαζολης θα ναι αληθεια.
αυτός θα νομοθετεί
και εσύ θα γράφεις τα βιβλία της ιστορίας.
ξέρεις εσύ αναρχικιά καταπληκτικιά και ανεπανάληπτια να μπαίνει στο στο κόσμο και στο μπουρδέλα;
ο μήδας μου το είπε άρα γκαραντί ;)
τώρα ψάχνω λέξη για το συνωστισμό!