erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
αμα ερθει με οπλο ο σκασκα μη φοβηθεις. περισσοτερο κινδυνευουν οι ασχετοι που θα περπαταν αμεριμνοι![]()
και ειναι ενας κουκλος ο γιοκας μ
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
αμα ερθει με οπλο ο σκασκα μη φοβηθεις. περισσοτερο κινδυνευουν οι ασχετοι που θα περπαταν αμεριμνοι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε πας καλα; τι ευθυνες και μαλακιες τι σας ποτιζουν εκει κατω ρε πουτσικ
![]()
![]()
![]()
Aλέκο την πάτησες.
Δεν περνά η μπογιά σου πια..
αμα σεθα δεις αν περναει η μπογια μου
Αυτό που κάνεις είναι δική του δουλειά την οποίαν δεν έκανε.
Προτίμησε να φύγει
Τι ναρε καψερέ??
Αφού έχεις μακροχρόνια σχέση με τη χούφτοβα..
Τι ναρε καψερέ??
Αφού έχεις μακροχρόνια σχέση με τη χούφτοβα..
kρατατε με θα χυθει αιμα αποψε
![]()
![]()
κι'όμως υπάρχει τέτοιο επίθετο !
Θα σφάξει καμιά γκιόσα ρε τροκάνι??
αααααααααααααααααααααααχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχααχαχαχ και γκιοσα και τροκανι πεθαινω
μη νομιζης οτι θα στεναχοριθουν πολλοι![]()
![]()
Με την οποία δεν έχω καμμία σχέση.
Υπερέβη τα εσκαμμένα.
Ο κάθε ένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του...
θα τον γαμησεις τελικα τι θα γινει. μπα ε
Τελικά τί θέλεις εσύ; Κάτι θέλεις αλλά τί;
Αυτόν ή αυτήν; ;)
Τελικά τί θέλεις εσύ; Κάτι θέλεις αλλά τί;
Αυτόν ή αυτήν; ;)
εγω τι να θελω? παρακολουθω τα κλασσικα φορουμικα 'το χωμα βαφτηκε κοκκινο'