Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ΟΙ γκομενες εχουν με ολα σχεση φιλε..... ειναι το μεγαλυτερο αδυναμο σημειο στην ματαιοδοξια ενος αντρα ολες για αυτα γινονται.... λιγοι ειναι οι πραγματικα εξυπνοι που ξερουν να τις χρησιμοποιούν πριν το κανουν αυτες  :P
Αδυναμο σημειο ειναι για αυτους που δεν το εχουν μαζι τους και για αυτο συζητουν συνεχεια για αυτες.Δεν μπορεις να κανεις πολιτικη συζητηση και να πετας μαλακια οτι αν υπαρχει κομμουνισμος θα εχεις και γκομενα.Δεν σκεφτεσαι κατι πριν το πεις;Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο;

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Κοιτα καποιος ειπε οτι μολις η ανεργια παει στο 35% αυτο ειναι πιθανο.... τωρα ειναι στο 27% ??? Δεν ειμαι σιγουρος

αν μπορεσει ο κοσμος να κανει πραξικοπημα οπως λες και να τους αναγκασει να τα πληρωσουν αυτοι εγω δεν εχω προβλημα. Αλλα σκεψου το εξης... αμα οντως υπηρχε κομμουνισμος θα ειχανε ολοι ωραια γκομενα ακομη και τα τελειωμενα μπακουρια που την βγαζουν καθε βραδυ με πιτσες και PRO.
Ο λαος δεν κανει πραξικοπηματα.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16
Αλλα σκεψου το εξης... αμα οντως υπηρχε κομμουνισμος θα ειχανε ολοι ωραια γκομενα ακομη και τα τελειωμενα μπακουρια που την βγαζουν καθε βραδυ με πιτσες και PRO.

Μ' αυτό το πλευρό να κοιμάσαι. Έχεις καμιά ιδέα για το οικογενειακό δίκαιο στη Σοβιετία; Ότι πιο συντηρητικό μπορείς να φανταστείς. Κανένα καθεστώς δεν ευνοεί την ελεύθερη σεξουαλικότητα και αυτό για καθαρά δημογραφικούς και κοινωνικούς λόγους.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αδυναμο σημειο ειναι για αυτους που δεν το εχουν μαζι τους και για αυτο συζητουν συνεχεια για αυτες.Δεν μπορεις να κανεις πολιτικη συζητηση και να πετας μαλακια οτι αν υπαρχει κομμουνισμος θα εχεις και γκομενα.Δεν σκεφτεσαι κατι πριν το πεις;Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο;

Ρε Μαστερ σου εφερα ενα παραδειγμα που καιει εσενα συγκεκριμενα για να καταλαβεις καλυτερα ποσο ανεφικτο ειναι αυτο που ονειρευεσαι :P

αφου ετσι εχω καταλαβει οτι δεν το εχεις και σε καιει ακομη και αν δεν συζητας για αυτο.... εγω που ειμαι ανετος με αυτα μια χαρα τα συζηταω... οσοι δεν τα συζητανε τα αποφευγουν και για να τα αποφευγουν κατι τρεχει.... δεν μπορεις να με κοροιδεψεις εμενα ρε συ μαστερ ακομη να το καταλαβεις? εχεις πει πραγματα που σε εχουν προδωσει  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Θυμαμαι εναν φιλο που οποτε την πηγαιναμε εκει την κουβεντα αποφευγε... ή ελεγε "κατι εχω ... κατι παιζει" και μετα αλλαζε θεμα.... εσυ λες αυτος και εσυ που φερεσαι ετσι να εχετε γκομενα? εγω πιστευω οχι. Για αυτο και δεν συζητατε για αυτα με ανεση.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μ' αυτό το πλευρό να κοιμάσαι. Έχεις καμιά ιδέα για το οικογενειακό δίκαιο στη Σοβιετία; Ότι πιο συντηρητικό μπορείς να φανταστείς. Κανένα καθεστώς δεν ευνοεί την ελεύθερη σεξουαλικότητα και αυτό για καθαρά δημογραφικούς και κοινωνικούς λόγους.

Στα αρχιδια μου το οικογενειακο δικαιο στην Σοβιετια... δεν ζω εκει  ;)
μου ειναι αχρηστο επι της παρουσης.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Θυμαμαι εναν φιλο που οποτε την πηγαιναμε εκει την κουβεντα αποφευγε... ή ελεγε "κατι εχω ... κατι παιζει" και μετα αλλαζε θεμα.... εσυ λες αυτος και εσυ που φερεσαι ετσι να εχετε γκομενα? εγω πιστευω οχι. Για αυτο και δεν συζητατε για αυτα με ανεση.
Παλι φιλο θυμηθηκες;; :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Παλι φιλο θυμηθηκες;; :2funny: :2funny:

Γιατι απαγορευεται κάποιος να έχει πολλους φιλους??? χαχα σου φανταζει απιαστο ονειρο????
σου κανει μεγαλη εντυπωση ε? αρα και κοινωνικα αποκλεισμενος... για αυτο δεν βρισκεις γκομενα  :P

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Γιατι απαγορευεται κάποιος να έχει πολλους φιλους??? χαχα σου φανταζει απιαστο ονειρο????
σου κανει μεγαλη εντυπωση ε? αρα και κοινωνικα αποκλεισμενος... για αυτο δεν βρισκεις γκομενα  :P
Ρε μαλακα τωρα χωρις αστεια,κοιτα τα προηγουμενα ποστ σου και μετρα ποσες φορες εχεις πει την λεξη γκομενα σε πολιτικο θρεντ.Δηλαδη ελεος το γαμημενο.Σαν τον πεινασμενο που ονειρευεται τυροπιτες.Πολιτικα μιλαμε εδω. :2funny:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16
Στα αρχιδια μου το οικογενειακο δικαιο στην Σοβιετια... δεν ζω εκει  ;)
μου ειναι αχρηστο επι της παρουσης.

Θα ήταν χρήσιμο να ξέρεις ότι επί κομμουνισμού δεν γαμάνε αβέρτα ούτε υπάρχει κοινοκτημοσύνη στις γκόμενες. Για να μην το ξαναγράψεις  :birdman:

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Καλά όλα όσα ξέρεις και λες
[size=12pt](και γενικά ο ΜΕΣΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ)[/size]
για τη Γαλλική Επανάσταση , ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.

Οι σοδειές κάθε χρόνο πριν την επανάσταση , τα τελευταία χρόνια
ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΖΩΗΣ.

[size=12pt]Απλά οι Εβραίοι είχαν χρήμα ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ.
ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΓΑΛΛΟΙ ΒΟΥΡΒΟΝΟΙ ,
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΤΟΥΣΑΝ.
ΟΠΟΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΞΩΝΤΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΡΒΟΝΩΝ.
Ο ΛΑΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ.[/size]

ΜΟΝΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΘΗΚΑΝ.

Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ , ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
[size=12pt]
Απλά αν δεν είχε γίνει η Επανάσταση , Η ΓΑΛΛΙΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΓΑΛΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΣΗΜΙΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΟΝ ΜΠΛΟΥΜ , ΣΑΡΚΟΖΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ....[/size]

Τρομερή ανάλυση , κάνει ο Μπαρμπής στο βιβλίο του:
http://[URL unfurl="true"]www.biblioasi.gr/images//covers/books/9789605222277.jpg[/img[/URL]]

Και μόνο τα πορτραίτα των "επαναστατών" [size=12pt](Μαρά, Ροβεσπιέρος, Νταντον) [/size]
να μελετήσει κάποιος (εκτός ηλίθιων [color=red]μαρξιστών[/color] κρετίνων),
θα διαπιστώσει κατά πόσο είχαν γαλάτικο αίμα οι αρχηγοί της επανάστασης
ή σημίτικο ...........
[/quote]

Σίγουρα θα το διαβάσουμε! Δε θα παραλείψουμε. Όπως και τα υπόλοιπα βιβλία του πλεον αντικειμενικού, επιστημονικά καταρτισμένου, αναγνωρίσιμου (από την TV) κυρίου Κωνσταντίνου Μπαρμπή. Παραθέτω ενδεικτικά μερικούς από τους 40 και πλεον τίτλους των έργων του:

- Ιουδαιοεβραϊσμός
- Η Ελλάδα ξανασταυρώνεται - Πικρά χρόνια εξορίας Βασιλικής Οικογενείας
- Μασονία, ο Δούρειος Ίππος του Σιωνισμού
- Στην υπηρεσία του αντίχριστου
- Η εβραϊκή Αμερική και η Σιωνιστική απειλή

Περιμένουμε να βγουν σε προσφορά στο Τηλεάστυ. "60 κιλά βιβλία 50 Ευρώ"

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Θα ήταν χρήσιμο να ξέρεις ότι επί κομμουνισμού δεν γαμάνε αβέρτα ούτε υπάρχει κοινοκτημοσύνη στις γκόμενες. Για να μην το ξαναγράψεις  :birdman:

Για τον μαστερ το εγραψα που εχει θεματακι με τις γκομενες .... πιστεψε με καταλαβε τι ηθελα να πω  :P

ετσι ο ιδιος ανταγωνισμος παιζει και στα χρηματα... τα χρηματα ειναι ενας εμμεσος τροπος αποκτησης μιας γκομενας για τους περισσοτερους αλλα οχι απαραιτητα και για μενα. Μονο για τον μαστερ ηταν το παραδειγμα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Σίγουρα θα το διαβάσουμε! Δε θα παραλείψουμε. Όπως και τα υπόλοιπα βιβλία του πλεον αντικειμενικού, επιστημονικά καταρτισμένου, αναγνωρίσιμου (από την TV) κυρίου Κωνσταντίνου Μπαρμπή. Παραθέτω ενδεικτικά μερικούς από τους 40 και πλεον τίτλους των έργων του:

- Ιουδαιοεβραϊσμός
- Η Ελλάδα ξανασταυρώνεται - Πικρά χρόνια εξορίας Βασιλικής Οικογενείας
- Μασονία, ο Δούρειος Ίππος του Σιωνισμού
- Στην υπηρεσία του αντίχριστου
- Η εβραϊκή Αμερική και η Σιωνιστική απειλή

Περιμένουμε να βγουν σε προσφορά στο Τηλεάστυ. "60 κιλά βιβλία 50 Ευρώ"
Μην το γελας,υπαρχουν ανθρωποι που αγοραζουν τις παπαριες του.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

και κάτι βιντεάκια με παρτούζες και swingers party που τραβήξανε στην κίνα μέλη της κυβέρνησης και βγάλανε photo στο δύκτιο ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
παντού τα πάντα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Για τον μαστερ το εγραψα που εχει θεματακι με τις γκομενες .... πιστεψε με καταλαβε τι ηθελα να πω  :P

ετσι ο ιδιος ανταγωνισμος παιζει και στα χρηματα... τα χρηματα ειναι ενας εμμεσος τροπος αποκτησης μιας γκομενας για τους περισσοτερους αλλα οχι απαραιτητα και για μενα. Μονο για τον μαστερ ηταν το παραδειγμα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δεν γινεται να εχετε κομμουνισμο παιδια... ειδικα στην Ελλαδα... για τις αλλες χωρες στα αρχιδια μου  :P

δεν γινεται ο ελληνας ο εγωιστης να συμβιβαστει με λιγοτερα ή τα ισα απο οτι ο διπλανος του... εδω σε εναν στρατο πας περνας λιγο καλα και σε θεωρουν ολοι βυσμα που να διαθετεις και περισσοτερα λεφτα ολη μερα με σενα θα τρωγονται  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
αλλά φασισμό ναι !!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny:

Παρτακισμο εχεις οχι φασισμο. Το να προσπαθει ο καθενας να βολεψει το παιδακι του γραφοντας στα αρχιδια του την υπολοιπη κοινωνια παρτακισμος λεγεται.

Αυτο ειναι το κοινωνικοπολιτικο σου συστημα...  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Δεν γινεται να εχετε κομμουνισμο παιδια... ειδικα στην Ελλαδα... για τις αλλες χωρες στα αρχιδια μου  :P

δεν γινεται ο ελληνας ο εγωιστης να συμβιβαστει με λιγοτερα ή τα ισα απο οτι ο διπλανος του... εδω σε εναν στρατο πας περνας λιγο καλα και σε θεωρουν ολοι βυσμα που να διαθετεις και περισσοτερα λεφτα ολη μερα με σενα θα τρωγονται  :P
Αυτο το λες εσυ,αν συνεχιστουν ομως λιγο ακομη τα σκληρα μετρα,θα περασει πρωτος ο συριζας.Και τοτε θελουμε δεν θελουμε θα ερθει και ο κομμουνισμος.Και ισως να ειναι και αυτο που χρειαζεται ο ελληνας για να στρωσει.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Παρτακισμο εχεις οχι φασισμο. Το να προσπαθει ο καθενας να βολεψει το παιδακι του γραφοντας στα αρχιδια του την υπολοιπη κοινωνια παρτακισμος λεγεται.

Αυτο ειναι το κοινωνικοπολιτικο σου συστημα...  :grin:

τώρα εγώ τι έκανα και τρώω ξύλο ρε ?  :2funny:
άσε που δεν έχω παιδί...  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom