Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τέλος είπαμε.
Δεν υπάρχει επιστροφή. Πραγματικά άξιος της μοίρας σου..

Άμα δεν ξέρεις τί σου γίνεται γράφεις μια μαλακία και δίνεις τίτλους τέλους διότι δεν είσαι άξιος να ανταποκριθείς.

Μιλάς εκεί που δεν πρέπει και γράφεις μαλακίες λόγω ημιμάθειας ή αμάθειας.

Όταν ζορίζεσαι βγάζεις την κασετούλα.

Ασχολήσου με το γνωστικό σου αντικείμενο διότι για κοντραρίσματα με εμένα σε θέματα που ξέρω, ΔΕΝ σε παίρνει

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αν οι γονείς σου έδωσαν λεφτά για να σπουδασεις, δυστυχώς τα πέταξαν. Τον βλάκα (σαν και του λόγου σου) δεν μπορείς να τον μορφώσεις. Το κακό είναι ότι μάλλον είσαι και σκατόψυχος όπως ο τραμουντάνα, και αυτό ομολογώ δεν το περίμενα. 

1) Σπούδαξα μοναχός μου και συνεχίζω το ίδιο.
2) Άφηνε την οικογένειά μου έξω από το οποιοδήποτε σχόλιο θέλεις να μου κάνεις.
3) Από πού τεκμαίρεται ότι είμαι σκατόψυχος;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
μμμμ φαίνεται ότι το φότοσοπ δεν το χρησιμοποιεί μόνο η ΕΛΑΣ αλλά και οι αναρχοάπλυτοι ... (με μεγαλύτερη επιτυχία μπορω να πω)

http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/files/Image/2013/02/11/resized/XRAVGI2_617_355.jpg[/img[/URL]]

[img]http://images.watchit.gr/?h=371&w=600&src=[URL unfurl="true"]http://www.newsit.gr/files/Image/2013/02/11/XRANGI1.jpg[/img[/URL]]

Επισκέπτης
Εγω αν ημουν αμερικη θα ειχα αυτα παντως:

www.remington.com/en/products/firearms/tactical/shotguns/model-870-express-tactical.aspx]Remington 870 express tactical[/url]
http://[URL unfurl="true"]www.remington.com/~/media/Images/Firearms/Shotguns/Model-870/Model-870-Express-Tactical/870-Express-Tactical-81198-prod.ashx?w=570&bc=ffffff[/img[/URL]]

Τα εμπιστευονται χρονια οι Αμερικανοι, κατι θα ξερουν. Το κατω εκλεισε αιωνα.  ;D
Γουσταρεις?
[/quote]

Υπάρχουν κι εδώ αυτά.
870 έχω κι εγώ ....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
....

Προφανώς δε διανοηθήκαμε στιγμή να χρησιμοποιήσουμε τον συγκεκριμένο όμηρο ως ανθρώπινη ασπίδα(δεν θα είχαμε π.χ. πρόβλημα αν είχαμε τον διευθυντή μίας τράπεζας), άλλωστε η αστυνομία δε γνώριζε την ύπαρξή του. Εν τέλει, λειτούργησε ως ανθρώπινη ασπίδα για τους μπάτσους εν αγνοία τους, καθώς αποτέλεσε την αιτία που δε χρησιμοποιήσαμε τα όπλα μας για να απεμπλακούμε. Γιατί η συνείδησή μας και ο αξιακός μας κώδικας δε μας επιτρέπουν να ρισκάρουμε τη ζωή ενός τυχαίου ανθρώπου που βρέθηκε μαζί μας παρά τη θέλησή του.

Στο σημείο αυτό θέλουμε να καταστήσουμε σαφές, ότι τα όπλα δεν τα είχαμε για εκφοβισμό, αλλά ως εργαλείο σε περίπτωση συμπλοκής μας με μπάτσους. Άρα, λοιπόν, ο λόγος που τελικά δεν πράξαμε όπως αναλογούσε, ώστε να διαφύγουμε, ήταν μία συνθήκη στην οποία βρεθήκαμε από λανθασμένο χειρισμό.
....

Oι αναρχικοί:

Νίκος Ρωμανός
                                                                        Δημήτρης Πολίτης
                                                                        Ανδρέας-Δημήτρης Μπουρζούκος
                                                                        Γιάννης Μιχαηλίδης

μάλιστα... κατά τα άλλα παιδιά είναι ακόμη φωνάζανε μερικοί...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
μμμμ φαίνεται ότι το φότοσοπ δεν το χρησιμοποιεί μόνο η ΕΛΑΣ αλλά και οι αναρχοάπλυτοι ... (με μεγαλύτερη επιτυχία μπορω να πω)

http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/files/Image/2013/02/11/resized/XRAVGI2_617_355.jpg[/img[/URL]]

[img]http://images.watchit.gr/?h=371&w=600&src=[URL unfurl="true"]http://www.newsit.gr/files/Image/2013/02/11/XRANGI1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ναι εγινε ο αλφα αναρχοαπλυτοι ααααααααααααχαχχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα το αλλο θα μηχανευτεις ρε ραμολιμεντο απο την αγωνια σου ; Πανε βαλε την συζυγο να σου πληρωσει απευθειας κανα μπαζο να το φωτογραφισεις ρε κουφιο γεννημα ψοφιμι αδειο

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Υπάρχουν κι εδώ αυτά.
870 έχω κι εγώ ....

Εγώ πάντως έχω βολευτεί πολύ με αυτό :

lupara3.jpg

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Είμαστε σε άλλες πόλεις

Τωρα τις ειδα τις παπαριες σου. Απαιτεις σεβασμο αλλα δεν εχεις ο ιδιος οποτε τραβα κ γαμησου. οσο το γιατι δεν θα σε πηδουσα ακομα και αν ησουν στο ιδιο οικοδομικο τετραγωνο, θα σου απαντησω για να μην εχεις καμμια αμφιβολία. Γιατι εισαι αθλιος, σκατοψυχος, βλακας, απαιδευτος και ξενερωνω θανατου.

Επισκέπτης
δεν θα σε πηδουσα ακομα και αν ησουν στο ιδιο οικοδομικο τετραγωνο

Στο οικοδομικό τετράγωνο που βρίσκεσαι εσύ,
οι άνδρες δεν δύνανται να γαμήσουν
ούτε τη Jenna Jameson ,
αν βλέπουν εσενα ...

Το ξεκάβλωμα που προκαλούν οι αναρχοάπλυτες πασιονάριες,
είναι ισχυρότερο της μπετοβεργό-καβλας
που προκαλεί η JJ ...

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
100
Πόντοι
4.165
Τωρα τις ειδα τις παπαριες σου. Απαιτεις σεβασμο αλλα δεν εχεις ο ιδιος οποτε τραβα κ γαμησου. οσο το γιατι δεν θα σε πηδουσα ακομα και αν ησουν στο ιδιο οικοδομικο τετραγωνο, θα σου απαντησω για να μην εχεις καμμια αμφιβολία. Γιατι εισαι αθλιος, σκατοψυχος, βλακας, απαιδευτος και ξενερωνω θανατου.
Όρε τι έρωτας είναι αυτός  :grin:; Κρύψε κάτι  :rolleyes:...

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
462
Πόντοι
306
Κάνετε τη χάρη στην υφήλιο πρώτα να κάνετε, όπως και οι ομοϊδεάτες σας, ένα μπάνιο και μετά αρχήστε να αποθαρύνετε περεταίρω κόσμο ο οποίος μπορεί και ξέρετε ότι μπορεί να σας φερθεί σαν πραγματική γυναίκα, γιατί όπως λένε η κάθε γυναίκα θέλει έναν ακροδεξιό.
Όσο περί σεβασμού, οι αναρχικοί έχουν θέμα:
α) αγαπάνε όλο τον κόσμο, αλλά ποιον; αφού είναι αντικοινωνικοί και υποστηρίζουν εγκληματίες με παράνομα όπλα στρατιωτικού τύπου.
β) είναι αντι-ρατσιστές, απλά δεν μισούν τους σκουρόχρωμους, αλλά τους γηγενείς.
γ) βάσει την προπαγάνδα τους στο ίντερνετ, θέλουν ελευθερία, πλήρης.
δ) στρέφονται εναντίον των θεσμών λεκτικά ή φυσικά (όπως μαγαζιά, οικογένεια, θρησκεία, πολιτεία, δικαιοσύνη, κλπ.) γιατί τολμάνε να τους περιορίζουν.
ε) όποιος τους "γαμάει" τους περιορίζει
Η βάση του κακού προέρχεται κυρίως για εμένα από την μαλθακότητα των κυβερνήσεων, και την μερική, υιοθέτηση της κουλτούρας τους από τα μίντια και την κυριαρχία, ομοϊδεάτων και παρομοιοϊδεάτων τους στο διαδίκτυο, βάσει αυτό:
απλά έχασα το χρόνο μου γράφωντας ένα τόσο μεγάλο κείμενο ενώ σκοπός μου είναι απλά να παρακολουθώ το θέμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom