Επισκέπτης
Κατά τα λοιπά οι χαρακτηρισμοί επιστρέφονται αυτούσιοι.
Έχεις δίκιο.
Σόρυ που είπα πως σ'έχω για τ'αρίχδια μου.
Ούτε για εκεί δεν είσαι..
Κατά τα λοιπά οι χαρακτηρισμοί επιστρέφονται αυτούσιοι.
Και φυσικα καλυτερο για την παρτη τους...Οι έξυπνοι ανθρωποι το "παιδεύουν" το μυαλό τους και δικαιούνται (οφείλουν θα έλεγα!) να αλλάζουν γνώμες και πολιτικές πεποιθήσεις αναλογα με το τί θεωρούν καλύτερο (ή λιγώτερο κακό) για τον τόπο τους.
η πηγάδα γεμάτη χριστιανούς λέει ο άλλος ο γελοίοςαυτοι που ονειρευονται πηγαδια στον μελιγαλα γεματα χριστιανους θα ειναι ο λογος να βγουμε στον δρομο..
η καραμπινα ειναι γυαλισμενη σπιτι..γεματη αερα αδουλωτης χριστιανικης μανης η κανη της
Επίσης θα ομολογήσω (με συνριβή) πως υπήρξα εκ ων κινηματιών του Πολυτεχνίου, ως πρωτοετής καθώς και εκ των πρωτεργατών του αντιβασιλικού αγώνα (πράγμα που μετάνοιωσα αργότερα). Επίσης το 1981 είχα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ (αυτό κι αν το μετάνοιωσα!) για να μην αναφέρω πως στο πανεπιστήμιο ενίοτε ψήφιζα και Πανσπουδαστική.
Οι έξυπνοι ανθρωποι το "παιδεύουν" το μυαλό τους και δικαιούνται (οφείλουν θα έλεγα!) να αλλάζουν γνώμες και πολιτικές πεποιθήσεις αναλογα με το τί θεωρούν καλύτερο (ή λιγώτερο κακό) για τον τόπο τους.
Στους φανατικούς αυτό φαίνεται αδιανόητο, διότι είναι σίγουροι πως κατέχουν την εξ αποκαλύψεως αλήθεια, οπότε δεν περιμένω να με καταλάβεις ούτε εσύ ούτε οι λοιποί της κουστωδείας σου...
Και φυσικα καλυτερο για την παρτη τους...
Χουντα?Χουντα!
ΠΑΣΟΚ?ΠΑΣΟΚ!
ΧΑ?ΧΑ!
Η μουσικη παιζει,ο γιανεβανης χορευει.
ωραίος, κ η μάνα σου δηλαδή είναι χειρότερη κ από τα σκατά των μουλαριών ε?
εκτός κ αν δεν είναι ελληνίδα, οπότε τι δουλειά έχεις εδώ μπάσταρδε αλλοδαπέ κερατούκλη?
τύπε με αυτές τις διαπιστώσεις τον απρίλη, πως πορεύτηκες μετά?
πολιτικά εννοώ. τα γαμισιάτικά σου δε μ' ενδιαφέρουν...
Σορυ,τα ξεπληρωσαμε αυτα τα γραμματια,και οχι μια φορα μονο...Παμ'παρακατω,θα κατεβεις Οιχαλια μεθαυριο η οχι?Ακριβώς επί χούντας ήμουν αντιχουντικός κι αυτό ήταν δύσκολο γι αυτό και λίγοι ήμαστε τότε. Ίσως βέβαια δεν καταλαβαίναμε και τί ακριβώς κάναμε στα 16-18 μας...
δεν έπιασα στο στόμα μου μάνες, εσύ τις έπιασες νομίζωτουρκοσπορε οι ελεινιδες ειναι ισαξιες με τις καβαλινες του αλογου και μην πιανεισ στο στομα σου μανες γιατι θα στο γεμησω με σκατα.. ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ...
Ρε συ Νατσο,εχουμε γινει φιρμες λεμε!Μετά όμως φοβήθηκα! Τις μπουρδολογίες του Τσίπρα, την βλακεία του Στρατούλη, τον φανατισμό του ποντικού, του νάτσου και διάφορων άλλων.
Αφού στο έχω πει δημόσια!
Τις διαπιστώσεις αυτές τις είχα και τις εκμυστηριεύθηκα σε εσένα!
Μετά όμως φοβήθηκα! Τις μπουρδολογίες του Τσίπρα, την βλακεία του Στρατούλη, τον φανατισμό του ποντικού, του νάτσου και διάφορων άλλων. Και ψήφισα Αντώνη. Και αν κινδυνέψω μπορεί να ψηφίσω και Χ.Α. Δεν θα το ήθελα, αλλά ίσως και να το κάνω...
Να το κανεις,αλλα δεν φταιμε εμεις οι φιρμες(τι εγραψα ο πουστης!).Και ψήφισα Αντώνη. Και αν κινδυνέψω μπορεί να ψηφίσω και Χ.Α. Δεν θα το ήθελα, αλλά ίσως και να το κάνω...
Μεσο+.οκ. οι φοβισμένοι μικροαστοί στα κλουβιά σας. alles in ordnung!
Ρε συ Νατσο,εχουμε γινει φιρμες λεμε!
Θα κάνουμε και guest εμφανίσεις λέμε.
Και τα καλοκαίρια αρπαχτές στην επαρχία..
Μεσο+.
παντως τετοιες μαλακιες γινονται συχνα απο τους υποτιθεμενους antifa-αναρχικους, χρονια τωρα. Αν π.χ. φορας μπλουζα, μπουφαν ή εχεις τατου την ελληνικη σημαια και πεσεις πανω σε ομαδα απο δαυτους ειναι σιγουρο οτι θα σου επιτεθουν.
Είπε κανείς που δεν έχουν το δικαίωμα;;;
Το χουν...μπορούν ελεύθερα να δηλώνουν μαλάκες φορώντας μια μπλούζα με το ελληνικό κουρελόπανο.
ενώ ανάλογες επιθέσεις δε γίνονται ε?παντως τετοιες μαλακιες γινονται συχνα απο τους υποτιθεμενους antifa-αναρχικους, χρονια τωρα. Αν π.χ. φορας μπλουζα, μπουφαν ή εχεις τατου την ελληνικη σημαια και πεσεις πανω σε ομαδα απο δαυτους ειναι σιγουρο οτι θα σου επιτεθουν.