Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Να ζήσουν οι λεβέντες της αστυνομίας που μπαγλαρώσανε τους βρωμιάρηδες απο τα βόρεια προάστεια.

Ε δεν λες και λεβέντες όποιους δέρνουνε δεμένους στην καρέκλα πιτσιρικάδες.
Πούστηδες και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια.    :lheel:

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Με τους μισθους των 700 σκατα ζωη θα χουν κι αυτοι. Πιπα κωλο και παιχνιδακι στα χερια των σπιουνων, εγκληματια.

Δε σ' αρέσει που ειναι εγκληματίες οι αναρχικοι των βορείων προαστείων και θες να λες εμένα εγκληματία ε? Ετσι με το στανιο, χωρις να εχω κανει τίποτα, επειδή σου καύλωσε?

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
η πρωτη προταση σου αναιρει την δευτερη...κανεις δεν ειπε οτι ζημιωνει οικονομικα τον εκαστοτε λατση η ληστεια της τραπεζα του και γι΄αυτο δεν αποτελει δικαιολογια οτι θα μετακυλησουν τα ασφαλιστρα σε εσενα(αυτοι οι ασχολουνται με δισεκατομμυρια,τα ασφαλιστρα ουτε τους ενδιαφερουν).....παντως ειναι περα για περα γελοιο να βριζετε με τοσο μισος τους ληστες τραπεζων λες και αυτοι ειναι το προβλημα της κοινωνιας....ενας πορτοφολας που κλεβει 50 ευρω ειναι πολυ μεγαλυτερο κοινωνικο θεμα απο εναν ληστη τραπεζων ποθ κλεβει 100000ευρω....αν δεις περα απο την ιδεολογια,οι τρομοκρατες δεν αποτελουν κινδυνο για την κοινωνια,παρα μονο για την εξουσια....δεν προκειται να βαλουν ποτε βομβα στο σπιτι μου ή στο σπιτι σου,μπορει ομως να σε δειρουν το καλοκαιρι αν μαυρισεις λογω ηλιου και δεν εχεις ταυτοτητα μαζι σου....αλλα ξεχασα για να το παιζουν μερε νυχτα τα καναλια πρεπει να ειναι πολυ σημαντικο θεμα οι πυρηνες της φωτιας....

οτι ναναι λες. Η τραπεζα εχει μια σειρα λειτουργικα κοστη. Οσο ανεβαινουν τα κοστη ανεβαινουν και οι χρεωσεις. Μερος του λειτουργικου κοστους της Τραπεζας ειναι και τα ασφαλιστρα. Οταν πριν μερικες δεκατιες εβαλαν ολες οι Τραπεζες στη Μεγαλη Βρετανια αλεξισφαιρα τζαμια απο το γκισε μεχρι το ταβανι σε καθε ταμειο ξερεις πως το πληρωσαν? Ανεβασαν 20 πενες το κοστος καταθεσης/εκκαθαρισης μιας επιταγης. Τωρα αμα εσενα σε βολευει να πιστευεις οτι κλεβεις λεφτα απο την ευρωπουλια που εχει η Eurobank στην Οθωνος και παραγει ευρω δικαιωμα σου, η αληθεια ειναι οτι το victimless crime που νομιζεις οτι υποστηριζεις μονο victimless δεν ειναι.

Επισκέπτης
οχι αλλο ειναι το γελοιο. Το γελοιο ειναι οτι υπαρχουν ακομα κακομοιρηδες που νομιζουν οτι αν κανουν ληστεια στη Eurobank ληστευουν τον Λατση. Σαχλαμπιχλες. Εσυ θα πληρωσεις τα αυξημενα ασφαλιστρα που πληρωνει η Eurobank, σε εσενα θα μετακυλησει το κοστος.

Ληστέψανε την τράπεζα
και τι με νοιάζει εμένα
δεν είμαι με κανένα.
Σου λέω καλά της κάνανε
γιατί μας προκαλούσε,
γεμάτη εκατομμύρια,
ενώ κι ο Θεός πεινούσε.

Περαστικοί, αδιάφορα,
εκάτσαν και κοιτούσαν,
του διευθυντή της οι κοιλιές
κι αυτούς τους ενοχλούσαν,
κάποιος πανικοβλήθηκε
μπας κι ήτανε ο γιος του
κι ο ιδρωμένος λογιστής,
μπας κι ήταν ανεψιός του
κι όσο για τον ταμία που πήγε ν’ αμυνθεί,
όταν αναρωτήθηκε για ποιον και το γιατί,
"στα αρχίδια μου" ψιθύρισε
και γέμισε τις τσάντες.
"Άντε... και καλή τύχη μάγκες!"

[size=20pt]Στο μπάτσο βλέπεις πέρασε μονάχα η κοροϊδία,
να έχει την ψευδαίσθηση πως είναι εξουσία
και τώρα η χήρα του με δύο ορφανά,
με τρεις κι εξήντα σύνταξη, τη μοίρα βλαστημά
και μια άγνωστη αιτία.[/size]

Ψωροκορώνα γράμματα στο τζόγο της ζωής
"Επάγγελμα;" "Ποιο επάγγελμα;"
"Τι επάγγελμα;" "Ληστής"
Τα τέρατα δικάστηκαν με μάρτυρα την πείνα,
αποκλεισμένα μια ζωή σε ακούσια καραντίνα.
Η απελπισία περίστροφο και σφαίρες της οι ανάγκες.
Άντε... και καλή τύχη μάγκες.
Άντε... και καλή τύχη μάγκες.
Άντε... και καλή τύχη μάγκες

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Άλλος πάλι.
Γιατί δεν ρωτάτε τους υπεύθυνους του σάιτ αν είμαι ή δεν είμαι κλώνος και μου πρήζετε τ' αρχίδια;
αφου τσιμπας και εισαι και αριστερος ο χαζοβιολης εισαι... :grin:

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Για άλλη μια φορά οι αριστεροί και συμπαθούντες τους εγκληματίες αναρχικούς των βορείων προαστίων με τα καγιέν εκδηλώσατε ακριβώς την ίδια εμπάθεια, τα ίδια κόμπλεξ, τα ιδια ψετδοεπιχειρήματα, την ιδια πόρωση υπερ της πλευράς σας οτιδήποτε κι αν κάνει, καλό ή κακό, δίκαιο ή άδικο.
Το μίσος που βγάζετε εδω μέσα καλό ειναι να το βγάζετε και εξω. Για να εκδηλωθούν οι κρυμμένες καταστάσεις.
Εχετε γίνει βαρετά προβλέψιμοι. Εντελώς ομως.

Επισκέπτης
Και χράπα - χρούπα είχαν τα παιδιά.

Και καλά κάναν.

Γιατί μπορεί να τους την έπεφτε καμία αρκούδα.

Ε, πως θα την παίρναν όμηρο τα παιδιά;
Aντρες ειναι και οχι παιδια.

ΥΓ Για το αλλο που εγραψες,δημοσια ζητηματα δεν τα συζηταω πισω απο κουρτινες αλλα δημοσια.Δεν σου ζηταω να απολογηθεις για τιποτε,απλα δεν θα κανω αυτο που μου ζητας,ουτε και θα το δεχθω.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Γιατί θες να μου σπάσεις τα κάκαλα?
Γιατί δε διαβάζεις αυτά που γράφω?? Γιατί θα πρέπει να σου πω τι θα ψήφιζα εαν κι εφόσον??
Αυτό που είχα να πω είναι πως δε θα ψήφιζα το συριζα εαν κι εφόσον.Και τελειώνει εδώ..

Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι σου είναι αδιάφορο το εάν συνέχιζε το Μνημούνιο και εάν κυβερνούσε ο Σαμαράς και δεν επιθυμούσες στην πραγματικότητα τον Τσίπρα στο τιμόνι της χώρας.

Και εσύ λοιπόν, αλλά και όσοι πίστευαν σε έναν άλλον δρόμο από το Μνημόνιο είχαν την ευκαιρία να ψηφίσουν το Συ.Ριζ.Α.

Όσοι ΔΕΝ το έκαναν έχουν πια κενό λόγο διότι όταν μετρούσε η άποψή τους (μπροστά στην κάλπη δλδ) ΔΕΝ ΈΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΕ!

ΥΓ: Επίσης το υπογραμμισμένο είναι και άδειασμα σε όσους ομοϊδεάτες σου ψήφισαν το Συ.Ριζ.Α

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.234
Πόντοι
5.006
οτι ναναι λες. Η τραπεζα εχει μια σειρα λειτουργικα κοστη. Οσο ανεβαινουν τα κοστη ανεβαινουν και οι χρεωσεις. Μερος του λειτουργικου κοστους της Τραπεζας ειναι και τα ασφαλιστρα. Οταν πριν μερικες δεκατιες εβαλαν ολες οι Τραπεζες στη Μεγαλη Βρετανια αλεξισφαιρα τζαμια απο το γκισε μεχρι το ταβανι σε καθε ταμειο ξερεις πως το πληρωσαν? Ανεβασαν 20 πενες το κοστος καταθεσης/εκκαθαρισης μιας επιταγης. Τωρα αμα εσενα σε βολευει να πιστευεις οτι κλεβεις λεφτα απο την ευρωπουλια που εχει η Eurobank στην Οθωνος και παραγει ευρω δικαιωμα σου, η αληθεια ειναι οτι το victimless crime που νομιζεις οτι υποστηριζεις μονο victimless δεν ειναι.
καλα δεν παιζεται...με βαση το σκεπτικο σου το κοστος των ληστειων(με βαση τα αλεξισφαιρα τζαμια,τα αυξημενα ασφαλιστρα κτλ....)ανερχεται μαξιμουμ σε καποια εκατομυρια,οποτε αφου πηραν δεκαδες δις τους τελευταιους μηνες απο τα μνημονια,να υποθεσω οτι το επιτοκιο των καταθεσεων μου θα ειναι τουλαχιστον 250%...ποσο αστειο ειναι να πιστευεις οτι η ληστεια μιας τραπεζας βλαπτει την κοινωνια και τους καταθετες....
δηλαδη για να καταλαβω:επειδη εγιναν ληστειες στην αγγλια και βαλανε ψηλα τζαμια,οι τραπεζες χρεωσαν επιπλεον 20πενες,ενω την ιδια περιοδο τα κερδη τριμηνου μιας μεση τραπεζας ειναι κατι εκατονταδες εκατομμυρια ευρω...και κατα την γνωμη σου για συτη την επιλεον χρεωση φταινε οι ληστες και οχι το γεγονος πως οι τραπεζες δεν ηθελαν να εχουν 499 εκατομμυρια κερδη αλλα 500 εκατομμυρια(οπως θα ειχαν χωρις ληστειες).....

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Το οτι ειναι πρωτο θεμα τοσες μερες στα καναλια ο ξυλοδαρμος των ληστων δεν σας λεει κατι? Τοση ευαισθησια πια? Εφοσον εκαναν ληστεια με καλασνικοφ θα μπορουσαν να ειχαν τραυματιστει η σκοτωθει σε μια συμπλοκη με την αστυνομια. Αν χτυπηθηκαν δικαιως η αδικως δεν δικαιολογειται να ειναι πρωτο θεμα συνεχως. Αμα κανεις καποιο σοβαρο ποινικο αδικημα θα εχεις και τα αναλογα ρισκα. Επρεπε να το ηξεραν αυτο. Δεν ξυλοκοπηθηκαν ανευ λογου και αιτιας. Συνεπως η ηρωποιηση των δηθεν επαναστατων μου φαινεται τουλαχιστον υποπτη. Ολα τα καναλια εχουν μονο συμπαθεια για τα "παιδια". Προτεινω λοιπον την επομενη φορα που καποιος δημοσιογραφος θα εχει προβλημα με ληστες, εγκληματιες κτλ (οπως ο Τριανταφυλλοπουλος και η Καννελη προσφατα) να τους γραψει στα αρχιδια της η αστυνομια αφου ειναι φασιστοτσογλανα οπως τους εχουν πει. (Συμφωνα με την Καννελη παντα).
Αντε με την αριστερα του κωλου... Που προσπαθει ματαια να διαμορφωσει συνειδησεις.

Επισκέπτης
αιντε αιντε.. χαρειτε μαλακες επειδη φαγανε 2 20χρονα ξυλο και μαλιστα πανω στην συμπλοκη ... δεν τους βασανισαν στο τμημα, στην συμπλοκη και μετα το φαγανε..
Οι μισοι που συμμετειχαν στη ληστεια διεφυγαν.

Περαν του(οποιου)ξυλου στη συμπλοκη(εαν υπηρξε τετοιο πραμα,πυροβολισμοι παντως ΔΕΝ επεσαν,ουτε και εγινε απαγωγη και μαλακιες)τους χτυπησαν μεσα στο τμημα για προφανη λογο:να μαρτυρησουν τους ρεστους,που θα πανε κλπ.

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Το οτι ειναι πρωτο θεμα τοσες μερες στα καναλια ο ξυλοδαρμος των ληστων δεν σας λεει κατι? Τοση ευαισθησια πια? Εφοσον εκαναν ληστεια με καλασνικοφ θα μπορουσαν να ειχαν τραυματιστει η σκοτωθει σε μια συμπλοκη με την αστυνομια. Αν χτυπηθηκαν δικαιως η αδικως δεν δικαιολογειται να ειναι πρωτο θεμα συνεχως. Αμα κανεις καποιο σοβαρο ποινικο αδικημα θα εχεις και τα αναλογα ρισκα. Επρεπε να το ηξεραν αυτο. Δεν ξυλοκοπηθηκαν ανευ λογου και αιτιας. Συνεπως η ηρωποιηση των δηθεν επαναστατων μου φαινεται τουλαχιστον υποπτη. Ολα τα καναλια εχουν μονο συμπαθεια για τα "παιδια". Προτεινω λοιπον την επομενη φορα που καποιος δημοσιογραφος θα εχει προβλημα με ληστες, εγκληματιες κτλ (οπως ο Τριανταφυλλοπουλος και η Καννελη προσφατα) να τους γραψει στα αρχιδια της η αστυνομια αφου ειναι φασιστοτσογλανα οπως τους εχουν πει. (Συμφωνα με την Καννελη παντα).
Αντε με την αριστερα του κωλου... Που προσπαθει ματαια να διαμορφωσει συνειδησεις.

:thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
οχι αλλο ειναι το γελοιο. Το γελοιο ειναι οτι υπαρχουν ακομα κακομοιρηδες που νομιζουν οτι αν κανουν ληστεια στη Eurobank ληστευουν τον Λατση. Σαχλαμπιχλες. Εσυ θα πληρωσεις τα αυξημενα ασφαλιστρα που πληρωνει η Eurobank, σε εσενα θα μετακυλησει το κοστος.
Καλα,αμα ηταν να πληρωναμε τις τραπεζες μονο για τις ληστειες μια χαρα θα'μασταν...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Δε σ' αρέσει που ειναι εγκληματίες οι αναρχικοι των βορείων προαστείων και θες να λες εμένα εγκληματία ε? Ετσι με το στανιο, χωρις να εχω κανει τίποτα, επειδή σου καύλωσε?

Δεν σου αρεσει η ακροδεξια συμπεριφορα που ο ιδιος υιοθετεις; Σου εκανα την μαπα φοτοσοπια της ελας πετωντας σου στα μουτρα την ιδια συμπεριφορα που εχεις σε αλλους εγκληματια;κλαψε αλλου. Δεν εχω ελεος σε φασιστες εγκληματιες προδοτες της ελλαδας.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
793
Πόντοι
6.755
Για άλλη μια φορά οι αριστεροί και συμπαθούντες τους εγκληματίες αναρχικούς των βορείων προαστίων με τα καγιέν εκδηλώσατε ακριβώς την ίδια εμπάθεια, τα ίδια κόμπλεξ, τα ιδια ψετδοεπιχειρήματα, την ιδια πόρωση υπερ της πλευράς σας οτιδήποτε κι αν κάνει, καλό ή κακό, δίκαιο ή άδικο.
Το μίσος που βγάζετε εδω μέσα καλό ειναι να το βγάζετε και εξω. Για να εκδηλωθούν οι κρυμμένες καταστάσεις.
Εχετε γίνει βαρετά προβλέψιμοι. Εντελώς ομως.
Δεκτόν,δεν μας λες όμως και για τα κόμπλεξ και παθήσεις δεξιών και ακροδεξιών,εκέι δεν υπάρχει εμπάθεια κόμπλεξ ψευτοεπιχειρήματα,και βαρετά προβλέψιμοι,δηλαδή απο την μια είναι οι άγιοι και απο την άλλη οι σατανάδες?Τι μαλακίες είναι αυτές,η μια πλευρά κατηγορεί την άλλη και το αντίθετο,και η κάθε πλέυρα έχει λάθη παραλειψεις,και ότι άλλο θες,ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΚΑΤΑ.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.234
Πόντοι
5.006
εσενα δεν σου προξενει εντυπωση πως τοσες μερες ειναι πρωτο θεμα στα καναλια η ληστεια μιας τραπεζας και οχι η νοσηλεια αστυνομικου στο 401 επειδη συμμετειχε σε ντου χρυσαυγητων κατα αναρχικων?????το γεγονος οτι το παιζουν τα καναλια δεν σημαινει οτι η ληστεια μιας τραπεζας απασχολει την κοινωνια...ειδηση δεν ειναι τρομοκρατης παρανομησε αλλα αστυνομικος παρανομησε(κατα το ειδηση δεν ειναι : σκυλος δαγκωσε ανθρωπο,αλλα ανθρωπος δαγκωσε σκυλο).....

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Δεν σου αρεσει η ακροδεξια συμπεριφορα που ο ιδιος υιοθετεις; Σου εκανα την μαπα φοτοσοπια της ελας πετωντας σου στα μουτρα την ιδια συμπεριφορα που εχεις σε αλλους εγκληματια;κλαψε αλλου. Δεν εχω ελεος σε φασιστες εγκληματιες προδοτες της ελλαδας.
αναρχοαπλυτη?  :o

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16

ουτε φασίστας ουτε εγκληματίας ουτε προδότης ειμαι. Δεν ειναι ακροδεξιά συμπεριφορά να χαίρομαι που πιάσανε και σαπίσανε στο ξύλο τους βρωμιάρηδες αυτους. Ειναι απόλυτα φυσικό. Το περι φωτοσοπιάς που μου έκανες δε το καταλαβα, πως το εννοεις?

Γενικά δε πολυκαταλαβαίνω τι λες, αν θες στοιχειοθέτησε πιο απλά και συγκροτημένα το λόγο σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom