Άσε με ρε τύπε, έχω ξενερώσει την ζωή μου.
Αντί το παρόν σάιτ να μας ανεβάσει τις καύλες, να πάμε και να γαμήσουμε,
μας οδηγεί σιγά - σιγά στο να καθόμαστε στην χέστρα και να τον παίζουμε...
O,τι πιο σοφό και σωστό έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό για το site.
Ξέρεις πόσο πιό ανέμελο ήταν το πουλί μου, συναγωνιστή, πριν γίνω μέλος (εδώ και τρία χρόνια, αρχικά με άλλο nick, ανενεργό πλέον).
Τότε που έπαιρνα τηλέφωνο από τις αγγελίες, έκανα την παταγγελία μου (με τα δικά μου στάνταρ, συνήθως ελληνίδα, για να αποφεύγω περιπτώσεις traffiking), δεν ήξερα τίποτα για τιμολόγια, πόσο πάει το cim, το com, το owo, το omo και το tide-zk με διπλάσιο αμμωνιαζόλ. - Πόσα θές ; - Τόσα - Πάρτα ! και έλα να κάνουμε τη δουλεία μας. Μου άρεσε ; σε ξαναπέρνω, δεν κολλήσαμε ; αντίο και σ ευχαριστώ.
Έβαζα το προφυλακτικό μου και έκανα την δουλειά μου και δεν ήξερα ότι υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν προσόν της κοπέλας να κάνει τσιμπούκι ακάποτο.
Και για τα κονδυλώματα νόμιζα ότι είναι ένα ΣΜΝ που άμα δεν προσέξεις κολλάς.
Τώρα, για να γαμήσω έχω καταλήξει να το σκέφτομαι δυο φορές. Μήπως αυτή που θα καλέσω είναι "μούφα" (λες και θα την παντρευτώ).
Να προσέξω πως θα βγάλω το προφυλακτικό να μην κολλήσω τίποτα.
Α.. Και που να πάω ; μα στο μοδάτο διαφημιζόμενο studio, που οι θαυμαστές του μπερδεύουν (μάλλον από πρόθεση) το chat με το forum και γεμίζουν σελίδες με αναρτήσεις με καρδούλες, φιλάκια και φατσούλες, μόνο και μόνο για να κρατάνε στην επιφάνεια το μπουρδελάκι.
Και δώστου δίδυμα, ο στρατιώτης και η Κάολα, ο λαχανιάς και το Εμάκι, ο τάδε και η Ντέλυ Ή Ντελάκυ.
Τόσο σάλιο και χαρούλες και έρωτες θα γίνουμε cosmopolitan.
Ή μήπως να πάρω ανεξάρτητη (εδώ γελάνε) ;
Ποιές ανεξάρτητες ρεεεε ; Μπορούν να σταθούν ανεξάρτητες ; Θα τις φάνε λάχανο. Όλο και κάποιυς ταϊζουν.
Γιατί χαθήκανε τα δύο μεγάλα επώνυμα γραφεία cg ; Δεν νομίζω να πήραν σύνταξη τα αφεντικά. Ή τα γραφεία με επωνυμία τον τιμοκατάλογο τους ; Επειδή "... είναι πολλά τα λεφτά Άρη..." αυτοί βρίσκονται από πίσω από τις ανεξάρτητες των διαδικτυακών αγγελιών, που είχαν αναλάβει και κάποια γνωστά nicks να παρουσιάζουν και να ασχολούνται μαζί τους συνεχώς. Ήταν ένας (τι ένας, ολόκληρη επιχείρηση ήταν) που ο αθεόφοβος ήταν όλη μέρα στο thread και έγραφε συνεχώς, λες και είμαστε βλάκες και δεν καταλαβαίνουμε ότι αν δεν το έχεις επάγγελμα δεν θα είσαι όλη μέρα στο internet.
Συγγνώμη για το off topic, αλλά τα 'πα και ξαλάφρωσα.