Κοπελια καλησπερα για αρχη.Ηλιθιοι υπηρχαν,υπαρχουν και θα υπαρχουν.
Σε προσωπικο επιπεδο εχω εμπειρια περιπου ενος χρονου με εκδιδομενες( και αλλων 3-4 σε μπουρδελα αλλα εκει ειναι πολυ χειροτερα)
Δεν παιρνω γραφεια για προσωπικους λογους και προτιμω ανεξαρτητες.
Εν τελη εχω καταληξει σε 2-3 στανταρακια με τα οποια δεν εχω το παραμικρο προβλημα.Ισα ισα μου το δειχνουν εμπρακτα οτι περναμε καλα (προσφατα ειχα γενεθλια και ως δωρο πηρα μια κοπελια.Ειχαμε ραντεβου στις 7 για μιαμιση ωρα και τελικα ηρθε ενα τεταρτο νωριτερα και εφυγε 9μιση.Και δεν μου πηρε φραγκο πανω απο τα συμφωνημενα και μου την ειπε οταν πηγα να πληρωσω παραπανω)
Θεωρω οτι το επαγγελμα που κανετε ειναι τρομερα δυσκολο.Ομως μια βολτα απο τα νηματα συναγωνιστριων σου θα σου δειξει οτι και η κοροιδια,τα στησίματα,η ελλειψη προσωπικης υγιεινης(βγαζουν φωτο το αιδιο και ειναι μισοξυρισμενο η κακοξυρισμενο) ειναι δυστυχως ο κανονας.
Και παμε να δουμε προσωπικα παραδειγματα
Δεν μπορεις να μου βγαζεις φωτο με σφηνα στον κωλο και να μου λες πρωκτικο οχι
Δεν μπορεις να μου ερχεσαι,να κανουμε μπανιο μαζι και το αιδιο σου να μυριζει διοτι δεν εχουν περασει εντελως οι μερες περιοδου σου
Δεν μπορεις να κλεινεις ραντεβου,να αργεις μισαωρο,να μιλας υποτιμητικα και στο τελος να παιρνεις τα λεφτα(140) και να μου λες "την επομενη θα σου παρω 120 γιατι τοσα παιρνω σε ολους"( η μονη που εφαγε παναγιες και μιλαμε για "δυνατο" νημα εδω μεσα εκ γειτονος χωρας με ονομα που αρχιζει απο Α.)
Δεν επιτρεπεται να αργεις πανω απο 30 λεπτα και να μην ζητας ενα συγνωμμη.Ποσο μαλλον οταν αντιλαμβανομαι οτι μπαινοντας στο ξενοδοχειο εισαι εσυ που ειδα στο στενο διπλα να μιλας στο τηλεφωνο.
Δεν γινεται να ταζεις πρωκτικο και στο 10λεπτο να λες"εισαι πολυ χοντρος δεν αντεχω".Εντωμεταξυ εχεις ταξει 1 ωρα πρωκτικο.
Δεν γινεται να πληρωνεσαι για 2 εκτονωσεις και μετα την πρωτη να τρως χρονο για να μην υπαρξει δευτερη επαφη.
Δεν γινεται να πουλας παπαδες οτι δεν απαντας γιατι εχεις πολλα μηνυματα αλλα τα αφηνεις φανερα στο "Διαβαστηκε"(σιγουρα ισχυει αλλα δεν φταιει ο πελατης γι'αυτο)
Δεν γινεται να πιστευεις οτι ολοι σε εναν χωρο ειναι μαλακες.Μην μπαινεις στον χωρο αν εισαι προκατειλλημενος/η.
Και τελος καλως η κακως δεν γινεται να απαιτεις προκαταβολη για να βρεθεις με τον πελατη.Ειναι στα ρισκα του επαγγελματος.Δεξου το η σταματα να εκδιδεσαι
Παντα θα υπαρχουν παραπονα και απο τις 2 πλευρες.Το θεμα ειναι να επιδιωκεται μια καλη συνεννοηση πριν το ραντεβου και μπλοκαρισμα του αριθμου του μαλακα η της μαλακισμενης αν πανε τα πραγματα στραβα.
Συγνωμμη για το σεντονι.