apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
θα σπρωχνει καμια κορεατισσα παλι τυπεπαντως εχει χαθει τι λες να εχει παιχτει με την παρτη του;;να κανει γυρισματα για εκπομπη στην τηλεόραση;
θα σπρωχνει καμια κορεατισσα παλι τυπεπαντως εχει χαθει τι λες να εχει παιχτει με την παρτη του;;να κανει γυρισματα για εκπομπη στην τηλεόραση;
περιμενω να ερθει ελλαδισταν να παμε τσαρκα τυπε!!!!θα σπρωχνει καμια κορεατισσα παλι τυπε
θα σπρωχνει καμια κορεατισσα παλι τυπε
να χεσετε και στην φυλης τυπεπεριμενω να ερθει ελλαδισταν να παμε τσαρκα τυπε!!!!
τυπε εγω χεζω στο δωματιο πριν την πραξη σε καμμια γωνιανα χεσετε και στην φυλης τυπε
τυπε να τα κανεις στο καλαθι για της καποτες και τα κωλοχαρτατυπε εγω χεζω στο δωματιο πριν την πραξη σε καμμια γωνια
τυπε αφου οπου και να τα κανω δεν θα τα μαζεψουν οποτε...ο δημητρακης στο βιντεο κανει αυτη την πραξη για να δειξει την συψη και την βρωμα που επικρατει στα βρωμερα μπουρδελα!!!τυπε να τα κανεις στο καλαθι για της καποτες και τα κωλοχαρτα
μην εισαι αγενης :S
οχι ακομα τυπετι ο τύπος τα έκανε μέσα στα μπουρδέλα ?
Εισαι σιγουρος; Εγω δεν παιρνω και ορκο.οχι ακομα τυπε
δεν εχει πει κατι τετοιο τυπε :SΕισαι σιγουρος; Εγω δεν παιρνω και ορκο.
οχι ακομα τυπε
τυπε αφου εχεζε στον καδο εξω απο το δελο και στο καπακι εμπαινε μεσα για καταθεση ειχε σπουπιστει;;φαντασου το κρεβατιΕισαι σιγουρος; Εγω δεν παιρνω και ορκο.
γιατί το σχεδιάζει τύπε ?
τυπε ο δημητρακης εχει βιολογικα σκατατυπε αφου εχεζε στον καδο εξω απο το δελο και στο καπακι εμπαινε μεσα για καταθεση ειχε σπουπιστει;;φαντασου το κρεβατι
αγαπαμε δημητρακη,που ειναι οι εποχες που τον ειχε πρωτο θεμα η συντελια;;και ο λαζοπουλος;;;;τυπε ο δημητρακης εχει βιολογικα σκατα
αυτοκαθαριζονται