Νέα

Anal gap σε μπουρδέλο/στούντιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 198610
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

198610

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ξερετε καμια που να κανει anal gap σε μπουρδελο ή στουντιο ??

Συνημμένα

• 9804_15.jpg
    9804_15.jpg
    159 KB · Εμφανίσεις: 30

Επισκέπτης
ελα ρε αρχισε το anal ο Γ.Α.Π. σε μπουρδελα για να σωσει την χωρα?

OP
OP
1

198610

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
:2funny:ποια εχει τον ποιο φαρδυ πατο σε στουντιο ?

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
:2funny:ποια εχει τον ποιο φαρδυ πατο σε στουντιο ?
Th μεγαλυτερη κωλοχοανη που εχω γαμησει την ειχε η δημητρα η Τσιγγανο-βουλγαρορουμανοαλβανιδα τί στο διάλο ητανε...
Ιασωνος37 δουλευε, αλλά εχουν χαθει τα ιχνη του κωλου της εδω και μηνες. Τετοιος κωλος δεν υπηρχε, τον επαιρνε και σχεδον ο πουτσος να μην ακουμπαει τα τοιχωματα του κωλαντερου, τοσο ανοιχτοκώλα που ηταν  :headbang:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Th μεγαλυτερη κωλοχοανη που εχω γαμησει την ειχε η δημητρα η Τσιγγανο-βουλγαρορουμανοαλβανιδα τί στο διάλο ητανε...
Ιασωνος37 δουλευε, αλλά εχουν χαθει τα ιχνη του κωλου της εδω και μηνες. Τετοιος κωλος δεν υπηρχε, τον επαιρνε και σχεδον ο πουτσος να μην ακουμπαει τα τοιχωματα του κωλαντερου, τοσο ανοιχτοκώλα που ηταν  :headbang:
τυπε σου πα χθες οτι ολο καλα γαμησια μου καθονται κι εφαγα τη φολα της χρονιας σημερα :cussing:

μου ανεβασε την πιεση η καριολα :ak:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
τυπε σου πα χθες οτι ολο καλα γαμησια μου καθονται κι εφαγα τη φολα της χρονιας σημερα :cussing:

Σε εφαγε το κακό το μάτι τυπόνιε. Μαλλον σε ματιασανε επειδη ζηλευουν κι επειδη δεν εγραψες σε ποιες περασες τελεια, ωστε να τον δωσουν κι αυτοί  :zfuck: :zfuck:

Ποια σε μερεντιασε τυπε?

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Σε εφαγε το κακό το μάτι τυπόνιε. Μαλλον σε ματιασανε επειδη ζηλευουν κι επειδη δεν εγραψες σε ποιες περασες τελεια, ωστε να τον δωσουν κι αυτοί  :zfuck: :zfuck:

Ποια σε μερεντιασε τυπε?
η πρωην ευα φ92 :ak:εγραψα κριτικη

τι μαλακω ειναι αυτη ρε μαν :uzi:ποια νομιζει οτι ειναι  :jerking:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36

παλι καλα που ηταν του 20αρικου φαντασου ηττα σε μασαζ με 100ευρα η πολλη περισσοτερο σε city tour!!!!!!!!!

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
η πρωην ευα φ92 :ak:εγραψα κριτικη

τι μαλακω ειναι αυτη ρε μαν :uzi:ποια νομιζει οτι ειναι  :jerking:
Η ψηλη λιθουανορωσσίδα μιλφ που δεν αφηνει να την ακουμπάς?
Δεν ηξερες δεν ρωταγες?
Εγω μια φορα την πηρα και ειχε βαλει απο την αρχη κασετα, τελειωνε μουρό μου.
Απο τοτε εχει φαει 10δες ακυρα με απαξιωτικο βλεμα και μεταβολη οταν την εβλεπα  :birdman:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Η ψηλη λιθουανορωσσίδα μιλφ που δεν αφηνει να την ακουμπάς?
Δεν ηξερες δεν ρωταγες?
Εγω μια φορα την πηρα και ειχε βαλει απο την αρχη κασετα, τελειωνε μουρό μου.
Απο τοτε εχει φαει 10δες ακυρα με απαξιωτικο βλεμα και μεταβολη οταν την εβλεπα  :birdman:
αυτη :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.950
Πόντοι
41.129
η πρωην μου ειχε τετοιο πατο που περιγραφεις...τον επαιρνε απο πισω απο τα 14...πηγαινα να της τον βαλω στο μουνι  ''οχι απο  κωλο θελω μου ελεγε

OP
OP
1

198610

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
το ζωρα ζωρα απο τριγγετα το εχει φαρδυ αλλα 100 Ε ειναι πολλα

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Ιασωνος37 δουλευε, αλλά εχουν χαθει τα ιχνη του κωλου της εδω και μηνες. Τετοιος κωλος δεν υπηρχε, τον επαιρνε και σχεδον ο πουτσος να μην ακουμπαει τα τοιχωματα του κωλαντερου, τοσο ανοιχτοκώλα που ηταν  :headbang:
μηπωσ τον εχεισ γαριδακι?
γιατι εμενα μοθ λεγε σθνεχεια σιγα σιγα μην μοθ ανοιγεισ την τριπα μη το βαζεισ ολο μεσα
ελα τελειωνε γιατι δεν μπορω αλλο αχ μη αχ βαχ με σκιζεισ γκαβλιαρη πωσ θα δοθλεψω μετα μοθ εσκισεσ την τριπα
μια φορα μαλιστα δεν μποροθσε οθτε να σηκωθει απο το κρεβατι μιλαμε πηγε να ανεβει στα τσοκαρα και κοντεψε να πεσει και την επιασα στον αερα!!
εμενα νομιζω οτι η δημητρα εχει στενη τριπα και ασ βαζει ολη τη κρεμα!

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
μηπωσ τον εχεισ γαριδακι?
γιατι εμενα μοθ λεγε σθνεχεια σιγα σιγα μην μοθ ανοιγεισ την τριπα μη το βαζεισ ολο μεσα
ελα τελειωνε γιατι δεν μπορω αλλο αχ μη αχ βαχ με σκιζεισ γκαβλιαρη πωσ θα δοθλεψω μετα μοθ εσκισεσ την τριπα
μια φορα μαλιστα δεν μποροθσε οθτε να σηκωθει απο το κρεβατι μιλαμε πηγε να ανεβει στα τσοκαρα και κοντεψε να πεσει και την επιασα στον αερα!!
εμενα νομιζω οτι η δημητρα εχει στενη τριπα και ασ βαζει ολη τη κρεμα!
Και εμενα τα ιδια μου ελεγε και εκανε λες και θα πεθανει απο τον πονο...
Μαλλον επεθεθ θυμα και εσυ των θεατρικων ταλεντων της Δημητρας και νομιζες οτι εγινες ο ρόκοθ θιφρέντιθ.
Παντως στην κωλοβυθομετρηση παρελειψα σκοπιμως να αναφερω οτι η μερεντα που μου εβγαλε ηταν αφθονη  :headbang: αν και δυσκολα πλεον πετυχαινω βρωμικες κοπελες. Κωλοαλβάνα βρωμιαρα ειναι, τυπε γιασοθ.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom