Νέα

Ανάκτορο Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris1984
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

george1979

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
τι να κανεισ ρε ιvan36 sto ληκηνθο΄΄ενταξει για 1-2 φορεσ καλα εινε να πασ να δεισ τη παιζει...πολυ πιτσιρικη μιλαμε,,,,και σαβ-κυρ...εινε παντα τιγκα....απο περιστερι εισε ivan36..

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Το Artana το θυμάμαι από χρόνια πρίν που έμενα στην Αθήνα !
Και τότε γινόταν χαμός στο εν λόγω μαγαζί.
Για τις γυναίκες απο Δυτικά προάστια , θα συμφωνήσω με τον Sin.
Σαφώς τις προτιμώ (και όταν έμενα Αθήνα πριν 9 χρόνια, το ίδιο ήταν), απο τις τελείως ξενέρες-ντεκαβλέ-κυριλλέ-με ύφος Ann Nicol Smith και βάλε-περιφερόμενες στο Politia Tennis Club- δήθεν υπεράνω-κρυόκολες-κ.τ.λ. -σαβουρες των Β.Π.
Τουλάχιστον στο Περιστέρι είναι ακόμη Γυναίκες, και όταν το πιάνουν το κουνέλι, η πλειονότητα το πνίγει κιόλας.
Λίγο πιο λαϊκά ίσως, αλλά δεν έχουν ξεχάσει ακόμα ποιός είναι ο ρόλος της γυναίκας.
Όσες έτυχε να γνωρίσω από τις πιο κυριλλέ περιοχές, ήταν.....κομοδίνα.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Το Artana το θυμάμαι από χρόνια πρίν που έμενα στην Αθήνα !
Και τότε γινόταν χαμός στο εν λόγω μαγαζί.
Για τις γυναίκες απο Δυτικά προάστια , θα συμφωνήσω με τον Sin.
Σαφώς τις προτιμώ (και όταν έμενα Αθήνα πριν 9 χρόνια, το ίδιο ήταν), απο τις τελείως ξενέρες-ντεκαβλέ-κυριλλέ-με ύφος Ann Nicol Smith και βάλε-περιφερόμενες στο Politia Tennis Club- δήθεν υπεράνω-κρυόκολες-κ.τ.λ. -σαβουρες των Β.Π.
Τουλάχιστον στο Περιστέρι είναι ακόμη Γυναίκες, και όταν το πιάνουν το κουνέλι, η πλειονότητα το πνίγει κιόλας.
Λίγο πιο λαϊκά ίσως, αλλά δεν έχουν ξεχάσει ακόμα ποιός είναι ο ρόλος της γυναίκας.
Όσες έτυχε να γνωρίσω από τις πιο κυριλλέ περιοχές, ήταν.....κομοδίνα.

Πέστα ρε Γιάννη...

Αυτό που είπες - πραγματικές Γυναίκες.

george1979

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
σιμφονο με 1000....καλητερα γκομενιτσεσ απλεσ καθημερινεσ παρα να πασ βορεια προαστια και καλα για να βγαλεισ γκομενα φραγκατη που θα στο παιζει οτι καποια εινε....κομπλεξικεσ..νομιζουνε με τα λεφτα γινονται ποιο ομορφεσ...

ivan36

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Φίλε είμαι μόλις 24, οπότε μια πενταετία κυκλοφορώ αρκετά, πριν πήγαινα σχολείο, Λήκηθος είναι από τα κλασσικά στέκια. Αρκετά κυριλέ κόσμος σε σχέση με τα υπόλοιπα και το πιο βασικό, σέβονται τον πελάτη. Είναι το αγαπημένο μου από τα συγκεκριμένα μαγαζιά. Αλλά το όνομα Εternity δεν μου λέει κάτι.Ακόμα και όταν ήμουν μαθητής Λήκηθο το θυμάμαι, οπότε εσύ μιλάς για 8+ χρόνια πίσω που εγώ μόλις είχα βγάλει το γυμνάσιο και δεν είχα σχέση με Πετρούπολη ακόμα   :headbang: :headbang: .
Εχουμε 13 χρονια διαφορα οποτε λογικο ειναι να μην το προλαβες.Παντως τοτε(1994) ειχε καθε εβδομαδα στριπ (ολα εξω)και ηταν πιο ροκαδικο.

ivan36

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
τι να κανεισ ρε ιvan36 sto ληκηνθο΄΄ενταξει για 1-2 φορεσ καλα εινε να πασ να δεισ τη παιζει...πολυ πιτσιρικη μιλαμε,,,,και σαβ-κυρ...εινε παντα τιγκα....απο περιστερι εισε ivan36..
Περιστερι μεγαλωσα(Κηπουπολη) αλλα τωρα μενω κεντρο.Στο Ληκυθο παω γιατι δυο απο τα αφεντικα ειναι πολυ φιλοι μου

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ξεχάσαται το Λάδι στη Φωτιά-πλατεία Αττικής

george1979

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ρε ivan36 και εγο κηπουπολη μενω..πλατεια δεγλερι κοντα στο δικαστηριο...λεs να βγουμε και γνοστη στο τελοs...απο το ληκηνθο ποιον ξερεισ τον τασο΄΄΄που εχει την καφετερια διπλα΄΄΄΄

Επισκέπτης
Το Λάδι έχει χαλάσει τα τελευταία χρόνια, δεν νομίζω ότι μάζευε τόσο καλά γκομενάκια όπως πρώτα :jerking:

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
στο Ανάκτορο club δεν εχω παει ποτε αλλα εχει τυχει να πεσουν στα χερια μου καποια cd και απο οτι ακουσα ο τυπος ειναι τρελος δεν την παλευει καστανο...!! οσο για την μουσικη τα εχουν πει οι προλαλησαντες.. το cd που εχω γραφει πανω Ανακτορο CLUB No 57

OP
OP
bourdeliaris1984

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.058
Πόντοι
7.775
Καλησπερα. Εχει κανεις κανενα cd απο ανακτορο να το ανεβασει στο rapidshare? Οχι μονο ανακτορο αλλα και control, studio 69, mylos κλπ.

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Πολλές καλλιτεχνικές ανυσηχίες βλέπω...η μήπως είναι απαλευσιές!!! :2funny: Τι έγινε απολύθηκες-αποΧιόθηκες?

OP
OP
bourdeliaris1984

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.058
Πόντοι
7.775
Πολλές καλλιτεχνικές ανυσηχίες βλέπω...η μήπως είναι απαλευσιές!!! :2funny: Τι έγινε απολύθηκες-αποΧιόθηκες?
Ελα ρε δεν απολυθηκα ακομα αλλα εχω αποχιωθει απο το Νοεμβρη. Τι μου το θυμησες τωρα το απαλευτο κωλονησο. Τωρα μια χαρα την παλευω εδω Αθηνα ειμαι στο 401.Λελεδιαζω οπου να ναι. Αλλα τετοιες κατσιβελομουσικες παντα γουσταρα. Εχουν χαβαλε οπως και να το κανεις.

STUDIO 69

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα. Εχει κανεις κανενα cd απο ανακτορο να το ανεβασει στο rapidshare? Οχι μονο ανακτορο αλλα και control, studio 69, mylos κλπ.

Ώς ενεργό μέλος του club STUDIO 69 φίλε μου, σε προσκαλώ να έρθεις στο club ένα Σάββατο που σε βολεύει και να βρείς τον κεντρικό checkαδόρο του μαγαζιού ... και πές του (μου δηλαδή) για κανένα CD-άκι

Θα χαρώ να σε φτιάξω , μιας και γουστάρεις την μουσική που παίζουμε...

STUDIO 69 μέχρι κόκκαλο!!! Ήταν το πρώτο Ελληνάδικο που άνοιξε τον δρόμο .... όταν το Μπουρνάζι ήταν ... χωράφια !

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Ώς ενεργό μέλος του club STUDIO 69 φίλε μου, σε προσκαλώ να έρθεις στο club ένα Σάββατο που σε βολεύει και να βρείς τον κεντρικό checkαδόρο του μαγαζιού ... και πές του (μου δηλαδή) για κανένα CD-άκι

Θα χαρώ να σε φτιάξω , μιας και γουστάρεις την μουσική που παίζουμε...

STUDIO 69 μέχρι κόκκαλο!!! Ήταν το πρώτο Ελληνάδικο που άνοιξε τον δρόμο .... όταν το Μπουρνάζι ήταν ... χωράφια !
τι μου θύμισες τώρα.
Να σαι καλά.
:boobies: :boobies: :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom