Νέα

Ανάκτορο Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris1984
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.038
Πόντοι
7.775
Ρε παιδιά ξέρει κανείς το ανάκτορο club? Είναι ελληνάδικο στο περιστέρι και βάζει παρακμιακά τραγούδια. Έχει και έναν dj γαμάτο που μιλάει συνέχεια και κάνει αφιερώσεις στους πελάτες του μαγαζιού? Χώρια τα πιπίνια που χορεύουν στην πίστα. Το έχει επισκεφθεί κανείς? Εγώ είχα συνδιάσει ανάκτορο και στουντιότσαρκα μετά.

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
φίλε,εγώ δεν έχω πάει-το έχω όμως σκοπό σε πρώτη ευκαιρία-,αλλά έχω ακούσει πολύ καλά πράγματα!καταρχήν πως έχει κόσμο καθημερινά,ωραία μουνάκια και πολύ χαβαλέ,ψιλο"παρείστικη" φάση!τώρα,για να μην λέω και'γω "ότι να'ναι"(αν και οι πηγές μου είναι αξιόπιστες)καλύτερα να μας πει και κανείς που έχει πάει.σίγουρα θα υπάρχουν κάποιοι!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
φίλε,εγώ δεν έχω πάει-το έχω όμως σκοπό σε πρώτη ευκαιρία-,αλλά έχω ακούσει πολύ καλά πράγματα!καταρχήν πως έχει κόσμο καθημερινά,ωραία μουνάκια και πολύ χαβαλέ,ψιλο"παρείστικη" φάση!τώρα,για να μην λέω και'γω "ότι να'ναι"(αν και οι πηγές μου είναι αξιόπιστες)καλύτερα να μας πει και κανείς που έχει πάει.σίγουρα θα υπάρχουν κάποιοι!

Ναι ρε  παιδιά, αλλά ο bourdeliaris1984 λέει ότι στα καπάκια χτυπάει στουδιότσαρκα...Δε λέει κάτι αυτό;

OP
OP
bourdeliaris1984

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.038
Πόντοι
7.775
Ναι ρε  παιδιά, αλλά ο bourdeliaris1984 λέει ότι στα καπάκια χτυπάει στουδιότσαρκα...Δε λέει κάτι αυτό;
Εννοώ ότι έχω γίνει πύρκαυλος και τρέχω μετά να τον εσβήσω με αυτά που βλέπω. Αλλά καμάκι δεν έχω κάνει ποτέ εκεί μέσα άσε μη βρω κανα μπελά με αυτούς που συχνάζουν εκεί γιατί μην ξεχνιόμαστε πάει πολύς υπόκοσμος εκεί.

OP
OP
bourdeliaris1984

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.038
Πόντοι
7.775
Θυμήθηκα σκηνικό. Εκεί μια φορά είχε παρει στο κινητο του φίλου μου ο πατέρας του για να τον ρωτήσει αν θα αργήσει και όπως κάνει για να το ανοίξει και να μιλήσει έρχεται και του λέει ένας γιατί βγάζεις φωτογραφία τη γκόμενά μου? Θέλει προσοχή όχι πολλά πολλά με θαμώνες και γενικά όλους τους πελάτες του μαγαζιού.

Presvis

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σαν κέφι λέει τρελά, κάνει γαμάτο πρόγραμμα, ο dj γαμάτος αλλά απο κόσμο... μπορεί να βρεθείς και στον άλλο κοσμό χωρίς να το καταλάβεις...

themis7

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
μπουρδελιαρηδες το εχω χτησει αυτο το μαγαζι που να πηγενατε πριν 4-7 χρονια γαμουσε.το γρηγορη τον 306 δεν τον εχει ακουσει κανεις τον dj παλια?μετα πηγε στο κοντρολ στην πετρουπολεως.ο μυλος μετραει παλι αυτη την στιγμη πετρουπολη επισης.προτεινω στο bourdeliari 1984 που ειναι και γαμω τα παιδια να κλεισουμε ενα μπουκαλακι στο ανακτορο να γουσταρουμε.λοφο αξιωματικων ειναι το μαγαζι.κωστας ζαφετης αυτη ειναι φωναρα...

Lord_Of_The_Strings

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Σαφετης λεγεται.και σιγα την φωναρα.Οταν εβγαινε να τραγουδισει στο Κονε λαιβ πριν 2 χρονια μονο τοματες δεν του ριχναμε.για κανα πανηγυρι καλος ειναι...

ivan36

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Εχω παει στο κωλομαγαζο πριν απο 2 χρονια και ενα σας λεω ΜΑΚΡΥΑ.Εκατσα σαν μαλακας στο πανω μπαρ που δεν εχει σκαμπο.Στο μπαρ μεσα 6-7 ξεκωλα σερβιραν τις χειροτερες μπομπες που εχω πιει και εχει και 10 ευρω το ποτο.Καθε σαπιος που εμπαινε ο dj τον χαιρεταγε απο το μικροφωνο μας ειχε σπασει τα νευρα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Επισκέπτης
πηγαινα τη περιοδο 2001-2002 περιπου που ειχα κατι κονε με κατι σκυλούδες τις περιοχής.
Το πρόγραμμα του μαγαζιου ειναι ενα mix Ελληνοαραβικητσιγκανικη μουσικη :jerking:
Τα ποτα ψιλο στουκας, απο μουνι ομως το μαγαζι τιγκα.
Βεβαια μουνι κατηγοριας μπουρναζιου (χωρις να θελω να προσβαλω τους συναγωνιστες απο κει γυρω)
Αποτι θυμαμαι ειναι πανω απ τη θηβων μεσα στη πλατεια Τζον Κεννεντυ.
Πανω στη σουρα μου ενα βραδυ, κατα τις 5 το πρωι με καταφεραν και με ανεβασαν οι μπουρναζιωτισες της παρεας στη πιστα να χορεψω νησιώτικα μαζι τους :2funny: απ τις πιο ρεζιλικες εμπειριες της ζωής μου :grin:
Αν ειστε φαν της συγκεκριμενης μουσικης να πάτε , αν οχι να το αποφύγετε,
αν ειναι να πάτε μονο για τα μουνια δεν ειναι αναγκη να πάτε μονο ανακτορο μουνια υπαρχουν παντού.

++++

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Από τις περιγραφές, θλίβομαι που δεν έχω επισκεφτεί το εν λόγω μαγαζί ακόμα.

Δεν το επιτρέπω στον εαυτό μου, έχουμε και κάποια ιστορία ρε παιδί μου.

Θα το επισκεφτώ σύντομα με ημιφορτηγό και λαμέ κοστούμι

george1979

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ρε μαγκεσ ηρεμηστε ληγο το ανακτορο εινε μαγαζι που παιζει ελληνικη μουσικη,,βαζει τα αραβικα τα περιεργα τα τσιφτετελια...με λιγα λογια αυτα που γουσταρουνε τα πιπινακια που πανε στο εν λογο μαγαζι.....τορα φιλαρακια αν γουσταρετε...ξενα-ποπ-και τετοια περιεργα,φυσικα δεν θα πατε στο ανακτορο...επειδη μενο περιστερι και ξερο το εχο φαει στη μαπα πολλα χρονια τορα αξιζει για αυτουσ που ακουνε τετοια μουσικη.....επισεισ πεζει πολυ μουνι...απο18-40 αρεσ...ξεκολακια με τρελα μινι που ανεβενουνε στα τραπεζια και στην πιστα και τα βλεπεισ ολα κολιομενα...Υ.Γ...μην πατε χορισ να κλεισετε μπουκαλι...εινε παντα τιγκα...και θα ξενεροσετε σιγουρα....

Lord_Of_The_Strings

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
για τους λατρεις του ειδους υπαρχει και ενα πιο extreme μαγαζι απ το ανακτορο στη γυρω περιοχη.
Λεγεται contol και ειναι στη πετρουπολη, σχετικα κοντα στη κεντρικη πλατεια.
Το ανακτορο μπροστα στο control ειναι μεγαρο μουσικης :2funny:

Μην ξεχνας το Δικαστηριο εκει κοντα.Ενα θα σας πω.ειναι στο πρωτο οροφο πολυκατοικιας και ανεβαινεις με ασανσερ!

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Μην ξεχνας το Δικαστηριο εκει κοντα.Ενα θα σας πω.ειναι στο πρωτο οροφο πολυκατοικιας και ανεβαινεις με ασανσερ!

Πες κι' άλλα μάστορα. Ο λαός ενδιαφέρεται για ποιοτική διασκέδαση

kmule

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0

Mε ασανσέρ; Δουλεύει το ασανσερ σε αυτό το ημιερείπιο; Εγώ με σκάλα ανεβηκα 2-3 φορές που πήγα.

Τώρα προς Sincity:
Control (Πετρούπολη- Πάνω στην Πετρουπόλεως)
Μύλος (Πετρούπολη- Σε κάθετο της Πετρουπόλεως)
SMS (Μπουρνάζι)
Artana Base ΙΙ(Πετρούπολη- Πλατεία)Έχει και μεταλλική μπάρα και κάθε Σάββατο αισθησιακές χορεύτριες- κάτι σε μισοντυμένες στριπτητζούδες. Oriental περιβάλλον.
Symbolo(Περιστέρι- Αρχές Οδού Περικλέους)
Δικαστήριο(Περιστέρι - Πλατεία Δέγλερη) Ελληνίδα Πουτάνα στην Φυλής μου είχε πει πως είχε πάει μια φορά.
Ανάκτορο(Περιστέρι - Λόφος Αξιωματικών)
Λήκηθος (Πετρούπολη - Πλατεία)
Πρεμιέρα - Studio 69(Περιστέρι - σε παράλληλη της Θηβών στο ύψος της οδού Πελασγίας) Δεν ξέρω αν δουλεύουν ακόμα έχω κάνα χρόνο να πάω, είναι το ένα πάνω από το άλλο στην ίδια πολυκατοικία.

Όλα αυτά τα λουλούδια των δυτικών προαστίων τα έχω χτίσει και κάθε Σάββατο μετά τις 2:30 είναι συνήθως γεμάτα με ψιλομεθυσμένα πιπίνια και όχι μόνο που ξεσαλώνουν. Μερικά είναι και πιο After για εργαζόμενους της νύχτας (βλέπε SMS).

Μιλάμε βέβαια για παρακμιακά Ελληνάδικα δυτικών προαστίων οπότε κυριλέδες, όσοι πίνουν μόνο καθαρά ποτά, όσοι ακούν αυστηρά ποιοτική μουσική ή ένα μόνο είδος μουσικής (όχι σκυλάδικα) και όσοι δεν έχουν στοιχειώδη εμπειρία με νυχτόβια, μεθυσμένα και ψιλοτελειωμένα υποκείμενα, είτε να μείνουν μακριά, είτε να είναι έτοιμοι για πολλά πολιτισμικά σοκ.

Ότι άλλο θέλετε ρωτάτε. 

ivan36

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Mε ασανσέρ; Δουλεύει το ασανσερ σε αυτό το ημιερείπιο; Εγώ με σκάλα ανεβηκα 2-3 φορές που πήγα.

Τώρα προς Sincity:
Control (Πετρούπολη- Πάνω στην Πετρουπόλεως)
Μύλος (Πετρούπολη- Σε κάθετο της Πετρουπόλεως)
SMS (Μπουρνάζι)
Artana Base ΙΙ(Πετρούπολη- Πλατεία)Έχει και μεταλλική μπάρα και κάθε Σάββατο αισθησιακές χορεύτριες- κάτι σε μισοντυμένες στριπτητζούδες. Oriental περιβάλλον.
Symbolo(Περιστέρι- Αρχές Οδού Περικλέους)
Δικαστήριο(Περιστέρι - Πλατεία Δέγλερη) Ελληνίδα Πουτάνα στην Φυλής μου είχε πει πως είχε πάει μια φορά.
Ανάκτορο(Περιστέρι - Λόφος Αξιωματικών)
Λήκηθος (Πετρούπολη - Πλατεία)
Πρεμιέρα - Studio 69(Περιστέρι - σε παράλληλη της Θηβών στο ύψος της οδού Πελασγίας) Δεν ξέρω αν δουλεύουν ακόμα έχω κάνα χρόνο να πάω, είναι το ένα πάνω από το άλλο στην ίδια πολυκατοικία.

Όλα αυτά τα λουλούδια των δυτικών προαστίων τα έχω χτίσει και κάθε Σάββατο μετά τις 2:30 είναι συνήθως γεμάτα με ψιλομεθυσμένα πιπίνια και όχι μόνο που ξεσαλώνουν. Μερικά είναι και πιο After για εργαζόμενους της νύχτας (βλέπε SMS).

Μιλάμε βέβαια για παρακμιακά Ελληνάδικα δυτικών προαστίων οπότε κυριλέδες, όσοι πίνουν μόνο καθαρά ποτά, όσοι ακούν αυστηρά ποιοτική μουσική ή ένα μόνο είδος μουσικής (όχι σκυλάδικα) και όσοι δεν έχουν στοιχειώδη εμπειρία με νυχτόβια, μεθυσμένα και ψιλοτελειωμένα υποκείμενα, είτε να μείνουν μακριά, είτε να είναι έτοιμοι για πολλά πολιτισμικά σοκ.

Ότι άλλο θέλετε ρωτάτε. 
Ξεχασες το Prestige στην Ανθουπολη.Αυτο σιγουρα θα το αγαπησει ο Sincity.Φιλε Sin στη διαθεση σου να σε παω ενα tour στα ανωτερω Πολιτιστικα Κεντρα μιας και τα εχω επισκευθει ολα.Kmule πας χρονια στο Ληκυθο?Εγω πηγαινα οταν ηταν ακομα Εternity

kmule

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε είμαι μόλις 24, οπότε μια πενταετία κυκλοφορώ αρκετά, πριν πήγαινα σχολείο, Λήκηθος είναι από τα κλασσικά στέκια. Αρκετά κυριλέ κόσμος σε σχέση με τα υπόλοιπα και το πιο βασικό, σέβονται τον πελάτη. Είναι το αγαπημένο μου από τα συγκεκριμένα μαγαζιά. Αλλά το όνομα Εternity δεν μου λέει κάτι.Ακόμα και όταν ήμουν μαθητής Λήκηθο το θυμάμαι, οπότε εσύ μιλάς για 8+ χρόνια πίσω που εγώ μόλις είχα βγάλει το γυμνάσιο και δεν είχα σχέση με Πετρούπολη ακόμα  :headbang: :headbang: .

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Kmule σε ευχαριστώ πολύ για την πολύ χρήσιμη πληροφορία και το χρόνο σου. Έδωσες υλικό που θα τροφοδοτήσει αρκετά βράδυα.

Ivan σε ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση συνεργασίας, την οποία αποδέχομαι μετα χαράς. Έχεις pm.

Είμαι φανατικός οπαδός των γυναικών των δυτικών προαστείων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom