Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Αυτό το σενάριο 'περί εκτός Αθηνών' διαγράφηκε τελείως.μη τα πανε ολα στο κορωπι η οπου αλλου στα τσακιδια
Αυτό το σενάριο 'περί εκτός Αθηνών' διαγράφηκε τελείως.μη τα πανε ολα στο κορωπι η οπου αλλου στα τσακιδια
τελεσιδικο απο που το ξερεις φιλε?ειναι τελεσιδικο ειπαμε,μακαρι να ανοιξουν σε παραπλευρες οδους που να πληρουν τα 100 μετρα και να γεμισουμε μπουρδελα σε καθε γειτονια,και μακαρι να βελτιωθουν οι υπηρεσιες
ειναι τελεσιδικο ειπαμε,μακαρι να ανοιξουν σε παραπλευρες οδους που να πληρουν τα 100 μετρα και να γεμισουμε μπουρδελα σε καθε γειτονια,και μακαρι να βελτιωθουν οι υπηρεσιες
Αυτό το σενάριο 'περί εκτός Αθηνών' διαγράφηκε τελείως.
Καλα. Σοβαρα μιλατε τωρα? θα γινουν τετοιες αλλαγες?
Γιατι? Πως στον διαολο τους ηρθε στο μυαλο (Φταιει η ζεστη???)
Σε καμία χώρα της Δύσης δεν έχει απαγορευτεί η πορνεία αγαπητέ μουνίλα (εξαίρεση μόνο η Σουηδία).Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου εφόσον θέλει να πουλήσει το σώμα του για χρήματα να το κάνει.Και οφείλει ένα κράτος δικαίου και με δημοκρατικές αξίες να τον προστατέψει γι'αυτή την επιλογή του. Την πορνεία την είχανε καταργήσει μόνο τα κουμουνιστικά και τα μουσουλμανικά καθεστώτα.Η Δύση πάντα είχε πουτάνες εν ενεργεία και πορνεία (απο άλλο thread το πήγα αλλού ).Τώρα επι του θέματος πάλι και το έχουμε ξαναγράψει ότι το τράφικ,το νταβατζιλίκι και γενικότερα οι μορφές βίας και εκμετάλευσης έχουν συρρικνωθεί τα τελευταία χρόνια με τις εφόδους των αστυνομικών αρχών σε τέτοια μέρη.Υπάρχουν αρκετές γυναίκες που δουλεύουν για πάρτυ τους χωρίς νταβατζή,πιστολάδες και παπάρες.Ιδιαίτερα στους οίκους ανοχής (μπουρδέλα και στούντιο) εκδηλώνεται η νόμιμη μορφή εθελούσιας πορνείας και πουθενά αλλού.Τα μασατζίδικα,strip,τα call girl και οι πιάτσες είναι παράνομα και εκτός νόμου.Εκεί ναι ισχύουν αυτά.Μετά μην ξεχνάς και τα ντου των αστυνομικών σε στούντιο και ρδέλα (τα έχει καλύψει το forum) που πιάσανε κυκλώματα εκμετάλλευσης ανθρώπων.Και φυσικά αυτοί οι τύποι σαπίζουν στη φυλακή.Αυτο που γραφετε οτι θα κλεισουν τα μπουρδελα,θα μεταφερθουν κλπ κλπ μου θυμιζετε ολοι εσεις που το πιστευετε,αυτους που οταν βγηκε η νεα δημοκρατια μετα απο 20 χρονια διακυβερνησης του πασοκ πιστευανε οτι απο την διαφθορα του πασοκ αυτοματα μεσα σε μια μερα ολα θα γινοντουσαν αγνα κ καθαρα...πιστευω λοιπον οτι τα μπουρδελα κ ολη αυτη η κατασταση που παιζετε ειναι ΤΟΣΟ καλα δικτυωμενη κ ΤΟΣΟ καλα οργανωμενη που δεν πα να χτυπαν τον κωλο τους,τα μπουρδελα ΔΕΝ θα φυγουν ποτε απο εκει που ειναι ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ολη αυτη η δικινηση,η εμπορεια κ η ελευθερια που υπαρχει..
καλα εαν εσυ δεις σκουπα να μου σφυριξεις την μυτη
Βγάλανε φυλλάδια στην Φυλής.Rigormortis ποια ειναι η πηγη της πληροφορησης σου?
Σε καμία χώρα της Δύσης δεν έχει απαγορευτεί η πορνεία αγαπητέ μουνίλα (εξαίρεση μόνο η Σουηδία).Είναι αυθαίρετο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου εφόσον θέλει να πουλήσει το σώμα του για χρήματα να το κάνει.Και οφείλει ένα κράτος δικαίου και με δημοκρατικές αξίες να τον προστατέψει γι'αυτή την επιλογή του. Την πορνεία την είχανε καταργήσει μόνο τα κουμουνιστικά και τα μουσουλμανικά καθεστώτα.Η Δύση πάντα είχε πουτάνες εν ενεργεία και πορνεία (απο άλλο thread το πήγα αλλού ).Τώρα επι του θέματος πάλι και το έχουμε ξαναγράψει ότι το τράφικ,το νταβατζιλίκι και γενικότερα οι μορφές βίας και εκμετάλευσης έχουν συρρικνωθεί τα τελευταία χρόνια με τις εφόδους των αστυνομικών αρχών σε τέτοια μέρη.Υπάρχουν αρκετές γυναίκες που δουλεύουν για πάρτυ τους χωρίς νταβατζή,πιστολάδες και παπάρες.Ιδιαίτερα στους οίκους ανοχής (μπουρδέλα και στούντιο) εκδηλώνεται η νόμιμη μορφή εθελούσιας πορνείας και πουθενά αλλού.Τα μασατζίδικα,strip,τα call girl και οι πιάτσες είναι παράνομα και εκτός νόμου.Εκεί ναι ισχύουν αυτά.Μετά μην ξεχνάς και τα ντου των αστυνομικών σε στούντιο και ρδέλα (τα έχει καλύψει το forum) που πιάσανε κυκλώματα εκμετάλλευσης ανθρώπων.Και φυσικά αυτοί οι τύποι σαπίζουν στη φυλακή.
Επειδή είμαι λίγο παλιότερος το 2008 δεν το συγκρίνω με τίποτα με το 1995 που ήταν ανεξέλεγκτα τα πράγματα για τις ιερόδουλες.Τότε έβλεπες πραγματικό τράφικ ανθρώπων.Τώρα βγαίνουν και επώνυμα κοπέλες και σου λένε έχω τα χαρτιά μου,κάνω αυτή τη δουλειά επειδή μου την βάρεσε και γουστάρω η γιατί θέλω να βγάλω γρήγορο χρήμα και όποιος τολμήσει να με απειλήσει τον καταγγέλω στις αρχές.Και αλίμονο αν πιάσουν οι αρχές κάποιον για μαστρωπία τώρα τον γάμησαν (και καλά του κάνουνε).Οπότε σίγουρα έχουν φτιάξει τα πράγματα και μπαίνουν σε μια σειρά.
Το θέμα μας όμως δεν είναι για την εκμετάλλευση των κοριτσιών (όπου την καταδικάζουμε όλοι μας ασύστολα και στους οίκους ανοχής πλέων έχουν μειωθεί τέτοια φαινόμενα) αλλά η νομοθεσία 'των 100 και 200 μέτρων' απο εκκλησίες και σχολεία με την αναχρονιστική νομοθεσία του '50.
Βγάλανε φυλλάδια στην Φυλής.
Σε καμία χώρα της Δύσης δεν έχει απαγορευτεί η πορνεία αγαπητέ μουνίλα (εξαίρεση μόνο η Σουηδία).Είναι αυθαίρετο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου εφόσον θέλει να πουλήσει το σώμα του για χρήματα να το κάνει.
Σε καμία χώρα της Δύσης δεν έχει απαγορευτεί η πορνεία αγαπητέ μουνίλα (εξαίρεση μόνο η Σουηδία).Είναι αυθαίρετο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου εφόσον θέλει να πουλήσει το σώμα του για χρήματα να το κάνει.Και οφείλει ένα κράτος δικαίου και με δημοκρατικές αξίες να τον προστατέψει γι'αυτή την επιλογή του. Την πορνεία την είχανε καταργήσει μόνο τα κουμουνιστικά και τα μουσουλμανικά καθεστώτα.Η Δύση πάντα είχε πουτάνες εν ενεργεία και πορνεία (απο άλλο thread το πήγα αλλού ).Τώρα επι του θέματος πάλι και το έχουμε ξαναγράψει ότι το τράφικ,το νταβατζιλίκι και γενικότερα οι μορφές βίας και εκμετάλευσης έχουν συρρικνωθεί τα τελευταία χρόνια με τις εφόδους των αστυνομικών αρχών σε τέτοια μέρη.Υπάρχουν αρκετές γυναίκες που δουλεύουν για πάρτυ τους χωρίς νταβατζή,πιστολάδες και παπάρες.Ιδιαίτερα στους οίκους ανοχής (μπουρδέλα και στούντιο) εκδηλώνεται η νόμιμη μορφή εθελούσιας πορνείας και πουθενά αλλού.Τα μασατζίδικα,strip,τα call girl και οι πιάτσες είναι παράνομα και εκτός νόμου.Εκεί ναι ισχύουν αυτά.Μετά μην ξεχνάς και τα ντου των αστυνομικών σε στούντιο και ρδέλα (τα έχει καλύψει το forum) που πιάσανε κυκλώματα εκμετάλλευσης ανθρώπων.Και φυσικά αυτοί οι τύποι σαπίζουν στη φυλακή.
Επειδή είμαι λίγο παλιότερος το 2008 δεν το συγκρίνω με τίποτα με το 1995 που ήταν ανεξέλεγκτα τα πράγματα για τις ιερόδουλες.Τότε έβλεπες πραγματικό τράφικ ανθρώπων.Τώρα βγαίνουν και επώνυμα κοπέλες και σου λένε έχω τα χαρτιά μου,κάνω αυτή τη δουλειά επειδή μου την βάρεσε και γουστάρω η γιατί θέλω να βγάλω γρήγορο χρήμα και όποιος τολμήσει να με απειλήσει τον καταγγέλω στις αρχές.Και αλίμονο αν πιάσουν οι αρχές κάποιον για μαστρωπία τώρα τον γάμησαν (και καλά του κάνουνε).Οπότε σίγουρα έχουν φτιάξει τα πράγματα και μπαίνουν σε μια σειρά.
Το θέμα μας όμως δεν είναι για την εκμετάλλευση των κοριτσιών (όπου την καταδικάζουμε όλοι μας ασύστολα και στους οίκους ανοχής πλέων έχουν μειωθεί τέτοια φαινόμενα) αλλά η νομοθεσία 'των 100 και 200 μέτρων' απο εκκλησίες και σχολεία με την αναχρονιστική νομοθεσία του '50.
Σε καμία χώρα της Δύσης δεν έχει απαγορευτεί η πορνεία αγαπητέ μουνίλα (εξαίρεση μόνο η Σουηδία).Είναι αυθαίρετο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου εφόσον θέλει να πουλήσει το σώμα του για χρήματα να το κάνει.Και οφείλει ένα κράτος δικαίου και με δημοκρατικές αξίες να τον προστατέψει γι'αυτή την επιλογή του. Την πορνεία την είχανε καταργήσει μόνο τα κουμουνιστικά και τα μουσουλμανικά καθεστώτα.Η Δύση πάντα είχε πουτάνες εν ενεργεία και πορνεία (απο άλλο thread το πήγα αλλού ).
Τώρα επι του θέματος πάλι και το έχουμε ξαναγράψει ότι το τράφικ,το νταβατζιλίκι και γενικότερα οι μορφές βίας και εκμετάλευσης έχουν συρρικνωθεί τα τελευταία χρόνια με τις εφόδους των αστυνομικών αρχών σε τέτοια μέρη.Υπάρχουν αρκετές γυναίκες που δουλεύουν για πάρτυ τους χωρίς νταβατζή,πιστολάδες και παπάρες.Ιδιαίτερα στους οίκους ανοχής (μπουρδέλα και στούντιο) εκδηλώνεται η νόμιμη μορφή εθελούσιας πορνείας και πουθενά αλλού.
.Τα μασατζίδικα,strip,τα call girl και οι πιάτσες είναι παράνομα και εκτός νόμου.Εκεί ναι ισχύουν αυτά.Μετά μην ξεχνάς και τα ντου των αστυνομικών σε στούντιο και ρδέλα (τα έχει καλύψει το forum) που πιάσανε κυκλώματα εκμετάλλευσης ανθρώπων.Και φυσικά αυτοί οι τύποι σαπίζουν στη φυλακή.
Επειδή είμαι λίγο παλιότερος το 2008 δεν το συγκρίνω με τίποτα με το 1995 που ήταν ανεξέλεγκτα τα πράγματα για τις ιερόδουλες.Τότε έβλεπες πραγματικό τράφικ ανθρώπων.Τώρα βγαίνουν και επώνυμα κοπέλες και σου λένε έχω τα χαρτιά μου,κάνω αυτή τη δουλειά επειδή μου την βάρεσε και γουστάρω η γιατί θέλω να βγάλω γρήγορο χρήμα [size=16pt]και όποιος τολμήσει να με απειλήσει τον καταγγέλω στις αρχές[/size].Και αλίμονο αν πιάσουν οι αρχές κάποιον για μαστρωπία τώρα τον γάμησαν (και καλά του κάνουνε).Οπότε σίγουρα έχουν φτιάξει τα πράγματα και μπαίνουν σε μια σειρά.