Νέα

Ανακοινωθέν !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αυτο που γραφετε οτι θα κλεισουν τα μπουρδελα,θα μεταφερθουν κλπ κλπ μου θυμιζετε ολοι εσεις που το πιστευετε,αυτους που οταν βγηκε η νεα δημοκρατια μετα απο 20 χρονια διακυβερνησης του πασοκ πιστευανε οτι απο την διαφθορα του πασοκ αυτοματα μεσα σε μια μερα ολα θα γινοντουσαν αγνα κ καθαρα...πιστευω λοιπον οτι τα μπουρδελα κ ολη αυτη η κατασταση που παιζετε ειναι ΤΟΣΟ καλα δικτυωμενη κ ΤΟΣΟ καλα οργανωμενη που δεν πα να χτυπαν τον κωλο τους,τα μπουρδελα ΔΕΝ θα φυγουν ποτε απο εκει που ειναι ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ολη αυτη η δικινηση,η εμπορεια κ η ελευθερια που υπαρχει..

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ειναι τελεσιδικο ειπαμε,μακαρι να ανοιξουν σε παραπλευρες οδους που να πληρουν τα 100 μετρα και να γεμισουμε μπουρδελα σε καθε γειτονια,και μακαρι να βελτιωθουν οι υπηρεσιες

Επισκέπτης
ως πιστοι μπορδελιαρηδες ανησυχουμε αγαπητε!

Επισκέπτης
ειναι τελεσιδικο ειπαμε,μακαρι να ανοιξουν σε παραπλευρες οδους που να πληρουν τα 100 μετρα και να γεμισουμε μπουρδελα σε καθε γειτονια,και μακαρι να βελτιωθουν οι υπηρεσιες
τελεσιδικο απο που το ξερεις φιλε?

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
θα το επιβεβαιωσουν και οι πουτανες του φορουμ,μακαρι να βγει κατι καλο απ'αυτο

Επισκέπτης

ρε φιλε πρωτα απο ολα αυτο που λες ειναι ατοπο δεν διαβασα ακριβως αλλα ελεγες κατι για 100 μετρα αποσταση,μακρια απο εκκλησιες κλπ κλπ....εχεις φανταστει ποτε ποσα σπιτια υπαρχουν διπλα παραδιπλα κ τα οποια δεν εχουν ουτε αδειες,ουτε φωτακια ουτε τιποτα...το να βγαλεις τα σπιτακια της φυλης δεν σημαινει απολυτως τιποτα,αμα υπαρχουν αλλα 500 παρανομα παραδιπλα  ;)

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
σκουπα ολα

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Καλα. Σοβαρα μιλατε τωρα? θα γινουν τετοιες αλλαγες?
Γιατι? Πως στον διαολο τους ηρθε στο μυαλο (Φταιει η ζεστη???)

Επισκέπτης
αμα ειναι να καθαρισουν και να μεινουν τα μισα αλλα να ειναι με σωστες προυποθεσεις εμενα προσωπικα μου αρεσει η ιδεα ,αλλωστε ολοι θελουμε καλυτερες υπηρεσιες.αρκει να μεινουν στη φυλης!

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Αυτο που γραφετε οτι θα κλεισουν τα μπουρδελα,θα μεταφερθουν κλπ κλπ μου θυμιζετε ολοι εσεις που το πιστευετε,αυτους που οταν βγηκε η νεα δημοκρατια μετα απο 20 χρονια διακυβερνησης του πασοκ πιστευανε οτι απο την διαφθορα του πασοκ αυτοματα μεσα σε μια μερα ολα θα γινοντουσαν αγνα κ καθαρα...πιστευω λοιπον οτι τα μπουρδελα κ ολη αυτη η κατασταση που παιζετε ειναι ΤΟΣΟ καλα δικτυωμενη κ ΤΟΣΟ καλα οργανωμενη που δεν πα να χτυπαν τον κωλο τους,τα μπουρδελα ΔΕΝ θα φυγουν ποτε απο εκει που ειναι ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ολη αυτη η δικινηση,η εμπορεια κ η ελευθερια που υπαρχει..
Σε καμία χώρα της Δύσης δεν έχει απαγορευτεί η πορνεία αγαπητέ μουνίλα (εξαίρεση μόνο η Σουηδία).Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου εφόσον θέλει να πουλήσει το σώμα του για χρήματα να το κάνει.Και οφείλει ένα κράτος δικαίου και με δημοκρατικές αξίες να τον προστατέψει γι'αυτή την επιλογή του. Την πορνεία την είχανε καταργήσει μόνο τα κουμουνιστικά και τα μουσουλμανικά καθεστώτα.Η Δύση πάντα είχε πουτάνες εν ενεργεία και πορνεία  :grin: (απο άλλο thread το πήγα αλλού  :grin:).Τώρα επι του θέματος πάλι και το έχουμε ξαναγράψει ότι το τράφικ,το νταβατζιλίκι και γενικότερα οι μορφές βίας και εκμετάλευσης έχουν συρρικνωθεί τα τελευταία χρόνια με τις εφόδους των αστυνομικών αρχών σε τέτοια μέρη.Υπάρχουν αρκετές γυναίκες που δουλεύουν για πάρτυ τους χωρίς νταβατζή,πιστολάδες και παπάρες.Ιδιαίτερα στους οίκους ανοχής (μπουρδέλα και στούντιο) εκδηλώνεται η νόμιμη μορφή εθελούσιας πορνείας και πουθενά αλλού.Τα μασατζίδικα,strip,τα call girl και οι πιάτσες είναι παράνομα και εκτός νόμου.Εκεί ναι ισχύουν αυτά.Μετά μην ξεχνάς και τα ντου των αστυνομικών σε στούντιο και ρδέλα (τα έχει καλύψει το forum) που πιάσανε κυκλώματα εκμετάλλευσης ανθρώπων.Και φυσικά αυτοί οι τύποι σαπίζουν στη φυλακή.
Επειδή είμαι λίγο παλιότερος το 2008 δεν το συγκρίνω με τίποτα με το 1995 που ήταν ανεξέλεγκτα τα πράγματα για τις ιερόδουλες.Τότε έβλεπες πραγματικό τράφικ ανθρώπων.Τώρα βγαίνουν και επώνυμα κοπέλες και σου λένε έχω τα χαρτιά μου,κάνω αυτή τη δουλειά επειδή μου την βάρεσε και γουστάρω η γιατί θέλω να βγάλω γρήγορο χρήμα και όποιος τολμήσει να με απειλήσει τον καταγγέλω στις αρχές.Και αλίμονο αν πιάσουν οι αρχές κάποιον για μαστρωπία τώρα τον γάμησαν (και καλά του κάνουνε).Οπότε σίγουρα έχουν φτιάξει τα πράγματα και μπαίνουν σε μια σειρά.
Το θέμα μας όμως δεν είναι για την εκμετάλλευση των κοριτσιών (όπου την καταδικάζουμε όλοι μας ασύστολα και στους οίκους ανοχής πλέων έχουν μειωθεί τέτοια φαινόμενα) αλλά η νομοθεσία 'των 100 και 200 μέτρων' απο εκκλησίες και σχολεία με την αναχρονιστική νομοθεσία του '50.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
καλα εαν εσυ δεις σκουπα να μου σφυριξεις την μυτη  :2funny:

Το λεω αυτο επειδη ακουω τελευταια πως οι μπατσοι κανουν πολλες επισκεψουλες (οχι για τσαρκα  ;)) στα γνωστα σημεια μας.  :-
Γιατι?  :huh:
Α! και απο που το ακουσατε?
Rigormortis ποια ειναι η πηγη της πληροφορησης σου?

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Σε καμία χώρα της Δύσης δεν έχει απαγορευτεί η πορνεία αγαπητέ μουνίλα (εξαίρεση μόνο η Σουηδία).Είναι αυθαίρετο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου εφόσον θέλει να πουλήσει το σώμα του για χρήματα να το κάνει.Και οφείλει ένα κράτος δικαίου και με δημοκρατικές αξίες να τον προστατέψει γι'αυτή την επιλογή του. Την πορνεία την είχανε καταργήσει μόνο τα κουμουνιστικά και τα μουσουλμανικά καθεστώτα.Η Δύση πάντα είχε πουτάνες εν ενεργεία και πορνεία  :grin: (απο άλλο thread το πήγα αλλού  :grin:).Τώρα επι του θέματος πάλι και το έχουμε ξαναγράψει ότι το τράφικ,το νταβατζιλίκι και γενικότερα οι μορφές βίας και εκμετάλευσης έχουν συρρικνωθεί τα τελευταία χρόνια με τις εφόδους των αστυνομικών αρχών σε τέτοια μέρη.Υπάρχουν αρκετές γυναίκες που δουλεύουν για πάρτυ τους χωρίς νταβατζή,πιστολάδες και παπάρες.Ιδιαίτερα στους οίκους ανοχής (μπουρδέλα και στούντιο) εκδηλώνεται η νόμιμη μορφή εθελούσιας πορνείας και πουθενά αλλού.Τα μασατζίδικα,strip,τα call girl και οι πιάτσες είναι παράνομα και εκτός νόμου.Εκεί ναι ισχύουν αυτά.Μετά μην ξεχνάς και τα ντου των αστυνομικών σε στούντιο και ρδέλα (τα έχει καλύψει το forum) που πιάσανε κυκλώματα εκμετάλλευσης ανθρώπων.Και φυσικά αυτοί οι τύποι σαπίζουν στη φυλακή.
Επειδή είμαι λίγο παλιότερος το 2008 δεν το συγκρίνω με τίποτα με το 1995 που ήταν ανεξέλεγκτα τα πράγματα για τις ιερόδουλες.Τότε έβλεπες πραγματικό τράφικ ανθρώπων.Τώρα βγαίνουν και επώνυμα κοπέλες και σου λένε έχω τα χαρτιά μου,κάνω αυτή τη δουλειά επειδή μου την βάρεσε και γουστάρω η γιατί θέλω να βγάλω γρήγορο χρήμα και όποιος τολμήσει να με απειλήσει τον καταγγέλω στις αρχές.Και αλίμονο αν πιάσουν οι αρχές κάποιον για μαστρωπία τώρα τον γάμησαν (και καλά του κάνουνε).Οπότε σίγουρα έχουν φτιάξει τα πράγματα και μπαίνουν σε μια σειρά.
Το θέμα μας όμως δεν είναι για την εκμετάλλευση των κοριτσιών (όπου την καταδικάζουμε όλοι μας ασύστολα και στους οίκους ανοχής πλέων έχουν μειωθεί τέτοια φαινόμενα) αλλά η νομοθεσία 'των 100 και 200 μέτρων' απο εκκλησίες και σχολεία με την αναχρονιστική νομοθεσία του '50.

Πραγματικα η απαντηση σου με καλυψε.
+100

Επισκέπτης
Σε καμία χώρα της Δύσης δεν έχει απαγορευτεί η πορνεία αγαπητέ μουνίλα (εξαίρεση μόνο η Σουηδία).Είναι αυθαίρετο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου εφόσον θέλει να πουλήσει το σώμα του για χρήματα να το κάνει.

Μάλλον αναφαίρετο δικαίωμα ήθελες να γράψεις!!!

Επισκέπτης
Σε καμία χώρα της Δύσης δεν έχει απαγορευτεί η πορνεία αγαπητέ μουνίλα (εξαίρεση μόνο η Σουηδία).Είναι αυθαίρετο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου εφόσον θέλει να πουλήσει το σώμα του για χρήματα να το κάνει.Και οφείλει ένα κράτος δικαίου και με δημοκρατικές αξίες να τον προστατέψει γι'αυτή την επιλογή του. Την πορνεία την είχανε καταργήσει μόνο τα κουμουνιστικά και τα μουσουλμανικά καθεστώτα.Η Δύση πάντα είχε πουτάνες εν ενεργεία και πορνεία  :grin: (απο άλλο thread το πήγα αλλού  :grin:).Τώρα επι του θέματος πάλι και το έχουμε ξαναγράψει ότι το τράφικ,το νταβατζιλίκι και γενικότερα οι μορφές βίας και εκμετάλευσης έχουν συρρικνωθεί τα τελευταία χρόνια με τις εφόδους των αστυνομικών αρχών σε τέτοια μέρη.Υπάρχουν αρκετές γυναίκες που δουλεύουν για πάρτυ τους χωρίς νταβατζή,πιστολάδες και παπάρες.Ιδιαίτερα στους οίκους ανοχής (μπουρδέλα και στούντιο) εκδηλώνεται η νόμιμη μορφή εθελούσιας πορνείας και πουθενά αλλού.Τα μασατζίδικα,strip,τα call girl και οι πιάτσες είναι παράνομα και εκτός νόμου.Εκεί ναι ισχύουν αυτά.Μετά μην ξεχνάς και τα ντου των αστυνομικών σε στούντιο και ρδέλα (τα έχει καλύψει το forum) που πιάσανε κυκλώματα εκμετάλλευσης ανθρώπων.Και φυσικά αυτοί οι τύποι σαπίζουν στη φυλακή.

Δεν συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Υπάρχουν ακόμα studio και μπουρδέλα στα οποία οι πόρνες έχουν νταβατζήδες που τους τα μασάνε! Δυστυχώς!

Επισκέπτης
Σε καμία χώρα της Δύσης δεν έχει απαγορευτεί η πορνεία αγαπητέ μουνίλα (εξαίρεση μόνο η Σουηδία).Είναι αυθαίρετο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου εφόσον θέλει να πουλήσει το σώμα του για χρήματα να το κάνει.Και οφείλει ένα κράτος δικαίου και με δημοκρατικές αξίες να τον προστατέψει γι'αυτή την επιλογή του. Την πορνεία την είχανε καταργήσει μόνο τα κουμουνιστικά και τα μουσουλμανικά καθεστώτα.Η Δύση πάντα είχε πουτάνες εν ενεργεία και πορνεία  :grin: (απο άλλο thread το πήγα αλλού  :grin:).

θα συμφωνησω κ θα πρσθεσω οτι στην ελλαδα μονο υπαρχει νομοθεσια οπου η πορνεια συλλαμβανεται,απο οσο γνωριζω σε καμια χωρα της ευρωπης πλεον δεν συλλαμβανεται για πορνεια καποια...η νομοθεσια μας λοιπον σε σχεση με αλλες χωρες ειναι πιο πιεστικη

Τώρα επι του θέματος πάλι και το έχουμε ξαναγράψει ότι το τράφικ,το νταβατζιλίκι και γενικότερα οι μορφές βίας και εκμετάλευσης έχουν συρρικνωθεί τα τελευταία χρόνια με τις εφόδους των αστυνομικών αρχών σε τέτοια μέρη.Υπάρχουν αρκετές γυναίκες που δουλεύουν για πάρτυ τους χωρίς νταβατζή,πιστολάδες και παπάρες.Ιδιαίτερα στους οίκους ανοχής (μπουρδέλα και στούντιο) εκδηλώνεται η νόμιμη μορφή εθελούσιας πορνείας και πουθενά αλλού.

θα συμφωνησω παλι μαζι σου ΜΟΝΟ στο οτι πλεον οι ιεροδουλες το κανουν επειδη ΕΚΕΙΝΕΣ το επιλεγουν,αλλα θα διαφωνησω μαζι σου στο θεμα των πιστολαδων νταβατζηδων κλπ κ θα διαφωνησω γιατι δεν μπορω να πιστεψω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ οτι μια κοπελα 19 χρονων ερχεται στην ελλαδα απο μονη της,πιανει δολυεια απο μονη της,διαχειριζεται τα λεφτα μονη της κ εαν βρει ενα αγορι στην ηλικια μου για καλη της ωρα κ θελει να βγει για εναν καφε θα βγει  ;) ...πιστευω λοιπον αυτο που το εχω αναφερει ξανα(ελπιζω να μην μου την εχεις στημμενη εχοντας ξαναδει αυτο γιατι το εχω ξαναγραψει  :grin: )οτι μεχρι ΤΟΥΛΑΧΙΣΟΤΝ να βγαλει τα λεφτα του Ο ΚΑΘΕ αντρας που την φερνει εδω δεν υπαρχει περιπτωση να την αφησει  ;) κ δεν την αφηνει γιατι εχει να χασει πολλα χρηματα....φανταζομαι κ τους αλβανους που ειναι στην φυλης στο τελος της βαρδιας τους εχεις δει,δεν νομιζω να περιμενουν τους φιλους τους να πανε για καφε  ;) ...τωρα εαν δεν θεωρουμε νταβατζιλικι τον γαμο με μια ιεροδουλο για να καλυψουμε αυτο που θελουμε να κανουμε ειναι αλλο.αλλα φανταζομαι γνωριζεις κ εσυ οτι πολλοι αλβανοι τις παντρευονται η βαζουν αλλους να τις παντρευτουνε για να δικαιολογηθουν οτι κ καλα αυτο δεν ειναι νταβατζιλικι  ;)

.Τα μασατζίδικα,strip,τα call girl και οι πιάτσες είναι παράνομα και εκτός νόμου.Εκεί ναι ισχύουν αυτά.Μετά μην ξεχνάς και τα ντου των αστυνομικών σε στούντιο και ρδέλα (τα έχει καλύψει το forum) που πιάσανε κυκλώματα εκμετάλλευσης ανθρώπων.Και φυσικά αυτοί οι τύποι σαπίζουν στη φυλακή.

συμφωνω παλι μαζι σου

Επειδή είμαι λίγο παλιότερος το 2008 δεν το συγκρίνω με τίποτα με το 1995 που ήταν ανεξέλεγκτα τα πράγματα για τις ιερόδουλες.Τότε έβλεπες πραγματικό τράφικ ανθρώπων.Τώρα βγαίνουν και επώνυμα κοπέλες και σου λένε έχω τα χαρτιά μου,κάνω αυτή τη δουλειά επειδή μου την βάρεσε και γουστάρω η γιατί θέλω να βγάλω γρήγορο χρήμα [size=16pt]και όποιος τολμήσει να με απειλήσει τον καταγγέλω στις αρχές[/size].Και αλίμονο αν πιάσουν οι αρχές κάποιον για μαστρωπία τώρα τον γάμησαν (και καλά του κάνουνε).Οπότε σίγουρα έχουν φτιάξει τα πράγματα και μπαίνουν σε μια σειρά.

τωρα που γραφει αυτο μου θυμιζεις μια ψυχη που οταν της ελεγα οτι υπαρχουν νταβατζηδες σε αυτο το επαγγελμα μου ελεγε ΄΄τι λες παιδι μου ζουμε το 2008΄΄ κ επισης μου ελεγε ΄΄τι λες παιδι μου ξερεις ποσα χρονια τρως για νταβατζιλικι΄΄μπορει να μην ημουν χωμενος σε τετοια κολπα,να μην ηξερα ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ οτι πηγαινοντας στο αστυνομικο τμημα μια κοπελα 19 χρονων θα πιστεψουνε εκεινη κ οχι καποιον που εχει χρημα να ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΣΤΟΜΑΤΑ απο τον μπατσακο μεχρι τον διευθυντη της αστυνομιας.Η αποψη μου λοιπον ειναι οτι ενας ανθρωπος που διαχειριζεται τετοια χρηματα μπορει να λαδωσει δικηγορους,εισαγγελεις,μπατσους οτι γουσταρει κ να μην τον πιασουν ποτε.Ακομα γνωριζεις κ ο ιδιος οτο πολλοι μπατσοι ειναι κ οι ιδιοι νταβαδες οποτε ειναι κ λιγο ατοπο να μιλαμε για αυτα γιατι μιλαμε για ΥΠΟΚΟΣΜΟ αυτο τα λεει ολα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom