Νέα

Αναγνώριση site με απομιμήσεις παπουτσιών και ρούχων.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα parr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
Τον τελευταίο καιρό με κάτι φίλους συζητάμε για το πόσο είναι γνήσια κάποια ρούχα και κάποια παπούτσια από σαιτ εξωτερικού ή και εσωτερικού και αν πουλάνε γνήσια η μουφες τελικα κι αν είναι γνήσια γιατί είναι μισή τιμή. ? Τον τελευταίο καιρό κοιτάω αυτό εδώ το σαιτ το έδειξα σε φίλο μου λέει δεν είναι γνήσιο της Adidas και είναι μουφες. .πως μπορούμε να διακρίνουμε τα μουφα σαιτ ξέρεις κανείς να βοηθήσει. .?

OP
OP
parr

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
αυτό είναι ένα σαιτ που μου σύστησαν αλλά δε ξέρω κατά πόσο είναι γνήσια. .ξέρει κανείς. ?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Τον τελευταίο καιρό με κάτι φίλους συζητάμε για το πόσο είναι γνήσια κάποια ρούχα και κάποια παπούτσια από σαιτ εξωτερικού ή και εσωτερικού και αν πουλάνε γνήσια η μουφες τελικα κι αν είναι γνήσια γιατί είναι μισή τιμή. ? Τον τελευταίο καιρό κοιτάω αυτό εδώ το σαιτ το έδειξα σε φίλο μου λέει δεν είναι γνήσιο της Adidas και είναι μουφες. .πως μπορούμε να διακρίνουμε τα μουφα σαιτ ξέρεις κανείς να βοηθήσει. .?
μάστορα, έχεις δει νόκια made in israel με 500-600 ευρώ, να το πουλάει το πλαισιο, να χαλαει και το επίσημο service της νοκια στην αθηνα να σου λέει εμείς δεν καλύπτουμε εγγύηση από αυτές τις συσκευές!
το πλαίσιο να σου λέει έχει εγγύηση on-site και να παίρνεις τα παπάρια σου;

τα ρούχα ειδικά, τα φτιάχνουν είτε sweat-shops στην αφρική και στην ασία και άμα είναι κανένας πιο φιλότιμος, άντε καμιά βιοτεχνία που φτιάχνει και ρούχα που πουλάνε στη λαική.

ο κωστέτσος δεν ήτανε που αγόραζε από μια βιοτεχνία στην αθήνα 100 ευρώ κάτι μπουφάν και τα πούλαγε, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της βιοτεχνίας που του είχανε πάρει συνέντευξη όταν είχε βαρέσει πτώχευση ο πούστης, κοντά στο χιλιάρικο.

Βρες μια βιοτεχνία ρούχων και σύρε πάρε από εκεί κάτι για το οποίο θα είσαι σίγουρος τι μπάσταρδο είναι.
Τα παπούτσια, μπορεί να μην είναι πάντα τσίτα, αλλά σίγουρα πολλά φθηνά τα πουλάνε με το κιλό χονδρικής γιατί έχουν μικρο-ελαττώματα.
Υποτίθεται τα outlet έχουν τέτοια ρούχα.

OP
OP
parr

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
αυτό είναι ένα σαιτ που μου σύστησαν αλλά δε ξέρω κατά πόσο είναι γνήσια. .ξέρει κανείς. ?
Αυτό το σαιτ έχει μόνο Adidas έχει και το σήμα της Adidas μήπως είναι γνήσιο. ?Η είναι μουφα και δε τους λένε τίποτα οι αρμόδιοι της γννησιας εταιρείας της Adidas. .?δε ξέρω τι να πω...άραγε τα σαιτ υπάρχει τρόπος να αναγνωριζουμε τα αυθεντικά από τα μουφα. ?

OP
OP
parr

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
μάστορα, έχεις δει νόκια made in israel με 500-600 ευρώ, να το πουλάει το πλαισιο, να χαλαει και το επίσημο service της νοκια στην αθηνα να σου λέει εμείς δεν καλύπτουμε εγγύηση από αυτές τις συσκευές!

τα ρούχα ειδικά, τα φτιάχνουν είτε sweat-shops στην αφρική και στην ασία και άμα είναι κανένας πιο φιλότιμος, άντε καμιά βιοτεχνία που φτιάχνει και ρούχα που πουλάνε στη λαική.

ο κωστέτσος δεν ήτανε που αγόραζε από μια βιοτεχνία στην αθήνα 100 ευρώ κάτι μπουφάν και τα πούλαγε, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της βιοτεχνίας που του είχανε πάρει συνέντευξη όταν είχε βαρέσει πτώχευση ο πούστης, κοντά στο χιλιάρικο.

Βρες μια βιοτεχνία ρούχων και σύρε πάρε από εκεί κάτι για το οποίο θα είσαι σίγουρος τι μπάσταρδο είναι.
Τα παπούτσια, μπορεί να μην είναι πάντα τσίτα, αλλά σίγουρα πολλά φθηνά τα πουλάνε με το κιλό χονδρικής γιατί έχουν μικρο-ελαττώματα.
Ο κωστέτσος ηταν μάγκας βλακες ήταν αυτοί που αγόραζαν απ τον πουστη που έβαζε το λογότυπο του και κυκλοφορουσαν ελεος..

mefedlos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2006
Like
57
Πόντοι
1
Γνησια η μαιμου ολα ειναι Κινα. Οποτε ολα μαιμου

OP
OP
parr

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
Γνησια η μαιμου ολα ειναι Κινα. Οποτε ολα μαιμου
Φιλαράκι όλα αμάξια είναι αλλά δε πιστεύω να χεις LADA ολα ροδες εχουν..αλλά και να χεις δε νομίζω να ήταν το όνειρο σου το LADA οπότε όποιος ξέρει αν το παραπάνω σαιτ είναι γνήσιο η αν γνωριζει πως τα καταλαβαινουμε ας βοηθήσει. ..

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ο κωστέτσος ηταν μάγκας βλακες ήταν αυτοί που αγόραζαν απ τον πουστη που έβαζε το λογότυπο του και κυκλοφορουσαν ελεος..
και αυτοί με τα adidas,nike,κ.ο.κ. πάλι θύματα πέφτουν.
Ξέρεις πόσο κοστίζει ένα παπούτσι αεροδυναμικό με το σήμα μιας εταιρίας από αυτές να κατασκευαστεί;
Για σύγκριση, θα σου πω ότι τα ακριβότερα κινητά κοστίζουν στις εταιρίες που τους τα φτιάχουν άλλες εταιρίες, 5-10 φορές κάτω από την τιμή που έχουν στο ράφι.
Το πακιστανάκι και το κογκολεζάκι που ράβει σόλες παίρνει 10 δολάρια το μήνα... και το πιο ακριβό υλικό του παπουτσιού πρέπει να είναι η κόλλα που τα κολλάνε.

mefedlos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2006
Like
57
Πόντοι
1
Φιλαράκι όλα αμάξια είναι αλλά δε πιστεύω να χεις LADA ολα ροδες εχουν..αλλά και να χεις δε νομίζω να ήταν το όνειρο σου το LADA οπότε όποιος ξέρει αν το παραπάνω σαιτ είναι γνήσιο η αν γνωριζει πως τα καταλαβαινουμε ας βοηθήσει. ..
Αν ολα τα αμαξια φτιααχνοταν στο ιδια xχωρα που φτιαχνονται τα λαντα τοτε δεν θα ειχαν μεγαλη διαφορα.Αλλο κινεζικο αλλο ιαπωνεζικο αλλο γερμανικο .Οι φιρμες ολες σε ρουχα παπουτσια ειναι made china pakistan

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1

Ήταν ο Λάκης Γαβαλάς και όχι ο Κωτσέτσος. Ο Γαβαλάς πουλούσε όνομα, τα ρούχα του από τι έχω μάθει δεν ήταν κάποιας σπουδαίας ποιότητας.

Σε αυτό που λες από 100άρικο πώληση μετά στο 1000άρικο και σε άλλες περιπτώσεις συμβαίνει. Π.χ βιοτεχνία στο Χαιδάρι που έχει κλείσει εδώ και χρόνια έραβε φασόν ρούχα μπε-μπε για γνωστή ελληνική εταιρεία. Η εταιρεία τα πουλούσε 7 φορές επάνω από την τιμή που τα αγόραζε από την βιοτεχνία. Και το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι η γνωστή εταιρεία διέκοψε την συνεργασία της με την βιοτεχνία με το αιτιολογικό του ιδιοκτήτη της εταιρείας στον βιοτέχνη πως ,,με βάζεις μέσα,,. Όταν ο βιοτέχνης είπε στον άλλο ,,μα εσύ τα πουλάς 7 φορές επάνω. Πως σε βάζω μέσα ??,, Πήρε την απάντηση ,,με βάζεις μέσα,,. Για να μην τα πολυλογώ η εταιρεία φέρνει τα ρούχα από την Κίνα τα οποία πουλάει εδώ 10 φορές πιο ακριβά. Ο ιδιοκτήτης της ελληνικής εταιρείας απλά ήθελε να κονομήσει όσο το δυνατόν περισσότερα....

OP
OP
parr

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
το σαιτ που μας ρωτας εχει ενα χρονο στο νετ οποτε ειναι λιγο  ????? Επειδη δεν το εψαξα αν δινει με παυπαλ καλως αν οχι εγω δεν θα αγοραζα
Για να λες ότι είναι ένα χρόνο το σαιτ λογικά δεν είναι γνήσια ...πως τους αφήνουν όμως και πουλάνε με το λογότυπο τους διαδίκτυακα. ? Απορώ δηλαδή. .

Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
40
Πόντοι
1
Ήταν ο Λάκης Γαβαλάς και όχι ο Κωτσέτσος. Ο Γαβαλάς πουλούσε όνομα, τα ρούχα του από τι έχω μάθει δεν ήταν κάποιας σπουδαίας ποιότητας.

Σε αυτό που λες από 100άρικο πώληση μετά στο 1000άρικο και σε άλλες περιπτώσεις συμβαίνει. Π.χ βιοτεχνία στο Χαιδάρι που έχει κλείσει εδώ και χρόνια έραβε φασόν ρούχα μπε-μπε για γνωστή ελληνική εταιρεία. Η εταιρεία τα πουλούσε 7 φορές επάνω από την τιμή που τα αγόραζε από την βιοτεχνία. Και το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι η γνωστή εταιρεία διέκοψε την συνεργασία της με την βιοτεχνία με το αιτιολογικό του ιδιοκτήτη της εταιρείας στον βιοτέχνη πως ,,με βάζεις μέσα,,. Όταν ο βιοτέχνης είπε στον άλλο ,,μα εσύ τα πουλάς 7 φορές επάνω. Πως σε βάζω μέσα ??,, Πήρε την απάντηση ,,με βάζεις μέσα,,. Για να μην τα πολυλογώ η εταιρεία φέρνει τα ρούχα από την Κίνα τα οποία πουλάει εδώ 10 φορές πιο ακριβά. Ο ιδιοκτήτης της ελληνικής εταιρείας απλά ήθελε να κονομήσει όσο το δυνατόν περισσότερα....
θα τολμησω να πω οτι ολοι ετσι δουλευουν,μαγαζια μ ρουχα-παπουτσια...ολα απο Κινα και παντα πουλανε10φορες+ πανω...οποτε...μην ψωνιζετε μεχρι να βαλλουν μυαλο και να μειωσουν το κοστος αλλα και το τεραστιο κερδος τους οι αλητες

makis406

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2010
Like
75
Πόντοι
1

Σε αυτην την βιοτεχνια ειχα κανει παραδωση κατι τοπια πριν 5-6 χρονια.
Δεν υπηρχε Ελληνας εκει μεσα ηταν καμια 30αρια πακιστανοι και το μερος βρωμοκοπαγε.
Στα αρχιδια μας που εκλεισε.( sorry για το off topik)

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Επειδή δεν φοράω adidas για να ξέρω ακριβώς να σου πω, παρόλα αυτά υπάρχουν δύο ενδεχόμενα! Είτε είναι παλιότερα μοντέλα, δηλαδή περσινά-προπέρσινα κλπ είτε πετάς μπανάνες και πηδάνε και τις αρπάζουν!  :grin:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Όταν θέλετε να αγοράσετε κάποια γνωστή φίρμα καλύτερα είναι να παίρνετε από το επίσημο online site της φίρμας. Πάντως για ρούχα πολύ έμπιστο είναι το yoox.com, επίσης και από ebay από έμπιστους πωλητές με 99% και πάνω βαθμολογία και πολλούς πελάτες. Από Ιταλικό ebay πλέον παίρνω τζιν που εδώ τη μάρκα την πουλούσαν 150+ με κάτω από 70....

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16

Πιο μουφα πεθαινεις!!!!  Ελληναρας ο τυπος Original[size=20pt]S[/size]adidas και καλα γνησια!!! Αχαχαααχχααχχα

Σε ενα μηνα το link θα ειναι ανενεργο!!!!

Ενας ασφαλης καnονας ειναι η ιστορια ενος site σε σχεση με τα στοιχεια επικοινωνιας  http://web.archive.org/web/*//

Ενα παλιο σιτε με πραγματικα στοιχεια επικοινωνιας σε Γερμανια Αγγλια Γαλλια πχ ειναι 99% ασφαλες. Εκει δεν παιζουν με τετοια! Εχουν νομους που γαμανε κ εφαρμοζονται

Εγω 4 χρονια ψωνιζω απο το γερμανικο .de

Σε email newsletter χτυπανε καλες προσφορες

Αλλο ενα δυνατο ειναι το

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom