δεν εχει σημασια τι ομοιοτητες θρησκευτικες υπαρχουν με το ολο θεμα
ειρηνικα δεν υπαρχει περιπτωση να συνυπαρξουν οσο οι εβραιοι κανουν οτι τους καυλωνει
Είσαι μικρός ακόμα. Θα καταλάβεις σγα σγα ότι πάνω στη θρησκεία στηρίζουν όλοι τις αντιπαραθέσεις τους προκειμένου να ελέγξουν τη μάζα. Αιώνες τώρα.......
δυσκολευεσαι να καταλαβεις την ειρωνεια?
όταν υπάρχουν 6 εκατομμύρια πτώματα, εκ των οποίων η πλειονότητα βασανίστηκε κτηνωδώς δεν πρόκειται για ειρωνεία, αλλά για παμμέγιστο κρετινισμό.
αρα εισαι και υπερ των σκοπιανων να λεγοντε οπως θελουν
Εσύ γιατί μπορείς να λέγεσαι όπως θέλεις και άλλοι όχι;
Μήπως έχεις το κόπυράιτ του Ελληνα; Ποιός στο παραχώρησε; Ο Περικλής;
Υπάρχουν έχω ξαναπεί 17 Αθήνες σε όλον το κόσμο. Μήπως να ζητήσουμε αλλαγή ονόματος;
Μήπως ο Παλαιών Πατρών Γερμανός να αλλάξει ονομασία με παρέμβαση των Γερμανών;
Μήπως οι Βούλγαροι να μας κάνουν πόλεμο επειδή διδασκόμεθα τον Βασίλειο τον Βουλγαροκτόνο ως Αγιο;
Εάν ο Σκοπιανός θέλει να λέγεται Μακεδόνας στ αρχίδια μου τα δυό.
Σημασία έχει να μπορεί να το στηρίξει αυτό με την παιδεία του και την κοινωνική του εξέλιξη.
Οταν είσαι συμμορίτης και απατεώνας και μονίμως ζεις με κλοπιμαία (ιστορικά και οικονομικά), όπως και να ονομάζεσαι ξεφτιλίζεσαι.
δεν παραποιησα κατι και παρε επιτελους μια καθαρη θεση,δεν γινεται να εισαι με ολους και με ολα
οι παλαιστινιοι ειναι εξισου αρχαιος λαος οπως και οι εβραιοι το οτι δεν εχουν την αβαντα των αμερικανων δεν σημαινει οτι πρεπει να τους γαμανε οι ισραηλινοι σε βαθμο γενοκτονιας την οποια για να την καταλαβεις πρεπει να στο πει η διεθνης κοινοτητα οτι γινεται,πως ακριβως τους γαμησαν οι τριγυρω πες μου και σιγα τα αβγα,ολοι οι λαοι ανα χρονικες περιοδους εχουν φαει γαμησει απο καποιους αλλους,αλλα ολο οι εβραιοι ειναι στην κλαψομουνιαση
ειναι για τον πουτσο γιατι σε ενα ποστ τα εχεις κανει ολα αχταρμα
θρησκεια,πολιτικη,αθλητικα και δεν ξερω τι αλλο
Αυτό δεν είναι θέση, είναι παραλήρημα.
Μου αρέσει που είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητος για τη γενοκτονία των παλαιστινίων, αλλά για την γενοκτονία των εβραίων λες "δε γαμιέται;" όλοι ο ιλαοί έχουν φάει γαμήσι από άλλους........
Οτι πρέπει είσαι για δικαστής.
επισης δεν θεωρω σοβαρο επιχειρημα να λες τι μου εχουν μαθει στην 7 και τι κανω αν βρεθω σε δυσκολη στιγμη(φωναζω τους πολλους)
το τι εχω μαθει στην 7 μπορω να στο δειξω οποτε θελεις μεσα σε ενα ασανσερ ωστε να ειμαστε και αποκλειστικα οι 2 μας
καλη χρονια αν και δεν το βλεπω,σε εχει χαλασει το πουστο νερο που πινεις,θα σου στειλω 10 κουτες βελουχι να στανιαρεις
τι να μου δείξεις ρε παπάρα σε ασανσέρ.
Εγώ μόνο σε αρένα παλεύω... Στο ασανσέρ δε θα μπορείς να τρέξεις να ξεφύγεις. ΘΑ σεγαμήσω χωρίς να τα κατεβάσεις τα βρακάκια σου.