Νέα

Ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 227
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

eidafoskaimpika

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
είναι φιλο-ιρανική οργάνση από ότι γνωρίζω...
Επίσης, οι Πέρσες είναι σιίτες στο Ιάκ ο Νότος είναι σιιτικός εν΄τα μέρη του Σαντάμ (μεοψηφία ) είναι σουνίτες...
για τα υπόλοιπα κάτη δεν ξέρω, πάντως ττα έχουνε κάνει σκατά με τα θρησκευικά τους εδ΄πέρα και οβάμαι ότι με τόσα εκατομμύρια μουσουλμάνους που έρχονται στηνΕλλάδα θα έχουμε μείζον πρόβλμα στο μέλλον...

Επισκέπτης
Αραγε, το Κεντρικο Ισραηλιτικο Συμβουλιο Ελλαδας, τους οποιους καποιοι τους θεωρουν Ελληνες, τι γνωμη να εχει για ολα αυτα ? Γιατι δεν εμφανηζετε κανενας απο τους επιφανης <<Ελληνες>> εβραιους αυτες τις μερες να πεις κατι ?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλά ρε πούστη μου,τι μουνόσκυλα είναι αυτα,που πήγαν κ εμβόλισαν το καράβι με την ανθρωπιστική βοήθεια.

Σε κάνουν να λες,ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΣ, ΄΄α ρε μαλάκα Χίτλερ που δεν ολοκλήρωσες το έργο σου΄΄ :idiot:

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Η εβραϊκή ψηχή ειναι περιεργο αμάλγαμα Σκοτεινέ. 
Παραλίμνιε τι να βγουν να πουν, ειναι πονηροι, δε θελουν να κανουν τον Ελληνικο λαο να τους μισησει και αν τους παρει χαμπαρι. Ελληνες ειναι?? Οσο η έρημος ειναι παγωμένη την ημέρα αλλο τοσο ειναι αυτοι Έλληνες. Ολα γινονται. Εκτος απο το αιμαι νερο. Ειδικα αυτα τα 2 αίματα.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Καλά ρε πούστη μου,τι μουνόσκυλα είναι αυτα,που πήγαν κ εμβόλισαν το καράβι με την ανθρωπιστική βοήθεια.

Σε κάνουν να λες,ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΣ, ΄΄α ρε μαλάκα Χίτλερ που δεν ολοκλήρωσες το έργο σου΄΄ :idiot:
Τώρα άκουσες για τον εμβολισμό. Έχει ξαναγίνει όμως άλλες τόσες φορές ακόμα και όταν επικρατούσε "ειρήνη" στην περιοχή.

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Δε θυμάστε που έφτιαχναν παιχνιδάκια παγιδευμένα με εκρηκτικά για να σκοτώνουν παιδάκια στο Λίβανο? Ο εμβολισμός του πλοίου με φαρμακευτικο υλικό δε μου κανει καθόλου εντύπωση.

Επισκέπτης

Καθε μερα το λεω δικε μου. Μπορει να ηταν τρελος, εγκληματιας και οτι αλλο ηταν, αλλα προσπαθησε να κανει κι ενα καλο. Να απαλλαξει την ανθρωποτητα απο την πληγη που λεγεται εβραιοι. Δυστηχως δεν τα καταφερε. Ουτε αυτος ουτε ο Σταλιν ο μαλακας που αντι να τους ξεπαστρεψει τους εστελνε στη Σιβηρια να αναπαραγοντε. Και να το αποτελεσμα. Να μας εχουν επιβαλει τα σκουλικια την πολιτικη τους, αφου πρωτα μας επεβαλαν το θεο τους, να ελεγχουν την παγκοσμια οικονομια και να δολοφονουν ανεξελεκτοι αθωα παιδακια. Αλλα οπως οπως εγραψε καποιος αλλος πιο πριν, η ιστορια επαναλαμβανετε και εχει ο καιρος γυρισματα. Ευχομε να μην αργησει να επαναληφθει η ιστορια

OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ρε συ στην 7 στα μαθαίνουν αυτά;
Οι εβραίοι ζούσαν εκεί πριν από τη Γέννηση του Χριστού, δλδ πολύ πριν τον Βου παγκόσμιο.
Το ότι δεν πολέμησαν γενναία ίσως οφείλεται στο ότι 6 μύρια από δαύτους έγιναν σαπούνι, κάρβουνο, πειραματόζωα, λίπασμα και άλλα ωραία.

Είναι αδιανόητο να διαβάζεις τέτοιες μαλακίες από ανιστόρητους όταν οι ίδιοι που προκάλεσαν το ολοκαύτωμα το έχουν ήδη αναγνωρίσει επισήμως ως κράτος.

Προφανώς και δε συμφωνώ με τους Εβραίους.
Αλλά να παραποιείται κατά τέτοιο τρόπο η ιστορία και η γεωγραφία είναι τραγικό.....

Οπως και συ είσαι τραγικός που ενώ το παίζεις φιλοπαλαιστινιος και παίρνεις το μέρος των αδυνάτων, όταν πλακώνεσαι στο δρόμο με αλλόθρησκους φωνάζεις όλους τους μονίμως υπερπληθείς ολυμπιακούς να σε προστατεύσουν........
Η εξουσία του ισχυρού ξέρεις δεν αφορά μόνο στους άλλους.
ΑΦΟΡΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.
οι παλαιστινιοι δεν υπηρχαν εκει ρε μαλακιδη?εγραψα εγω οτι δεν υπηρχαν εκει εβραιοι?το οτι τους αναγνωρισαν οι γερμανοι τι σημαινει ρε μαλακα?
δεν ειμαι φιλοπαλαιστινιος ουτε φιλοεβραιος
το τελευταιο σου παραδειγμα ειναι για τον πουτσο τελειως
εχεις γινει γραφικος και απο εκει που συμφωνουσες με ολους τωρα την εχεις δει να διαφωνεις με ολους απλα για να διαφωνεις
απο εδω και περα θα ασχολουμαι μαζι σου μονο στα αθλητικα

pinkmartini20

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
:tickedoff:To Iσραήλ δολοφονεί η διεθνής κοινότητα σιωπά.Η σιωπή είναι συνενοχή. :tickedoff:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Το σίγουρο ειναι οτι το όλο σκηνικό ήταν προσχεδιασμένο, με έγκριση της τωρινής κυβέρνησης του καθυστερημένου G.W. Bush.

Μάλλον οι ισραηλινοί θέλησαν να δημιουργήσουν de facto δεδομένα πριν την αλλαγή κυβέρνησης στις ΗΠΑ.

Δυστυχώς τα πρώην θυματα έχουν γινει πλεον σιχαμεροι θυτες. Με τις πλατες φυσικά σχεδόν όλων των κυβερνήσεων.

Μετά το φιάσκο του Λιβάνου, το Ισραήλ με το διεφθαρμένο Ολμερ (και ηττημένο του λιβανου) ίσως κανει και επίδειξη ισχυος.

Αυτό που εισπράτω απο τις αντιδράσεις φίλων απο διάφορα μέρη του κόσμου ειναι οτι η αλόγιστη αυτή χρήση βίας ουσιαστικά στρεφει την κοινη γνωμη εναντια στο Ισραήλ, ανοιγοντας το δρόμο για μη-αντίδραση (για να το πω κομψά) πιθανών αντιποίνων απο πλευράς Αραβων.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πάμε σε ένα ένα γιατί το πρόβλημά σας σ αυτή τη χώρα είναι ότι απαντάτε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ

οι παλαιστινιοι δεν υπηρχαν εκει ρε μαλακιδη?
έχεις διαβάσει όλη την ιστορία των Παλαιστινίων και των Εβραίων; Εχεις καταλάβει τη θρησκευτική ομοιότητα των μουσουλμάνων, των εβραίων και των χριστιανών;

Το πρόβλημα είναι ποιός υπήρξε πρώτος ή η ομαλή συμβίωση δύο λαών;

εγραψα εγω οτι δεν υπηρχαν εκει εβραιοι?
Εγραψες μόνο ανακρίβειες.
Πρώτον ότι πολέμησαν γενναία στο ΒΠΠ (ιστορικά αστείο) και γι αυτο τους έδωσαν το Ιτσραήλ (κλασσικά εικονογραφημένα).
ΚΑι δεύτερον ότι ξαφνικά αποφάσισαν να κάνουν εκεί κράτος. Λες και στη Ρωμαική Αυτοκρατορία τσακώνονταν για τα νησιά του Αιγαίου. ΤΟ μεγαλύτερο όραμα των Εβραίων ήταν η δημιουργία κράτους επίσημου αναγνωρισμένου από όλους. Πράγμα που και έγινε μετά το τέλος του Βου με τη δύμφωνη γνώμη της πλεοψηφίας του νορμάλ κόσμου. Αλλα ήταν τα λάθη που έγιναν και καταλήξαμε εδώ. Αλλωστε, και επειδή τα έχεις μπλέξει, οι Παλαιστίνιοι ΔΕΝ αμφισβητούν το κράτος των Εβραίων. Εχουν ακριβώς την ΙΔΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ μετά τον Βου.... Στη μοιρασιά γίνεται το πανηγύρι όπως πάντα και με όλα.

το οτι τους αναγνωρισαν οι γερμανοι τι σημαινει ρε μαλακα?
Εκτίθεσαι. Δεν έγραψα αυτό. Μάθε να διαβάζεις. Οι Γερμανοί αναγνώρισαν τον ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ. Τους λαούς δε χρειάζεται να τους αναγνωρίζει κανείς. Εχουν δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού.

δεν ειμαι φιλοπαλαιστινιος ουτε φιλοεβραιος
Ούτε η ιστορία είναι και σταμάτα να την παραποιείς, ή να την φορτίζεις συναισθηματικά. Και γω είμαι με το μέρος των Παλαιστινίων, όπως στον Βου ήμουν με το μέρος των Εβραίων. Αυτό δε σημαίνει ότι η αλήθεια μπορεί να αλλάζει κατά το δοκούν. Οταν μελετάς κάτι να το μελετάς στο γενικότερο ιστορικό πλαίσιο που εντάσσεται. Οι Εβραίοι όταν επιτέλους τους αναγνώρισαν το διακίωμα κράτους τους γάμησαν όλοι οι γύρω γύρω (Αιγύπτιοι, Σύριοι, Ιρανοί, Ιρακινοί και εν πάση περιπτώσει ότι κυκλοφορούσε γύρω γύρω). Δεν ειχαν πάντα το πάνω χέρι ούτε πάντα ήταν στη μεριά του λάθους.

το τελευταιο σου παραδειγμα ειναι για τον πουτσο τελειως
όταν δε μας συμφέρει κάτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ. κλασσική αντίδραση εβραίου. Η απόρριψη διαλόγου.

εχεις γινει γραφικος και απο εκει που συμφωνουσες με ολους τωρα την εχεις δει να διαφωνεις με ολους απλα για να διαφωνεις
χιλιες φορές γραφικός παρά ανιστόρητος και μοδάτος..... Είδα που οδήγησε και η ιστορική μόδα τη χώρα......

απο εδω και περα θα ασχολουμαι μαζι σου μονο στα αθλητικα
πολύ αντικειμενικό σε βρίσκω παντού.

Καλή χρονιά να έχεις και να βάλεις μυαλό.  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ενφό.
Κοίτα τι έγραψα στην αρχή........
Είναι προφανές ότι αυτός ειναι ο κύριος λόγος.
Αυτό που προσπαθώ να καταλάβω ακόμα είναι το πώς οδηγήθηκε η ΧΑΜΑΣ στη μονομερή διακοπή της εκεχειρίας με τα σημερινά αποτελέσματα...
Μήπως και η ΧΑΜΑΣ είναι Εβραίοι;  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

προσωπική εκτίμηση.....
Οι Οβραίοι προσπαθώντας να προλάβουν τη μη συμμετοχή/αρωγή των Αμερικανών μετά την εκλογή ομπάμα και τα εσωτερικά προβλήματα τους, προσπαθούν να καθαρίσουν το τοπίο όσο πιο γρήγορα μπορούν.
Η Αμερική έχει μπει σε περίοδο εσωστρέφειας και προσπαθούν να προλάβουν όσο γρηγορότερα αντίστοιχο φιάσκο της Γεωργίας.
Η ΧΑΜΑΣ θα κάνει θεωρώ πάνω από χρόνο να συνέλθει και οι εβραίοι πήραν παράταση ζωής χωρίς αμερικανική βοήθεια.
Δεν ξέρω πόσο ισχυρές συμμαχίες έχει ο Παλαιστίνιος, αλλά με ΧΑΜΑΣ πρώτο κόμμα δεν έχει καμμιά τύχη βοήθειας από το δυτικό κόσμο.
Οι Εβραίοι το ξέρουν αυτό και το εκμεταλλεύτηκαν πλήρως.

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Απέριψαν το πρωι τα ιζγαέλια την πρόταση 48ωρης κατάπαυσης του πυρός ως μη ρεαλιστική.
Πολιτικοί και στρατιωτικοί διαφωνούν για το χρόνο χερσαίας εισβολής.
Αλλες 2000 έφεδροι εκλήθησαν στα όπλα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Απέριψαν το πρωι τα ιζγαέλια την πρόταση 48ωρης κατάπαυσης του πυρός ως μη ρεαλιστική.
Πολιτικοί και στρατιωτικοί διαφωνούν για το χρόνο χερσαίας εισβολής.
Αλλες 2000 έφεδροι εκλήθησαν στα όπλα.

δεν υπάρχει κατά τη γνώμη μου γυρισμός.
Οι Εβραίοι έχουν αποφασίσει να καθαρίσουν το τοπίο με οποιοδήποτε κόστος...
Ερχονται δύσκολοι καιροί με τον Ομπάμα πρόεδρο και προσπαθούν να δημιουργήσουν/παγιώσουν ευνοική γι αυτούς κατάσταση.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Πάμε σε ένα ένα γιατί το πρόβλημά σας σ αυτή τη χώρα είναι ότι απαντάτε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ
έχεις διαβάσει όλη την ιστορία των Παλαιστινίων και των Εβραίων; Εχεις καταλάβει τη θρησκευτική ομοιότητα των μουσουλμάνων, των εβραίων και των χριστιανών;

Το πρόβλημα είναι ποιός υπήρξε πρώτος ή η ομαλή συμβίωση δύο λαών;
δεν εχει σημασια τι ομοιοτητες θρησκευτικες υπαρχουν με το ολο θεμα
ειρηνικα δεν υπαρχει περιπτωση να συνυπαρξουν οσο οι εβραιοι κανουν οτι τους καυλωνει

Εγραψες μόνο ανακρίβειες.
Πρώτον ότι πολέμησαν γενναία στο ΒΠΠ (ιστορικά αστείο) και γι αυτο τους έδωσαν το Ιτσραήλ (κλασσικά εικονογραφημένα).
ΚΑι δεύτερον ότι ξαφνικά αποφάσισαν να κάνουν εκεί κράτος. Λες και στη Ρωμαική Αυτοκρατορία τσακώνονταν για τα νησιά του Αιγαίου. ΤΟ μεγαλύτερο όραμα των Εβραίων ήταν η δημιουργία κράτους επίσημου αναγνωρισμένου από όλους. Πράγμα που και έγινε μετά το τέλος του Βου με τη δύμφωνη γνώμη της πλεοψηφίας του νορμάλ κόσμου. Αλλα ήταν τα λάθη που έγιναν και καταλήξαμε εδώ. Αλλωστε, και επειδή τα έχεις μπλέξει, οι Παλαιστίνιοι ΔΕΝ αμφισβητούν το κράτος των Εβραίων. Εχουν ακριβώς την ΙΔΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ μετά τον Βου.... Στη μοιρασιά γίνεται το πανηγύρι όπως πάντα και με όλα.
δυσκολευεσαι να καταλαβεις την ειρωνεια?

Εκτίθεσαι. Δεν έγραψα αυτό. Μάθε να διαβάζεις. Οι Γερμανοί αναγνώρισαν τον ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ. Τους λαούς δε χρειάζεται να τους αναγνωρίζει κανείς. Εχουν δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού.
αρα εισαι και υπερ των σκοπιανων να λεγοντε οπως θελουν 

Ούτε η ιστορία είναι και σταμάτα να την παραποιείς, ή να την φορτίζεις συναισθηματικά. Και γω είμαι με το μέρος των Παλαιστινίων, όπως στον Βου ήμουν με το μέρος των Εβραίων. Αυτό δε σημαίνει ότι η αλήθεια μπορεί να αλλάζει κατά το δοκούν. Οταν μελετάς κάτι να το μελετάς στο γενικότερο ιστορικό πλαίσιο που εντάσσεται. Οι Εβραίοι όταν επιτέλους τους αναγνώρισαν το διακίωμα κράτους τους γάμησαν όλοι οι γύρω γύρω (Αιγύπτιοι, Σύριοι, Ιρανοί, Ιρακινοί και εν πάση περιπτώσει ότι κυκλοφορούσε γύρω γύρω). Δεν ειχαν πάντα το πάνω χέρι ούτε πάντα ήταν στη μεριά του λάθους.
δεν παραποιησα κατι και παρε επιτελους μια καθαρη θεση,δεν γινεται να εισαι με ολους και με ολα
οι παλαιστινιοι ειναι εξισου αρχαιος λαος οπως και οι εβραιοι το οτι δεν εχουν την αβαντα των αμερικανων δεν σημαινει οτι πρεπει να τους γαμανε οι ισραηλινοι σε βαθμο γενοκτονιας την οποια για να την καταλαβεις πρεπει να στο πει η διεθνης κοινοτητα οτι γινεται,πως ακριβως τους γαμησαν οι τριγυρω πες μου και σιγα τα αβγα,ολοι οι λαοι ανα χρονικες περιοδους εχουν φαει γαμησει απο καποιους αλλους,αλλα ολο οι εβραιοι ειναι στην κλαψομουνιαση

όταν δε μας συμφέρει κάτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ. κλασσική αντίδραση εβραίου. Η απόρριψη διαλόγου.
χιλιες φορές γραφικός παρά ανιστόρητος και μοδάτος..... Είδα που οδήγησε και η ιστορική μόδα τη χώρα......
πολύ αντικειμενικό σε βρίσκω παντού.

Καλή χρονιά να έχεις και να βάλεις μυαλό.  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ειναι για τον πουτσο γιατι σε ενα ποστ τα εχεις κανει ολα αχταρμα
θρησκεια,πολιτικη,αθλητικα και δεν ξερω τι αλλο
επισης δεν θεωρω σοβαρο επιχειρημα να λες τι μου εχουν μαθει στην 7 και τι κανω αν βρεθω σε δυσκολη στιγμη(φωναζω τους πολλους)
το τι εχω μαθει στην 7 μπορω να στο δειξω οποτε θελεις μεσα σε ενα ασανσερ ωστε να ειμαστε και αποκλειστικα οι 2 μας
καλη χρονια αν και δεν το βλεπω,σε εχει χαλασει το πουστο νερο που πινεις,θα σου στειλω 10 κουτες βελουχι να στανιαρεις

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πολύ θα ήθελα να δω εμπλοκή του Ιράν. Ετσι να υπάρχει και ένα αντίπαλον δέος.
Βέβαια αυτό θα οδηγούσε σε 3ο παγκόσμιο...
Αλλά τελικά μήπως έτσι μπουρδελο που είναι όλα να πάμε εκεί να τελειώνουμε;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν εχει σημασια τι ομοιοτητες θρησκευτικες υπαρχουν με το ολο θεμα
ειρηνικα δεν υπαρχει περιπτωση να συνυπαρξουν οσο οι εβραιοι κανουν οτι τους καυλωνει
Είσαι μικρός ακόμα. Θα καταλάβεις σγα σγα ότι πάνω στη θρησκεία στηρίζουν όλοι τις αντιπαραθέσεις τους προκειμένου να ελέγξουν τη μάζα. Αιώνες τώρα.......

δυσκολευεσαι να καταλαβεις την ειρωνεια?
όταν υπάρχουν 6 εκατομμύρια πτώματα, εκ των οποίων η πλειονότητα βασανίστηκε κτηνωδώς δεν πρόκειται για ειρωνεία, αλλά για παμμέγιστο κρετινισμό.

αρα εισαι και υπερ των σκοπιανων να λεγοντε οπως θελουν
Εσύ γιατί μπορείς να λέγεσαι όπως θέλεις και άλλοι όχι;
Μήπως έχεις το κόπυράιτ του Ελληνα; Ποιός στο παραχώρησε; Ο Περικλής;
Υπάρχουν έχω ξαναπεί 17 Αθήνες σε όλον το κόσμο. Μήπως να ζητήσουμε αλλαγή ονόματος;
Μήπως ο Παλαιών Πατρών Γερμανός να αλλάξει ονομασία με παρέμβαση των Γερμανών;
Μήπως οι Βούλγαροι να μας κάνουν πόλεμο επειδή διδασκόμεθα τον Βασίλειο τον Βουλγαροκτόνο ως Αγιο;

Εάν ο Σκοπιανός θέλει να λέγεται Μακεδόνας στ αρχίδια μου τα δυό.
Σημασία έχει να μπορεί να το στηρίξει αυτό με την παιδεία του και την κοινωνική του εξέλιξη.
Οταν είσαι συμμορίτης και απατεώνας και μονίμως ζεις με κλοπιμαία (ιστορικά και οικονομικά), όπως και να ονομάζεσαι ξεφτιλίζεσαι.

δεν παραποιησα κατι και παρε επιτελους μια καθαρη θεση,δεν γινεται να εισαι με ολους και με ολα
οι παλαιστινιοι ειναι εξισου αρχαιος λαος οπως και οι εβραιοι το οτι δεν εχουν την αβαντα των αμερικανων δεν σημαινει οτι πρεπει να τους γαμανε οι ισραηλινοι σε βαθμο γενοκτονιας την οποια για να την καταλαβεις πρεπει να στο πει η διεθνης κοινοτητα οτι γινεται,πως ακριβως τους γαμησαν οι τριγυρω πες μου και σιγα τα αβγα,ολοι οι λαοι ανα χρονικες περιοδους εχουν φαει γαμησει απο καποιους αλλους,αλλα ολο οι εβραιοι ειναι στην κλαψομουνιαση
ειναι για τον πουτσο γιατι σε ενα ποστ τα εχεις κανει ολα αχταρμα
θρησκεια,πολιτικη,αθλητικα και δεν ξερω τι αλλο

Αυτό δεν είναι θέση, είναι παραλήρημα.
Μου αρέσει που είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητος για τη γενοκτονία των παλαιστινίων, αλλά για την γενοκτονία των εβραίων λες "δε γαμιέται;" όλοι ο ιλαοί έχουν φάει γαμήσι από άλλους........
Οτι πρέπει είσαι για δικαστής.

επισης δεν θεωρω σοβαρο επιχειρημα να λες τι μου εχουν μαθει στην 7 και τι κανω αν βρεθω σε δυσκολη στιγμη(φωναζω τους πολλους)
το τι εχω μαθει στην 7 μπορω να στο δειξω οποτε θελεις μεσα σε ενα ασανσερ ωστε να ειμαστε και αποκλειστικα οι 2 μας
καλη χρονια αν και δεν το βλεπω,σε εχει χαλασει το πουστο νερο που πινεις,θα σου στειλω 10 κουτες βελουχι να στανιαρεις
τι να μου δείξεις ρε παπάρα σε ασανσέρ.
Εγώ μόνο σε αρένα παλεύω... Στο ασανσέρ δε θα μπορείς να τρέξεις να ξεφύγεις. ΘΑ σεγαμήσω χωρίς να τα κατεβάσεις τα βρακάκια σου.
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
πολύ θα ήθελα να δω εμπλοκή του Ιράν. Ετσι να υπάρχει και ένα αντίπαλον δέος.
Βέβαια αυτό θα οδηγούσε σε 3ο παγκόσμιο...
Αλλά τελικά μήπως έτσι μπουρδελο που είναι όλα να πάμε εκεί να τελειώνουμε;

Θα ηταν πιο ισοροπημενο μπουρδέλο. Τωρα γέρνει μονόμπαντα, μονο απ τη μια μερια παει.
Δε νομίζω να εμπλακεί το Ιραν, ουτε κανείς. Ουτε η Χαμας να προβάλει αποτελεσματική αντίσταση αν μπουν μεσα τα ιζγαέλια, δε πρεπει να εχει τα οπλα της Χεζμπολάχ. Αντε να τιναξουν καμια καφετέρεια στον αέρα το πολυ πολυ.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom