ΠαΛούκι Λουκ
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Στην πρωτη φωτο εχει βυζι νουμερο 1 αντε 2...Στις αλλες ειναι πρισμενη....
Έκανε αρνητικές πιεσοεκτάσεις στήθους σε ημικληνή πάγκο και πρήστηκε.
Στην πρωτη φωτο εχει βυζι νουμερο 1 αντε 2...Στις αλλες ειναι πρισμενη....
Eγω οχι θα ελεγα.φίλε εάν είχαν την ευκαιρία να την έχουν γκόμενα οι περισσότεροι θα έλεγαν όχι..
Έκανε αρνητικές πιεσοεκτάσεις στήθους σε ημικληνή πάγκο και πρήστηκε.
Καλά ρε μην το κάνετε θέμα, και η δικιά μου γυναίκα πουτάνα ειναι.
Εκει ζορίζεστε..;;
Σιγά μην έκανε και peck deck!Έκανε αρνητικές πιεσοεκτάσεις στήθους σε ημικληνή πάγκο και πρήστηκε.
Βγαίνει σαν ροφός στις φωτό αλλά κατα τ αλλα δεν είναι άσχημη......ανευ πλακας τωρα, τι ακριβως ωραιο εχει αυτό το παραμορφωμενο μουτρο? σαν να τρακαρε εξωγήινος με παλιο ρωσικο τρολλευ που κουβαλουσε περουκες είναι.....ειπαμε, γουστα ειν αυτά, αλλα όχι και να αποδεχτούμε αυτό ωε αντικειμενικη ομορφια, μην τρελαινόμαστε ρε παιδια!
Καλά αμα δεν εβγαζε τετοιες φωτο μια χαρά θα την ηθελες για γκόμεναεπισης, άλλο το ποιες γαμαμε, κι άλλο ποιες θελουμε για γκομενες...να το τονισουμε!
Κατηγορηστε με για υποκρισια, η οτιδήποτε άλλο θελετε, αλλα ειλικρινα, αρκετες από οσες εχω γαμησει, δεν θα τις ηθελα να είναι διπλα μου καπου εξω-για αρκετους λογους, κι όχι ολες λογω ασχημιας!
.....κατι μου λεει ότι δεν είμαι ο μονος..;)
Αμα δεν έχει βυζί είναι άβυζιγιατι μωρε, οι φωτο θα χαλαγαν την δουλεια λες? τα περιττα κιλα σιλικόνης δηλαδή είναι μια χαρα
Οσοι τη λένε ασχημη έχουν καλύτερη γκόμενα;;
Οσοι τη λένε ασχημη έχουν καλύτερη γκόμενα;;
......ανευ πλακας τωρα, τι ακριβως ωραιο εχει αυτό το παραμορφωμενο μουτρο? σαν να τρακαρε εξωγήινος με παλιο ρωσικο τρολλευ που κουβαλουσε περουκες είναι.....ειπαμε, γουστα ειν αυτά, αλλα όχι και να αποδεχτούμε αυτό ωε αντικειμενικη ομορφια, μην τρελαινόμαστε ρε παιδια!
Καλά αμα δεν εβγαζε τετοιες φωτο μια χαρά θα την ηθελες για γκόμενα