giasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 156
- Πόντοι
- 16
οχι εισαι κατα βαθοσ καλο παιδί ,απλα κανεισ κακεσ παρεεσ και σε χαλανε!Γάμησε τα gl,παίζει με την ζωή που κάνω στο Π.Ν να είμαι πιο σάπιος και από αυτές
οχι εισαι κατα βαθοσ καλο παιδί ,απλα κανεισ κακεσ παρεεσ και σε χαλανε!Γάμησε τα gl,παίζει με την ζωή που κάνω στο Π.Ν να είμαι πιο σάπιος και από αυτές
εισαι εκμεταλεθτησ!Σιγα μην ειχα πιασει γκομενα την ποοθτανα απο το ρδελο... Τωρα αν ηταν συγγενης μου μαλλον θα της ζητουσα εκπτωση και εξτρα υπερεσιες!
εισαι εκμεταλεθτησ!
θα σκεφτομουν
"ρε την ανοητη, κ αυτη πουτανα..."
ευεργετης, θα σου στηναν και πλακετα.....Αρα εγω που θα την πληρωνα για να την πηδηξω, θαμουνα καλοs????
αμα μπαινατε μεσα στο οικο τησ ανοχησ!
και βλεπατε ξαφνικα οτι η ποθτανα που βγηκε στο σαλονακι και η τσατσαρα λεει οτι κανει
ακαποτο τελειωτικο και γκωνλακι ηταν :
1.κοντικοσ συγγενησ σασ
2,φιλη η γκομενα σασ3 :S
τι θα εκαματε ωρε? :S
Ευεργετηs??????????? χμμμμμμμμμμ Παναπει οτι θαδινα ε????ευεργετης, θα σου στηναν και πλακετα
με χαραγμενο σε διαμαντι απο το βορειο περου
ταμειο
Μαρξιστικη σκοπια ,ολα απο οικονομικη αποψη τα αντιμετωπιζεις !ταμειο
γιατι θεσ να αυτοκτονισεισ ?αυτη πρεπει να την γκαμισεισ με σκαφανδρο και στολη βιολογικοθ πολεμοθ!
ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!!!!!
αν το έκανε με την θέλησή της και όχι λόγω οικονομικής ανάγκης ή επειδή την έβγαλε κάποιος στο κλαρί τίποτα γιατί δεν τις θεωρώ ανθρώπους β κατηγορίας
σε αντίθετη περίπτωση θα προσπαθούσα μάλλον να την βοηθήσω αν και δεν είμαι βέβαιος ότι θα μπορούσα
ο επικουρος εισαι τυπε?επειση σιγουρα θα την ειχα αποθημενο θα το ευχαριστιομουνα ταμαλα!!!