GEORGETHSTEFAN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 212
- Πόντοι
- 280
Katarina Martinez
Milana Fox
Sandra de Marco
Milana Fox
Sandra de Marco
Katarina Martinez
Milana Fox
Sandra de Marco
Shyla και Gianna μαζί με carmellaοντως εχεις ενα δικιο σε αυτο γιατι εχω αρκετους φιλους εκει.. οταν παιρνει εκεινο το σοβαρο βλεμμα .. χυνονται τονοι σπερματος .. οταν γελασει....αμεσως ξεκαβλωμα
Shyla και Gianna μαζί με carmella
Ποιος μπορεί να τα βγάλει πέρα με αυτές τις 3 καλύτερα από τον Johnny που εκεί ήταν μηχανικός αυτοκινήτων.
Βέβαια είναι και γιατρός, αστροναύτης, δάσκαλος και πάρα μα πάρα πολλά άλλα
Riley Reid
Annita Blonde
Skin Diamond
πλήρη όνομα της Patrick?patrick,jensen,elena
tera patrick , το γραφει και κατω απο την φωτο , αν και νομίζω οτι γραφόταν terra patrick και απο οτι θυμάμαι πρέπει να είναι παλιά πορνοστάρ αυτή λογικά θα χει σταματήσει εδω και χρόνια.πλήρη όνομα της Patrick?
όντως είναι παλιά γιατί έψαξα και δε μοιάζει με τη φώτο.tera patrick , το γραφει και κατω απο την φωτο , αν και νομίζω οτι γραφόταν terra patrick και απο οτι θυμάμαι πρέπει να είναι παλιά πορνοστάρ αυτή λογικά θα χει σταματήσει εδω και χρόνια.
Ναι απο οτι θυμάμαι πρέπει να είναι σε ηλικια κοντά με jenna jameson τωρα λιγο μικρότερη λίγο μεγαλύτερη δεν ξέρω. Απο οτι βλέπω μάλλον δεν έχει σταματήσει ακόμα.όντως είναι παλιά γιατί έψαξα και δε μοιάζει με τη φώτο.
claudia marie;ειχα δει προ τριετίας σε μία εκδήλωση,κάποια που της έμοιαζε πολύ,σκέτη κάβλα,μαλλί μεχρι τον ωμο,ξανθιά,και φόρεμα που αναδείκνυε τις βυζάρες της...δεν της μίλησα ο μαλάκας και φαινόταν μές στη καβλα..όταν πρωτοείδα την claudia,θυμήθηκα αυτό τον μούναρο τότε..Brandy Taylore
Gianna Michaels
Claudia Marie