Νέα

Aν εμείς είμαστε οι έξυπνοι...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
...τότε γιατί έχουν πιάσει όλα τα καλά πόστα οι μαλάκες? Iδού η απορία.

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Ο μαλάκας έχει πέραση.. :grin:

xaotikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Εδώ μας κυβερνάνε 300 μακάκες μαζεμένοι στην Μπανανία περιμένοντας την Ντόλυ να γεννήσει το χρυσό αυγό,αυτό σε μάρανε?  Εδώ δεν πιάνουν οι κατάρες δεν πιάνουν οι ευχές .....

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
μηπως γιατι δεν ειμαστε εμεις αρκετα εξυπνοι...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
γιατι ο πραγματικα εξυπνος φιλε μου,φτιαχνει μονος του το δικο του καλο ποστο με τη δικη του εξυπναδα και τα δικα του μπαλακια....και δεν περιμενει να πιασει ενα καλο ποστο που διεκδικουν κι ισως δικαιουντε αλλοι!!!

babacha

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Χαίρε γκρίνια ατέλειωτη:
a) Μήπως γιατί τελικά δεν είμαστε όσο έξυπνοι νομίζουμε ότι είμαστε?
b) Μήπως επειδή όπως λέει ο Τζιμαράς, εμείς είμαστε τόσο έξυπνοι και επειδή έχουμε καταλάβει ότι το να κυβερνάς είναι βρωμοδουλειά την έχουμε αφήσει σε άλλους?
Σοβαρά τώρα. Διευκρίνισε σε τι πόστα αναφέρεσαι. Τι προϋπηρεσία απαιτείται για αυτά. Ποια είναι τα ιδανικά πόστα για εσένα. Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος ...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
απλώς ήταν την σωστη στιγμη στο σωστο μερος.

κατερινα καλη χρονια καιρο εχω να δω ποστ σου  *P *P *P *P *P :bounce: :bounce:

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Γιατί υποθέτω ότι οι μαλάκες έχουν περισσότερα μόρια.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σε μερικές περιπτώσεις, γιατί δεν είμαστε αρκετά αδίστακτοι. Δεν ξέρω τώρα αν αυτό είναι καλό ή κακό.

bakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
126
Πόντοι
1
να ζει κανείς ή να μη ζει ???????????????

η ερώτηση πρέπει να είναι!!!!!!!

μήπως είμαστε εμείς οι μαλάκες που δεν είμαστε στα πόστα ????????????????????

bakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
126
Πόντοι
1
Υ.Γ  αυτό είναι και ιδίωμα του κλασικού Ελληνάρα γιατί οι άλλοι και όχι εγώ

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Καλά δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι οι φελλοί (και το λέω ευγενικά) επιπλέουν; Όπως τα σκατά ένα πράγμα... Τα συμπεράσματα δικά σου

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6

Διευκρύνησε ποιους θεωρείς έξυπνους και ποιους μαλάκες. Στις μέχρι τώρα απαντήσεις (και κατά προσωπική μου εκτίμηση και στις επόμενες) όλοι τοποθετούν τον εαυτό τους στη μεριά των έξυπνων και αδικημένων. Δεν γίνεται να σπάμε όλους τους νόμους της στατιστικής εδώ μέσα. Απλώς αυτό είναι στην ιδιοσυγκρασία του Έλληνα..μόνο ο εαυτός του είναι άξιος και όλοι οι άλλοι μαλάκες...καθημερινά παραδείγματα: α)κοίτα μουνί που κυκλοφορεί ο μαλάκας, β) κοίτα τι εργαλείο οδηγεί ο μαλάκας, γ) καλά αυτό το μαλάκα έκαναν διευθυντή, δ) όλοι οι μαλάκες στην τάδε δημόσια υπηρεσία προσληφθήκανε...κλπ κλπ.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
επαναληψη....
γιατι ο πραγματικα εξυπνος φιλε μου,φτιαχνει μονος του το δικο του καλο ποστο με τη δικη του εξυπναδα και τα δικα του μπαλακια....και δεν περιμενει να πιασει ενα καλο ποστο που διεκδικουν κι ισως δικαιουντε αλλοι!!!

Επισκέπτης
Διευκρύνησε ποιους θεωρείς έξυπνους και ποιους μαλάκες. Στις μέχρι τώρα απαντήσεις (και κατά προσωπική μου εκτίμηση και στις επόμενες) όλοι τοποθετούν τον εαυτό τους στη μεριά των έξυπνων και αδικημένων. Δεν γίνεται να σπάμε όλους τους νόμους της στατιστικής εδώ μέσα. Απλώς αυτό είναι στην ιδιοσυγκρασία του Έλληνα..μόνο ο εαυτός του είναι άξιος και όλοι οι άλλοι μαλάκες...καθημερινά παραδείγματα: α)κοίτα μουνί που κυκλοφορεί ο μαλάκας, β) κοίτα τι εργαλείο οδηγεί ο μαλάκας, γ) καλά αυτό το μαλάκα έκαναν διευθυντή, δ) όλοι οι μαλάκες στην τάδε δημόσια υπηρεσία προσληφθήκανε...κλπ κλπ.
]

Σοβαρά σωστή κουβέντα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom