You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αμβλώσεις
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AmInoT(1)
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
εγω δεν εχω κανει φιλτατε... αλλα κατι πηρε το αυτι μου για 5 κατοσταρικα σε ιδιωτικο... δεν ειμαι και σιγουρη... μα γτ δεν πατε σε ενα γιατρο να ρωτησετε???Ρε παιδιά ξέρει κανείς τι παίζει με τις αμβλώσεις? πόσο κοστίζουν χώρις ασφάλιση και σε ποια νοσοκομεία/κλινικές γίνονται? τι διαδικασία χρειάζεται, help plz
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
στη ζουλα γινοντε δεν παιζει ασφαλισηΡε παιδιά ξέρει κανείς τι παίζει με τις αμβλώσεις? πόσο κοστίζουν χώρις ασφάλιση και σε ποια νοσοκομεία/κλινικές γίνονται? τι διαδικασία χρειάζεται, help plz
πηγαινε σε ενα γιατρο και ρωτα
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.967
- Πόντοι
- 22.785
Ρε παιδιά ξέρει κανείς τι παίζει με τις αμβλώσεις? πόσο κοστίζουν χώρις ασφάλιση και σε ποια νοσοκομεία/κλινικές γίνονται? τι διαδικασία χρειάζεται, help plz
940 ευρω φιλε μου στο ιασω...
καλα ξεμπερδεματα κ με το καλο.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
γιατι καλλιτερα σε ιδιωτκο ????εκει γυρω στα 500 παιζουν και καλυτερα σε ιδιωτικο νοσοκομειο (μαιευτηριο)
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Οχι μονο για αμβλωση οτι δυσκολο περιστατικο συμβη σε ιδιωτικη κλινικη μεταφερουνε τον/την ασθενη σε δημοσειο νοσοκομειοκαλύτερα σε δημόσιο. Αν χτυπα ξύλο πάθει κάτι η κοπέλα ,υπάρχει εντατική μονάδα.Στο
ιδιωτικό αν συμβεί κάτι θα την μεταφέρουν σε δημόσιο νοσοκομείο.
Αυτό ισχύει ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΕΝΝΕΣ!!
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
διδυμα ηταν?940 ευρω φιλε μου στο ιασω...
καλα ξεμπερδεματα κ με το καλο.
σαν πολλα σου πηρανε
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
τα τεμαχια γουσταρουν ιδιωτικα διοτι πρωτον, γουσταρουν να τις εχουν ωσαν πριγκηπέσες (αφου ο μαλακας πλερωνει), δευτερον, διοτι τους αρεσει η χλιδα των ξενοδοχοκλινικώνε (ειχαν και στου χουριό τους) και τριτον διοτι δεν πλερωνουν αυτα.
ουτε την εννοια εχουν (ψωλη μου ραβδι μου, που λεει κι μανα μου) , ουτε τις γνωσεις (πού άραγε να τις βρουν), για να κρινουν πού ειναι σε καλλιτερα και πιό ασφαλή χερια η υγεια τους.
σε μια ιδιωτικη κλινικη που η συνεχης εννοια ειναι να μην ξεχασει καμια νοσοκομα να χρεωσει στην καρτα σου μια γάζα και μια βατονέτα, ή σε ενα δημοσιο νοσοκομειο που και ο πιο αδαής ειδικευομενος βλεπει καθημερινα μερικες δεκαδες περιστατικα, και ως εκ τουτου αποκτα μεγαλυτερη εμπειρια, εστω ακομη και αντανακλαστικα ????
ουτε την εννοια εχουν (ψωλη μου ραβδι μου, που λεει κι μανα μου) , ουτε τις γνωσεις (πού άραγε να τις βρουν), για να κρινουν πού ειναι σε καλλιτερα και πιό ασφαλή χερια η υγεια τους.
σε μια ιδιωτικη κλινικη που η συνεχης εννοια ειναι να μην ξεχασει καμια νοσοκομα να χρεωσει στην καρτα σου μια γάζα και μια βατονέτα, ή σε ενα δημοσιο νοσοκομειο που και ο πιο αδαής ειδικευομενος βλεπει καθημερινα μερικες δεκαδες περιστατικα, και ως εκ τουτου αποκτα μεγαλυτερη εμπειρια, εστω ακομη και αντανακλαστικα ????
Τι πολλα ???διδυμα ηταν?
σαν πολλα σου πηρανε
Πλεον το ιασω εχει γινει νοσοκομειο/ξενοδοχειο πολυτελειας!!!!
Εχεις να διαλεξεις κ δωματιο για να νοσηλευτεις εκει μεσα!!!
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εχω εμπειρια απο ιασω και αυτο που εγραψα δεν ηταν λογια του αεραΤι πολλα ???
Πλεον το ιασω εχει γινει νοσοκομειο/ξενοδοχειο πολυτελειας!!!!
Εχεις να διαλεξεις κ δωματιο για να νοσηλευτεις εκει μεσα!!!
καλο μου γαυρακι δεν ειπα το αντιθετο!!!εχω εμπειρια απο ιασω και αυτο που εγραψα δεν ηταν λογια του αερα
και εγω ξερω απο φιλες μου που πηγανε για γεννα και πληρωσανε τρεεεεελλα λεφτα!!!
ευτυχως εχω επισκεφτει κοσμο εκει μονο για να δω τα μωρακια τους!!!
(σορυ δεν μπορεσα να σας μεταφερω οτι το προηγουμενο που εγραψα,
ειχε μια δοση ειρωνειας!)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K